Komentari na vest

Mijailovićeva poruka navijačima: Scene iz prve i druge utakmice ne smeju da se dogode kada je Partizan domaćin

S

Srbin al pravi

pre gotovo 2 godine

I nisu se ponovile. Bile su još gore nego u prva dva meča.
G

Gost344a

pre oko 2 godine

ko o cemu, Ostoja o lepom ponasanju...nesto kao Stanoje...
S

Sasa 79

pre oko 2 godine

Sve, sve ali mlada ekipa???? Petorka koja je pocela zadnju utakmicu: Panter 29 godina, Ledej 28 godina, Mur 28 godina, Lesor 27 godina i Zagorac 27 godina. Ko je ovde mlad igrac? Klasicno prodavanje magle. E tako isto prodaju maglu i za svoj ovjektivni neuspeh. Toliko ulozenih para a rezultat izostao i onda normalno guraj pricu u drugu stranu, kriv onaj, kriv ovaj, jadni mi, kme-kme. Zalosno je sto se navijaci primaju na to. Pricaju o odnosu publike a sami su najodgovorniji sa svojim izjavama i pinasanjem za takav odnos publike.
Č

Čačak ponovo

pre oko 2 godine

Pošto se gospodi administratoru nije svideo moj prvi komentar poslaću ponovo sličan, možda se ovaj svidi. Komentar je upućen uglavnom iskrenim Partizanovim navijačima. Pošto imam godina koliko i vaš trener, a znam ga iz viđenja još dok je učio srednju školu. U Čačku se uvek navijalo za Borac, nije nas interesovao ni Partizan ni Zvezda. Željku iskrene ćesrtitke na trenerskoj karijeri, i zamerke na odnosu prema Čačku i Borcu. Jedina legenda ovog grada u košarci je Radmilo Mišović. Druga priča je predsednik Partizana drug Ostoja. Čovek koji je kao limar iz okolnog sela došao do enormnog bogatstva. To nije čak ni upitno. Problem je što se on takav obukao u najskuplje odelo i sad on misli da je on gospodin i da on treba da drži lekcije. O košarci zna koliko ja o boćanju. Sramota je za klub kakav je Partizan da ima takvog predsednika. Navijajte iskreno za sport, a protiv takvih likova. Toliko.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

A onda veceras 3x gore. A ja znam da se situacije nece ponoviti, jer nasi igraci ne pokazuju publici srednji prst, ne busaju se, ne pumpaju misice, ne klimaju glavom, jednom recju, ne provociraju publiku. A jos ako kojim slucajem Zvezda pobedi, tek tad cete pokazati svoje manire, bice dobro ako nam igraci prezive... Samo nemojte vi o manirima...
N

Noubadi

pre oko 2 godine

Nigde na svetu nema ovoliko izjava predsednika klubova u toku jedne sezone pre i posle međusobnih duela. Prejadno, predosadno, a ne nazire se kraj...
J

Jedan covek sa dva privatna kluba

pre oko 2 godine

PP aparati i prekid u Nisu, kese sa urrinom na terenu, svinjski papci na terenu, drmanje koseva, pljuvanje trenera Jovanovica, gadjanje loptom Vujosevica od strane novinara iz partera, linc u Zelezniku i gadjanje bakljama igraca Partizana, kradja pehara i prekid utakmice, igranje 5 na 3, Nelsonovo patosiranje Milutinova, vredjanje igraca, trenera, gadjanje staklenim flasicama, vredjanje Mitrovica, Kalinica (dok su igrali za Fener i Buducnost), teranje Omica iz kluba na nacionalnoj osnovi....
M

MJ23

pre oko 2 godine

Ali niko gepekovao sudiju nije... :-))))
N

Narodni poslanik

pre oko 2 godine

Igranje 5 na 3 je bilo kada ste pokušali da izbacite igrače kako bi se utakmica registrovala službenim jer smo vas odrali xD
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

A ko je gadjao igrace Partizana iz Laktasa sa bakljama?Upravo vi ste dva puta prekinuli finale kupa jednom u Kragujevcu kada ste gadjali navijace Zvezde sa bakljama a drugi put u Cairu kada ste pogodili coveka u lice sa bakljom.Poslednje finale ste se pobili medjusobno da ste svoje zastave zapalili.Onda sto lazes,stidi se d..a kada obraza nemas.
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Atmosfera u prve dve utakmice i nije bila neka. Daleko od naelektrisane. Ovo znaju svi koji prate basket. Situacija na tribinama se pojačavala nakon nekog dobrog poteza Zvezdinih košarkaša ili pogođenih važnih poena i sudijskih odluka za koje je publika smatrala da su pogrešne. Tenzije na tribinama bile su najjače upravo nakon sudijskih odluka. Nije prvi put da sudije kreiraju atmosferu na tribinama. Čini mi se da je zbog sudija i načina na koji sude (kriterijumom mogu jednu ekipu da vraćaju u život) košarka na dobrom putu da doživi sudbinu vaterpola i rukometa. Kada više ne može da se prepozna šta su koraci, šta faul u odbrani a šta faul u napadu, šta je faul prilikom postavljanja bloka a šta nije, onda sport gubi svoju draž jer igru vode sudije. A oni treba da budu nevidljivi jer su jedino tada dobro obavili posao. Međutim, umesto košarkaša oni su postali glavne zvezde ko zna koju godinu za redom. Najviše zbog čudnog načina na koji sude najvažnije utakmice. Kada je bio fajnal for u Beogradu u polufinalu su ispali i Zvezda i Partizan, Aba ligu je osvojila Cibona a sudije niko nije pominjao. Stupanje sudija na glavnu scenu poklapa se sa finalima koje je igrala Budućnost. Ne znam da li su postojali neraščišćeni računi pojedinaca oba kluba ali sve se prenelo na parket i od tada imamo da je sudijska trojka preuzela primat nad igrom i košarkašima. Ovakvi pozivi nikada nisu služili za smirivanje strasti, osim u formalnom smislu, već su imali suprotnu svrhu. Ostoja bi trebalo da objasni zbog čega je Danilović junior prešao u Megu i da li Kurucova sudbina čeka Dangubića i Smailagića. I da li je glavni plan za razvoj mladih igrača dovođenje stranaca u mlađe selekcije? Iako treća utakmica još nije odigrana sudije su već postale glavne zvezde. Poražavajuće.
A

AR

pre oko 2 godine

Ovo je odavno vidjen scenario. Sa jedne strane linč, a sa druge strane mora biti cveće i špalir...to je tako od kad nema Duleta. Nazalost Zeljko se vratio sa scenarijom u glavi da promeni svest kosarkaske javnosti ovde, ne znajuci da je dosao u mulj u kojem nije bio 30 godina. Ovde ne prolaze izjave o fer i sportskom, ne prolaze institucije niti samo teren. Ovde se treba sluziti svim i svacim nazalost
G

Gosten

pre oko 2 godine

Zeljko se vratio da promeni svest pa zato psuje majku sudijama citav mec a ovi ne smeju tehnicku da mu daju
G

Gost Mare Zvezda Srbija

pre oko 2 godine

Miloje, veceras cemo te zalizati, kao nikada do sada... Pa lepo na Kalis, na zurku... A vi, patite...
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Problem u Partizanu je sto oni jos uvek veruju u to da su nekome bitni,dawsu nekakva institucija bla bla bla. Evo skoro deceniju nemaju nikakav rezultat,krstenog igraca nisu stvorili,prodali niti bilo sta drugo.To sto navijace zele da se pokazu u evroligi jer snimaju strane televizije to nema veze sa tim.Rezultate nemate.Imali ste najveci budzeu u evrokupu i niste mogli da udjete medju osam i pored izbacivanja ruskih ekipa koje su jedine i vredele medju tim velikanima poput,KK kablova,Ulma,Hamburga,Burse,Andore...Suvise klimanja glavom,merenja misica,lozenja a rezultati nikakvi.
S

Sale7

pre oko 2 godine

Mlad tim??? Prva petorka prosli mec Li dej, Panter, Mur, Lesor i Zagorac jos dosta je igrao Avramovic i Madar svi ostali MLADI igraci su skrpili po koji minut na terenu a igraju uglavnom stranci i iskusni igraci. Cisto da srusimo mit o mladoj ekipi. Doveli 5 klinaca i ne daju im 2 minuta po mecu i pricaju kako su mlad tim smejurija.
G

Gost 333

pre oko 2 godine

Zasto da ne bude i vredjanja,sta to je sport ljudi se isprazne,i koga briga za to,sta ste postali kao devojcice svi,prodje utakmica i sve se zaboravi. A sto se tice toga ako se na primer Dobric ili bilo ko pocne hvatati za genitalije ili klimati,normalno da ce navijaci partizana reagovati,sta pravite vise famu oko toga.
G

Gost Grobar

pre oko 2 godine

Jeste, Avramovic kada postigne trojku i dok se vraca u odbranu klimne dva,tri puta glavom, kakav bezobrazluk, ma jel kuci naucio takvo ponasanje i vredjanje svih u hali, odakle mu pravo da bodri samoga sebe posle ubacene trojke... nije ni cudo sto su ga onoliko vredjali... cuj klima glavom, nekulturna individua, ma uzas.
a

avramovic

pre oko 2 godine

To ne radi ni jedan zdrav igrac. Daj 100 poena i ucuti publiku. Sve vreme se nesto busa, klima glavom, gleda publiku. To se jednostavno ne radi. Zvezdin ni jedan igrac se ne kurci tako. Jedino guduric je imao te fore, pa ga Radonja smirio. To je glupo jer zivis u istom gradu i znas kakav je rivalitet.
G

Gost1978

pre oko 2 godine

sve sve al kad nekom smeta klimanje glavom hahhh
7

777

pre oko 2 godine

Pa cisto sumnjam da se scene nece ponoviti ako Dobric izadje i pokaze dva srednja prsta, i ako se Holins ne bude vatao dole i pokazivao Partizanovim navijacima to su radili Panter i Lesor a onaj njihov novinar Vladan Tegeltija kaze da su to radili jer su vredjani na rasnoj osnovi. Sto je apsolutna laz i to svako zna ko je bio u hali. Ako je neki degenerik ispustao majmhnske krike on je degenerik ali da su horski vredjani NISU i nikad nece biti nijedan crnac vredjan na rasnoj osnovi. Navijacka grupa Delije Sever je izrazito protiv rasistickih uvreda jer mnogi crnci su igrali i igeace za Zvezdu i stav grupe je da se crnci nikad ne vredjaju na taj nacin. A to sto im se pevalo p... Prodana pa sta? I jesu zbog para otisli tamo i to je razlog da im Paner i Lesor pokazuju onu stvar? Kazem ako Dzoni Ivanovic izadje i pokaze ono sto je pokazao Panter da li ce nas grobari gadjati? Naravno da oce. Nebojsa Ilic je pogodjen u glavu flasicom zbog koje je sada nastala drama, Gurovicu se psovala cerka od 3 godine, bio je transparent vrati Najku znak Nikola(aludirajuci Kalinicu da ima krivu vilicu) praviti od grobare gospodu je smesno. Ja bih voleo da nasi igraci budu gospoda posto su njihovi igraci ispali stoka i da ne pokazujj nasi igraci srednji prst njihovoj publici. Eto toliko!!!!
М

Мафке

pre oko 2 godine

Све потпуно тачно...и додао бих ситуацију када је Јовић погођен столицом док је седео на клупи. Ми тада нисмо кукали, већ смо битке пренели на терен и тамо их згазили.
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Da se nadovezem izgleda da su zaboravili kako su u Cairu pogodili coveka sa bakljom u lice.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Čuj ti ovo "mladi tim"😂😂😂 ali poruka navijacima je na mestu daj Boze da je uvaze ali siguran sam,da nece jer je to ista sorta kao i zvezdini a to nisu navijaci vec olos
g

gossssttt

pre oko 2 godine

Nastavite da vezbate...
N

No

pre oko 2 godine

Navijanje ostavi navijacima,sta ti imas sa tim!? Bolje brini ti da ti Savic ne dovlaci ove krseve od stranaca i ove ,,talente" u klub. Ovo je bedno zalaganje svih igraca.
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

I kada smo drugi, i kada smo peti, sesti... Vi u Vasim glavicama mislite samo na PARTIZAN... a uskoro se vracam na mesto koje nam pripada, sto znaci, bicete jos nepodnosljivi i jos vise neispunjeni, odnosno prazni..., nije Vama lako... VOLIM PARTIZAN
P

Prti

pre oko 2 godine

Zanimate Nas iskljucivo kada igramo protiv vas a to je 5 puta u sezoni. Ostatak godine pratimo svoj Klub pokusavamo da ostavljamo komentare na svoje vesti pored million vasih gde nas prozivate cele godine da nismo za EL da nismo u top8 I onda ispadnete od neke Burse ili vas zgazi neki klub na L iz Tunguzije...
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

Da ponovimo gradivo, možda nešto naučiš... uako sumnjam. Druže, pusti te pretnje, vrati se u školu. U poslovnoj i službenoj prepisci uobičajeno je pisanje velikim slovom Vi, Vaš i Vama za obraćanje jednoj osobi (ređe Ti, Tvoj i Tebe) kao znak naglašenog poštovanja: prihvatamo Vašu ponudu i predlažemo Vam. Glagol je u tom slučaju u množini muškog roda: Vi ste rekli (i muškoj i ženskoj osobi) a ne Vi ste rekla. Ako se obraćamo većem broju lica, ustanovi i slično vi i vaš se piše malim slovom.

uskee1512

pre oko 2 godine

ви сте већ на том месту где и припадате...иза Звезде
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Vaš "mladi" tim će imati "podršku" na kakvu je Zvezda već navikla, znamo se.
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Au, sto se raspisalo predgradje... sutra ce Vam biti bas veselo, sve cemo Vam naplatiti... VOLIM PARTIZAN
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

Druže, pusti te pretnje, vrati se u školu. U poslovnoj i službenoj prepisci uobičajeno je pisanje velikim slovom Vi, Vaš i Vama za obraćanje jednoj osobi (ređe Ti, Tvoj i Tebe) kao znak naglašenog poštovanja: prihvatamo Vašu ponudu i predlažemo Vam. Glagol je u tom slučaju u množini muškog roda: Vi ste rekli (i muškoj i ženskoj osobi) a ne Vi ste rekla. Ako se obraćamo većem broju lica, ustanovi i slično vi i vaš se piše malim slovom.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Da voliš Partizan,seo bi i gledao utakmicu mirno ili navijao bez vređanja.Ovako ćeš samo ocrniti obraz kluba i u nekom trenutku zaglaviti na robiji ili nešto još gore.
G

Gostat

pre oko 2 godine

Saša Kovačević šalala
B

Bum 92

pre oko 2 godine

Xaxaxxaaxax.... Da naravno... Ko te ne zna....
u

upravu si brate ostoja

pre oko 2 godine

ono hvatanje za medjunozje i pokazivanje publici u drzavi koja je odvoila preko 3ipo miliona evra za pantera i lesora je z a svaku osudu.konacno nesto normalno i od tebe da cujem,ali jos ovu jednu utakmicu izdrZi i odosmo mi na kalemegdan uz pesmu DISCO DISCO PARTIZAI
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Ne brinite, nece, nece... jedva cekamo samo da pocne...predgradje spremi se...VOLIM PARTIZAN
g

gostoljub

pre oko 2 godine

Prosledite mu snimak kako pogađaju Jovića stolicom u glavu.
S

Skakadak

pre oko 2 godine

Kakav licemer! Pa grobarsko navijanje se svodi na mrznju prema zvezdi! Vi nas prozivate na svakoj utakmici,bilo na fudbalu ili kosarci. Vi ustvari ni ne navijate za svoj tim
3

33333

pre oko 2 godine

U secam se lepog vremena kad su bile tuce protiv igraca Hemofarma tada je bilo odlicno vreme.
R

RARITET

pre oko 2 godine

Igramo protiv Buducnosti bez ijednog pogrdnog povika,u Podgorici docekani ljudski, igramo sa Olimpijom i osim standardnih povika Blazicu opet korektna atmosfera.E sad pogledajte atmosferu na Zvezdi protiv pomenutih timova...I sta zakljucujemo?Zakljucak je da navijaci kojih u regularnom delu sezone ima 500-1000 po mecu prave atmosferu linca i ubedjen sam da bi to radili i protiv Mornara,da ne pricam o hrvatskim klubovima ili Igokei, verovatno bi jedino protiv FMPa bili korektni...Tako da iako je uvek bilo i bice povika,iako mi nismo cvecke,ovi fudbalski navijaci Zvezde zalutali na kosarku su najzasluzniji za trenutnu situaciju.
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

Zaključujemo da nam niko od vas nije ni do kolena i da ste svi ujedinjeni u mržnji i želji da skinete Zvezdu sa prvog mesta.
G

Gost ma da

pre oko 2 godine

Vaši igrači su zalutali u sport,to možeš da zaključiš.Inače niko nije odvratniji od onih koji vređaju nečije žene i decu.
b

bgcz

pre oko 2 godine

a ne misliš možda da je zbog skandaloznog suđenja protiv zvezde u svakom plejofu. Zvezda mora da bude bolja 20 razlike da bi dobila 5. Što sudije trče i beže u tunel ako su dobro sudili? Najviše slobodnih bacanja protiv rukometne/ragbi odbrane Zvezde ove sezone je imao Uniks - 24. Partizan, Budućnost i Cedevita svaku utakmicu 24 bacanja minimum a najčešće i više. Ti na svakoj utakmici plej-ofa imaš 5 odluka u korist Zvezde i 10-12 u korist protivnika.
S

Stevanov-unuk

pre oko 2 godine

Ajde da vas overimo sutra pa posle pricajte sta hocete i cekajte da vas zove Evroliga!Dosta je bilo
M

Milan Gurovic

pre oko 2 godine

A PSOVANJE GUROVICEVE CERKE KOJA JE TAD IMALA SAMO 3.GOD TO JE "AVANGARDA" IZGLEDA ZABORAVILA!
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

I pevanje Čovićevoj ženi, ni to nisu radili. A Filipa da ne spominjemo, stalno na meti a nikad nije pokazivao srenji prst kao Panter, nikad se nije busao kao Novica, nikad nije klimao glavom kao Aleksaaaaaaaaaaaaaaa, nije se hvatao za međunožje kao Lesor, niti je ikoga šutnuo u međunožje kao Ledej.
V

Voip

pre oko 2 godine

I da se dodaju razne tuce, udaranje u medjunozje i ledja od strane Pavlovica i Murica, stolica u glavu Jovica, flasica u glavu Ilica, baklja u glavu onog funkcionera KSS u Nisu, skoro napravise tamo i pozar na kupu i td i td. Avangarda nema sta :-)
b

bgcz

pre oko 2 godine

licemeri uvek i za sve. kad Zvezda bije i vređa onda tome nije mesto u sportu. Kad Zvezda igra Evroligu onda bi značilo za Srbiju da imamo dva predstavnika. Kad ste vi vređali, sve je bilo ok, kad ste vi igrali Evroligu, nikada niste rekli da su Srbiji potrebna dva kluba. Zanimljivo je da je u prethodnih 5 godina, nekoliko puta godišnje cela utakmica tekla uz pesme Čovićima, bez prekida i upozorenja naravno, a niste uopste dolazili do finala i većeg broja utakmica sa Zvezdom.
k

kad vi pominjete licemerstvo...

pre oko 2 godine

Sta je covek lose rekao?Jesi citao? Alo,staklene flase su letele
G

Gost777

pre oko 2 godine

Da vas manir je pokazivanje srednjeg prsta ,drzanje za medjunozje, stipanje i samaranje sudija, sve radite sto igraci Zvezde I ostalih klubova ne rade, a o ponašanju publike sve govore kazne posle vaših obicnih meceva. Navijaci se ne mogu kontrolisati ali kako se ponašaju vasi igraci je zaista bolesno
U

Uskeee

pre oko 2 godine

Vrati snimak sa kraja prošle utakmice pa ćeš videti klinca od 12 godina u Zvezdinoj majici kako radi upravo to što si naveo. Da sam mu ja roditelj, dobio bi vaspitnu jednu kući da zapamti kad se tako ponašao....
K

Kukuriku

pre oko 2 godine

Zaboravio si gepekovanje sudija, zakljucavanje i samaranje sudija u svlacionicidok trener cuva strazu... Itd
d

djiki

pre oko 2 godine

Daj bre pusti tu demagogiju, pa vasi, nasi bivsi igrači su provocirali.. Pokazivali sve i svasta, jel ih to učite u klubu. Publika ko publika i jedna i druga je ista. A vi zapaljivim izjavama palite tu istu publiku. I jedni i drugi
a

abc

pre oko 2 godine

"Mladi tim...:, prva petorka ima prosek 27 godina, smešno ih je nazivati mladićima.
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Budi siguran da se nece ponoviti! Zvezdini igraci se znaju ponasati, srednje prste ne pokazuju. Ne provociraju, ne busaju se, ne klimaju glavom. Prosli su psihijatrijski pregled za razliku od Matijasa i Zeka....
Z

ZmnNbg

pre oko 2 godine

Ovo je poziv i priprema svega ono što sledi u sredu, orkestrirano vređanje porodice Čović. Ostoja je zvao prijatelja Bokana za savet. Ali i ovog puta neće vam proći !
M

Mirko1997

pre oko 2 godine

Gepekovanja, upadanja u svlačionice, štipanje sudija, vređanje reprezentativaca, rakete... Sram vas bilo licemeri
P

Prisloničan

pre oko 2 godine

Jel to važi i za one što su na finalu kupa u Nišu pogodili čoveka iz KSS bakljom u oko? Pitam za druga.
L

Limar1111

pre oko 2 godine

Ne to ono kad smo tukli igrace Hemofarma.
Š

Šta priča limar...

pre oko 2 godine

...kakve scene iz prve dve utakmice? Možda je mislio na busanje,provokacije,držanje za jaja i pokazivanje srednjeg prsta navijačima Zvezde? Ako je to u pitanju onda ok. Sve to, kao i ponašanje Savića i nekažnjavanje žoca tehničkom zbog konstantnog pritiska na sudije je na kraju druge utakmice proizvelo onakvu reakciju publike...
k

kaboom

pre oko 2 godine

Partizan i gospodski maniri, ahahahahaha. Ti bre gospodina nisi video ni u prolazu, a sto se tice manira, nek ti neko pokaze sta rade Panter Lesor, Avramovic, Trifunovic, sta ti radi SD pre pocetka i tokom utakmice....
д

д.г.

pre oko 2 godine

Видео је он то све али се прави паметан а није.
G

Gostrtanj

pre oko 2 godine

Hahahha,nasem mladom timu,35 minuta mu igraju Panter,Ledej,Lesor....Koprivica,Trifunovic,Tristan,Glas nece ni osetiti parket,kakva spin masinerija ovo groblje nemam reci!
d

dvostruki arsini

pre oko 2 godine

Zato vasi igracu pokazuju manire... Panter srednjii prst, Lesor pokazuje onu stvar, Ledej namerno udara Ivanovica... Bas pokazuju visok nivo "kulture" Ovo je bila samo priprema terena sta sve ceka nase momke u trecoj utakmici.
G

Guesttutt

pre oko 2 godine

Rekoh juče, sledi saopštenje u kome pozivaju na fer navijanje, a ceo dan juče izvesni novinar sa SOSa, ako je novinar po zanimanju, uz gomilu drugih internet profila, lože već napaljenu masu.
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Onaj nesretnik sa SOS, za koga košarka postoji od 1992, onaj koji je počistio sve poslastičarnice u Turskoj 2010. Eto čak i mi na zapadu smo čuli za njega
G

Gosten

pre oko 2 godine

Jao nevinasca jedna.Nije vas manir. Vas manir je gepekovanje sudija,pretnje, vredjanje Coviceve zene i sina. Ma nema kulturniji od vas. Mozes sada da glumis,tacnije da potplatis da zaista prodje sve u najboljem redu misleci da ce EL da se sazali da vas uzme ali snimci svih ovih godina se ne mogu izbrisati.Inace i ja bih da gledam kako merite misice,klimate glavom,lozite se kao pubertetlije isprimane na kriminal. Pokretni cirkus
p

pacino

pre oko 2 godine

Pa super, mi da docekamo hladne glave dok oni gadjaju nase igrace unucicima prozivaju pojedine igrace na rasnoj osnovi, ali mi treba da ostanemo hladne glave. Vas je posao da izvrsite pritisak da se onakve stvari i onakva sudijska otimacina vise nikad ne ponovi, ali vi cutite i pricate nama da se ponasamo kao gospoda prema nekom ko ne zasluzuje ni blizu takav tretman. NAPRED PARTIZAN!
G

Gost544

pre oko 2 godine

a nesa Ilic je upravo vinjakom pogođen u glavu I isao na uzimanje, koga ti lazes?
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 2 godine

Sve što si naveo ste vi to radili, zato smiri živce jer utiče na lepotu.
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

Dobro si rekao "kao gospoda", jer bi pored gospode niste ni prošli.