Komentari na vest

Micić hladan kao špricer: Nisam osetio pritisak, nema sujete između mene i Šejna

С

Срб90

pre gotovo 2 godine

Мицић - Лучић - Богдановић - Бјелица - Милутинов Ако сада не узмемо злато, стварно греота.
m

milaneze

pre oko 2 godine

Olimpiakos se vec jednom provukao 2010 na f4 u Parizu, kada je Dzos Cildres pokupio Teodosicev er-bol u zadnjoj sekundi i izborio produzetak, ali ne i veceras. Cestitke Vasi i Efesu!
S

Sone3281

pre oko 2 godine

Vasa malo serucka, malo sutra bi cekao zadnju sekundu da si gubio, ovako i da si promasio koga briga, tu su produzeci tako da bi mogao da se manes te demagogije
i

istina

pre oko 2 godine

mislim isto svo vreme.mogao je tako reci , nisam imao sta izgubiti.
G

Gostmdd

pre gotovo 2 godine

Pa sta si ocekivao majke ti pametne!? Da sutne 10ak sekundi pred kraj i promasi i da pruzi sansu Olimpijakosu da ih pobedi... Covek uradio sve da kako bi vrhunski igrac i uradio, a za hladnokrvnost kapa dole.
J

Junker

pre oko 2 godine

Bravo Vaso jos jednom. Svima nam je jasno da imamo bruka tim i dalje, ali jedan mali je problem. Nama su skoro vecina igraca lideri u svojim timovima. Jokic (igrace!), Teo, Vasa, Kalina, Nedovic, Bogdan je u reprezentaciji od onog Evropskog projektovan za novog lidera. Tu samo Beli i Bobi znaju da su vrhunski, ali prihvataju svoje javno "neprimetne" uloge. Ne pisem ovo iz razloga kako mislim da ce biti sukoba, vec svi ovi nabrojani su iskljucivo najbolji kad imaju ulogu lidera, ako im se to uskrati ne mogu da pruze najbolje partije.
G

Gostwpwp

pre gotovo 2 godine

Kako ugura Kalinica medju ove zveri zivota ti? Decko svakako ima mesta u reprezentaciji ali ga ubaciti u drustvo najboljih svetskih i Evropskih igraca je smesno.
R

Realnooo

pre gotovo 2 godine

Kako dodje do tog zakljucka majke ti. Jokic je najbolji na svetu i prirodno je da bude lider ekipe, Teo nikad nije imao problem sa tim da igra za tim, Bjelica je covek zadatka i u klubu , Bogdan noje lider svog klubs ali je prvi suter, sto ce biti i u reprezentaciji, Vasa je igrajuci sa Larkinom navikao da ne mora nuzno biti lider nego po potrebi, a Kalinica staviti uz rame ovakvim velicinama je smesno jer je on igrac koji ima mesta u reprezentaciji ali svakako nije klasa da bi se medju njima nesto monogo pitao.
@

@Realnooo

pre gotovo 2 godine

i meni je to upalo u oko kako ga ke samo vesto ubacio medju igrace koji su dve klase ispred.Cast Kalinicu bitan je sa dobar roster ali medju ovakvim igracima on je covek zadatka i nista vise, bitan koliko i Lucic. Imas pet kako kazes zveri koji ce uzimati odgovornost plus Pkusevski. Kalinic, Lucic, Jovic jesu odlicni igraci ali sa njima ili bez njih ova reprezentacija je isto strasna.