Komentari na vest

Partizan: Sudijska ekspertiza pokazala - u poslednjem minutu tri ključne greške na našu štetu

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Pa sam Obradovic je rekao na konferenciji za stampu da je Lesor pogresio i obajsnio pravilo i ovi sad ispravljaju "legendu" ....pa nije to lepo
Л

Ложач

pre oko 2 godine

На челу експертског тима - кум Милија!

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

pa naravno...zna se ko sedi tamo i pod cijom direktivom se radi
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Kako beše ona Duletova? Može nam se?
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Inače utakmica se igrala samo zadnja tri minuta.Da je bilo po pravdi boga u ta famozan zadnja tri minuta partizan je trbalo da udje sa 15=koševa razlike ali su sudije gospodu vratilebu život svojim kriterijumom suđenja.
D

Danilo91

pre oko 2 godine

Znaci po tebi smo mi krivi jer nismo resili utakmicu ranije i u tom slucaju je sasvim legitimno da sudije naprave 3 greske koje direktno uticu na konacan rezulatat i bukvalno dodele pobedu protivniku?U fazonu, ko vas sisa sto ste ulazili u zavrsnicu a ne resili tekmu pre toga!??!?
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Ne nego se utakmica igra 40 minuta i te iste sudije su gresile i u prethodnih 37 a ne samo u tih zadnjih tri.Ali pošto to gospodi grobarima odgovara oni su se uhvatili samo za zadnja tri.
V

Voip

pre oko 2 godine

Zaboravio si da stavis - ispred cifre.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Komisija u sastavu Dule Vujošević, Žeks, i Tegeltija? Stvarno ste smešni.
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

SUDIJE IH DRZALE BUKVALNO CEO MEC,LAZICU SVIRAJU NEPOSTOJECU NAMERNU SAMO 10.SEK PRE KRAJA DA BI IM POMOGLI DA IZJEDNACE I POBEDE A ONI SE ZALE NA SUDJENJE,PA TO NEMA NIGDE!
M

Milan samo realno

pre oko 2 godine

Pojma nemaš pravila u košarci. Ako nisi slušao šta komentatori kažu za faul dok još nije izvedena lopta, ja ću ti ovde napisati. Faul koji se napravi pre nego što bude izvedena lopta u igru, dosudjuje se automatski tehnička.
N

Nauci pravila

pre oko 2 godine

Namerna je svirana jer svaki faul koji se napravi dok lopta nije izvedena, tretira se kao nameran.
G

Gost36

pre oko 2 godine

A ko je to bio u komisiji!? Ko su ti eksperti? Što ih ne pomenuste. Možda Ostoić, Savić, Tegeltija...?

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

i Dule specijalni gost
G

Gostbre

pre oko 2 godine

tako je odkako je coki i terzic dosli na celo klubova...zatvaraju se sudiske ligaske zajednice i savezi sa bracom prikama i kumovima i onda se dogadjaju ovakve stvari i onda kao mi se zalimo i kukamo...a ove kradje se ponavljaju zadnjih 10 god...i navijaci se ponasaju jako bahato cak bezobzirno prema protivniku a bogami i prema vama samima...a sve zato sto im se moze jer imaju amin za sve grehove...zna se od koga
O

Ostoja M

pre oko 2 godine

Pravda za mene - ljutog opozicionara
S

Surovo nerealan

pre oko 2 godine

Navijaci Fmpa nemaju mozak surova istina
B

BD

pre oko 2 godine

Zato imaju JA JA.
G

Gost i

pre oko 2 godine

Ko vas uopšte pitao za prestup,niko to nije ni svirao.Ne može tako da izvede slobodno bacanje i uhvati loptu.
?

???

pre oko 2 godine

A ko kaze dane moze? Gde si ti to procitao?
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Dobro, ne placite vise, sudice i na dalje za vas kao sto su i do sada, samo ce sad da ubace u petu brzinu, ipak je Bolthauzer to 😁

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Valjda u 4...peta je ekonomik 🤣
D

Dal je moguce

pre oko 2 godine

Kakva ekspertiza,stalno neko zaljenje,pa dokle vise majku mu,strasno,postali ste dosadni,al bas!
D

Dexiii

pre oko 2 godine

Dobro ajde navuce vam sudije za 2:2 da ne bude sramota i onda ce biti metla u petoj utakmici,tako da vam svejedno
H

Hepek

pre oko 2 godine

Za dve utakmice zvezdi dosudjene 3 tehnicke i jedna ne sportska a njima 0! Pametnom dovoljno!
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Ne,to samo pokazuje čime se sve bavite i na šta ste spremni.Svake godine,svako finale pravite cirkus,sram da vas bude.
R

Rex

pre oko 2 godine

Molimo Vas odustanite od ovog cirkusa,neka uzmu titulu budite gospoda kao i uvek...Grobar
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Шта год да радили титулу ћемо узети јер смо квалитетније екипа, упркос највећем нарко трафиканту на Балкану, упркос целокупном председништву СНСа у вашем УО, упркос председнику КССа и његовом куму на челу судијске комисије АБА лиге иупркос председниковој куми и њеном дечку! Јер смо тако у могућности, јер смо институција, јер је кошарка Црвена Звезда!!!
I

Indija Pakistan

pre oko 2 godine

Jaooo, pa dal još negde na svetu ima da se posle svake plejof utakmice rade neke ekspertize?! Na šta nam je spao najtrofejniji sport?! Bolje se bavite razvojem plejmejkera, jer ako ovako nastavite neće imati ko da prevede loptu.
7

7777

pre oko 2 godine

Kakve sudijske komisije? Ko je deo te sudijske komisije dokle ce ovi iz Ostojinog kluba da lazu javnost? Otkud to da ovakva analiza stize bas pred trecu utakmicu?
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

A komisija: 1. predsednik Tegi 2. još četiri člana (isto sve Tegi) Korektno.
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Pa da li ste realni? Obradovic rekao za prestup Lesora da su sudije u pravu i sad vi izmisljete pravila? Koliko vidim, sutra cete i njega pljuvati.

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

znaci i Obradović je Zvezdaš...zaključak grobara 🤣
I

Igor78

pre oko 2 godine

Kao Partizanovac vas molim - prestanite sa ovom glupostima! Ne znate šta radite na parketu, najskuplji igrač tima igra kao diletant silujući loptu, svaki drugi napad neorganizovan - da ne dužim, Zvezda ima jači i nešto skuplji tim pa su bolje popunjeni na svim pozicijama, i generalno igraju bolju košarku iako Radonjić nema ni jednu titulu EL u svom CV-ju! Partizan nije napredovao za godinu dana, izgubio je sve važne utakmice u sezoni, nema lidera na terenu a to onaj preskupi Panter sigurno ne može biti.
G

Gost Znači

pre oko 2 godine

Najbolji trener Evrope ne zna pravila,zanimljivo.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre oko 2 godine

Kaže 4:0 u poslednjoj četvrtini na štetu partizana. Izgleda da je ta komisija gledala samo greške na štetu prtizaija jer ne daj Bože da je Zagorac napravio nameran faul nad Voltersom na 11 sekundi do kraja kao što je isti takav sviran Laziću sekundu kasnije. E kukala vam majka ...
Ц

Цопе

pre oko 2 godine

Ћале, хвала ти што сам звездаш
D

Dajvak

pre oko 2 godine

Blago mu u sina.
S

Skakadak

pre oko 2 godine

I sve da su u pravu a nisu,cekalu su dan pred utakmicu da izdaju saopstenje,zasto to nisu uradili juce? Pa da bi izvrsili pritisak na sudije,samo ne znam zasto i vrse pritisak kadnim sudi boltauzer
R

Rimtutituki

pre oko 2 godine

Klasicni komentar navijaca zvezde. Nije Partizan radio ekspertizu sudjnje nego sudijska komisija. Partizan je samo saopstio rezultate eksperize a objavili su je cim su dobili rezultat iste. Je li ti sad bar malo jasno kako to funkcionise. Mislim da je vam bilo sta besmisleno objasnjavati, vi verujete samo sta Covic kaze.
J

Jovan 84

pre oko 2 godine

Nista novo!Kad god zagusti tu su razni Belosevici,Dragojevici.Nadam se da ce sve jednog dana doci na naplatu.Pravda je spora ali dostizna!
G

Gostpf

pre oko 2 godine

Sami se sa sobom sprdate. Kuruc rešava treću tekmu 🤣🤣🤣
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Kakvi su ovo sinovi? I pre početka finalne serije se počelo o komentarisanju suđenja i pravljenju pritiska na sudije. Zvezdina svaka utakmica protiv Olimpije se gledala iz svih uglova, tražila se dlaka u jajetu, te da li su bili koraci, te da li je bio faul, te zašto su sudili Mitrović koš i faul a vreme isteklo i niz drugih nebuloza. Pred utakmice sa Partizanom se tražio Beronov dvojnik za"četvorokorak" vršio se pritisak na sudije da obrate pažnju na "ragbi" odbranu Zvezde, upozoravali se navijači da navijaju fer i sportski i da ne provociranju protivniku ekipu. I onda dođe prva, pa druga utakmica i sve kontra. Tehničke greške Radonjića i Marković, sa druge strane Obradović i Avramović prođu i bez opomene, Lesor više puta pravio korake, udarao ramenom(Ivanović) a o kampovanju u reketu da i nepričam. Pantera ako slučajno Holins ili Lazić namršteno pogledaju ovaj ide na liniju za bacanja pa tako dođemo do brojke da je u obe utakmice dao više poena sa bacanja nego li iz igre. Što se tiče provokacija publike tu su naravno bez ikakve kazne prednjačili Lesor(hvala Bogu pa nas nije pojačao, jer izgleda da čovek ima ozbiljan poremećaj u mozgu), zatim Ledej, Panter, Avramović a posebna priča su prijatelji kluba(sedeli u dva reda pored klupe Partizana) konstantno pokazujući srednji prst navijačima, dobacujući i pogrdno gestikulirajući, ali to su navijači pa im je i za oprostiti. I onda 2:0i odmah sudijska ekspertiza i odmah saopštenja... A ovamo te da se smire strasti, da bude u sportskim okvirima i ostale nebuloze. Posle svega navedenog samo mogu da zamislim kakav pakao čeka Zvezdu u sredu na terenu i kakav će "kriterijum" suđenja da bude.
Z

Zli poručnik

pre oko 2 godine

šteta što si promašio profesiju i što nisi košarkaški delilac (ne)pravde!
G

Gost crno beli

pre oko 2 godine

Drugar,da slucajno Beron nije krenuo pricu o sudjenju i kriteriju? 😂 Zamisli pozovu te na intervju kao bivseg igraca da das misljenje o utakmici,a ti pricas o sudjenju. I kriv vam partizan...
Б

Блок

pre oko 2 godine

Јел експертизу радио можда Драгиша Гиша Ваљаревић?
.

.....

pre oko 2 godine

Čekaj šta to znači da nije bilo previše grešaka pre tih grešaka na kraju? Koliko ih je bilo tokom cele utakmice i na čiju štetu? I što kaže Žoc, 39 minut nije ništa bitniji od ostatka utakmice, ne odlučuje zadnji napad nego cela utakmica.
D

Dajvak

pre oko 2 godine

Da umiješ da čitaš znao bi - 7 prema 3 ukupno. Vrati se u školu.
A

ABCD...

pre oko 2 godine

Znaci kos Lesora je apsolutno cist???? Eto,sve vreme smo bili u zabludi. Hahhahahahah...ja sam malo stariji,navijacke struje me ne zanimaju,ali zelim da nesto bude posteno. Izgleda da 90 % ljudi ne zna pravila. Svi su se kao podsmevali kad ono medjutimm...
A

Asistent

pre oko 2 godine

Tako je sasvim regularan,gde u pravilniku piše da igrač koji izvodi slobodna bacanja ne sme sam sebi da asistira. Čak, čak, ako malo bolje pogledamo ba Al Star zakucavanjima igrač sam sebi asistira sa linije za slobodna bacanja, tako da koš je sasvim regularan.
G

Gost@asistent

pre oko 2 godine

Zapravo pise da ne sme namerno da promasi bacanja. I isto tako pise da ne sme da napravi prestup. Pa sad ti biraj po kom osnovu od ova dva ovaj kos ne vazi.
G

Godzila

pre oko 2 godine

Panter, Ledej, Avramović, Zagorac, Lesor, Mur, ne zna se ko je mladji, još uvek su deca realno.
A

Ab

pre oko 2 godine

Jaki eksperti neki nema šta hahahaha...

Sliks17

pre oko 2 godine

Taj "ekspert" koji je rekao da je KKp ostecen kod slobodnih bacanja Lesora taj je vrsni poznavalac kosarke.
C

Cupavi Limar

pre oko 2 godine

Bolje bi vam bilo da cutite, zali Boze toliko bacenih para za taj tim... Ako cemo posteno, KKCZ je za klasu bolja ok KKP. Ako se igra posteno, u granicama normalnih uslova za igru, ukljucujuci tu i normalno i posteno sudjenje, KKP nema sta da trazi protiv Zvezde...
L

LeoLajke

pre oko 2 godine

Pa što ne objavite tu ekspertizu?
G

Gost44

pre oko 2 godine

Cuj za prestup Lesora ahahahaa pa dajte nemojte se sprdati
s

shulz

pre oko 2 godine

ovo priprema za sjutra veče, dovoljno je reći boltauzer i javor...
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Evo sada kuknjave i u KK Partizan....1 Stanoje Vam izgleda nije bio dovoljan. Ok, Vi i dalje brojte greske na Vas racun, a mi cemo da brojimo pobede na Vas racun...Zasad imamo dve, a dace bog i trecu. A onda svako brojanje prestaje.
G

Gostina

pre oko 2 godine

Ko radi ekspertizu? Tegeltija?
K

Kajzer Soza

pre oko 2 godine

Mora da je sudijski ekspert boltauzer ili mozda javor. A za onaj prestup lesora,samo se sprdate sami sa sobom. U upravi vam ne znaju pravila,ni igraci vam ne znaju pravila i zato ste tu gde jeste
i

iz 1 u x

pre oko 2 godine

a šta je pravilo? objasni molim te, da nije ono ko šutne ne sme da uhvati skok sa bacanja, posto u finalu kupa pre 3 godine Dobric masi bacanje i hvata skok nakon toga i nikom nista
s

svedok

pre oko 2 godine

Znaju oni sve ovim pripremaju sudije da moraju da duvaju za njih. Uostalom duvaće zajedno i mi to dobro znamo. Loša su ekipa 6 stranaca i dva domaća igrača koji ulaze da prave faulove. Moje pitanje klincima koji su se zaleteli kod njih. Šta radite tu deco zašta su vas doveli da gledate utakmice. Ne mogu da shvatim Trifunovića i Vukčevića idite bre u Borac u FMP igrajte utakmice nemojte da pravite alibi ovim neradnicima dok im igraju sumnjivi stranci za mnogo para. Od njih jedino bi Ledej mogao biti ozbiljan igrač a on nema dovoljan kvalitet. Panter paljevina i to su svi znali unapred ostali ni prosek. To je gospodo odabir skauta Karaičića koji je da podsetim prošle sezone na pola sezone ukanalio drugog Obradovića koji ga je slušao i dobio otkaz na vreme u Zvezdi zajedno sa njim. Kakva bre pravila pa sudije su sudile celu utakmicu na vodenicu Partizana. Sijaset koraka i duplih lopti im nisu svirali. O tome da su igrali odbranu na telo i da je svaki kontakt bio faul ne treba polemisati. Ovo je priprema za silu ali ovi momci igraju Evroligu godinama i to kod njih ne pije vodu. Dobro znaju da moraju biti bar 30% bolji da bi dobili treću utakmicu. Ovo navlačenje u drugoj nije ništa prema onome što će se sutra dešavati. Ovo je samo priprema za dobru organizaciju antikošarke koja se sprema kako bi se opravdo ogroman potrošeni novac u ništa.
a

arom ajde

pre oko 2 godine

pravilo je da ne sme da prestupi dok lopta ne dodirne obruc a on je prestupio
Б

Блок

pre oko 2 godine

У кошарци нису толико дефинисана правила ,али да је била крађа није ...да је било јасно би се видело
n

nego kako...

pre oko 2 godine

Sudijski eksperti u sastavu Ostoja, Tegeltija ,koprivica
H

Hahs

pre oko 2 godine

Ma jok , trljanje na tv pink, prvu , b 92 postane istina
D

Dragooo

pre oko 2 godine

Ovako mi draze nego posteno A zelim da pobedimo na Billy Beron nacin
p

plavac

pre oko 2 godine

to je to
N

No

pre oko 2 godine

Bolje nadjite normalnog pleja i izbacite onog divljaka Pantera nego sto vrsite nekakve ekspertize.
i

istina na videlo

pre oko 2 godine

Gde je bila ova ekspertiza u prvoj utakmici kada nisu partizanu svirani koraci i duple bar 7-8 puta na mecu,kad su zvezdi svirani faulovi samo zato sto stoje pored igraca?gde je ekspertiza do poslednja 3 min drugog meca?jel se to samo "eksperuje" kada njima odgovara ili celokupno sudjenje na mecu?
L

Lijež

pre oko 2 godine

I gde je sad onaj ostrašćeni Đurović da priča ko zna pravila o košarci. Sram ga bilo.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Postoji li u JSDu bar jedan klub koji ne kuka. Grešku Lesora oni karakterišu kao grešku sudija. Pa vidite reakciju Obradovića posle gluposti Lesora i sveće vam biti jasno. Priprema za krađu u Sredu
A

AR

pre oko 2 godine

Da su sudije htele pomoci zvezdi ne bi Partizan dosao u priliku da pobedi, isto tako da su nama htele pomoci sudije dobili bi zvezdu. Razlog zasto su nas dobili jeste sto je njihov najbolji igrac ubacio 25 poena, a nas najbolji strelac jedva skupio 9. Njihov najbolji igrac pokrece ekipu, naseg nema u najvaznijoj utakmici!!!
1

12345

pre oko 2 godine

OSTAJE 2-0 GRESKE TREBA SPRIJECITI SJECAMO SE SVI TROKORAKA I OSTALOG
0

011.014

pre oko 2 godine

I Drobnjakovih trojki iz auta.
E

Enzo

pre oko 2 godine

Mene bi bilo sramota da navijam za kkp u koji su odnekud ušli silni milioni i dovođeni igrači preskupi za pola Evrolige, a da se za poraze vadim na sudije. Metla is coming
M

Mop

pre oko 2 godine

Svaka vest o Partizanu. Hmm. Isti ljudi iste priče. Sram nas bilo.
j

jojo

pre oko 2 godine

Niste samo experti za tehničke koje se ne sviraju vašem treneru Žicu, zbog učenja sudija kako treba da se sudi, svaku utakmicu po 5-6 puta i unošenja u lica sudija.
s

sasa 71

pre oko 2 godine

maricicu maricicu dali verujes ovo sto si objavio samo ti i tvoja"komisija" niste videli prestup a jesu li sudje napravile gresku sto igraci ne mogu pogoditi slobodna???
l

linoleum

pre oko 2 godine

kolko bije karma duloa vujosevica,sudije ne znaju pravila kod lesorovih bacanja ahahahahhahahhahhaahhaahhahh umirem,sudije ce vas dokusuriti
M

MEdved2

pre oko 2 godine

Cek, ako je ekspertizu radila ABA... kako to da je nije objavila ABAnego partizan i odakle njima to pre nego ABA?
V

Vasilis

pre oko 2 godine

Onaj Lesorov potez je takav da svaki trener uzme i udari glavom u zid i da kaze kao Limeni "Je*em te igracu". Da ti onako pokusas da izvedes "slucajno" promaseno bacanje, pa to ne priznaju ni klincima od 13-14 godina. Malo igra recima u ovom saopstenju. Malo zaboravljena tehnicka Zocu i klupi kod protesta posle tog bacanja. Zaboravljena pogresna odluka kod nesportskog faula Lazicu. Okej...
D

Danilo91

pre oko 2 godine

Ajde mi objasni kako je Laziceva namerna licna bila greska sudija? Jel znas pravila ti ili samo nabrajas sve moguce slucajeve da bi ublazio kradju koja se desila nad Partizanom?

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

@Danilo91: Lazićeva namerna je bila opravdano dosuđena ali isto tako od tako nema ni k od te krađe koju ti spominješ. Pa vaš trener lično se hvata za glavu kad vidi šta njegovi igrači rade, a ti spominješ kako ste pokradeni.
S

Sramota

pre oko 2 godine

Samo tako mogu da osvoje! Zato ih Evroligi nema nigde! I uvek ce biti top 17 jer tu nema kradje i Covicevih spletki!
М

Митт

pre oko 2 godine

Научите за почетак правила! Ово није НБА!
Н

Некоо

pre oko 2 godine

Мајсторе, био си 16. у Еврокупу о чему причаш ти? 🤣
G

G17

pre oko 2 godine

Kakav Top17?! Oni su tamo G17+!
a

armija

pre oko 2 godine

Hahahaha, sa sve Belosevicem i namernom za Kalinica kako bi dobili sansu da nas stignete... Ali Lessort covek gazi liniju.... haahahahaha
д

д.г.

pre oko 2 godine

А ко су судијски експерти? Сигурно Лимар и Теги.
I

Istina

pre oko 2 godine

Sram vas bilo........
K

KNK

pre oko 2 godine

Jade..
D

Dr Drvo

pre oko 2 godine

Kk Saopštenje
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Ahhaahahah a koje vrsio ekspertizu, dal nije Ostoja? Inace Ostoja je veliki poznavalac kosarke, ima cak i mit o tome da je jednom Ostoja drzao kosarkasku loptu u ruci😂😂