Komentari na vest

Panter se oglasio: Nisam izazvao incident!

s

svi

pre oko 1 godinu

KAZNITI SAMO jabuselea i Ljulja
S

SSSR

pre oko 1 godinu

Za gospodina- 5 utakmica "lađenja.
D

Dachazvezda

pre oko 1 godinu

Izazvao NISI.. Al se upecao kao SOM - JESI!!! Umesto onom ološu Ljulju da se iskeziš u lice i pokažeš mu na semafor, daš 4 bacanja, ukanalite ih sa 100tkom, ti se pecaš ko balavac i kupujes foru!!! Sad ce, jednostavno, i igrači Partizana da popiju po neku suspenziju, kao učesnici tuče, uz povredu Exuma!! A time si i ukanalio ovu vasu sezonu, a imali ste lepe šanse... Zdravi, ušli u formu i realno ste mogli da se nosite egal sa svima!! TULJAN najobičniji!!! Umesto danas da slavite sa osmehom od uveta do uveta, sad cekajte "ko će, šta će, koliko kome, koliko dugo, zašto..." Jbs vas posao...
d

dr. hyypia

pre oko 1 godinu

Kako nisi izazvao kada te je ok on jace udario ti mu uleteo u facu. Naseo si na provokaciju. Ali zbog ovih poteza treba da ih otresete u beogradu i neka agresivni slepci pogotovo onaj mentol sto je egzuma bacio onako na parket ne vidi do daljnjeg evroligu.
g

gost 978

pre oko 1 godinu

Nebi se igralo 2 na 2 vec ako jedna ekipa ima dovoljan broj igrača da nastavi utakmicu a druga nema utakmica se registruje sluzbenim rezultatom za ekipu koja može da nastavi utakmicu
X

Xyz

pre oko 1 godinu

Da si mu se samo nasmejao, do ovoga ne bi došlo
K

Konzul sa Bulbuldera

pre oko 1 godinu

Treba biti dostojanstven u pobedi i porazu. Kao Nedović.

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Panter niti je poceo tucu, niti je provocirao bilo koga, decko je dao sve od sebe da Partizan pobedi, bio maksimalno profesionalan... Na onaj udarac u grlo pesnicom, tesko da bi bilo ko ostao smiren i sa osmehom, a pogotovo mi muka kada citam debilne komentare navijaca Partizana kako morao ovo, trebao ono, naskodio Partizanu, emocije su mnogo jake, lako je da se pise sta je ko trebao... Setite se kako smo svi bili zadovoljni kada je Lesor zalepio preko usta drukaru, tada niste filozofirali, nego podrzali, a ovo je jos teze da se precuti...
s

svasta s' tobom

pre oko 1 godinu

ako emocijama pravdas igrace partizana, zasto ne bi igrace reala, oni nemaju emocije. partizanovi igraci su napravili na desetine slicnih faulova tokom sezone i sta da je protivnik svaki put reagovao kao panter. sta sve trpe igraci i cute i igraju, pravdati emocijama je ono sto je debino. ljulj bi dobio tehnicku i sve bi bilo gotovo, jedan covek je to promenio.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Verujte mi da ovo nisam video nikad a pratim ovaj sport 45 g. Koškanja, guranja je bilo i bice ali ovakve tuče nisam gledao. Pravila prilično poznajem ali mi ovo nije poznato, velika je razlika i malo je ostalo do kraja i ok je da je partizan dobio ali sta bi bilo npr da je prvo poluvreme ili da je rezultat možda koš razlike a utakmica prekinuta ko bi onda dobio. Ovdje se dobro vidi nameran faul Ljulja ali to nikad nije i neće, niti sme biti razlog za tuču ili prekid. Drugo Panter je onda krenuo na njega što se vidi pesnicom pa su se umešali i ostali pa je onaj tresnuo Exuma o pod, pa je onda Panter nakautiro pesnicom Musu i onda je udarao svako svakog. Vidim da neko kaze da je prekinoto i priznata pobeda Partizanu zbog ulaska u teren. Koga, cega kad su uleteli svi sa obe strane a publika je bila mirna. Voleo bi da se malo pojasne ta pravila na osnovu čega se donosi zaključak ko je pobedio u prekinutoj utakmici. Kažem ovdje je okej partizan bi dobio do kraja da je samo igrao i sa dva igrača ali da je rezultat knap ili da je ostalo još 10 - 15minuta.
l

ljubi

pre oko 1 godinu

pa da bi s eutakmica nastavila i odigrala makar jedna ekipa mora imati minimum 2 igraca koja nisu prekrsila pravila ,tj. da je real imao 2 igraca na klupi ,bilo bi uslova da se nastavi a kad nema uslova onda se prekida je registruje trenutnim rezultatom , da bude jasnije , da je npr. ostalo po 2 igraca na klupi igralo bi se 2 na 2 tih 1:40 do kraja ,jel sad jasno majstore.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Apsolutno nije bitan rezultat u ovoj situaciji. Prvo se gleda ko je od igraca na terenu zasluzio diskvalifikujucu zbog tuce. Onda se gleda ko je sa klupe usao na teren, svima ide diskvalifikujuca koji su usli. E onda se gleda ko je ostao. Ako obe ekipe imaju minimum dva igraca, onda se utakmica igra 2 na 2 ili 2 na koliko god, ili koliko god na koliko god, dok god postoje dva igraca na terenu. Kad jedna od tih ekipa ostane bez 2 igraca, utakmica se prekida i pobeda ide ekipi koja ima bar dva igraca. Zato je recimo sinoc malo falilo da Partizan izgubi. Realu je jedan igrac ostao na klupi. Da je ostao bar jos jedan, a svi ostali iz obe ekipe diskvalifikovani, bila bi pobeda Reala bez obzira na trenutni rezultat.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Ljubi@ ljubi te majka pa nisi mi bas objasnio odnosno pojasnio. Hoćeš reci su samo realovi igrači tukli Partizanove a ovi to posmatrali i da su oni svi suspendovani i da nema im ko igrati. OK, ali mi smo videli nešto drugačije. Makljaza ko koga stigne s obe strane a počinje Panter odnosno izaziva sukob, stoji i to da je Ljulj napravio nameran faul ali faul nije razlog za tuču ako jest onda bi bilo po utakmici četrdesetak tuca, I onda glavno pitanje na koje nisi obrazložio odgovor, zasto Partizanu pobeda i da, li isti ishod bio da je bilo jos15 minuta do kraja ili da je rezultat koš razlike. Valjda bi trebalo da stoji koji je razlog da partizan dobije kada ovdje nema nevinog. Ajd ljubi te majka malo pojasni. Poz
p

prti

pre oko 1 godinu

Lik teska dijabola. Sve je realno kada se pogleda zakuvao na 1:40 gde se vidi da su domaci nervozni ti bi da provociras onim driblanjem u mestu Ljulja dok cuvas loptu kao da je on junior a ne neko sa 20 godina iskustva u EL i ziva legenda takmicenja. 0 postovanja i naravno da je eskaliralo jer njihov temperament je slican nasem... I sta ce sad biti, potencijalno 3 meca za Pantera i Lesora i ko zna koliko bez Egzuma. I bez njih trojice na f4 moze samo turisticki da se ode. jbm ti budalu.
a

ageeeent

pre oko 1 godinu

hahahaha, nisam znao da je zabranjeno driblati Ljulja
p

prti

pre oko 1 godinu

pa nije ga on driblao pogledaj snimak. On je ispred njega kosarkaski provocirao i to ce ti reci svako ko je odigrao bar basket u zivotu a ti siguran sam nisi video loptu sem na tv.
@

@prti

pre oko 1 godinu

A što ga je provocirao kad je Partizan u tom momentu pobedio? Čemu to? I na kraju dođe do svega ovoga, Ljulj da sportsku izjavu da se on incirao i da se izvinjava, a Panter piše sramotne izjave na tviteru. I vi ga još branite, strašno.
N

Nekobati

pre oko 1 godinu

Najjaci su mi ovi koji se nekom sportisti putem komentara na pazi sad forumu obracaju nekom sportisti u fazonu kao da sede sa tim nekim ispred kafane. Cela sekcija za komentare je kancer i treba je ugasiti. Sto se tice Pantera, covek uradio ono sto bi svako uradio a ovi sto pricaju sta je trebalo su prvi koji bi se mozda i pobili da su na njegovon mestu. Alo covek usrao Real u dve utakmice, sam. Naravno da ce pokaze misice. Zlezdini navijaci napustite komentar i idite slavite titulu u fudbalu, pustite vi naseg Pantera, zoca i ekipu.
g

gostbre

pre oko 1 godinu

sve bi se zavrsilo za minut...da ona strvina nije bacila egzuma...tkd sport je to emocija...idemo dalje..................mislim da u kakvom smo mi momentu da dobijamo i bez pola tima
g

grrr

pre oko 1 godinu

Neverovatno stvar najzalije mi je Egzuma jer je sport man samo takav,ali Lesor kakva je to ribica,ladno vidi da Jabusele lomi Egzuma i okreće glavu na drugu stranu,vidi se na usporenom snjimku,pa gde si tu junače da te vidimo a ne kao čuli neka udara Musu sa ledja,a gde je tvrdo nema ga nigde
O

Oumuamua

pre oko 1 godinu

Tek sad se vidi posledica kada novinari dižu u nebesa, čoveka bez mozga, samo zato jer je pogodio trojku i odmah ga proglasili igračem planete. A nije mu prvi put da se izglupirao i oštetio ekipu. Može samo da mašta da će ga bilo koji tim u budućnosti uzeti jer je visoko rizičan.
k

kakalamba

pre oko 1 godinu

Trenutno je najjadnija stvar na svetu izgleda biti navijac Crvene Zvezde...dok Spanci sipaju drvlje i kamenje po igracima Reala zbog incidenta po medijima i drustvenim mrezama,samo se veliki Srbi delije polomise da stanu u odbranu Reala i njihovih igraca.Alal vam vera,treba i taj nivo jadnosti dostici!Molim vas da objavite komentar,nisu ovo nikakve uvrede,vec izraz gadjenja.
e

esex

pre oko 1 godinu

Vecina delija podrzava partizan u ovom mecu i ne smetaju nam ni malo prozivke i ponizavanja nase zvezde od dela grobara jer to vise govori o njima..mi smo srbi i moramo se podrzavati u evropi ali ima jedna stvar u vezi pantera.nije mu trebalo da se unosi u ljulja bez obzira na provokaciju te spanske buve..sad ako npr kazne lesora vise tekmi kao i pantera,vi ste ga ugasili i sve ranije dobro sto je panter uradio bice uprskano...to je poenta...al ajde da se nadamo da nece biti kazne vece od po 1 ili 2 meca za obojicu...
G

Ghost727

pre oko 1 godinu

Dajte bre Pantera Srbendu u reprezentaciju. On je pravi primer nasoj omladini. On, i Lesor takodje. Steta sto Lesor vec igra za Francusku.
i

istina

pre oko 1 godinu

Sreca pa imamo zvezdase da nam objasne kako i sta jer oni mogu to hladne glave , tako je kada ni u snovima ne mozes da stignes do ove stepenice.
h

halo

pre oko 1 godinu

Nema potrebe ništa zvezdaši da objašnjavaju, postoji video snimak za sve koji nisu slepi, a vi se vadite kako znate i umete što ste istorijsku sezonu potencijalno uništili zato što vaši inače miroljubivi igrači nisu mogli na +15 da puste provokaciju da prođe bez opšte tuče.
P

Panterovanje

pre oko 1 godinu

Znamo bre,panter je inace mirna zivotinja,iako je pred kamerama znamo da nije bilo tako,ti si mirno reagovao da smiris situaciju izvinjavao se Ljulju podignutom pesnicom i gurajuci ga tijelom a Deka si grlio rukama ufativsi ga u grif jer ga volis a Musu si mazio par puta po licu jer ti ne volis kad musa dere jarca.Nakon toga si ppnosno trckarao po parketu nisi se ti zalijetao,sve su te pogresno protumacili ali dobro srecom ima video zapis da se ne sjekiras a i tu je Bodiroga tako da no sikiriki.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Cekaj sta je panter trebalo da uradi? 3 nesportska faula nad njemu u 30sec, svaki put je okrenuo drugi obraz, racu ajuci i Ljuljovo rame to je 4. napad na njega, za 5. je podigao gard ali nije udario. Pa i gandi bi podigao gard na 5. napad. Za one koji pricaju o tapkanju lopte do kraja, od kada je Obradovic dosao Partizan igra svaku utkamicu do poslednje sekunde, bilo da vodimo ili gubimo 20 razlike. To znaju svi, i u tome nema nista lose.
j

ja123

pre oko 1 godinu

A mozda je trener mogao da primeti da mu je igrač pod pritiskom (kako kažeš tri nesportska faula) i da puca polako, pa ga izvede napolje na dva minuta do kraja i +15. Sačuva ga.
b

brine

pre oko 1 godinu

Naravno svi mi treba da poverujemo tebi a ne svojim očima
h

halo

pre oko 1 godinu

Ponašaju se ljudi kao da ne postoji video snimak cele situacije, nego samo opis preko radio prenosa koji je radio Tegeltija. Mada ne mora ni Tegeltija, SK komentator i pored video snimka viče "Musa pao", da, pao.
S

Samo realan

pre oko 1 godinu

Real prestao da igra odbranu 3 minuta pre kraja utakmice, a majstor na 15 razlike umesto da tapka loptu u mestu on izigrava cirkuzanta prodaje finte zalece se ka kosu, pa normalno da ce da radi sekirica. I onda kao besan hoce da se bije. Sine ispao si glup kao noc, napravio katastrofu i umesto 3:0 bice kazne itd, a karma je cudo...
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

Kakva sekirica, pa ne igramo mi ispred zgrade pa udri kakve veze ima......
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Ne samo da si zapoceo vec si i kriv sto se desilo Egzumu. Na 15 razlike na onakav faul ti se unosis u lice IKONI REALA i to u sred Madrida 🤦. Uzmi loptu i sutiraj penale i slavi. Ne samo da si kriv za incident vec za sve sto se desilo, e sad je kasno za kajanje, bice sta ce biti 🤦
Č

Čolović

pre oko 1 godinu

Krivac je Ljulj, veći je teret na njemu kao IKONI kao što ti kažeš da ispadne gospodin i sportski podnese poraz, a ne da lupa nekakve sekirice i ostale gluposti.
M

M. T.

pre oko 1 godinu

Kapitenu, na 15 razlike... U mesto da mu se izvrištiš od smeha u facu i pokažeš kako su u sred sopstvene dvorane razmontirani kao retko kad... Od nemoći više nisu znali šta da rade... Ovako Exum izgubljen možda do kraja sezone... Potencijalne suspenzije će više štetiti Partizanu, nego Realu... Jer tanka i kratka klupa ne može da nadomesti 3,4 naša igrača... Pritom će Arena biti pod pritiskom i pod spec prismotrom... A ovi su doktori da izazovu reakciju i da okrenu situaciju u svoju korist. 100 sekundi nas delilo od totalno drugačije priče u revanšu... Exuma mi najžalije.
b

brine

pre oko 1 godinu

Sve si lepo napisao svaka čast
O

Ovaj covek

pre oko 1 godinu

Je srce tima! Kako je Zeljko procenio kad nije bio blizu forme i igara da on bude kapiten! Svaka cast.. U finalu Aba lige gubite od nas zato radujte se jos malo!

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Svojom neinteligencijom vam je Panter bacio sezonu u blato i još nešto sebi pokvario dobar ugovor jer ovakvu neuračunljivu budalu niko neće.
M

Mr. @gemathegreat

pre oko 1 godinu

To je odlicno, znaci da ostaje u Partizanu da vas ka*a i sledece 2 sezone!
K

KonstantinR

pre oko 1 godinu

Druže,ti si zadojeni grobar i pišeš gluposti.Dečko vas je možda ukanalio a ti ga hvališ jer je napravio sranje tamo i najverovatnije napravio velike posledice po tim Partizana za buduće utakmice.Što se tiče Reala,ne omalovažavam vašu pobedu ali njih bi sad najverovatnije tukla i Alba dva puta koliko su van forme. Dovoljno je videti Rendolfa dekicu i sve je jasno.Puno sreće dalje
S

Sramota je

pre oko 1 godinu

Da pored snimka i svega neko i pomisli to!
M

Mauro

pre oko 1 godinu

E ovako, Ljulj je provokator, malo manji od Rudija doduse, i Jabusele naravno treba da snosi ogromnu kaznu, ali Kevin Panter je glavni pokretac nereda.Svako ko je normalan je vidio da onaj nesportski faul Ljulja nije nekog intenziteta, vec je imao za cilj da isprovocira. Kevine dobio si ga, sutaj dva bacanja imas napad. Sta je problem sa tim, moraju se kolektivno nauciti da kada neko provocira, rjesenje nije da ga izmlatite.Provociranje je normalno u ovom sportu.
G

Gostrhehsh

pre oko 1 godinu

Ako vec kazes da je provociranje dosledno, budi dosledan. Sta je to Panter uradio? Samo je ustao i pokazao mu misice i da ih je razbio, niti je udario Ljulja, niti ga je pipnuo rukama, nogama ili glavom. Jabusele je tu doleteo prvi sa strane. Sve ovo mnogo vise odgovara Realu, njima mozes i 5 igraca da suspendujes pa da imaju 12 vrhunskih na terenu, mi bez jednog smo vec j velikom problemu.
G

Gostrhehsh

pre oko 1 godinu

Ako vec kazes da je provociranje dosledno, budi dosledan. Sta je to Panter uradio? Samo je ustao i pokazao mu misice i da ih je razbio, niti je udario Ljulja, niti ga je pipnuo rukama, nogama ili glavom. Jabusele je tu doleteo prvi sa strane. Sve ovo mnogo vise odgovara Realu, njima mozes i 5 igraca da suspendujes pa da imaju 12 vrhunskih na terenu, mi bez jednog smo vec j velikom problemu.
G

Gostrhehsh

pre oko 1 godinu

Ako vec kazes da je provociranje dosledno, budi dosledan. Sta je to Panter uradio? Samo je ustao i pokazao mu misice i da ih je razbio, niti je udario Ljulja, niti ga je pipnuo rukama, nogama ili glavom. Jabusele je tu doleteo prvi sa strane. Sve ovo mnogo vise odgovara Realu, njima mozes i 5 igraca da suspendujes pa da imaju 12 vrhunskih na terenu, mi bez jednog smo vec j velikom problemu.
T

Takooniiz

pre oko 1 godinu

Kameruna rade, nemaju kontrolu... Lesor hoce da se bije sa igraciima Buducnosti u EK, sa Petrusevim i Vildozom, nevini Panter pokazuje srednjak Zvezdinoj publici i tako... Fina neka gospoda, nema sta...
r

rs 1989

pre oko 1 godinu

Panter ajde,mlatarao rukama sa onim Musom,ali nije udarao nikoga nesto,kao ni Musa njega,kao pilici su se nesto ceprkali..Lesor najveci duduk i kukvica na svetu,prilazi Musi sa ledja,obara ga naravno kao Jabusele Egzuma,malo blaza varijanta i slina ali slicno,nije tom silinom ipak,Grobari ima da izivisite samo tako bez Exuma,Pantera i Lesora,njima ce Dek,Jabusele,Musa i Ljulj biti sankcionisani,vi ste gori prosli xD
l

lol12

pre oko 1 godinu

Jesi.To sto je neko napravio nesportski faul je nesto sto se desava na svakom drugom mecu barem ali tvoja reakcija pri takvom rezultatu tako malo do kraja utakmice je apsolutno nepotrebna bila.Da si iskulirao nista se ne bi desilo,ni povreda Exuma ni suspenzije,ni tuca...
H

Haha

pre oko 1 godinu

Jok ja sam,igrac koji nista nije osvojio u karijeri i koji nema skoro nikakvu karijeru ponasa se kao da je osvojio NBA i sve u Evropi....platicete zbog ove bahatosti!
p

pfc

pre oko 1 godinu

Ti si debil to se vidi navijač kluba koji nepostoji.