Komentari na vest

Korona neće zaustaviti Evroligu: Prekid otpisan, smanjuje se broj dana u karantinu

G

Gostw

pre preko 2 godine

Treba ugasiti to sranje od lige,u kojoj ne igraju prvaci država
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Trla baba lan da joj prodje dan! Nista se drugo nije ni moglo ocekivati. Problem je u samom takmicenju EL. Jer ako su igraci i u opste clanovi nekog tima prinudjeni da u roku od 7 dana odigraju 4 utakmice i uz sve to preci nekoliko hiljada kilometara, stvar je potpuno jasna. Uz velike napore dolazi i do pada imuniteta pa jos ako pojedinci nisu vakcinisani( ne ulazim u to da li je to u redu ili ne) dolazi i do zarazavanja. Da li ce se nesto dobiti ako se samo smanji broj dana u izolaciji, ili ce morati da se preduzmu mozda i neke druge mere to ce se tek videti?
C

Crvke

pre preko 2 godine

I sta sada da priupitam nesposobnu upravu kada nemamo adekvatnu zamenu za Kalinica kao prosle godine za Lojda da nece mozda Lazarevic ili Davidovac koji jos ni ne igra da daju dvadesetak poena u El ali kada na vrbi rodi grozdje,znaci najjvaznije je da su oni organizovali skupstinu kada je vecina slobodnih igraca nasla vec klubove a ubacili hrpu volontera od kojih nema vajde a upravni odbor nije jos ni sastavljen valjda ce dogodine a bez toga ni nema pomisli na neko pojacanje,strasno podmuklo pustaju niz vodu jer ce opet kukati na koronu,povrede i losu srecu umesto da su doveli pravog bek sutera i prvog centra koji bi nadomestili ucinak Kalinica koga nece biti na minimum 4-5 utakmice,,,,Ja ne vidim kako cemo mi dobiti Fener, Buducnost,Real i Zalgiris bez njegovog ucinka znaci ode jos jedna sezona niz vodu u El zbog nesposobne uprave,a i ako se slucajno nema para za budzet i za sledeću sezonu i ako uzmemo Abu neka odustanu od tog takmicenja iskreno mi nismo za to takmicenje i tamo ne vole babe koje se cenjkaju na pijaci pa nikog ne dovedu,,,,,
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Ја мислим да се треба увести пракса као у тиму владе републике Србије, позитиван-3 дана паузе(видети под ален смајлагић)
G

Gost22

pre preko 2 godine

Slazem se iskreno , kao i Kataj teska povreda 2dana van stroja i sve kao rukom odneseno
p

pacino

pre preko 2 godine

Najveca propaganda u istoriji.