Komentari na vest

Malo ko ih pamti, ali oni ne zaboravljaju čuvenu sezonu: Te 1992. deca Partizana, a danas programer, ronilac i dvojica trenera

G

Gosta

pre oko 2 godine

zvezda u to vreme nije ni postojala😂😂
Ј

Југославија и школа кошарке

pre oko 2 godine

Све је Југославија и школа кошарке од Љубљане и КК Олимпија до Скопља и КК Работнички. Лига Југославије космички број 1 на континенту. Школа кошарке Југославије резултира од 1979. до 1992. када КК из Југославије освајају 7 (седам) титула Евролиге. У 14 година 7 титула Евролиге школе кошарке Југославије.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Šta deca Partizana, svi do jednog kupljeni i to za lepe pare u to vreme. Nema nijednog da je ponikao u Partizanu. To je bio državni projekat.
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa šta? I vaša ekipa iz Barija komplet kupljena za Evro titulu. Šta sad. Uspeh je ogroman i jedan i drugi, ali ti si specijalan lik. U negativnom smislu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

@Luka555 Ništa, samo nisu deca Partizana kako piše u tekstu, nego kupljeni igrači. Mi smo bar imali ponekog našeg igrača u Bariju. Ovde nema nijedan.
M

Mop

pre oko 2 godine

Prvo u Istanbulu su sem Nakića svi bili Srbi. Mada je i on više Srbin nego što ćeš ti biti. Ne mešaj babe i žabe više.
M

MopovTatko

pre oko 2 godine

Mope a ako si komunista jel si Srbin?
D

Drvo

pre oko 2 godine

I dalje nisu partizanova deca. Kakve veze ima koje su nacije?

@Drvo

pre oko 2 godine

Djordjevic dosao sa 15 ,16 godina odbacen od vasih kao netalentovan ni kod vas retko koga ces od dece naci da je dosao mladji nije bas mozda ponikao ali da je Partizan najvise zasluzan za razvoj to stoji ko zna gde bi otisao da nije dosao u Partizan.

Kukaa

pre oko 2 godine

Ovo je osećaj koji FMP sa kalisa nikada neće osetiti.