Komentari na vest

Ostoja Mijailović: Zvezda ima daleko skuplju ekipu, nemamo novac da odgovorimo

G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Pa ovaj je nakon kupovine Vajld karte rekao kako su se za to borili... Ko da su je osvojili na terenu a ne kupili...
G

Gostic

pre preko 1 godinu

Jel neko skoro pogledao listu igraca sa najvecim platama. Nema nikoga iznad 1.7m po sezoni kod nas. OK, Kampaco ce biti prvi verovatno. Ali ne 'frljajte' se sa ciframa vec pronadjite podatke.
k

kk.Bezanija

pre preko 1 godinu

O'klen pare limaru za zeljka 4mil za 3 sezone i 3mil.za pantera za 2 sezone,to ti nama objasni,to narod zeli da zna! Za samo dva coveka dali ste ceo Zvezdin godisnji budzet!
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Imas od mene svakog dana pola tepsije bureka i litar jogurta, samo te molim prestani da jedes....... znas vec sta. O'klen mi pare, ne pitaj, nece ti se dopasti odgovor.
I

Inace...

pre preko 1 godinu

narod zeli da zna, kada si ti odsutan od kuce?
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Plati porez ostoja
A

ABA

pre preko 1 godinu

Istupite iz ABA kao što Aca hoće sa Olimpija Cedevita i Cibona.
Č

Čačak

pre preko 1 godinu

To što si postao, igrom slučaja, predsednik Partizana ne znači da si sposiban da vodiš taj klub. Kada si već iz grada košarka, zašto nisi pomogao Borcu i naučio osnovne stvari o košarci i vođenju kluba. Zašto nisi išao logičnim putem, kao Željko. P. S. Isplači se, otvori dušu, biće ti lakše...
N

Nehoda

pre preko 1 godinu

Nećeš se ti leba najesti od košarke
M

Milan 85

pre preko 1 godinu

Mene zanima gde je nestalo 16 miliona duga i da li je neko odgovarao za taj dug... Nemoj Ostoja da plaćaš porez, oprostiće nam država kao što je i njima, platićemo samo 2%... Partizan najveći deo svog budžeta pokriva preko sezonskih karata...u Pionir se ulazi bez karte, nažalost.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Ne brini. Porez ne plaća.
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

A ti si bio da gledas Crvenu Zvezdu pa znas kako se ulazi?
G

Goat RS

pre preko 1 godinu

Ma sve si u pravu samo nisi objasnio odakle vi u evroligi i odakle najtrofejniji evropski trener kod vas. Kod vas izgeda sve džabe.
O

Odgovori

pre preko 1 godinu

Prvo da objasnite kako ste se spasili od stečaja kada su vam plenili koševe po Kalemegdanu? Kako ste došli do novca za projekat Evropska Zvezda gde ste doveli Sagadina i masu igrača, kako ste doveli Pešića, Šakotu i druge skupe trenere i igrače? Kako vam je prošao UPPR u kome su se poverioci namirili sa mizernih 2.5% potraživanja? Kako ste uspeli da preimenujete jedan drugi klub u KK Crvena Zvezda Beograd? Kako uspevate da od 2012. godine imate milionske budžete gde vam je dva puta kupljeno učešće u Evroligi iako to na terenu niste izborili? I na kraju, odakle vam lova za Ivanovića, Kampaca, Vildozu, Nedovića i ostale skupe igrače?
B

Bolne stvarnosti

pre preko 1 godinu

CINJENICA: Partizan na terenu ne moze da se izbori za Evrokup, realnost: drzava Partizanu kupi igranje u Evrokupu. CINJENICA: Partizan ne moze na terenu da se izbori za Evroligu, realnost: drzava kupi Partizanu igranje u Evroligi. Partizan Mozartbet po rezultatima zasluzuje igranje u Evrocelindzu ili Fiba ligi sampiona, a uporedjuje se sa ekipama koje su na terenu zasluzile mesto u Evroligi. Dok je Partizan poput studenta kojem su kupili doktorat iz fizike, a koji misli da je zbog tog doktorata kvalifikovan da vodi CERN u Svajcarskoj. Objavite komentar ako smete.
j

jos bolnije

pre preko 1 godinu

zaboravljaš da je klub za koji navijaš u prethodnih 9 godina igrao Euroligu 3 puta zbog odustajanja (čitaj sabotaže) drugih klubova. Tako da nemate legitimitet da pišete o zaslugama i slično.
@

@još bolnije

pre preko 1 godinu

Sabotaža što su ruske timove suspendovali, e kako kažeš onda što uopšte igrate EL i Aba ligu a po statutu trebali ste bit kažnjeni.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Mozda da dovedemo Rikija Rubija za pleja tek je izasao iz povrede mozda se zasitio Nba pa da ga Zoc efektom dovedemo.
z

zoki959

pre preko 1 godinu

provere info 1000 posto , 23 12 2022 god. Telekom uplatio KK zvezda 2.5 mil. eura a KK Partizan 1 mil. toliko o istim budžetima
@

@zoki959

pre preko 1 godinu

A po cemu mislis da Zvezda koja sedmostruki prvak Srbije za redom i osmostruki ucesnik Evrolige za redom, sa duplo vecim brojem navijaca treba od sponzora da dobije isti novac kao tim koji rezultatima nije uspeo ni za Evrokup da se izbori???
C

Crazy North

pre preko 1 godinu

Srazmerno rezultatima
R

Računovodja

pre preko 1 godinu

Tako je,u pravu si. To je obaveza Telekoma Srbije na isteku ugovoru,sve u njemu piše,uostalom ime C.Z.MTS košta i plaća se...
@

@@zoki

pre preko 1 godinu

Zvezda osmostruki ucesnik Evrolige????? AHAHAHAH Bato Buducnost je igrala međuvremeno. Džile vas dobio u finalu..
d

druze

pre preko 1 godinu

A po cemu je zvezdi oprosteno 16 000 000 duga,kad je kkp tih godina ulazio i na f4? Ko je oprostio pare? Ko je gurnuo pare,i gura ih vec celu deceniju? A imali Jos i projekat evropska zvezda kad je sprcano mnogo love
D

Deda mraze, deda mraze

pre preko 1 godinu

Sedmoplasiranom timu u ABA, drzava platila licencu za Evrokup, dovela najboljeg trenera Evrope, evroligaske igrace poput Pantera... Ove godine drzava dala za Egzuma, Nanelija i slicne i platila licencu za Evroligu. BOLJE SE OSTOJA ZAPITAJ GDE SU TI RETULTATI i kako tvoj tim igra takmicenja za koja se nije izborio na terenu.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Sirotinja,neka Mocart da SMS-u da Delije pomognu sirotim grobarima i Mijailovicu,da ne moraju opet bezati iz lige.🤣
a

ala je lep ovaj svettt

pre preko 1 godinu

Pa nije realno ni da u Srbiji saobracaj snimaju tvoji skupoceni Rendz Roveri, a u Nemackoj najjeftiniji golfovi. Objavi lepo spisak plata igraca i strucnog staba Partizana, pa nam tako dokazi da niste placeniji od Zvezde. Ako govoris istinu, nista te ne sprecava da objavis kolike su plate u Partizanu. Ako nesto krijes, onda je logicno da samo pricas ovako bez dokaza i cinjenica. Napravi prvi korak, objavi plate i trazi da Zvezda uradi isto.
P

Pitam za tetku

pre preko 1 godinu

Pa Zvezda je objavila plate i budzet sto je potvrdila i Spanska “ marka “ a i evro liga. Nek Partizan objavi plate pa da bidimo ono sto pise evro liga a i Spanska “ marka” da je isto.
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Zvezda prošle sezone objavila plate za prošlu sezonu iskreno ne očekujem da to radi više
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Pa onda otpustite trenera i njegov stručni štab i uštedećete najmanje četiri miliona evra !!!
T

TamoNeko123

pre preko 1 godinu

Па продај њиве које клуб има у Бачкој или где већ
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ovaj je puko ko livada,jos kad bi mu neko verovao,hahaha.
a

av partizan

pre preko 1 godinu

siromasi smo nemamo para...
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Ostoja,Zvezda je pobedila Oly u sred Atine sa svim igracima iz Srbije i samo 2 recima (dva) stranca,Bentil i Vildoza. O cemu ti lazes te tvoje navijace? O cemu ti spinujes? Samo mi nije jasno zasto nas mesas u tvoje i batino poslovanje??
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Izadjite sa ugovorima i manite nas vise decijeg prepzcavanja. Kad budu obelodanili ugovore i jedni i drugi neka se raspravljaju...do tad se samo skrece sa bitnih tema.
G

Gost5555

pre preko 1 godinu

Zvezda je objavila ugovore za prošlu sezonu na kraju sezone To što niko nije prenio od novina to je druga stvar Iskreno volio bih da Zvezda nikad i ne objavi ugovore više jer ih ni Partizan nije nikad objavljivao i da ako ima 60 posto navijača Zvezde u Srbiji Zvezda treba da ima za toliko veći budžet od rivala

Statistics

pre preko 1 godinu

Drzava treba da daje budzete u skladu sa brojem navijaca onda Zvezdi i Partizanu bar 90% budzeta a svima ostalima zajedno 10% i nije bas posteno , bar da ti navijaci pune hale a ne da prosecna poseta Zvezde bude 3000 hiljade.
B

BURSAdzija

pre preko 1 godinu

Pa Rival igra 7 puta vec EL manje vise uzastopce,a Ti si za Cipiripi kup prosle godine potrosio kao svi drugi u tom Kupu. Inace taj Rival ima 11 domacih igraca,koji igraju 80% utakmice,dok tvoji ni 15% po utakmici i ima ih suma sumarum 5. Trece taj Rival nije dobio ARENU maltene dzabe da igra i da se pali. Pa Vi da ste dve godine samo prvaci ABA lige i dve godine ucesnici EL od Vaseg hvalisanja i busanja ne bi se zivelo.
M

MOT

pre preko 1 godinu

Mi smo osvojili Evroligu I bili 4 puta na final foru malo li je.
O

Ogledalo

pre preko 1 godinu

A kupljen ulaz u Evroligu,a Obradovic koliko kosta,a razne tuzbe igraca...odakle bre?
M

Millert346

pre preko 1 godinu

Zvezda ne igra već učestvuje vec 10 godina, a uspeh je 14-15 mesto.
m

mikula

pre preko 1 godinu

ne zaboravi brate i sva ona hvatanja za medjunozje, kao i klimanje glavom...... nikad nece shvatiti.....
B

BURSAdzija

pre preko 1 godinu

@Millert ne znam kako smo igrali sa CSKA pre 5 godina cetvrtfinale EL,ako smo bili 14-15. A billi smo 9ti dva puta.Nego ajde grobari su postenjacine poznate,nego sva sreca ima jos Google podatke o svemu inace jadni svi sa grobarskom statistikom i kalendarima. nego dobro,kosarsku igrate tek od 1974te,mlad ste klub.
S

Sale1

pre preko 1 godinu

A koliku platu ima vas trener.mozda vise nego svi treneri aba lige lige zajedno? Zasto krijete??? Objavi ostoja?????
g

gost 12345

pre preko 1 godinu

A gde može da se vidi plata trenera Ivanovića i igrača fmp

rty

pre preko 1 godinu

Vildosa - godinu i po dana povreda i presmesne minutaze. Njegov prosek u EL pre odlaska u NBA slabiji od Voltersovog u Zvezdi. Ovde 99% ljudi koji ga komentarisu nisu gledali nikada pre nego sto je dosao u Zvezdu. Kampaco - ubica za EL nivou na svojoj poziciji Bentil - prosecna sezona druge opcije na svojoj poziciji u Milanu Martin- treca opcija u Oly na svojoj poziciji Haland - EC igrac bez dovoljno klaliteta za ovaj nivo dosao iz Burse Nedovic - jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji veliki rizik jer je cesto povredjen i nikada nije igrao za timove koji se bore za trofej EL uvek donji dom Petrusev - visak u Efesu, Obradovic ga odbio jer nema kvalitet za Partizan i ne moze da mu da vecu minutazu Raduljica - bivsi igrac Sa druge strane od pojacanja Exum - 6ti igrac Barselone prosle sezone, bivsi 5 pik na NBA draftu koji da nije povreda bi Srbiju video u slagalici. Naneli - najbolja statisticka sezona u karijeri u Makabiju i u top 3 igraca Makabija prosle sezone po svim parametrima Papapetrou - kapiten PAO legit EL igrac celu karijeru tu nema dalje sta da se raspravlja. Danilo Andjusic - prosecan EL becap igrac Brodzijanski - prosecan EC igrac bez kvaliteta za visi nivo kosarke ako se uzme na ovo gore da je Zvezda od predhodne sezone zadrzala domace igrace racunajuci tu i Ivanovica a da su ekipu napustili clanovi prve petorke Kalinic, Volters, Holins + Vajt. Znaci bez okosnice ekipe su doveli pomenute dok je Partizan zadrzao kompletan roster prve petorke i nadogradio sa pomenutim igracima. Panter - f4 igrac iz Milana prva napadacka opcija ekipe Ledey - f4 igrac iz Milana odlicna sezona do pred kraj kada je drasticno pao Madar- jedan od najtalentovanijih igraca na svojoj poziciji placeno 250k obestecenja za njega Lesor - osvajac EC Smajlagic - NBA prospekt Avramovic - EC igrac Jasno je da po svemu Partizan ima kvalitetniji i skuplji roster jer je maltene kompletan roster slicnog platnog ranga i jako velika prva grupa platnog razreda. U Zvezdi prvu grupu cine Nedovic, Vildosa i Kampaco dok u Partizanu su to Panter, Ledey, Naneli, Exum i Papapetru. To su sve igraci koji primaju preko 1m po sezoni za Exuma, Nanelija i Papapetrua se zna da su imali 1.5+ pre dolaska sto znaci da nemaju sigurno manje sad jer nisu dosli iz povreda. U Zvezdi ova tri igraca su sigurno 1.5+.
M

Mile12

pre preko 1 godinu

Dzaba si ti to lepo obrazlozio,kada su oni slepi,,kod ociju"...
h

hhhhjjjh

pre preko 1 godinu

Cemu laganje? Vreme interneta? Vildosa 2020/21 32 utakmice 25min 10.2 p 2sk 3.5as, malo goei ucinak sezonu pre sa 7p i 18/19 9.7, ko u partizanu mote da sw pohvali tim ucinkom? Sem pantera? Ili ansjusica u burgu u evrokupu?
_

_000059.4b93c3e35cb0402aaaa6f976abec51d6.2101

pre preko 1 godinu

@hhhhjjjh evo statistike 21/22 Nunnely 29 mečeva 28 minuta 14.1 poen Papetrou 23 meca 29 minuta 12 poena Lessort 14 mečeva 19 minuta 10.6 poena Exum najslabiji 18 mečeva 18 minuta 7 poena u proseku 20/21 Leday 29 mečeva 24 minuta 10.3 poena Punter 29 mečeva 26 minuta 15 poena Svi imali loše sezone pred dolazak u partizan pa su i pristali da igraju za Zoca i ljubav orema klubu
C

CSF

pre preko 1 godinu

Polako, prikočite malo. Pustite statistike i cene igrača. Okrećete ćurak. Zar ne zavisi igrač i igra ekipe od trenera!? Zar ni jedan vrhunski trener ne može da "napravi" finalizije svog igrača? Ako ne može čemu svrha trenera u ekipi. Obradović je prošlu sezonu dobio nagradu za najboljeg trenera Aba na sredini sezone!? Po čemu je to zaslužio, kada je do kraja sve izgubio. Isto će biti i ove godine. Uozbilji te se malo i navijači i novinari.
M

Milioneri iz blata

pre preko 1 godinu

Rece covek koji je predsednik kluba koji je bio sedmi u aba ligi i dobio poziv za evrokup a doveo visemilionsko pojacanje Pantera kao najboljeg igraca F4 evrolige.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Od "...i niko vam neće doći u pomoć kada naletite na nas!" do "ne možemo da odgovorimo" u mesec i po dana. Stati pa gledati.
S

Srpski samuraj

pre preko 1 godinu

Hahaha... Kakav vic pred kraj godine! 😄 Ostoja, ko te ne zna.... 😄
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Razbio ga Čovke, limar ne zna gde se nalazi.
G

Gost MMS

pre preko 1 godinu

Ova Ostojina finansijska analiza me neodoljivo asocira na čuvenu pripovetku Radoja Domanovića "Razmišljanje jednog običnog srpskog vola" !
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Tako je Ostoja , od reci do reci tacno Sada vidite koliko je on pita pecnuo vas fmp-ovce a koliko covic ne vadi Partizan iz usta Suvo zlato druze dajte nama budzet za dokac eigrace pa ce i kod nas biti suvo zlato Sprema se bomba sl let vraca se onaj sto vas je k sa 110+poena u tri tekme Potacemo se gde je stakleni Sta da radimo kada svi nasi igraci su u nba a ne kao stskleni propalitet
G

Gostzica

pre preko 1 godinu

aj prevedi na srpski svega ti
P

Pismen si ko Limeni

pre preko 1 godinu

Pismenost na nivou jednog Ostoje. Ni sam ne znaš šta si htio da napišeš.
P

PFS

pre preko 1 godinu

Kampazo 1,8+1,6=3,4 obestecenje za ovu sezonu,Vildoza 1,2 +obestecenje Vildozi od 1m=2,2 pola klauzule,Nedovic obestecenje 1,1+300=1,4,Ivanovic i strucni stab oko 1m sa premijama,Dobric700(trazila ga Barselona),Ivanovic 60000(privoljen najbolji igrac Buducnosti),petrusev500000(uEfesu imao 80000)Bentli 700000(bio u rotaciji Milana),Martin650000(treci centar Olimpijakosa),Holand600000,Adams isplacen 2\3 sezone 350000,Markovic 400000(sa cov ugradnjom)-Raduljica400000(sa cov ugradnjom),Lazic350000(sa cov ugradnjom),Lazarevic250000(sa covinom ugradnjom)+Kuzmic200000+dva pojacanja jos oko 1,5M i vise to je sve na racunu drzave za plate oko 15M samo za plate ove god!
G

Gostiona88

pre preko 1 godinu

Ajde kao mozes da cepnes cifru za prva tri igraca, Raduljica tesko 400k, Marković isto, tek dobric i ako ga je barsa htela on bi tamo imao 700max Ivanović u budućnosti imao 150k a ovde pricas 600 pa nije on katai, Lazarevic ajde da verujemo da je toliko ali mislim da ima 150max, a ovo covic se ugradio to mozda auto limar radi. Covic se ugradio na druge stavri a ne na platu jadnog lazarevica i ostale igrace po 20ak hiljada
n

nnnnniko

pre preko 1 godinu

Bravo!!!! Kako ti sve znaš?!! Jel ti to fegeltija glavni izvor???

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Kampaco je plaćen, i to nezvanično, dakle, to su samo novinarska nagađanja, niko od nas ne zna, ali hajde da verujemo - 1.8 miliona. Tih dodatnih 1.6 miliona si izmislio, i to si odabrao baš toliku cifru zato što mu je Real zvanično toliko ponudio (s tim što bi on od toga, zbog poreske regulative i zavrzlame sa NBA, dobio samo 880.000), tako da je Zvezda mogla da mu ponudi i duplo manje od ovoga što se nagađa (900.000 dolara) i on bi opet zaradio više u Zvezdi nego li Realu. Obeštećenje Vildozi si takođe izmislio, to niti postoji, niti Zvezda ima ikakve veze sa njegovim dugovanjima Baskoniji, a takođe je i plata čisto nagađanje, da ne kažem izmišljanje, niko ne zna kolika mu je plata, pa ni ti. Sve ovo ostalo što si napisao, plate svih ostalih igrača, a pogotovo tvoje informacije o "Čovićevoj ugradnji" (ti mora da poseduješ i Sauronov prsten pa se tako nevidljiv prikradaš da vidiš ko ima koji ugovor i koliko se Čović gde ugradio, nema drugog objašnjenja), takođe su samo zlonamerna i beskrupulozna lupetanja. I za nas igra Bentil, to što si ti napisao je marka automobila. Nadam se da ćeš istim tim tvojim Sauronskim sposobnostima sad da nam napišeš taksativno i za koliko pakovanja Smokija igra Panter, u kojoj studentskoj menzi se hrani Ledej i koliko puta se Egzum uvredio kada su mu ponudili platu jer on za Partizan želi da igra isključivo iz ljubavi. Naravno, milioni obeštećenja koje ste za njih platili i sve Ostojine ugradnje se podrazumevaju. Pozdrav!
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Znaci, Bentil u rotaciji Milana imao 700k, a Panter i Ledej, dva glavna igraca Milana imali 1 milion? Je l tako? Ili mozda ipak oni imaju po 1,5 minimum po sezoni? Narocito kad se uzme izjava trenera Milana koji kaze da su hteli da produze ugovor sa Panterom ali da nisu imali toliko kao Partizan...
a

argh

pre preko 1 godinu

Ivanović 600?! Dobrić 700?! Kampazo i Vildoza su dobijaju toliko za 2 godine... Da ja potpišem za Zvezdu (završio sam karijeru pre 15 godina, sa 22 godine), ti bi napisao da primam 500 hiljada sa Čović ugradnjom. Žalosno je koliko ste jadni.
N

Niko ovde

pre preko 1 godinu

Ovde nije rekao pravu istinu, niti Zvezdaši vole Čovića, niti Partizanovci Ostoju. Gleda se samo uspeh, trofeji.
R

Ruth zee

pre preko 1 godinu

I ptice na grani znaju da covic se pita u Zvezdi kao ana brnabic u vladi....zna se ko drzi Zvezdu I bira igrace
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Зато је Остоја самосталан у Партизану. За све се он пита.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Prodaj livadu jbg.
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Normalno da nemate, onaj ko vam je dao ili odlucio da vam da bolje receno, je cuo lepe pesme o njemu sa tribina. Pa i treba da vam zavrnu slavinu, mada nije u redu jer ste prosle godine dogurali skroz do cetvrtfinale EK i istorijske utakmice sa Bursom😂😂😂😂
P

Prica

pre preko 1 godinu

Za naivne navijace jsdp, ko se upeca lQ mu je ispod 40.
P

Popssii

pre preko 1 godinu

Jel, a pošto je Panter?

rty

pre preko 1 godinu

Sirotinji da se pomogne ako moze neko neka udeli...

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Rekao sam to prošli put ali niste hteli da mi objavite komentar, pa, evo, ja ću pokušati i drugi put - molim vas da se udružimo i da osnujemo neki humanitarni fond za pomoć KK Partizan. Da svi doniramo, koliko ko može, da i oni mogu da kupe nekog evroligaškog igrača, a ne ovako, kao sad, da moraju da igraju isključivo sa omladincima iz svoje škole i da ih treniraju neki treneri za koje nikad niko nije čuo. Ne može Partizanov budžetić od 500 dinara da se nosi sa Zvezdinim od 45 miliona evra, nije pošteno.

Zaprška

pre preko 1 godinu

Ne stavljaj im so na ranu !!!
B

BD

pre preko 1 godinu

Nisam pročitao ni tekst,ni komentare,kasnije ću, ali evo odgovora Ostoja:Zato imamo DR.MAŠINSTVA(jedan od najtežih državnih fakulteta),znači čovek hiper pametan,a ne ponavljač koji je klečao u ćošku i išao na dodatnu nastavu.GOSPODIN DR.DIPL.ING.MAŠINSTVA NEBOJŠA ČOVIĆ.
E

Evo

pre preko 1 godinu

Ja kao Zvezdaš ti kažem, sa tim svojim mašinstvo može d...e da obriše. Ti kao da si sa kruške pao, kakvo crno mašinstvo i fakulteti, ne blamiraj se.
N

Nema dalje

pre preko 1 godinu

Hahahah vama je Covic Isus druze a nas za Ostoju bas zabole. To sve govori
S

Ssl

pre preko 1 godinu

Vidi, navijam za Zvezdu, to sa ovim nema veze - kada je neko doktor nauka, u bilo kojoj oblasti, podrazumeva se da je diplomirao na osnovnim studijama. Dakle, ne moraš Čoviću da nabrajaš titule od osnovne škole do doktorata. Izuzetak bi bio da ima doktorat na Mašinskom, a da je pritom diplomirao neku drugu katedru, recimo istoriju, mada se diploma osnovnih studija nikada ne piše tako, uz doktorat.
O

OO100ja

pre preko 1 godinu

Naravno da imamo "najskuplji tim". Mi smo pobedili trenutno najbolji evropski tim u Pireju. Igrala su dva stranca od kojih jedan samo 6 minuta. Ostalo domaći igrači. To je suvo zlato najveće na svetu

VecaBgd1971

pre preko 1 godinu

Ostoja ni sam ne veruje u ono sto prica. Samo bez veze pali ljude i unosi jos vecu mrznju, svakako se dileje prepucavaju oko toga ko je skuplji itd...samo je jos ovaj falio da doliva ulje na vatru.
O

Ostojina matematika kaze

pre preko 1 godinu

da je 24 mnogo manje nego 8 miliona!!!
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Na početku sezone niko iz Partizana nije pričao o tome da pored najtrofejnijeg trenera Evrope imaju daleko skuplju ekipu od Zvezde koja je u prethodnoj sezoni osvojila sve a Partizan nije osvojio ništa!?!?!? Dakle ekipa koja nije osvojila ništa i nije želela da igra domaće prvenstvo!??!?! dovodila je zvezde evropske košarke. Da li je to bilo kome logično. Ja se sećam Vildoze iz reprezentacije Argentine kad su nas izbacili sa svetskog, iskreno pre toga i posle toga nikad nisam čuo za njega dok se nije pojavila priča o Zvezdi pre par meseci. Čak ni Vildoza nije veće i zvučnije ime od jednog Papapetrua, Nanelija, Egzuma, Anđušića koji je davao po 20 koševa u evroligi prošle sezone, da ne pominjem Lesora i Ledeja koji su došli kao fajnfor igrači, o čemu pričamo? Neko kaže došao je Vildoza iz NBA, pa i Zagorac se vratio iz NBA, to nije nikakva garancija, danas svako igra u NBA. Jedino je Nedović mogao da se poredi sa tim igračima po imenu. Tek dolaskom Ivanovića kao trenera i Kampaca možemo da dovedemo u istu ravan ove dve ekipe od kojih je ponavljam jedna osvojač triplete a drugi nije osvojio ništa. Ako je Obradović zaista najbolji trener Evrope pa ovo mu je sasvim dovoljno ili je on najbolji trener samo ako ima najskuplju ekipu? Dakle malo realnosti, država je platila Partizanu vajld kartu, dovela najboljeg trenera Evrope, dovela tri četri zvezde evrolige pa da li je realno da šampion treba da dobije manje. Bentil, Adams, Martins, Holand nisu ni blizu rangu samo jednog Papapetrua ili Nanelija da ne pominjem ostale. Kada Partizan dovede takve igrače logičan odgovor je Kampaco. Ponavljam čak ni Vildoza nije u evropskim okvirima nikad bio rang gore pomenutog dvojca iz Partizana. Zvezda ima veći roster jer ima okosnicu svojih domaćih igrača, ko je vama kriv što vam vaš kapiten Zagorac nije valjao, nama je Lazić kao kapiten odličan, ko je zvučnije ime Stefan Lazarević ili Tristan Vukčević, Mitrović ili Smajlagić, ko je u boljoj formi Stefan Marković ili Avramović do povrede. Partizan kao ekipa koja nije želela da igra domaće prvenstvo dobila je previše od države, ako je već Partizan dobio toliko Zvezda jednostavno mora da dobije više to je jasno kao dva i dva. Da Partizan nije pravio ovakvu ekipu ni Kampaco ne bi dolazio u Zvezdu, one koji kukaju sada treba da bude sramota.
g

gosticcc

pre preko 1 godinu

TO STO NISI CUO ZA VILDOZU PRE ZVEZDE GOVORI KOLIKO TACNO POZNAJES KOSARKU. ALI DOBRO, VEROVATNO PRATIS KOSARKU OD KADA JE OVAJ REZIM NA VLASTI :)
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Ja pratim isključivo Zvezdu, reprezentaciju i domaći sport, Baskonija me ne intersuje, oni su uvek imali brdo Argentinaca i zaista mi Vildoza nija zapao za oko dok nismo igrali sa Argentinom i ispali sa Đorđevićem. Ova vlast me ne interesuje a sećam se i kad nam je država ukrala Vujanića i dala ga ekipi koja je osvojila prvenstvo i igrala Evroligu u tom trenutku, sad ispade da šampion treba da ima slabiju ekipu od ekipe koja nije osvojila ništa. Ako su ti to argumenti, tanko je.
g

gost 123457

pre preko 1 godinu

Ledej bio treći centar u Milanu i nisu hteli da produže ugovor sa njim. Naneli bio rezervna opcija u Makabiju koji nije osvojio ništa i klub nije hteo da produži saradnju sa njim. Papapetru istekao ugovor i klub nije hteo da produži saradnju. Anđušiću klub nije hteo da produži ugovor. Egzum u Barceloni bio treći pkej u rotaciju i klub nije hteo da produži ugovor sa njim. Smailagić i Vukčević nisu ni igrali u svojim klubovima. Kad ono po fmp_ovim navijačima ispali najbolji igrači na planeti. Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet
S

SrdjanBogos

pre preko 1 godinu

Kazu iz evrolige(eurohoops) i sa Kampazom i dalje imate skuplju ekipu ali sa manje igraca
M

Mandrda

pre preko 1 godinu

E ali ozbiljno,koja mu je fora sa tim sezonskim kartama...ne razumem? Sto pomenu neko u komentaru,da uzmemo u obzir da si zaista prodao 11 000 sezonskih ulaznica ti si fakticki za 17 utakmica evrolige prodao 11 000 ulaznica jeftinije. Bolje je da su se karte prodale pojedinacno za svaku utakmicu klub bi znatno vise zaradio.A ovako,tih 11 000 ljudi dolaze na utakmicu po nekoj smesnoj ceni u proseku.

rty

pre preko 1 godinu

I sto je najgore deo je podelio sponzorima, ostatak sezonskih je kostalo koliko u proseku oko 100-150e to je oko 1000din ako racunas samo EL po mecu ABA ti dodje besplatna. I onda se hvalis msm mnogo bolje je i bitnije za klub da ima vise clanova nego sezonskih karata. Treba kao Hajduk 100k clanova pa po 10e godisnje to je cist milion Eura zarade od clanstva.
D

Dovar vic za sezonske

pre preko 1 godinu

Kakve crne sezonske???Ko jos veruje u tu pricu???Pa te karte se delile po firmama i uzimao je ko je hteo..Koliko njih je uzelo i spalilo iz zezanja samo..Cirkus sa limarijom
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Ima jedan čovek koji ti obezbedi ogroman novac, ali tog čoveka posle ne smeš prozivati na tribinama i pisati Mariniki da proverava transfer rivala. Sujetan je to tip, pa lako prekine dotok novca i preusmeri ga.
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Sve sto pricas je dzaba.Izadji kao gospodin ili kada vec gostujes po televizijama i pokazi papire,da vidimo kolike su plate tvojih igraca i tvog strucnog staba...Ovako,ti meljes jedno Covic drugo i sve vise licite na zadrugu i kao da vam je naredjeno da zamajavate ljude.
G

Gost241

pre preko 1 godinu

Bili 8 u ABA ligi, doveli Zeljka, sam Bog zna koliko prima. Doveli Pantera, Zeka, Lesora itd, da bi mu igrali svojevremeno Evrokup. Sad nasao posle silnih pojacanja ove godine na vec jak roster i kupljene ulaznice za Evroligu,i pored toga sto rezultata nemaju skoro deceniju, da prica da jedan igrac ne vrijedi toliko i da nema para. Mars bre...
I

Imam rešeenjeee

pre preko 1 godinu

Ostoja, smanji platu treneru i kupi krštenog igrača.😏
K

Kaži hvala

pre preko 1 godinu

Grobari kupuju sezonske da gledaju Kampaca!😂
G

Gost241

pre preko 1 godinu

Nemamo para da odgovorimo. Rece covjek koji u timu ima minimum 10 stranaca. Pa valjda imas jos neki plac u steku pa se ko i dosad isprsi.
S

So na ranu

pre preko 1 godinu

...a , Argentinci te žuljaju? Tek će da vas žulja kada Čovke dovede i vrhunskog centra; bili ste i ostaćete večiti drugi !
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Sve je super samo da nam kaze zasto prosle godine pa i ove do skoro nije pristao na predlog Covica da i jedan i drugi klub izadju i javno pokazu ko koliko placa igrace, ko koliko duguje. Ostoja je na to samo rekao transferi igraca su nasa polsovna tajna... I tu se zavrsava svaka dalje prica...
g

goat q23

pre preko 1 godinu

A čović naravno pokazao ugovore. Ha ha ha
g

grobarski cirkus...

pre preko 1 godinu

Tako je I Naneli i Papapetru su jeftiniji od Dobrica i Holinsa... ma da.. 100%
D

DEXIKO

pre preko 1 godinu

Pobogu ostojiću reci konkretne cifre i podkrepi to papirima,pričaš bezveze i u prazno.Koliki je budžet partizana?
g

gost123457

pre preko 1 godinu

A kojim papirima je Čović potvrdio priče
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Covic proziva svaki dan, evo ga sa Hepija i Pinka se ne skida, place i proziva a ovamo prosipa ogromne pare, od tolikog silnog prozivanja da nije on pokazao koliko kostaju njegovi igraci? Niti ce ko to da mu naredi a da i zabrani da proziva, isto kao sto FMPu niko ne moze da naredi kako ce da se zove :)
h

hulio

pre preko 1 godinu

Ulice da se plasi ?? Hahaga koga ? Grobara ? Koliko vas ima? Ako cemo po tome koliko vas ima ili nas neko ce da vlada ceo zivot zato brate idi u pozoriste i kupi kokice
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Plate vildozu, kampaca i nedovića 15 miliona eura i opet navijači czv imaju obraza nešto da komentarišu u vezi PARTIZANA. Dno dna.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
g

grobar cacak 032

pre preko 1 godinu

Ali pazi ih jos uzimaju jednu I po sezonu kao merilo I to je dato posto I'm se vodja uplasio ulice,a deset pre toga gde su imali 200 puta veci budzet zaborave
Z

Zaprška

pre preko 1 godinu

Šta je za osvajača Triplete 15 miliona? Najbolji smo i najpopularniji klub na ovim prostorima; dakle, zaslužujemo da imamo i najskuplji tim !
G

Gost@grobar

pre preko 1 godinu

Uplasio se vas vodja ulice? Pa vas nema saka jada, vi cete kao na ulicu...
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

grobar cacak 032 Došla Zvezdaška vlast, vrlo jednostavno. Dok su bili ovi drugi krao se Tomašević i Vujanić, ponižavala se Zvezda, gepekovalo se, mislilo se tako može večito ali ne zaboravi da Zvezda ima mnogo više navijača i kad tad će se stvari okrenuti. Imate najboljeg trenera u Evropi kako kažete, pa takav mađioničar i čudo priorode bi trebao i sa manjim budžetom da osvaja, makar kup ako ništa, pa jedan Čanak je Zvezdi uzeo kup ili je Žoc najbolji trener samo kad ima najskuplju ekipu.

@Kaciga |

pre preko 1 godinu

Potez karijere je bio Vujanicev prelazak u Partizan licno je izjavio ,i kao niko nije za to vreme presao u Zvezdu.
n

naravno da je rekao...

pre preko 1 godinu

potez karijere,,, kakvu bi katijeru imao da mu izlome kolena ...
B

Borky10

pre preko 1 godinu

Ako su sve cifre tacne koje se spominju po europskim portalima Partizan jos uvek ima 1.2M skuplju ekipu,znaci Zvezdi jos dobar centar pa mozemo reci da smo jednaki iako nema bas smisla da visegodisnji prvak i osvajac svih takmicenja koji ima puno vecu bazu navijaca dobija isto ili cak manje od kluba koji 12god. nema ama bas nikakav rezultat!!! Takodje posto se svi VI pozivate na Marku zasto se onda ne pozivate i na budzete klubova koje je objavila ista ta Marka po kojoj Partizan ima budzet 23M???
P

Pažnja, pažnja

pre preko 1 godinu

Dečko, ti pričaš o klubu koji poslednjih 12 godina ima bolje rezultate i kao treba da ima veći budžet. Partizan je u košarci evropski šampion, uz to učestvovao na još dva F4. Samo toliko da te podsetim o veličini i značaju klubova.
j

jaaaaa

pre preko 1 godinu

nemate toliko nego duplo vise od Zvezde i duplo vece ugovore
S

SevaMunjaBlunja

pre preko 1 godinu

Laze sam sebe, imaju veci budzet za 60% . Doveli sve skupe igrace, na svakoj poziciji imaju skuplje igrace ! Sem sada na mestu plejmekera ! Vise ni svoje navijace ne mozes da slazes......pokazi Ugovore ako smes ! hahahahahahahaahahahahahahahhaahahhahahahaha
d

djiki

pre preko 1 godinu

Plus 3 mil placena vajld karta... Opravdanje pred grobarima
A

Ajde leba ti...

pre preko 1 godinu

Ma ostoja idi na utakmicu ili prodaj njivu.
B

Box111

pre preko 1 godinu

Nije realno ni da se ti obogatis za dve godine, pa se desilo.. Jbg..
M

Mali jsd

pre preko 1 godinu

Jel se ostoja zahvalio predsedniku?
4

446

pre preko 1 godinu

Covic jeste svaki dan hepi pink
L

Luja

pre preko 1 godinu

Problem JSDP-a je što nema trenera. U stvari ima ali je on nivo Vlade Jo.
G

Gost MS

pre preko 1 godinu

To Vas boli,Vi ni igricama u PS ne možete do 9 titula da dođete!!! Ostaje Vam samo da 9 godina sanjate F4 i titule!!! Uzmite valerijanu,dobra je!!!
M

Mali jsd

pre preko 1 godinu

Ti si samo napredni luzerski klub, to vas boli, Dva puta izgubili derbi pa sada lazete sebe, nesrece jedne
G

Gosti877

pre preko 1 godinu

Znas ti dobro da ste drzavni projekat ali napad je najbolja odbrana...
G

Gost577

pre preko 1 godinu

partizan sns doveo sve sto je hteo letos iz najboljih evropskih klubova ,I onda dodju da nekome drže lekcije kakav apsurd kakva sprdacina
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Zamisli da FMP 1 ne posluje domacinski, kako rece gazda njihov, koga bi tada doveli...
r

računica

pre preko 1 godinu

Koliko ja vidim partizan trofeja može da vidi samo u šahu i to 2038 godine
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Legenda kaze da je Vildoza odmah obavestio Kampaca gde ima jeftine semenke na merenje, da pazari...
h

hahhaha

pre preko 1 godinu

Žoc dobio boc
H

Hhh

pre preko 1 godinu

I u slagalici ih deljemo Herc Herc Zvezda Zvezda.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Šta ovaj priča? Kako ga nije sramota? Doveli najtrofenijeg evropskog trenera ikada. Imaju Pantera, Lideja, Nanelija i Papapetroua kako dokazane i prekaljene evroligaške igrače, pa i Lesora. Egzuma koji ima skoro duplo NBA utakmica više od Kampaca i Vildoze zajedno. U širem rosteru možda 4-5 domaćih igrača sa sve sporednim ulogama. Da su se više domaći igrači stavljali u fokusu (kao što je Zvezda radila) možda bi bilo para i za skuplje strance. Bruka šta ovaj čovek priča.
D

Drakče

pre preko 1 godinu

Pa zar je moguće da i u ovoj situaciji pominjete Zvezdu!? Vi ste baš iskompleksirani. Gledajte u svoje dvorište i analizirajte svoje promašaje. Strašnoooooo!
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Vi nekom kazete da gleda u svoje dvoriste, 90 komentara iz zeleznika...
Y

Ynwa

pre preko 1 godinu

Aposlutno tacno. Iza zvezde stoji ceo drzavni vrh i uvek ce imati vise para od partizana, iako ni Pionir ne mogu da napune protiv bilo koje ekipe sem kad igraju sa Partizanom. To je najbolji pokazatelj koliko su mali klub. Nama ostaje da se borimo junacki pa sta bude.
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Nadam se da ćete izdržati. Da još jednom siromašni i nezaštićeni klub, koji ne može da plati igrača ni 3 miliona godišnje, pokaže šta može da se uradi verom u mlade, jednim pravim grassroots pokretom koji ni na koji način nije povezan sa tom istom državom :(
G

Gost 323

pre preko 1 godinu

Jao,bas mi vas je žao. Mukice jedne male,svi vas unistavaju...jadni vi
O

Ostojaaaa

pre preko 1 godinu

Drzava je reagovala i maskimalno ulozila u Partizan jer to je klub ove vlasti tako da je sve jasno kao dan.
O

Ovo

pre preko 1 godinu

Mogu da izjave samo ljudi bez obraza. Ali šta očekivati od političara, da je on rekao budžeti su nam slični, ma kakav on bez imalo stida priča o Zvezdinim parama i pojačanjima. Ovo već sad liči na alibi priču.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Nije valjda da se opet sprema bezanija.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. Ovo je pokazatelj da su i oni bili fuzionisani samo u manjem periodu od Zvezde. Izveli su to a da navijaci ni ne primete ili se prave ludi. Imali su jedan racun,jednu upravu itd.
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Pa to ne zna samo onaj ko ne zeli da zna. I oni su bili ugaseni na godinu dana i restartovali klub koji je bio prezaduzen. Ali su na kvarno hteli to da sakriju pa se u medijima jako kratko o tome i govorilo. U samom tekstu pise da su se fuzionisali,da su jedan klub.Promenili su ime tacnije dodali su ime pored svog postojeceg i tako nastavili da funkcionisu. Ukucas na google i vidis dresove Partizan Igokea i Igokea Partizan
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Likovi skoro deceniju nisu igrali evroligu, smejali se Zvezdi za rezultate dok su u evrokupu imali 1-9. Pricaju kako nisu navijaci rezultata a cim ih nemaju navijaca nema nigde (protiv Valensije pola arene zvrjalo prazno). Te publike nigde nije bilo dok ih nije nalozio dolazak Zeljka Obradovica. U Aba ligi bili sedmi, nezasluzeno dobili poziv u evrokup i kao takvi doveli tada najboljeg igraca final four-a evrolige Pantera za 1.5 milion po sezoni,doveli najtrofejnijeg trenera Evrope koji je imao ponude Fenera i Panatinaikosa, dosao je za minimum milion po sezoni plus njegov strucni stab.Pa Lesor,Ledej,Smajlagic vec drugu sezonu igraju,pa Madar. Svi dosli iz evrolige u evrokup za kikiriki pretpostavljam. Pa ove sezone Naneli,Papapetru,Exum. Dakle sve ovo preko noci bez ikakvih rezultata,bez igranja evrolige,bez izlaznih transfera. Kako majstore? Trebas to objasniti. Kojih 11000 sezonskih? Pa to i ako si prodao,to znaci da ces mnogo mnogo manje prihodovati nego da si njima svaku utakmicu prodavao ulaznice. Jer kada kupis sezonsku,karta po utakmici te izadje smesno. Mada ti ljudi ne veruju ni da si prodao toliko ulaznica ali neka bude. Ja smem da se kladim da Partizan daje vise para na plate nego Zvezda. Zvezda je pametnije ulozila novac,sada ona ima najskupljeg igraca (pre dolaska Kampaca to je bio Panter) ali kada saberes ceo tim i strucni stab u najgorem slucaju dodje se do pribliznih placanja iako je normalnije da Zvezda kao konstantni ucesnik evrolige i ima vise. Svi u Partizanu lazu jer vide da im prica kod navijaca prolazi. Kada treba pokazati papire,mase se iseccima iz novina kao Vujosevic u tv duelu sa Covicem.
4

446

pre preko 1 godinu

Kad si igrali evroligu pre Vucica I kad si pre toga sta osvojio??? NISTA!!!!I odjednom 2013 veci budzet dobijate,na lepe oci...tako CE biti I posle njega
G

Gostanko glupkk

pre preko 1 godinu

Jesi realan? Kad treba pokazati papire masu kao Vujosevic! Au al vas je nalozio corke pa mu sve verujete. Ako ,samo navijajte za fmp,kad corke ode ostace pustos
@

@gosta...

pre preko 1 godinu

Kad ode Čović, Zvezda će biti još jača. Nemojte se džaba tešiti. Sistem je napravljen i ići će samo napred.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Kada Covic ode u klub dolazi neko ko ima mnogo novca i koji se sada postepeno ubaca u klub. A kao drugo, svi smo gledali TV duel u kom Covic pokazuje dokumenta a Vujosevic isecke iz novina
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Ljudima je Panter sa ugovorom od 1.2 miliona godišnje (ako je to tačno) igrao Evrokup!?!?! Stvarno treba imati obraz da onda osvajaču triplete prigovoriš za Kampaca.
P

Princip

pre preko 1 godinu

plati porez i rati pasos
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Da verovato zato vec drugu godinu ne dozvoljavas revizorima da urade presek stanja... koji spin majstori...
H

Haha

pre preko 1 godinu

Koliko jadan možeš biti da ovo izjaviš...Zvezda je dobila Olimpijakos sa Vildozom, Dobrićem, Lazićem, Lazarevićem, Mitrovićem, Petruševim, Markovićem, Nedovićem, Bentil je igrao 6 minuta. To ovde niko nije pomenuo da su naši igrači dobili Olimpijakosa sa jednim strancem, da li su to oni skuplji od legije stranaca sa druge strane? Da li je to Zeljko došao iz ljubavi sa Panterom, a Neda došao zbog para? Da niste doveli 2 krila (koja su prošle godine bila u top 5-6 u evroligi) već da ste doveli jednog, a da ste za drugog doveli pleja (tipa Henrija, Kalatesa, imali ste love, znamo to svi) , pa da vam je ostao Zagorac kao izmena, a da Exum ulazi sa klupe i pokriva pozicije od 1 do 3 mnogo bolji skor bi imali. Tim (Kalates, Henri) , Panter, Naneli, Ledej, Lesor bi gazio sve pred sobom (Madar bi imao od koga da uči, Avramović, Egzum, Andjušić, Zagorac, Trifunović , Smajli, Miletić, Koprivica, Tristan) klupa top, ali najlakše je svoje greške svaliti na druge i već pripremati teren za izgubljenu sezonu. Bezveze palite ovu narodnu masu, jer Zvezda i Partizan su ove godine dobili bar 20 miliona evra budzeta drzavnih para, a mi i dalje decu lečimo SMS porukama jer naša država za nečiju bolesnu decu nema novca. Dotakli smo dno....
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Koliko ste nas prozivali na pocetku sezone. Otisao Kalina i mnogi sa bitnom ulogom, dosao stakleni Neda, deda Radulja, a vi zadrzali preskupu luzer ekipu. Predvidjali ste nam 2 pobede u EL. Da cete da brisete parket sa nama. Čova vas sacekao na penal. Dule, Vildoza, Kampaco BUUM! Koliko ste se utro.ali. Sad se vracaju onom u cemu su najbolji: narikavanju. Ipak su oni grobari, a moderna su vremena, sad pruzaju i uslugu plakanja i kuknjave. Muzika za moje usi....
G

Gostгост

pre preko 1 godinu

Продај сат, па доведи играча Остоја.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Sve je ok, ali zbog cega mora 90 komentara da bude iz Zeleznika..da se pravdaju nesto i prave pametni..sta covic radi i kako provocira ovo sto ostoja radi je nista...nemojtte da se pecate toliko...i ajd sad jedno 30+ minusa mi lupite i uzivajte ..
G

Glovo

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno zašto se čovek stodi da prizna koliki je budžet?!Treba sa ponosom da kaže, " da, imamo nakveći budžez u istoriji, 30-40-50% veći od budžeta najvećeg rivala"... To je uspeh, za pohvalu, iskreno...svaka čast, a ne da se stidi i laže. Treba se ponosi što je prošle godine doveo najtrofejnijeg i najskupljeg trenera evrope, 2 od 3 najbolja igrača Milana, ekipe koja je bila na f4, što je doveo našeg igrača iz NBA, što je foveo najboljeg centra EC, najtalentovanijeg pleja evrope, što je oteo kapitena Pao-a koji je imao najviše minuta i poena u toj ekipi, što je doveo petog pika sa drafta i igrača sa skoro 300 utakmica u NBA, pa najboljeg igrača ponosa Izraela.... To košta i time treba da se ponosi a ne da krije!
П

Прдуле

pre preko 1 godinu

Сабио га Човић у мишју рупу
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Ova prica oko partizana i zvezde lici na zadrugu, neodoljivo...
a

armija

pre preko 1 godinu

Ovo ti ni grobari ne veruju.... Zasto ne pokazes papire inspekciji?
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Sta reci na ovu izjavu? Da li on zna kakvog trenera i roster igraca Partizan ima u ovom momentu? Lupi covek pa ostane ziv
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Likovi skoro deceniju nisu igrali evroligu, smejali se Zvezdi za rezultate dok su u evrokupu imali 1-9. Pricaju kako nisu navijaci rezultata a cim ih nemaju navijaca nema nigde (protiv Valensije pola arene zvrjalo prazno). Te publike nigde nije bilo dok ih nije nalozio dolazak Zeljka Obradovica. U Aba ligi bili sedmi, nezasluzeno dobili poziv u evrokup i kao takvi doveli tada najboljeg igraca final four-a evrolige Pantera za 1.5 milion po sezoni,doveli najtrofejnijeg trenera Evrope koji je imao ponude Fenera i Panatinaikosa, dosao je za minimum milion po sezoni plus njegov strucni stab.Pa Lesor,Ledej,Smajlagic vec drugu sezonu igraju,pa Madar. Svi dosli iz evrolige u evrokup za kikiriki pretpostavljam. Pa ove sezone Naneli,Papapetru,Exum. Dakle sve ovo preko noci bez ikakvih rezultata,bez igranja evrolige,bez izlaznih transfera. Kako majstore? Trebas to objasniti. Kojih 11000 sezonskih? Pa to i ako si prodao,to znaci da ces mnogo mnogo manje prihodovati nego da si njima svaku utakmicu prodavao ulaznice. Jer kada kupis sezonsku,karta po utakmici te izadje smesno. Mada ti ljudi ne veruju ni da si prodao toliko ulaznica ali neka bude. Ja smem da se kladim da Partizan daje vise para na plate nego Zvezda. Zvezda je pametnije ulozila novac,sada ona ima najskupljeg igraca (pre dolaska Kampaca to je bio Panter) ali kada saberes ceo tim i strucni stab u najgorem slucaju dodje se do pribliznih placanja iako je normalnije da Zvezda kao konstantni ucesnik evrolige i ima vise. Svi u Partizanu lazu jer vide da im prica kod navijaca prolazi. Kada treba pokazati papire,mase se iseccima iz novina kao Vujosevic u tv duelu sa Covicem.
0

00000

pre preko 1 godinu

Nek si ti ostavio gomilu istih komentara, sto ih je vise vise ce ti ljudi verovati jel? Vidim logika za karte ti je vrhunska, ni Real ni Mancester nemaju sezonske karte jer je to neisplativo. Prosecan br gledalaca u Areni je 16.400, najveci u celoj El, znam da je to tesko prihvatiti, ne brini jer bice jos veci
K

KomsiJA

pre preko 1 godinu

Zvezda je 50% budzeta za prvi tim podelila na 3 igraca, Kampaza, Nedovica, i Vildosu. To je na godisnjem nivou oko 3,5 miliona €. Ostali ugovori su na nivou domacih igraca. Partizan ima milionske ugovore za Pantera, Exuma, Nunnalyja, oko milion za Lessora, Ledaya, a za Obru koji radi “pro bono” nezvanicno isto u rangu milion €. Zato je baza domacih igraca nikakva, i zato se tih 6-7 igraca cedi po 30+ minuta po utakmici. Budzeti su blizu a sudeci po sajtu Eurolige Partizan ima veci budzet. Ima na njihovom sajtu, moze svako da proveri. Zvezda jednostavno ima vise domaceg kvaliteta koji kosta manje, i par jako placenih igraca koji donose prevagu. Partizan je spucao skoro sve u 6 igraca pa Obradovic nema dobru rotaciju. Opet kazem, merodavniji su podaci sa sajta Eurolige nego domaci jer tu ima patkometrije i navlacenja, zavisno vec ko za koju stranu navlaci. U svakom slucaju daleko da je razlika u budzetima velika, ali Zvezda je takoreci bolje investirala i opet ne zavisi od bilo kojeg od te trojice najplacenijih koliko Partizan zavisi od Puntera ili Lessora. Da ne pominjem vic da Obradovic radi za dzabe, jer smo te bajke o “casovima ljubavi” vec svi naucili napamet. Bilo je “ljubavi” dok je bilo para i podrske drzave, cim su se stvari iznivelisale ili okrenule, nestade i tiga. Tako da, manje talasanja i jos jednom, podaci kojima Euroliga barata su dostupni i merodavni.
G

Gost MS

pre preko 1 godinu

Loša ti je aritmetika!!! Ova 3 igrača su 5 miliona,ostalih 15 sigurno ukupno ne manje od 7-8 miliona. Stručni štab oko 2. Sve to je 14-15 miliona evra!!! Ovo je istina!!!
7

78

pre preko 1 godinu

Kampaco 1,8 mil za 6 meseci, vildoza 1.2 mil, nedović 1 mil, to je samo 4 milke za 3 igrača. Trener ivanović blizu milion. To je već 5.marković n.ivanović,bentil,dobrić,mitrović,kuzmić,raduljica,holand, petrušev nisu ispod 500.000. Lazarević i ilić 300.000. Znači zveda 10,1mil. Partizan panter 1,2mil,papapetru i ledej 900.000,naneli i egzum 700.000,lesor 600.000,smajlagić 500.000,avramović, anđušić i madar 400.000,koprivica i trifa 250.000,glas 100.000,tristan 200.000,obradović 1.2 mil,brodžinski 300.000. Partizan 9 mil. Po mom mišljenju zvezda skuplja nešto malo preko 1 milion
G

Gost rough

pre preko 1 godinu

a Obradović 3 milke
0

011.011

pre preko 1 godinu

Ako Ivanovic ima u Zvedi kako kazes milion kao trener, Zeljko ima barem 2, u partizanu.Mada je razlika i veca.Ledej ne moze ima 900 kod partizana, kad je u Armaniju imao toliko, on je 200-400 hiljada gore.Panter milion i po, Naneli 1-1.3 miliona , Grk 1 milion, mozda malo jace...Barem za 3-4 miliona skuolji tim ima partizan, Egzuma zaboravih sa 1+ miliona godisnje.
g

glok

pre preko 1 godinu

Dusko Ivanovic milion?Prvo covek nije tu celu sezonu, vec 2 meseca od pocetka je dosao, to prvo.Drugo i da je tu, on nema milion.On ne prelazi 500, max 600 soma evra.Zelimir nije ispod 2-3 miliona godisnje.
Г

Гост2323

pre preko 1 godinu

Добро за Звездине плате (сем Кампаца) си имао извор Тегија, а не знам гдје нађе за Партизанове...Пусти неки линк да погледамо и ми остали.
G

Gostzzz

pre preko 1 godinu

Vildosa 900000, Raduljica 150, dovoljno ,a za ostale vidi. gluposti tipa da neko Raduljici da 500 da sedi pored klupe ,ne piju vodu. panter 1,5 miliona, papapetru 1,2. ispravi računicu.
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Hahahah Panter ima 1,5 lidej 1,25, a vildoza 700 000. Tako je kako je zao mi je sto ne mozete da dobijete derbi
b

bravo

pre preko 1 godinu

Sve je skoro tačno u evro, s tim što truda nema tolike pare i Brodzi takodje koji je tu na 3 meseca, on kosta nekih 20k mesečno, sumnjam i da Mađar ima toliko, sto mu ukupno na tu cifru dodje još jedno 500k manje.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Dodaj svim Partizanovim igracima 300-500k, pa izracunaj ponovo.
7

78

pre preko 1 godinu

Zaboravih lazića u zvezdi 400.000,zvezda skuplja oko 1.5 miliona
s

svaka cast

pre preko 1 godinu

Ovo su neke realne cifre manje vise, s tim što je Nedović 1.1m+300k obeštećenje... I na sve to da dodamo da od karata imamo nekih 3.5-4m.
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Ovaj će nas zaviti u crno ništa mu ne vjerujem
R

Realizam

pre preko 1 godinu

Kampaco skuplja investicija od Pantera, Nanelija i Egzuma zajedno.
J

Jednaki realizam

pre preko 1 godinu

Partizan je srpski klub
o

ostoja legendo

pre preko 1 godinu

prodaj njivu Ostoja
G

Gost7777

pre preko 1 godinu

lik je ladno dao sam sebi intervju...
G

Gostjsjsjsj

pre preko 1 godinu

hahahahshs koga ovaj laze, tim Zvezde skuplji hahahahaha
K

Ko

pre preko 1 godinu

Čita izmedju redova, zna o čemu se radi. Meni je hvala bogu to urodjeno. Ovo je pritisak na Zvezdu da nebi dovodila još pojačanja, da narod priča kako je Zvezda uložila mnogo više, država samo sipa. A istina je totalno drugačija, Partizan je svoje istrošio na početku a Zvezda nije, o tome se radi.
A

Alex987

pre preko 1 godinu

Bravo Ostoja, ako si im rekao. Imaju 20 igrača na platnom spisku, plaćaju dva stručna štaba, doveli Adamsa koji je primao isto kao Exum. Kampaco, Vilodoza, Nedovic samo 4 miliona. Pa taj trener ima 20 godina radu u Evroligi, nije on došao za male pare, nije uopšte jeftin. Sabereš njegovu platu i platu ex Jovanovića dobiješ više od milion plus stručni štabovi...Ali oni kažu da imaju 9 miliona bruto, hahahaha. Matematika je egzaktna nauka...Imamo dva ipo puta više publike i skuplje karte, trebalo je da kažeš koliko od toga dobijamo, sigurno 50-60% budžeta...Oni su na 20% i ponovo ugroženi. Niko im ne brani da kupe uredno sezonsku kartu i tako pomognu klubu.
i

iiiii

pre preko 1 godinu

Ajde bre cuti tu,sta lupas!!! Adams kao Exum. Cuti bre.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Ne frljaj se ciframa nije napad dobra odbrana. Ovaj covek je klon opstinskih polupismenih partijskih funkcionera. Inace impresivno je kada iz kaljuge zakoracis na obasjanu scenu. A praziluka na sve strane. Da platis porez momcino.
A

Alex987

pre preko 1 godinu

Bitno je da vi verujete u sve što čujete na Pinku, Hepiju itd...Samo se setite kako vam je nestalo 16 miliona duga, pa onda pričajte i porezu...
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Kako u opšte da se priča o razlici u platama i budžetu kada Partizan nikada ništa o tome nije objavio?Zvezda je objavila budžet!
G

Ghh

pre preko 1 godinu

Koji prevarant. Prvi doveli 6-7 igrača od milion i više, treneru dali milionče i onda se nema. Plus 3 miliona za WC i 7 miliona duga za porez
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Zvezda izdvojila za 3 igrača preko 500 000, a to su Kampaco, Vildoza i Nedović...A u Partizanu ih ima mnooogoo više...Papapetru, LeDej, Panter, Exum, Lesor, Naneli...plus su na 500-550 k Smailagić, Andjušić, Avramović i Madar... A Zvezdi oko 500k ima samo još Martin...Ostali od 200-360 k...
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Zvezda je sa 10 domacih igraca u sastavu dobila Olimpijakos u Pireju. Ti da bi pobedio nekog treba ti 10 stranaca, 5 milionskih ugovora, najskuplji trener u Evropi i placena licenca. I opet izgubis oba derbija jer ste malo sposobni i mali klub.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ono kad 1.500.000 evra za 12 meseci nije skupo vise
M

Miroslav NS

pre preko 1 godinu

Drzava je reagovala i maskimalno ulozila u C.zvezdu jer to je klub ove vlasti tako da je sve jasno kao dan.
G

Gost 82

pre preko 1 godinu

ne lupataj...
N

Naxel

pre preko 1 godinu

Prepodobni Ostoja kad ces objaviti koliki vam je budzet i za koliko radi preposteni Zelimir? Moralisti Jug zasluzuju da znaju ako drzavni obveznici ne zasluzuju.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Hahaha, e moj Ostoja. Pa stvarno, bolje da platis 10 igraca po 1,5 miliona, nego jednog 1,8. A nije ni cudo sto nemaju da uloze u skuplje igrace od Kampaca kada su ulozili blizu 60 miliona u ekipu za godinu dana, platili porez njivom, ali zato sad mogu da pricaju da protivnik ima skuplji tim jer je doveo jednog skupljeg igraca. A o tome da Zvezda ima skuplji tim... Mislim da u to ni Grobari ne veruju. Jer matematika je jasna. Zvezda ima 3 skuplja igraca, a Partizan 10. I to je to. O Areni necemo ovog puta. Ali izgleda da je izasao da kuka malo, pa da mu onaj protiv koga vise ne skandiraju da jos koje milionce, jer kako isti ovaj Ostoja rece, ipak nemaju oni 40 miliona budzet za ovu sezonu, ali nisu ni daleko.
G

Gost677

pre preko 1 godinu

Siromasi jug, mi nemamo toliko para auuu jbt kakva je ovo masinerija bolesna...
J

Jovanovics

pre preko 1 godinu

Taj tim o kome pricas ima najvise minuta domacih igraca u celoj Evroligi. Panter kosta milion i po evra a to sto ne moze nista da pogodi to je samo do nesposobnosti tvog malog kluba sa 10 stranaca, 5 milionskih ugovora i placenom licencom.
n

neca zvezdu keca

pre preko 1 godinu

Tako ti je to kada te gura predsednik drzave. U pocetku ti da malo, da izgleda puno a onda nabudzi projekat drzavni. Ali verujem da padaju ove godine!
4

446

pre preko 1 godinu

Lepo reci da je ovo omogucio tvoj gazda,on je jedini neprijatelj Partizana
P

Princip

pre preko 1 godinu

kao nagrada za 7. mesto u aba, poklon je EL i 50 miliona za crn...ajd ne se..
m

mene interesuje

pre preko 1 godinu

objasnjenje cenjenog kosarkaskog poznavaoca Ostoje. Zasto su placali Madara 200k eura kada na.njega polazu vec prava Boston seltiksi i nece dobiti ni eura od njega i koja je situacija i zbog crga je Tristan doveden kada za izlazak u nba novac dobijaju u Real Madrdu?
c

cirkuzant ..

pre preko 1 godinu

Pa sto onda krije plate???
G

Gost677

pre preko 1 godinu

Aha znaci zvezda dovela jednog igrača a ostali igraci vasi 5x skupljih od zvezdinih I onda zvezdin tim skuplji?
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Partizan i cinjenice. Ni jedan jedini put za 10godina nisu objavili bilo kakav podatak o finansijama a novinari ne smeju da pitaju. Sazna se samo kad im drzava plati dug Batu ili Uefi koji im naravno posle otpise. Dijabate kao poslednji fudbaler u Partizanu je "poslovna tajna"kako rece direktor Ilijev a najtrofejni strucnjak kako je izjavio on sam na konferenciji radi bez potpisanog ugovora. I jos mali million cinjenica. Jedna od tih je u KKP igrao Parahuski za 660k $ a cena izasla na videlo kad je BAT objavio dokumenta. Tako da ako imate 660$k za Parahuskog, koliko kosta igrac Barse, najbolji suter u istoriji evrolige u %, kapiten Panate, Andjusic u najboljim godinama koji odlazi iz Monaka, i kako ste privukli igrace sa Final4 evrolige u ekipu koja.je dobila vajldcard za Eurocup takmicenje? Duzni ste 8mil evra za porez, Zvezda nema dinar duga za porez ovoj drzavi. U APR-u KKPartizan broji 13-16 zaposlenih, lako se proveri dok Zvezda placa, poreze drzavi za 53 coveka, radnika u klubu. Dosta vise lazi sa vase strane!
Ž

Žeks 82

pre preko 1 godinu

oborili ste rekord po broju poklonjenih sezonskih karata ... jadni vi , nemate para ...
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Kampaco jeste skup, Vildoza nije nista skuplji od Egzuma niti to moze biti. Vjerovatno je i jeftiniji jer Egzum je bio 6 pik na draftu, ozbiljnija NBA karijera plus igrac je dosao iz Barselone. Holand, Martin, Adams koji je otisao i Bentil, to su sve stranvi koji su jeftiniji od Pantera, Nanelija, Papapetrua i neeto malo jeftiniji od Lesora. Zvezda ima siri roster uglavnom domacih igraca, mada ima tu skroz nepotrebnih kao sto je Raduljica, pa i Kuzmic koji eto tu pune broj al to su igraci koji su davno prosli svoj zenit. Raduljica se vise ne moze ni nazvati profi kosarkasem I da, Zvezda i treba da ima veci budzet i skuplje igrace. Zvezda godinama igra EL, osvaja titule, i Partizan kada je dominirao imao je uvijek jaci i skuplji tim. Tek kada su ispali iz EL oni su imali tim ranga Zvezde kada ih je Radonjic dobio u onoj seriji. Mada i tada skroz dobra ekipa sa Macvanom, Tepicem, Milutinovim, Pavlovicem, Milosavljevicem...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Vildoza I'ma prvu godinu 1,5 miliona
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Наравно да не можете кад се паре побацали на играче који реално не вриједе толико. Упоредити Пантера који игра дивљу кошарку са рецимо Вилдозом или Недовићем који играју за мање новца од њега. Да не причамо о Ледеју, Егзума и слично бацање новца
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 1 godinu

Sirotinjo, sirotinjo i bogu si teška! Prošle godine u sedmoplasirani tim ABA lige došla su dva igrače trećeplasiranog kluba Evrolige, dva igrača iz NBA, jedan domaći reprezentativac, najbolji skakač Evrokupa, najveći talenat izraelske košarke i mladi igrač Real Madrida. Ove godine stižu 5. pik sa drafta 2014. i igrač trećeplasiranog kluba Evrolige, grčki reprezentativac, najbolji strelac Makabija i po jedan srpski i slovački reprezentativac. Arena besplatna, porez se ne plaća, 20.000 pretplatnih karata i nema se para. Da ponovim, sirotinjo i bogu si teška.
n

nebitno je

pre preko 1 godinu

A trener kako god se zvao moze da vredi koliko tacno kazi ??? Prodaj neke njive oo Vojvodini jos pa ces imati...
C

Civot

pre preko 1 godinu

Kapitulirao
P

Pik gost

pre preko 1 godinu

Kakav spin, kakva laž, kakva mašinerija! Gebels da vam pozavidi!
4

446

pre preko 1 godinu

Istina boli o da
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Kakav spin majstor? Cuj,Zvezda ima daleko,daleko skuplju ekipu???? Laz...! Uh sto bi vileo da mora sve da bude javno,pa da i grobosi vide kako covek laze. Ja verujem da je budzet i jednih i drugih jako slican. Razlika je u tome sto Zvezda to rasporedjuje malo drugacije a grobari se zaleteli sa skupim igracima i sve potrosili.
m

miek

pre preko 1 godinu

Ma nema. Igraju za 50000 eura i sedmicu Bmwa od gazdu.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Nije slican. Bio je slican do preprosle sezone, tada je bio skoro isti, imao je Partizan par stotina hiljafa evra vise, ali kazi da je bilo isto. Prosle sezone je Partizan imao duplo veci budzet, ove isto, ako ne i vise od duplo.
m

mi

pre preko 1 godinu

Ostojaaaa,da li možeš da se setiš da ste Vi prvi počeli sa skupim pojačanjima? Ovo je samo odgovor na Vaše bahačenje narodnim parama,provociranjem da ste uzeli ABA ligu,da ste otišli na fajnel for Evrolige,...
G

Golijada

pre preko 1 godinu

Pa vi se bahatite zadnjih 10 godina. Ovo je prva godina posle odlaska Vujoševića da je Partizanu dato približno koliko i Zvezdi, bez Kampaca.
S

Sofoklis

pre preko 1 godinu

Zavisi od kada ti je pamćenje. Kada je Partizan igrao F4, igrao ga je sa domaćim igračima, uglavnom su plej i krilni centar bili stranci. Ona Crvena zvezda je gurala neki projekat "evropske zvezde". Onda je došao Čović i pare i igrači se menjaju na traci tokom polusezone.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gos

pre preko 1 godinu

Koga bre više lažeš? Pa samo Panter Ledej Papapetru Naneli Lesor i Egzum koštaju preko 7.5 miliona evra, plus Obradovićevih 1.5m, plus NBA prospekti, plus Anđušić... Pa pola zvezdinih stranaca su igrači u rangu Anđušića ili ispod, Martin, Bentil, Holand a i Petrušev je rang ispod Smailagića koji je stigao do NBA a on nije nikad. Čemu više ovakvo laganje?
P

PaRaNoJa

pre preko 1 godinu

Kakve ti cajeve pijes dete, citaj neke lepe knjihge i enciklopedije provesces zivot u paranoji!!!!
j

jjjj

pre preko 1 godinu

Zeljko Obradovic drzavni projekat
E

Eric Clapton

pre preko 1 godinu

Kampaco drzavni projekat
B

B200

pre preko 1 godinu

Vratićemo te mišu tamo gde ti je mesto.
d

daaa

pre preko 1 godinu

Mislim da nije realno da jedan trener na našim prostorima vredi toliko novca na mesečnom nivou. To je jako puno novca za jednog igrača, kako god se on zvao” to znaci 3 miliona Zeljko Obradovic samo
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Najveci uspeh ostoje u partizanu su "prodate" sezonske karte
A

Ab

pre preko 1 godinu

LOL... Već krenuli sa alibi pričama... Nego zna li neko koliko je budžet KKP ove sezone??? Čuj mene budžet, mislim koliko kilograma sarme mora saviti Bogdanova mama da bude Panteru, Ledeju, Naneliju, Egzumu, Papapetruu za ovu sezone???
I

Ivan ca

pre preko 1 godinu

22-23 miliona evra
i

istina jaka

pre preko 1 godinu

Pa kad si milion na licencu samo dao mogao si dva igraca da dovedes pa si ostatak potrosio na Zeljka Nanelija Pantera Exuma Lesora kapitena Panate Papapetrua
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Jel vi to zajednicki smarate narod sa vazurom u dogovoru ili sta vec? Sta je vama za nasim dvoristem? Jel ko pita po evropskim klubovima kome je sta placeno i koliko sta kosta ili je to pravo na poslovnu tajnu?
B

Bg

pre preko 1 godinu

Sta izjavljuje covek ovo je presmesno, nakon godina raspadanja u Evrokupu dovedu F4 igrace iz Armanija, petog pika NBA drafta i igraca Barse, igraca Fenera, igraca kog je birao Boston i jedan je od glavnih igraca Izraela. Svi su oni nikakvi, jeftini, sta ces, nakrkao skupe strane igrace jos u julu dok se Covic nije zaletao i sad je imao mogucnost da dovede kvalitetnog igraca ili dva. Kad se pogleda realno mi od igraca ozbiljnog nivoa imamo Vildozu, Nedovica i sad Kampaca, tu su negde Petrusev koji tek treba da postane preozbiljan igrac i Bentil koji u Armaniju nije imao neki ucinak niti minutazu. Vildoza bio igrac Baskonije a u NBA nije ni igrao, Nedovic doveden povredjen kao rizican igrac, i onda nam oni pametuju. Sigurno su Holand i Dobric skuplji od Nanelija i Papapetrua, Lazic, Lazarevic od Egzuma i Pantera, a Bentil od Ledeja itd. Ostoja ljiga !
G

Gost997

pre preko 1 godinu

A zar ti stvarno ocekujes od njih bilo kakvu objektivnost, lepo rece covic neko ima drzavne doktorate a neko...nikad oni nisu znali za stid i za sramotu vec samo za spinovanja i lazi
4

446

pre preko 1 godinu

Nakon promene vlasti odjednom Zvezda Diva dobija veci budzet iako je evroligu videla samo na TV, godinama ne osvojivsi Nista!
X

Xao

pre preko 1 godinu

I to su doveli F4 igrače u tadašnju evro-kup ekipu i potpisali na dve godine, uz izjavu trenera Armanija da "nisu mogli da pariraju ponudi Partizana".
S

Slagalicaa

pre preko 1 godinu

Najgore je od svega sto ce neki navijaci Partizana verovati oSNStoji. Mi imamo skuplji tim i dalje i pored Kampaca a on je ocigledno dobio baredbu ko treba da osvoji Abu odatle i ovakve izjave. Vec se pravda.. Nije dovoljno sto imamo 5 igraca sa milionskim ugovorom i 10 stranaca i NAJSKUPLJEG trenera u evropi
T

TheMladen

pre preko 1 godinu

Hahahaha.
L

Lee Addy

pre preko 1 godinu

Pa ti "pozajmi" od zene auto pa naplati osiguranje, znas vec kako to ide.
S

Saleeee

pre preko 1 godinu

Sasa Kovacevic šalalalala
G

Gg3+

pre preko 1 godinu

Nije samo on, već i Adaktar.
г

гост

pre preko 1 godinu

Кад видимо црно на бијело плате, онда може да се прича. Не вјерујем ни једном ни другом ништа.
D

Dre

pre preko 1 godinu

Prosi pare bez da prosis, obe ekipe su tu negde, pre kampaca prevaga na partizanu posle kampaca prevaga na zvezdu, sve drugo je grudvanje, probudite u Partizanu te masine od igraca sto imate, pola od njih ne igra ni 30% mogucnosti sta je razlog nzm, Zvezda je izgledala kao sklop najvecih luzera pre Ivanovica
t

ti okrivi drugog

pre preko 1 godinu

da u slucaju neuspeha da imas izgovor.
M

Mikki

pre preko 1 godinu

U cemu se razlikuju KKCZ i Partizan u odnosu na PSG, osim u kolicini ubacenih para? Politicki projekti koji sluze za unutrasnju i spoljasnju upotrebu jednom coveku. Sad se jos svadjaju, kao, koji od njih dobija vise miliona da bi mozda stigli do prestizne titule ucesnika top 8.
G

Gost3333

pre preko 1 godinu

страх у вама измиче контроли
G

Gost jer

pre preko 1 godinu

Hhahahhahahhahahahahhahhahahhahahhahahah brate dal je realno ovoliko plakanja...
M

Majkonoja

pre preko 1 godinu

Koga ovi ljudi lazu? Panter,Ledey,Exum,Papapetru,Naneli
T

TheMladen

pre preko 1 godinu

Željko