Komentari na vest

Nikola Jović je večeras adut Srbije na NBA draftu, trener ga priželjkuje u Top 20

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Gostimir ! Pogledaj mu prosek I procente u aba ligu Realno I za aba ligu imao slabe procente 11,7pts,4,4reb,3,4as procenat oko 50%.
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Pogledaj Jokicevu statistiku u prvoj aba sezoni, pa kad budes video da je gotovo ista kao Joviceva, mozda shvatis da se sa 18 godina gleda talenat i koliko bi igrac u perspektivi mogao da napreduje, a ne suve brojke i procenti i da li pravi ne znam kakvu razliku u tim godinama.
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Djurisic skidao saigracima brisace na parkingu u prvoj sezoni?? Sta reci, sad ono izbacivanje iz tima u sred u19 svetskog prvenstva prosle godine dobija neki smisao... Mora neko da mu smiri tu ludu glavu, bas dugo nismo imali takav talenat na bekovskoj poziciji, koja nam je prilicno problematicna za buducnost.
m

miou

pre gotovo 2 godine

Ovaj ce biti bolji od Bogdana(veci je talenat),mislim na Djurisica,a Jovic upada u 15 na draftu
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Nešto nijesam primijetio da je Srbija imala u zadnje vrijeme koristi od odlaska njene djece u NBA.....sem što su po pravilu postajali razmaženi a mnogi i samo epizodisti i mahači peškirom. Nije on srpski adut nego svoj i svoje porodice.
C

Coban

pre gotovo 2 godine

Idi gledaj rukomet
N

N1204

pre gotovo 2 godine

Djurisicev otac je cuveni Miodrag"Burek"Andjelkovic nekadasnj napadac OFK-e i ko zna koga sve.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Decko nije pravio razliku ni u aba ligu ne znam sto se ovoliko forsira Tako prosle godine forsirali Petruseva on ce na kraju da se vrati u Megu.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Zato što je u pitanju košarka pa svi znaju čak i za igrače šnj kategorije, nije to neki amaterski sport poput npr rukometa