Komentari na vest

Radonjić: Nismo mislili da će ići tako glatko

D

Drvo

pre oko 2 godine

DEJO MAJSTOREEE PA TI SI BOOOOOOOOG
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Nismo mislili ali smo znali
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Prvo da cestitam Z. Obradovicu sto je ljudski prihvatio poraz i ostao na parketu prilikom dodele priznanja nasim igracima. I tu se u neku ruku pokazuje velicina trenera (jer treba biti veliki i u porazu). Drugo da cestitam i nasem treneru Radonjicu koji polako postaje institucija za sebe u okviru kosarkaskog kluba Crvena zvezda sa ovolikim brojem dobijenih finala i da je velika nepravde ono iskljucenje od strane sudija. Onako se ne dodeljuje druga tehnicka greska i ostavlja jedna ekipa 10 minuta bez coveka na klupi. Drugo da se Radonjicu unosio sudijama u lice, psovao ih, protestovao, itd. Ali dodeliti drugu tehnicku zbog toga sto je prekoracio trenerski prostor u trenutku kad su svi igraci bili na suprotnoj strani jer u najmanju ruku tendenciozna odluka.
T

Tehnička

pre oko 2 godine

OK, kad ćemo o realnosti, previđaš svesno ili ne, Radonjić je od prvog minuta skakao na svaku odluku sudija i vršio pritisak. Nakupilo se i dovoljno je bilo i da uđe u teren da dobije tehničku, nije bitno koja je po redu. Uostalom, pravo je čudo da se to dogodilo, jer recimo Nebojša Ilić na svakoj utakmici uđe bar pet puta na teren i ne dobije tehničku, i tako godinama unazad. Nego, zašto je Obradović dobio tehničku? Zbog prigovora da je bilo pogrešno vođenje lopte od strane Kalinića? Kao nije bilo? Tapkanje, pa rolanje po parketu, pa ponovno tapkanje. To se još u osnovnoj školi nauči da nije dozvoljeno.

Gradinaboys

pre oko 2 godine

Pa ako ćemo realno i jedan i drugi trener po ovim kriterijumima su zaslužili minimum po dvije tehničke. Obradović je bio puno agresivniji i više prigovarao sudijama, ali to nije ništa sporno jer to svi treneri rade. Meni je generalno utisak da je suđenje bilo veoma loše, ali da nije uticalo na konačan ishod jer je Zvezda dominirala od početka do kraja.
V

Vass

pre oko 2 godine

Utakmicu je odlucilo prigovaranje Radonjica a ne bolja igra😂😂😂😂😂😂😂
C

Cccc

pre oko 2 godine

Kad je Marković bio na ovom večeras nivou možete zamisliti koliko je partizan dobar😂😂😂🤪🤪🤪🤣🤣🤣
d

dr.Nebojsa

pre oko 2 godine

Radonja majstore,sa igokeikom uvek ide glatko kad si ti na klupi,ne treba vazelin u opste!

Mr 007

pre oko 2 godine

Covke,HITNOOOO dozivotni ugovor za gospodina. Radonja je veliki genije,odrao je barem duplo skuplju ekipu sa laganih 20-ak razlike.👏👏👏🏆🏆🏆🔥
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Koliko sledece koliko cete da ga terate i nazivate neznalicom:)
F

Familija

pre oko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Dzentlmenska izjava! Radonjizam!
K

Keket

pre oko 2 godine

Recenica koja pokazuje razliku izmedju zvezde i partizana, ne bih sad o tome, ceka nas panatenaikos pa fenerbahce, zato 20 razlike rodjaci
s

shulz

pre oko 2 godine

Al za sta čovjeka juras isključi.. smjesno! a Obradović se ne gasi čitavu utakmicu, priča sa sudijama jedva tehničku dobio. Ne daj Bože da se sa ovima neizvjesna završnica igra masakr bi bio od sudija, nego ih Radonja riješi mnogo prije do toga dođe!
T

Tincupa

pre oko 2 godine

Nije radio var.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Radonjicu svi Zvezdasi ocekuju od tebe da osvojis KLS i Aba Ligu,ne dozvoli ovima sa drzavnim parama da uzmu neki trofej. Pobedi ovo zlo u Srbiji jednom zauvek!
R

Radonja Car

pre oko 2 godine

Ne brini, brate, biće tripla kruna.
l

linoleum

pre oko 2 godine

hahhahahhah daj nemoj ih zezati. nije fer.nego dovedite nedovica i centra za jos jacu dominaciju
v

vat

pre oko 2 godine

Bravo Dejo.
А

Аха

pre oko 2 godine

"Нисмоо мислили да ће ћи тако глатко" дај бре Радоњизам не ложи их

Mr 007

pre oko 2 godine

@Axa😂😂😂