Komentari na vest

Nekad očevi, sada sinovi: Danilović, Rakočević, Pavlović i Miličić ponovo stupaju na scenu

ш

шумадинац

pre gotovo 2 godine

овде и није тако страшно ,например исто је и у здравству ,само деца доктора добијају специјализације
p

predrag1982

pre gotovo 2 godine

A čiji je sin Steph Curry?
F

Faustino Asprilja

pre gotovo 2 godine

Svaki bivši košarkaš ima sina koji igra u Partizanu. Da nije malo mnogo? Ipak momci iz Zvezde skromnog porekla im objašnjavaju neke stvari i po stoti put dokazuju da od site dece nema ništa u sportu.
U

Užas

pre gotovo 2 godine

Koliko si frustriran Partizanom to je strašno.
H

Hoh

pre gotovo 2 godine

Ali to ih i uništava, mnogo su "izlobirani". Evo, Trifunović po svaku cenu ostaje godinama, ni kriv ni dužan će igrati el, a realno je kvaliteta za kls. Samo me zanima ciji ce im sinovi igrati za 15 godina - Lesora i Madara?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ogovor korisniku, Ocigledno se ne razumes u kosarku Vuk Danilovic je u svojoj generaciji ubedljivo najtalentovaniji i odskjace dosta od ostalih poogledaj slobodno kakve prodore i kakve poteze pravi imao je prosle sezone prosek od skoro 25 poena a u derbi protiv Zvezde je postigao 38 poena.
D

Dinastija

pre gotovo 2 godine

Ništa čudno kad je familija Danilović u pitanju. 3 dece, 3 sportista, ako se to tako može nazvati, medijski prenapumpani. Najstarija Olga, koliko godina već slušamo mlada nada, ovo ono. Devojka 21 godinu, odigra svaki 35. turnir u godini gde ispadne po pravilu u prvom kolu. A onda kao šatro povredjena 6 meseci pa opet turnir pa pauza. Mladja, Sonja (odbojka), gurnuli je u Tent da bi dobila poziv za reprezentaciju pionirsku što na klub, što na prezime, evo već su je iz Tenta prosledili u Srem od silnog talenta... Poplašena, izgubljena u vremenu i prostoru... Sad čitamo o najmladjem, novom LeBronu od 13 godina. Pa dokle? Ćaletu njihovom svaka čast za sportsku karijeru (koju je napravio baš zato što nije bio u ovakvoj medijskoj mašineriji) ali nek nas ostavi malo na miru sa svojim talentima više. Bar dok ne naprave neki rezultat u ozbiljnom sportu (seniorskoj konkurenciji)....
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Pa mama je na Rts -u...

Mune

pre gotovo 2 godine

Пошто видим да си "упућен" а што не кажеш колико је тренера сменио мали Вук ове сезоне. Колико је шутирао против Меге у четвртфиналу. Шта раде Ромчивић и мали Вук у Партизану и како тренирају. Нико не сме ништа да им каже. Да не пишњм даље. Тако да пст!!!
S

Slavisa VP

pre gotovo 2 godine

Nagradno pitanje : Da li neko moze da nadje nekog bivseg kosarkasa a da mu sin nije kosarkas, sa sve dobrim ugovorom u dzepu? Nasa velika sramota, jedan od negativnih fenomena koji puno govori kakvo smo drustvo. Zato i decu guraju u kosarku jer znaju sta protekcija radi i da ce talentovanija deca biti skrajnuta, da bi tatini sinovi imali karijere. Nijedan se od tih tatinih sinova ne izgubi tamo na prelazu iz juniora u seniore, sve neki Bogom dani talenti haha...
M

Miki5689

pre gotovo 2 godine

I zato smo tu gde jesmo. A bice i jos gore.Moj sin je zbog toga i prestao da trenira.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Sta je problem ne razumem komentar ne znam kakvi su talenti mladi Rakocevic I Milicic Ali Danilovic I Pavlovic su odlicni mladi igraci slobodno Pogledaj te snimke.
O

Odgovor korisniku Bojan Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Baš naprotiv sin Danilovića je jedna čista nula,on je neko za koga bi poslednjeg trebalo nešto dobro reći,a ovi ostali su vrlo dobri za svoje godine...To je jedina istina..
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Da je bio bolji od njih vjerujem da ne bi batalio ali najlakše se vaditi na druge.
1

1992

pre gotovo 2 godine

Sutra će odustati od svega zbog drugih. Kako to vaspitavate djecu? Pogrešno učite djecu. Ima mnogo momaka koji su uspjeli, a očevi im nisu bivši košarkaši, tj više je takvih. Oni su radili i rade, ne kukaju...