Komentari na vest

Težak poraz Zvezde - Zadar ogolio brojne probleme crveno-belih

T

TNT

pre preko 1 godinu

Ni protiv aba 2, se ne igra odbrana na igraču 2 metra od istog. A u zvezdi se tako igra od početka.

магикоо™️

pre preko 1 godinu

Колико лоше изгледа Црвена звезда. Тамо од јуна се све погрешно ради, од одабира тренера па до овог гомилања играчког кадра. Само луд човек је могао да каже у ових месец дана да Звезда игра добро, а што је најгоре није ово први пораз овако, биће их још, једноставно после месец дана тренер нема прву петорку, играче мења као на траци, не зна се каква је улога играчима, стручни штаб састављен од тренера са упитним квалитетима, Симоновићем који прети главном тренеру на једној од пауза, Радуљица који носи дрес два пута мањи јер не може да стане у исти због килаже, поред тога пије се пиво, дошао човек да ужива. Пораз као пораз није проблем ако се десе промене сменом тренера и раскидом уговора са Холандом, Радуљицом, Кузмићем. Нови тренер са својим стручним штабом, без ових послушника и комбинација Небојше Човића који се мало више заиграо са клубом.
d

dzonikaaaa

pre preko 1 godinu

Sve tacno ali za Holandaaa si tako izlupetao sacuvaj Boze,sa Jovanovicem treba da ode Lazic, Lazarevic Markovic, Ivanovic, RaduljicaKuzmic i njihove plate da se dovede Eric Meccolum iz Pinar Karsijake Jamar Smith iz Basersekira opasni igraci i suteri a Holadu treba samo da se da da igraaaa!On od kada je dosao nije igrao na 12 utakmica 15 minuta sve ukupno a treba da igra svaku 30 minuta
С

Су57

pre preko 1 godinu

Ајмо Ласо време је.
V

Vreme je...

pre preko 1 godinu

za kaubojsko laso.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Pljuje se Markovic koji igrac takav kakav jeste celu karijeru. Dobric i Ivanovic su najveci problem. Dobric je juce sve floutere promasio iz cistih pozicija. Los je od pocetka sezone. Sut za 3 da i ne pominjem. Uzasan je. Ivanovic,decko je za ABA 2 nista vise od toga. A srz svega los skauting i trener koji nikada nije vodio nijedan klub u EL. Nikada nije napravio nesto sa nekim timom. Decko je amater. Zvezda je trebala trenera,a ispalo je da trener treba Zvezdu. Dobio je lambo da se uci!!! Napolje Jovanovicu!!!!
U

Ugral

pre preko 1 godinu

Dobric vec dugo ugovara sa Partizanom
S

Spasilac

pre preko 1 godinu

Onog koji je najgori ti ga braniš. Pa na ne znam ni ja koliko utakmica Stefan Marković nije postigao ni jedan koš, nije podelio ni jednu asistenciju, i povrh toga izgubio bezbroj lopti. A šta reči o Ivanoviću, na čiju formu čekamo punih dve godine, i evo ulazimo u trću. Baš kada je on ušao u igru, odmah je izgubio dve lopte, i od tada sledi brodolom. Dakle: Ivanović, Marković i Jovanović, pod hitno da se udalje iz tima. Pogotovu Jovanović, za koga sam mislio da će još sinoć podneti ostavku, a on to nije uradio.
f

fifi pudla

pre preko 1 godinu

Dovesti u klub nase legende kluba starog 11 godina!!! To je resenje! Bivse legende + Branko + Filip+ Vesna+ opustositelj kosova+ izdajnik kosova+ Edi Rama da doda koji evric,i eto nas u top 15el!!! I Orban bi mogao da pripomogne,kao i brat si,i oni Arapi!!!
o

ovome

pre preko 1 godinu

Se nisam nadooo!
A

Ali zato Zvezda u EL...

pre preko 1 godinu

PRVA !!!!Pogledajte tebelu....ali od dole 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ili Srpski...UNATRASKE 😃😃😃😃😃😃😃😃
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Od svih klubova ABA lige Zvezda ima najgori skauting. Iz godine u godinu, dovode se totalni promašaji. Pred poćetka sezone, bio je tekst do teksta o svakojakim bombama na malom kalemegdanu. Od svih tih bombi, dobili smo samo zrno baruti. Još kada tome dodamo tandemski plej - Ivanović, Marković, onda je tek katastrofa. A o dolasku Jovanovića (zbog koga Cibona, čiji je on trener bio, zamalo nije ispala iz ABA lige, dok nije došao drugi trener i spasao Cibonu), i da ne pričam. Totalni promašaj, fijasko, ne znam koju reč da upotrebim. Jer tos e videlo i u pripremnim utakmicama, i u ABA ligi gde smo gotovo sve ekipe dobijali na mišiće. A što se tiče Evrolige, ako ovaj dvojac pleja i trener ne odu, ostaćemo zaklucani za dno tabele. Jednom rečju u ovoj sezoni ćemo u svim takmičenjima dotaći dno dna.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Pa ok, jeste Zadar pogadjao sve i svasta ali na ovo sam mislio kad sam pricao da imamo previse prosecnih i ispod prosecnih igraca za tim koji juri Aba i neki plasman u EL. Mozda je dobro sto smo na startu ovoliko losi, ima jos vremena neke stvari da se poboljsaju u sastavu pa i na klupi. Jedino sto mi, vec ko zna koju godinu zaredom, pocinjemo sa losim rosterom ili losim trenerom. Ne znam ko je kriv za to, ja sigurno nisam. Pozdrav
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Ja ću ti pomoći. U celoj ABA ligi imamo najgori skauting, od igrača do igrača, i tako iz godine u godinu. Imamo najgori tandem plej Ivanović-Marković koji zajedno, i kada igraju najbolji meč, vrede duplo manje, sada Frejzera iz FMP-a.
4

4484

pre preko 1 godinu

Čim se u komentaru spomene Nebojša Čović kao VLASNIK ovog nakaradnog kluba iz Železnika vi ne objavljujete komentar koji nikoga ne vređa samo govori istinu.Prodali ste se za sitne pare.BEDNO.
L

Laktaši

pre preko 1 godinu

Igokeaaaaa. Dodikkkkk.
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Nije ovde čović kriv, nego najgori skauting u ABA ligi.
n

napred zvezdo :)

pre preko 1 godinu

Biću kratak... Utakmica se igra od prvog, a ne 35. minuta... I još nešto... Krivo mi je što se nijedan igrač "oznojio" nije do tog 35. minuta utakmice gde smo pokušali da pobedimo, ali na veliku žalost to se nije ostvarilo. Ništa, idemo dalje, sportski pozdrav.
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Nisi u pravu, jer mi se još od priprema provlačimo iz utakmice u utakmicu. Jednom je moralo da padne. Dobro je što je početak, pa neki promašaji mogu da se oteraju.
E

Eksl Rouz

pre preko 1 godinu

Sad sledi dramaturgija t.j. raspad. Ostace Vildoza sam da se igra sa Bentilom I Nedovicem.
b

babangidaaa

pre preko 1 godinu

u teoriji,idealno za domaću košarku bi bilo da se na mesto selektora vrati Sale Djordjević,a na mesto trenera zvezde nekako dovede Kokoškov,da im se da sloboda rada, uz obavezu da sva trojica (Željko koja treći) stvaraju domaće igrače i da se radi na tome, kao i na stvaranju novih trenera, a istima dati vreme i poziciju koja bi im davala stabilnost. Zvezda mora da otpusti Holanda, a sat ozbiljno teče i Martinu, a i Nikoli Ivanoviću. Luwawu i Jović bi bili lepa pojačanja za spoljnu liniju, a za unutrašnju liniju će morati da nose Mitrović,Bentil i Petrušev, Raduljica je za male minute, a i za samog Kuzmića je bolje da ode npr. u FMP i pomogne onom sjajnom mladom timu. Potpuno novi tim i nažalost previše tumbanja, potrebno je vremena, a pitanje je koliko istog ima. Jović- Vildoza- Luwawu- Bentil- Mitrović Marković- Nedović- Dobrić - Petrušev - Martin + Topić, Lazić, Lazarević, Ilić, Raduljica
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Pa gde ostavi Stefana Markovića. On na bezbroj utakmica nije dao ni jedan koš, nije podelio ni jednu asistenciju, pa se onda baca za loptom da pokaže kako se bori. Ali džabe sve to
J

Jesi se...

pre preko 1 godinu

probudio? Sanjas li sanjas.
r

rex

pre preko 1 godinu

Nole pa gde ti dajes pare ovo je smesno.......Ima i navijaca Partizana koji navijaju za tebe....
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Glupo je suditi po faci, ali Jovanoviceva odaje utisak velikog dunstera i tunjavka, sto se nekako i potvrdjuje kroz igru i rezultate od pocetka sezone. Nije mi jasna logika dovodjenja solidnih igraca i amaterskog trenera da ih vodi. Mora trener sa imenom da dodje da bi Nedovic i Vildoza slusali i sprovodili na terenu ono sto trener kaze.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Treba nam bolji trener,iskusniji,autoritet,a ne neko ko se i dalje uci.Isto vazi i za fucbal.
S

Skocajic

pre preko 1 godinu

A Zadru nije igrao najbolji igrac. Sta bi bilo da je i on nastupio?
k

kurajber

pre preko 1 godinu

Nolan Smit zauvek!
V

VilDOZA $$$$

pre preko 1 godinu

Zadar pobedio ZVEZDU hahaha cuj..ZADAR.. Sledeci MZT hahaha
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Al ovi nazovi navijači Zvezde koji teraju trenera Jovanovića i kukaju i plaču nad "zlom sudbinom" Vildoze, Bentila i Nedovića koji eto jedini "nešto znaju" u ovom timu. Pa ta trojica su tri najveća divljaka u ovom timu Zvezde. Nedovićev šut za tri poena na -3, minut i nešto pred kraj utakmice je po meni odlučio meč. Umesto da ide na ulaz, na asistenciju Petruševu, faul pa dva bacanja, nešto, i imaš lepo -1 minut do kraja pa pokušaš bez divljanja, on mrtav ladan šutira za tri poena na 18 sekundi do kraja napada...... Potom odmah dolazi kazna 2+1 i odoše ovi na +6. Baš taj "znalac" Nedović će vas zakopati.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Naravno da ce Nedovic da preuzme odgovornost i treba da proba za tri, ne smeta ti divljak Panter a ?
G

Gost au

pre preko 1 godinu

Jok,trebao je Lazarević da ide na ulaz ili možda Lazić.
B

Bbbb

pre preko 1 godinu

Divljak Panter isporucuje 20+ u Evroligi
G

Gostje

pre preko 1 godinu

aaa sad mi je jasno Bg zasto si na drugoj vesti pljuvao Saleta Djordjevica. Pa ti si navijac Zvezde i sve sto ima veze sa Partizanom ne valja. Ne valja Sale kao selektor, ne valja ni Panter, verovatno ne valja ni Zoc...
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@Bg Super. Samo neka nastavi da ovako "preuzima odgovornost". Čovek katastrofalno šutira za tri ceo meč i on je našao da "rešava" na kraju. Nikada on nije bio neki trojkaš, ja koliko pamtim Nedovića on je bio brzanjac, da ode na ulaz, da da koš+faul, da zakuca (zbog svojih fizikalija), da šuta sa poludistance. Ali neki sad elitni šuter, ako je i nekada nešto i pogađao, sada od tog njegovog šutiranja nema ništa.....
s

svedok

pre preko 1 godinu

I opet problem Nedović. Što ste se poplašili toliko. Polako vi imate Pantera koji sve pogadja. Što vas briga za nekog Nedovića. U ovoj utakmici je jedan tim pogadjao sve što je bacio. Zvezda je imala priliku da dobije sredinom četvrte deonice. Stalisu u trenutku kad su malo ozbiljnije zaigrali. Danak igranja utakmica na par dana. Nema vremena za reparaciju igrača a voljni element takodje loš. Ja zameram samo neskakanje u odbrani. Trener ne sme da odustane od dua Ilić, Petrušev. Uigra li to dobija sezonu. Ovi spoljni većina još pod povredama će proraditi. I zašto nema hrabrosti da malog Topa forsira. Igra sa njim ima tečnost i ideju. Nema sentimenta tim je ispred svih želja i kriterijuma. Pustite parizai sami će oni pokopati sebe. Mi realno nemamo sposobnog pleja od pocetka sezone dakle Topa u ABA ligu i do kraja sezone igrača koji će rešiti sezonu. To nije hrabrost to je ono što treba timu jer Vildoza igra fenomenalan napad ali je to samo na parče. Za takvu igru je potrebna ogoromna snaga i niko ne može da odigra 30i plus minuta. Posle njega izostaje kreacija.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Nedovicev sut odlucio mec na -3?! Jel si realan sta pricas, sta cemo sa -20 koje smo imali?! Pa ko treba da sutne kad se lomi, hoces Topica malog da zrtvujes da lomi utakmicu? Nije pogodio danas, pogodice drugi put, nije to tolika drama. To sto Dobric nije pogodio bazen celu utakmicu i tako vec utakmicu za utakmicom, to ti nije problem? Drama je nas sastav u potpunosti, previse promasenih "pojacanja" za lepe pare, to je ocigledno od starta i priprema.
M

Makavi Haifa

pre preko 1 godinu

Vi ste drugari u prilicnome kanalu u svim sportovima.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

U fudbalu smo u najvecem kanalu…
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Bitno da vi niste,hahahahaha
Y

Yebach

pre preko 1 godinu

vildoza i nedovic dva brata divljaka
V

Voip

pre preko 1 godinu

Tako to izgleda kada se nekome ko je juce polozio vozacki da na upravljanje ozbiljan auto.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

Brnabicka .."predsednice sta vi mislite o celoj ovoj situaciji sa Kosovom" ? Predsednik ..."imam ja vecih problema "
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

I feel izgubejsn😂😂😂😂
Y

Yika

pre preko 1 godinu

A saopštenje
G

Gost007

pre preko 1 godinu

PRIPREMA SE ,STIZE.
i

imdb

pre preko 1 godinu

sutra ujutru ide tura hepi, pink, prva
u

uki q

pre preko 1 godinu

617 gledalaca u pioniru pogledah sada ...A deluje da je i manje bilo..sramota za sve zvezdase!!!
p

podesen

pre preko 1 godinu

To su se sakrili od kiše ,nisu imali kišobrane.
P

Pa sto sramota brate

pre preko 1 godinu

sto da gledsm amaterkog trenera,koji se uci i gresi u svakoj tekmi
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Nije sramota, jer nemaju šta da vide. Mogu da vide samo bruku. Počelo je od pripremnog perioda, pa sve do danas, gde sve utakmice koje smo dobili, bilo je na mišiće. Pošto je ova sezona pa gotovo izgubljena, čak i ja koji ih gleda preko malih ekrana, razmišljam dali uopšte da ih više gledam.
a

au

pre preko 1 godinu

citam komentare zvezdinih navijaca sada kukate posle prvog poraza STA CETE JADE DA RADITE KADA SNS OD ODE I VASA NAMESTENE TITULE U FUDBALU I KAO DOMINACIJA U KOSARCI A TO SVE ZAHVALJUJUCI MOM PARTIZANU KOJI JE SVIH OVIH GODINA PRISTAO DA BUDE DRUGI I PROSECAN KLUB ZARAD MIRA VELICANSTVA NJEGOVOG ...SHVATITE VISE BRUKATE I SEBE I ZVEZDU U FUDBALU MISLECI DA STE STVARNO JAKI A U KOSARCI STE FMP I TO JE FAKAT ZVEZDA VASA DAVNO ZAMRZNUTA
R

Razmisljas li kad

pre preko 1 godinu

A što su bitni samo Zvezda i Partizan, kad ode taj odoše i ova dva kluba, pa jel mogo Tadić da ti dovede Nanelija ili Pantera, mogo klinac. Ispod Zadra ćete biti kad on ode.
G

Gost727

pre preko 1 godinu

Sta ce I gde će tvoj omilljeni predsednik Ostoja da ode ? ajde reci nam?
G

Gost38

pre preko 1 godinu

Od ove sezone izgleda nije dovoljno sto pocinju sa sezonu sa dve pobede prednosti u odnosu na druge.
S

Sledece sezone

pre preko 1 godinu

Bice bolje sledece sezone
R

Radonja tripleta

pre preko 1 godinu

Vreme je za trenera stranca!!! Laso čekamo te da tripliraš tripletu, da bude het trik.
a

au

pre preko 1 godinu

citam komentare zvezdinih navijaca sada kukate posle prvog poraza STA CETE JADE DA RADITE KADA SNS OD ODE I VASA NAMESTENE TITULE U FUDBALU I KAO DOMINACIJA U KOSARCI A TO SVE ZAHVALJUJUCI MOM PARTIZANU KOJI JE SVIH OVIH GODINA PRISTAO DA BUDE DRUGI I PROSECAN KLUB ZARAD MIRA VELICANSTVA NJEGOVOG ...SHVATITE VISE BRUKATE I SEBE I ZVEZDU U FUDBALU MISLECI DA STE STVARNO JAKI A U KOSARCI STE FMP I TO JE FAKAT ZVEZDA VASA DAVNO ZAMRZNUTA
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ako je Zvezda zamrznuta i nema je, zbog cega nocima ne spavas? Zbog cega brises suze sedam dugih godina?
a

ajde reciiiii

pre preko 1 godinu

iz koje stranke je tvoj Ostoja ajde gukni I reci nam?
G

Gost124

pre preko 1 godinu

Ako je Zvezda zamrznuta sto se cimas da pises ovoliki komentar hahahaha paranoja cista
J

Joksaaa

pre preko 1 godinu

Malo je prelaznih rokova. Na svake 2 nedelje mora biti bar po jedan prelazni rok o 5 dana. Moraju pare bolje da se vrte, moraju plejevi, bekovi, centri... Treneri svi bre na po 3 nedelje maks... Pa ljudi moji... Kosarku igra 5 plus 7 igraca..... Neka neko izbroji koliko je igraca proslo kroz Zvezdu i Partizan za zadnjih samo 5 godina. Pa to je armija. Pa oni vise ne znaju ni za koji klub igraju.... neki idu iz kluba u klub pa nazad. To se ne zna ni ko traktor vozi a ko kapiju otvara... Koja je ovo zbirstina od ekipe JSZ? Jedva se zbrasmo. Kad ce ovo da se uigra kad za mesec dana petorica ce da odu a sedmorica dodju. Ovo je cist biznis bez osnove. Iz ove ekipe samo svaki igrac ima minimum 10 klubova za koje igrao.. Ovo he jednom recju buvljak. Buvljak i to kvantas!
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Zadar sasvim zasluženo pobedio.To govorim kao navijač Zvezde.Jednostavno nismo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu.Tri četvrtine nismo odbranili dva napada a hoćemo da pobedimo.Bolje što smo izgubili iz prostog razloga da se nešto promeni jer i slep vidi da ovo ne funkcioniše kako treba.Primili smo skoro 100 koševa a hoćemo da pobedimo.Mora doći do nekih krupnih rezova inače ode sezona u nepovrat.Mora da se zna ko šta radi počev od trenera pa na dalje.Nije normalno da trener gubi 20 razlike i na tajm autu ne pokazuje nikakvu reakciju.Pa treba da urla iz sveg glasa i svima da se najebe mile majke a ne da im govori da se probude i počnu igrati.Pa ti si taj koji treba da ih probudi a ne da čekaš sami da se bude.Ako ovaj poraz ne opameti upravu kluba onda neka nam je bog u pomoć.
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

ovo nije dobro ...jos koji poraz i mozemo imati prekid sezone . Ako cika nebojsa vidi da ne ide na dobro ima da proglasimo neki novi virus
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Napade smo i odigrali,ali šta smo odbranili?
B

Bg

pre preko 1 godinu

Mi trenutno imamo samo 4 ozbiljna igraca a to su Vildoza, Nedovic, Bentil i Petrusev. Jovanovic nije trener za nas, a ukoliko do decembra odredjeni igraci ne pokazu da su za Zvezdu ispratio bi ih lagano.
i

ij

pre preko 1 godinu

Nedovic
p

podesen

pre preko 1 godinu

Ovde pojedini zvezdasi na početku sezone tvrdili da je ovaj tim jači od prošlogodišnjeg barem 30%.Ja tvrdim da je slabiji 40% sta mislite sada.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ја не мислим тако.
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Ovaj tim je igracki slabiji od proslogodisnjeg minimum 30%, a sa trenerom od 40 do 50%
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa sto ne iskljuciste struju?!
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Cigani stiže vas kazna i tek će za nepravdu koju činite svih ovih godina u svim sportovima od kada je Kim na vlasti.. Bog i pravda uvek pobeđuju!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

znao sam ..pa ne mozes ceo dan da imas srecu . Danas na zrebu za uefa ligu su imali taliju pa ne moze ceo dan
i

iks Tb

pre preko 1 godinu

A,u kojoj je stranci Ostoja vs Vucela?
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Не позивај се на бога безбожниче.
A

Aleksa1234

pre preko 1 godinu

Kim je jos na vlasti.. 😉
a

ajaks x/S

pre preko 1 godinu

RUTINIRACEMO FENER SLEDECU UTAKM9CU,VIDECETE,NECEMO IMATI STA DA IZGUBIMO,IMA RUKA SE OPUSTI,SAMO DA BUCKA..podrska vladi jovanovicu!!!
g

gost Mirko

pre preko 1 godinu

Mozemo da rutiniramo Fener jedino ako im izadje zenski kadetski tim. I tu bi bilo gusto :)
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Sada si prolupao za sve pare. Izgubićemo utakmicu 199%, i to dvocifrenom razlikom, možda i preko 20 razlike.
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Večerašnji krah, večerašnje rasulo je bilo neumitno. Bilo je samo pitanje vremena. Sve ovo je samo posledica svega onog letošnjeg ludila prvog čoveka KK Crvena zvezda. Ćutali smo kada je najuren najuspešniji trener u 78.godina dugoj istoriji KK Crvena zvezda! Ćutali i zatvarali oči pred onim što se dogadja. Ćutali smo na dovodjenje samozvanog trenera koji je najuren iz raspale Cibone, prošle sezone! Čak smo i pozdravljali dovodjenje igrača kojima je Zvezdin sveti dres i grb tek obična majica. Pa, gospodo, večeras beremo gorke plodove našeg ćutanja. Ćutanja i zatvaranja očiju pred sezonu u koju smo ušli po sistemu "lako ćemo". Kao što su večeras naše zvezde i zvezdice ušle u utakmicu. Kada u neki posao ne udješ stopostotno spreman i rešen da ga završiš kako treba, od samog starta, već se vodiš motom "ima vremena", onda se taj posao vrlo često pretvori u teško mučenje sa neizvesnim krajem. Tako nešto nam se upravo večeras dogodilo. Mnogo puta sam ovde već pisao i upozoravao na ono što je bilo očigledno i što ne vodi u dobrom pravcu. Na žalost, mnogi su crne oblake koji se nadvijaju nad klub gledali kroz ružičaste naočare. I večeras su, kao, iznenadjeni i šokirani. Sada kažem sledeće. Ukoliko već sutra ne dovedemo onog crnogorskog trenera, Ivanovića, koji zna kako se postupa sa mrsom**ima i raspasanom družinom, možemo da otpišemo tekuću sezonu. U doigravanje ABA Lige ćemo i ući. No, tamo nas neće čekati ništa dobro. Samozvani trener Jovanović ne zaslužuje ni reč komentara. Pridev koji sam mu pripisao je već dovoljan. Ukoliko već večeras ne podnese bezuslovnu ostavku, pokazaće da pored toga što nema trenerskog kvaliteta, nego nema ni ljudskih kvaliteta, koji se mere čašću i savešću. Za kraj, molim sve one kojima je Zvezda u srcu, da ne vredjaju i pljuju kapitena Lazića, Dobrica, Mitrovića i Kuzmića. Oni su poslednji "mohikanci" koji su nam proteklih sezona doneli mnogo trofeja i radosti. Pod vodjstvom trenera Radonjića koji poštuje samo uredjen sistem, krvavi rad i bezuslovno zalaganje. Unapred hvala na tome. I još nešto. Sve dok se Zvezda svesno vodi u rasulo dok se u FMP-u radi kako treba, mene u komentarima neće biti. Tek kada u Zvezdi dodje do pozitivnih promena, uključiću se u komentarisnje. I pored svega, ponosno kličem: Napred ZVEZDA, ti si ponos Otadžbine SRBIJE!!! Sportski pozdrav! Kraj i odjava.
D

Dećo

pre preko 1 godinu

Do sad vam je legenda iz predgradja bio dobar sad vam od jednom ne valja.Kad vam je ime promenio bio je dobar.Sad od jednom hoce da vas ugasi.Kazes sveti dres.Ciji Krcunov,Bugarcicev,Komarov ili Kapicicev.Do sad vam je bio legenda a sad ga pljujete.Kod vas nisu bitna sredstva,ime,grb,kradja...bitno je biti prvi pod svaku cenu.Jadni ste
M

Mile12

pre preko 1 godinu

Ok,komentar na mestu,ovaj Jovanovic vise lici na portira nego na kosarkaskog trenera!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Много писања и демагогије без идеја о решењу. Отерамо Јовановића као што смо Алимпијевића или Обрадовића и шта даље. Отерамо Човића који је донео доминацију Звезде.Шта даље?
N

Nezvani gost

pre preko 1 godinu

Koga briga hoćeš li ti komentarisati ili nećeš. Kao tvoji komentari ili bilo koga drugog su nešto bitni.
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Svaka ti je na mestu. Pored Jovanovića, koji neće podneti ostavku, jer je već najavio analizu meča, protereti najgori dvojac plejmekera u istoriji Zvezde, a to su Nikpola ivanović i Stefan Marković, koji nisu na bezbroj utakmica zajedno dali 10 koševa, a izgubili bezbroj lopti. Potom postoje utakmice gde ovaj dvojac, i pored solidne minutaže nije dao ni jedan jedini koš.
V

Vildouza

pre preko 1 godinu

Bratina kolabirao.
d

darko lebron

pre preko 1 godinu

vildouza primio ga zg...
b

bukvalista

pre preko 1 godinu

Vidi se od prvog kola u kom smeru ce ici i ova sezona. Jovanovic nikako ne moze biti trener Crvene Zvezde, ko je gledao ovih par utakmica sve mu je jasno.Navescu jedan primer, kad u jednom trenutku na parketu imas Markovica,Lazarevica i Lazica, svakom ko se i malo razume u kosarku je jasno da je ekipa limitirana kao balkon.U Evroligi svakako nema sta da se ocekuje, opet cemo biti pri dnu. Dok jos nije kasno, potraziti trenera. Gore doticnim kosarkasima se zahvaliti na saradnji. Sportski pozdrav, napred Zvezdo!
G

Gagitaxicz

pre preko 1 godinu

Tomić ili Radonjić? Mislite o tome...
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Cigani, nemojte uopste da brinete. Sutra ujutru ce vam se obratiti Covic na tv ekranima i objasniti sve oko kluba, igraca, trernera, rezultata.....i recice vam, ako vam se ne svidja kupite si klub. Ovo je moje, a vas ko sisa.
k

ko ste sta ste

pre preko 1 godinu

nisam gledao ne gubim svoje vreme tek tako nego cisto pitam monako kako je bilo ?? jel igro Fica Covic ?
E

Eskalator

pre preko 1 godinu

Iskreno, mene bi bilo sramota da delim lekcije na temu košarke kao navijač tima u kome domaći igrači skupe 5 minuta po utakmici... Al znamo koliko ste se busali u svoju institucijonalnost. Zato samo vi "uživajte u slatkim mukama" kao legija stranaca. A Zvezda, sem jedne sezone, ima sa čim da izađe pred svoje navijače.
G

Grobarcicu

pre preko 1 godinu

Boli 7 u nizu? Tek ce
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

@eskalator, tebe i treba da bude sramota, obzirom na to za koga ti navijas. P.S. jesi li bio na utakmici?
r

realni Mico

pre preko 1 godinu

Ova seozna je kao uvod u sledecu gde ce izvrsiti bolja selekcija igraca,neki odstraniti zauvek,neki dobiti sansu,polako samo,Vladimir Jovanovic zasluzuuje samo podsrku!
k

ko se i malo razume

pre preko 1 godinu

zvezda je druga na tabeli , cemu nervoza ??
V

Vlada Đurović

pre preko 1 godinu

Nebojša ja i dalje čekam tvoj poziv…
s

skuni pen

pre preko 1 godinu

Helooo bro, torima jedino posle mene!
I

I sta sada?!

pre preko 1 godinu

Covicu?! Hoces opet da dovodis igrace kao na traci..Pa ovde nema trun hemije .
S

Sto da ne

pre preko 1 godinu

Kad imamo neogranicen budzet?! Ko ce nam zabraniti?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ma to su Ostoja, Savić i Obradović namestili. Šta vam je. Još i Bodiroga kad se umeša🤦‍♂️.
P

Pablo Laso

pre preko 1 godinu

Se mora dovesti! Jedini on odgovara renomeu i istoriji kluba u kosarci kao Zvezda!
s

sto se stiso

pre preko 1 godinu

aj nebojsa prekidaj to sr... i dovedi neko pojacanje .
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

nebi ja menjao grunfa vidis da mu je krenulo ...sve lajkic do lajkica LLLLLLLLL
N

Ne moze

pre preko 1 godinu

Ne moze, nije se dokazao nigde izvan Spanije.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Este li mi nakantani kuco? :D
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahaha
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@kalčopolista....прво што мораш знати је значење ријечи накантати,да је којим случајем био обрнут резултат ти не би рекао да је Звезда накантала Задар већ да се провукла са једним кошем разлике зар не.Него јел вас Алба накантала или само побиједила питам за друга.
D

Dosta demagogije

pre preko 1 godinu

Zvezda igrala sa 11 igraca koji su se Luisa li I strelce a Zadar sa samo 7. Toliko o tome “Siri a klupe “ i slicne nebuloze. Sleperi igraca samo prave probleme. Treba da izaberes max 12-14 igraca za celu sezonu a da igras sa njih 8 u rotaciji i da ukljucujes ove ostale samo kada se neko povredi, razboli ili kada se igraju nebitne utakmice ili je ishod vec odlucen (pobedjujes ili gubis sa 20+ razlike).
C

Copy-paste

pre preko 1 godinu

Pametni treneri uce od najboljih. Trener Zadra igrao sa 7 igraca po receptu od najboljeg i dobio evroligasa. Molite boga da ostale ekipe imaju u rosteru 8 i vise igraca.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Najbolji nije ni igrao
L

Lune

pre preko 1 godinu

Zbog niza obaveza i posla nisam gledao ni 3 kompletna meca Zvezde. Smatram po vidjenom da je problem trener i da mu je Zvezda preveliko opetrecenje.
B

Bjorn89

pre preko 1 godinu

ZADAR ti jaaaa brisem suze ?
F

FMP 1234

pre preko 1 godinu

o neeeeeee sutra ce mo citati o kukumakanju o propustenom penalu KK borca proti Partizana juce
g

gost123456

pre preko 1 godinu

Umalo kao Krka .
m

marjan034

pre preko 1 godinu

Posto Luka Bozic nije igrao da li je istina sto je pisalo pre mesec dva na nekom od instagram profila sto prate Zvezdu da je Luka Bozic interesantan Zvezdi i da ce biti njen igrac. Voleo bi neko ko prati i ko pise da li je istina?
k

kume odresi kesu

pre preko 1 godinu

znas sta i vreme je da se dovede neko pojacanje u FMP ...stiso se nebojsa pa igra sve sa poletarcima i neiskusnim igracima dosta bre vise
i

istina

pre preko 1 godinu

Sutra jutarnji da cujemo ko je kriv,pozzz
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

Po mom mišljenju je problem trener ova ekipa uopšte nije slaba ali fali red isto kao onda kad je šakota došao umesto tomića nije bio bajan ali je u toj sezoni lorenco pokazao kakav je panter se afirmisao kao top šuter štimac igrao košarku života i slično radonja da se vrati igrali bi opako imaš dobre centre imaš plejeve pa igraj samo im objasni kako jer nas niko nije razbio svugde smo igrali okej bar tri četvrtine i posle stali cenim da bi radonja bar dve dobio u el od ovih 5 što smo pukli neshvatljivo mi da je čovek ubio dobrića a da forsira lazarevića koji nije igrač za ovaj sistem on je mladja verzija lazića koji može da posluži u sistemu nikako u improvizaciji što se vidi... Dovesti ili pešića ili radonjića obavezno ako ga otpusti pao
J

Jordanooooo

pre preko 1 godinu

BOG JE STVORIJA COVIKA, A ZADAR KOŠARKU!!
m

mali zli patuljak

pre preko 1 godinu

cemu nervoza stigo je Vildoza !!!
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

Po mom mišljenju je problem trener ova ekipa uopšte nije slaba ali fali red isto kao onda kad je šakota došao umesto tomića nije bio bajan ali je u toj sezoni lorenco pokazao kakav je panter se afirmisao kao top šuter štimac igrao košarku života i slično radonja da se vrati igrali bi opako imaš dobre centre imaš plejeve pa igraj samo im objasni kako jer nas niko nije razbio svugde smo igrali okej bar tri četvrtine i posle stali cenim da bi radonja bar dve dobio u el od ovih 5 što smo pukli neshvatljivo mi da je čovek ubio dobrića a da forsira lazarevića koji nije igrač za ovaj sistem on je mladja verzija lazića koji može da posluži u sistemu nikako u improvizaciji što se vidi... Dovesti ili pešića ili radonjića obavezno ako ga otpusti pao
X

X

pre preko 1 godinu

Jad i beda plus kvazi trener...
p

podesen

pre preko 1 godinu

Dobra je ovo ekipa samo nije uigrana.😭😭😭😭
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

nebitan poraz i sve ce to doci na mesto kad se vrate Nedovic i potpise Vildoza
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Zaista, ovo je već teška bruka....skupili smo i doveli najgori krš od igraca....Lazic, Lazarevic, Markovic, Ivanovic, Raduljica, Martin....sve igraci sa buvlje pijace, zajedno sa trenerom....Za sve njih je čak i Filip Čović - Nikos Galis lično. Bruka od trenera i tima.
l

luka magic bozic

pre preko 1 godinu

bitno da je vildoza mvp meseca
P

Pablo Laso u Zvezdu

pre preko 1 godinu

FREJZER PLEJ FMP-A I IZUNDU U ZVEZDU,U SUPROTNOM PRAVCU: MARKOVIC,KUZMIC,RADULJICA....
d

deri breeeee

pre preko 1 godinu

pa zato i sluze ta dva kluba , da menjas kolko ti volja i radis sta hoces
R

Rebel

pre preko 1 godinu

A kako ti mislis in/out iz jednog kluba u drugi, bez ikakvih obestecenja ili raskida, a da pri tome ti klubovi nemaju nikakve veze jedan sa drugim??!?
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Upravo tako. Jer Frejzer kada igra i najgoru utakmicu, bolji je bar deset puta od Ivanovića i Markovića zajedno, kada igraju najbolju utakmicu
r

realan 2

pre preko 1 godinu

svi igraci osim vildoze dovedeni pre nego sto je dosao, adams uigravan cele pripreme pa oteran posle 7,8 utakmica... veliko je pitanje koliko je realno trener kriv....
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Simonovic trener,Covic Filip sportski direktor.Samo vas takvi znalci mogu spasiti.Besplatan savet od navijaca starijeg brata.
v

vranic 1979

pre preko 1 godinu

Ljudi u komentarima spominju kuzmica i dalje a on u sezoni nije odigrao minut. Kakvi su ovi on je zlatan bio.,ponovicu ono sto sam rekao pred pocetak sezone petorka od prosle sezone volters holins kalinic davidovac kuzmic bi novajlije vildoza nedovic holand bentil martin razbila dvadeset razlike.Njima zadar ima petnaest koseva u napadu
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 1 godinu

Kuzmic od 55.god najgori i najstariji igrac u istoriji Zvezde,kad ode konacno iz kluba svi pravi Zvezdasi ce slaviti mesec dana!

ok

pre preko 1 godinu

O Kuzmiću moraš sve najgore jer će se javiti onaj koji kao kokoš kokodače o njemu a Kuzmić će opet i ove sezone rešiti ABA ligu. Mali Balša mu nije do kolena a drugog nemaju. Jel vi znate koliki je to čovek. A jeste nekad igrali košarku protiv takvog tipa.
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Samo jos jedna cetvrtina da se igrala dobili bi ih 100%! Ne bi do kraja izdrzala ova petorica Zadrana. Taman ste ih umorili,a tekma se vec zavrsi.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Klasika, više komentara nego publike! Što se same utakmice tiče, poraz je došao kap poručen. Sa 3 igrača ne može se pobediti ni amaterski klub. Vildosa, Bentil, Nedović i .
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Pa,oni su nas razbili sa 3 igraca,bez najboljeg,Bozica.
a

auuu muuk

pre preko 1 godinu

hahaha, jaka zvezda, jaka... vreca za nabijanne u ebroligi a vamo ce biti 3,4ti ako se obako nastavi. pozdrav
S

Sotir

pre preko 1 godinu

Paziii kad moj kumic pita, kume a sto neubacuju Kulibalija, ima dva metra!! Hahahaha
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Secam se jedne konferencije za stampu posle derbija i zvezda je bila domacin, na displeju ispted trenera idu reklame sponzora , bilo ih je preko 20 , sledece godine ocekujemo 30 , malo Je 5 plejeva, 5 centara i jos 10 kombo bekova i krila
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Covic postao kao i Terza.Ocajno odradjen skauting i jos gori trener..
D

DrvoMamas

pre preko 1 godinu

Nemanja i Voldoza kakav tandem
T

Tandem

pre preko 1 godinu

Vredan 5 mil +3,3 mil eura!
.

......

pre preko 1 godinu

Alo poruka za upravu, dovedite Vrabca, Bezbradicu, Wislona, Ratkovicu, Sanija Aranitovica ne igraju za meleone ali ginu na terenu makar protiv Zadra!!!
b

brkatiii

pre preko 1 godinu

Top 15 evrolige je prioritet... Bez panike, top 15, top 15
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Kakav trener i strucni stab takva i igra. Trenet bez autoriteta i potrebnog znanja koji ne zna kad koga ubacuje u igru pa neke igrace i zaboravi na klupi. Ne mogu da igraju zajedno Markovic, Lazic i Lazarevic u petorci jer napad onda ne postoji. Uspeo je i od Dobrica da napravi impotentnog napadaca. Kakav Jorovic i Simonovic, ljudi nemojte da se zezamo pa to je kao Vujadin Savic u fudbalu, ni S od strucnosti tu nema. Pod hitno da se trener menja inace ove sezone cemo gledati jos mnogo ovakvih brukanja...
a

asi

pre preko 1 godinu

Skupo ce Zvezdu kostati Covicevo inacenje i zelja da za razliku od Partizana u Zvezdi igraju vecinom domaci igraci. Sve je to lepo ali kvalitetnih domacih igraca a da su raspolozivi nema. Dobric je odigro jednu dobru sezonu u karijeri. Ivanovic nema kvalitet. Lazica necu ni da pominjem. Lazarevic cist prosek,dobar za FMP. Markovic proslo mu vreme mada nikad nije ni bio veliki igrac. Mitrovic prosek,prodaje dve vrste napada celu karijeru. Nedovic nikada nije bio lider ekipe a to se od njega sada trazi,nije sposoban za to.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ти би да будемо као Партизан? Прија ти да не знаш шта је титула?
J

Jednacina

pre preko 1 godinu

Brate sta smarate sa tim lozenjem domaci igraci. Pa imate dva manje stranca a ne 10!!!!
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Vi nemate trenera...A ekipa uopšte nije toliko loša! Veruj mi... Videćeš ako dodje trener...A ode ovaj "stručnjak"... Ali što se mene tiče, nek vam ovaj ostane do daljnjeg!
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Ivanovic je domaci igrac u Plavu i Gusinju.Imate i Djenku da povucete od starijeg burazera.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Majke ti. Jesi li siguran. Kako to ovi sto ih pobroja pokupise toliko trofeja a sve prosecni. Kako ne vide da se Bentil i Martin sklanjaju kod ulaza protivnika. Sakotu da razbijemo sezonu. Zvezda ne sme sa nijednim timom igrati kosarku bez odbrane. Pitanje za ljude u klubu. Kako to ne mozete da vratite igrace u normalu posle povreda. Oni ne lice na sebe. Nedovic,Dobric pa i Ivanovic. Dekretom zabraniti da citaju ova laprdanja po stampi. Moraju se fokusirati na igru.
B

Bog

pre preko 1 godinu

@bratina vi 40 godina niste znali sta je titula. Ne blamiraj se dalje.
a

asi

pre preko 1 godinu

OK@ Trofeje su donosili Lorenco Braun,Beron,Stratos,Kvinsi...koliko se ja secam.Koju to sezonu u finalima Abe su izdominirali sadasnji domaci igraci CZ?
D

Domination

pre preko 1 godinu

Bolje i poslednji u Evroligi nego nakazna legija stranaca. Proći će i ovo zlo u najavi. Samo budale mogu da ulože u Srbiji u ekipu stranaca 15-20 miliona. Zato koristiti ovu sezonu za mlađe igrače, jer evidentno je da neki matorci i neki stranci nisu na nivou. Uvek sam za kombinaciju 2,3 dobra stranaca, 5, 6naših iskusnih i 2,3 mlada. Barem u dve godine izbaciti 1,2 solidna i to je to. Sredina tabele u Evroligi je tačna mera srpske košarkem. Nema tog uspeha sa legijom stranaca koji se meri sa većinski domaćom ekipom. Živela Zvezda i kad ne ide.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Protiv Zadra vam ne treba trener,igrači će ga sami dobiti na individualni kvalitet.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Au šta se dozvoljava u Bg-u... Drago mi da su izgubili, zbog playoff-a... Ali Zvezda je pokradena strašno!!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ima do plej ofa majstore, gubice i partizan utakmice ne sekiraj se
d

def

pre preko 1 godinu

Hoce ali dobice oba derbija i cao zdravo
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Zvezda je olako ušla u utakmicu i zato je izgubila. U završnici meča propuštena je prilika da se drmaju koševi, isključi struja, aktivira PP aparat, bace kese sa urinom, i još sto uigranih akcija. Ako je šta dobro, još nije kasno da se napiše saopštenje ili zakaže termin u jutarnjem programu.
1

149

pre preko 1 godinu

Nisu očekivali ovakav rasplet.
a

andonov

pre preko 1 godinu

Pa nije bilo ni 500 zvezdasa na tribine. Vise ih ima na partizanovoj vesti u komentarima 🙂
b

batistuta1

pre preko 1 godinu

Igraj Zadre,volim te!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Сви знамо како ће ова сезона да се заврши. Колико још титула треба да бисте схватили да Човић зна, а остали не знају? Калемегдан у јуну.
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Strah je cudo. Raspdate se ali nada posljedna umire 🙄🙄🙄
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Zvezdaš sam ali mogu da ti kažem, da sa ovakvom ekipom olus trener to uopšte nije realno.
S

SRECKO MRK

pre preko 1 godinu

ja sam vec rekao,menjaj trenera dok jos nije kasno!!!
K

Konstantipulos

pre preko 1 godinu

Cestitke za Čokija i njegov definitivno propali porodični projekat. Izgubiti na svom terenu od zaista trećeligaške ekipe i bez njihovog najbolje igrača - zaista je veliki uspeh. U Evroligi prvi i to odpozadi... Čestitam u ime Partizanove armije navijača. Samo tako nastavite.
p

publika

pre preko 1 godinu

Sraman poraz! Neverovatno je koliko su drugih, pa i trecih napada imali igraci Zadra nakon uhvacenih lopti u napadu. Takodje, suvise individualiziranja u Zvezdinoj igri, premalo jednostavnih resenja. Koliko god sam misljenja da treba istpeti mladog trenera, vec postaju upitni njegovi kvaliteti, ali pre svega autoritet koga ocigledno nad ekipom on nema. I da, koliko god sam zeleo pobedu, poslednjih par minuta je uzasno sudjeno u korist Zvezde, i cak ni to nije bilo dovoljno. Da se sudilo kako treba u finisu ne bi bilo uopste dileme, Zadar bi pobedio na 3-4 minuta pred kraj meca.
s

stari zvezdaš

pre preko 1 godinu

Za gospodina Čovića. nisam klinac, mnogo sam se košarke nagledao, imam skoro 60 godina. Uzmite FMP, pa i unuke, i vodite ih gde hoćete. Hvala na svemu. Vreme Vam je odavno za penziju, molim Vas idite već jednom. Vreme je.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

"Sami napravite klub pa radite s njim šta hoćete" Poznata izjava?
Ч

Човић

pre preko 1 godinu

Важи, брате, тако ћу да урадим.
d

dr Covke.

pre preko 1 godinu

Idem čim me isplatiti ,nije puno oko 5 miliona e.
h

ha ha zoves

pre preko 1 godinu

ga Gospodin, za gospodina covica, neprocenjivo..
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Имам 60 година и одговорно тврдим да је главни узрок свега баш Човић, завлачи вас више од десет година шупљим причама, у Евролиги никаквог искорака, све му се своди да буде испред Партизана, али и томњ дође крај...најгоре што је он не само председник, него и спортски директор, а највише портпарол, Јовановић је сам изјавио да га нису питали за довођење играча...

Муне

pre preko 1 godinu

Лакић некадашњи играч јуниора Ц.Звезде. Шале (Шакота) је спреман!
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Svake godine se menja trener, svake godine se menjaju nosioci igre, nema kontiutieta. Alimpijevic, Tomic, Obradovic, Radonjic, Jovanovic...u samo par sezona. Najveca greska sto je oteran Sasa Obradovic. Sad vec vidim dobro poznati scenario...Radonjic dobija otkaz u Pao, Jovanovic u Zvezdi eto Radonjica opet u Zvezdi da se vadi Aba liga, a evroliga vec digli smo ruke a sezona maltene nije ni pocela. Sledece leto Radonja opet ne moze dalje, novi trener novi tim, sve Jovo na novo.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Igraci kao da nisu spavali celu noc. Bez energije u odbrani, gomila gresaka u napadu. Primiti 100 poena od Zadra, i dozvoliti im 13 skokova u napadu gostiju je previse. Treba nam iskusniji sef struke jer Jovanovic ocigledno nije uspeo da uspostavi hemiju i izgradi autoritet, a i igra je takva kao da su se tek skupili.
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Zar ne vidis da igraci igraju, kao da nisu spavali od Juna meseca a ne celu noc. Ne mozes u flasi od jednog litra da uguras 5 litara vode.
N

Neznalice

pre preko 1 godinu

Ovi sto prozivaju trenera i Monako i Real su izgubili za vikend i to od mnogo slabijih ekipa.
d

da ali su oboje

pre preko 1 godinu

lako oprali zvezdu..
R

Rekonstrukcija

pre preko 1 godinu

IZ KLUBA POD HITNO MORAJU DA ODU: JOVANOVIC,MARKOVIC,KUZMIC I RADULJICA,200.GOD IMAJU UKUPNO!
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Moze I Dzoni,Dobric.....
I

Idu naravno

pre preko 1 godinu

Ako ce ih platiti? Ko ce platiti tolike ugovore ?! Kad nam je hala prazna 70% tekmi!
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Plus Ivanović, na koga čekamo, evo već treću godinu za redom da uđe u formu!!
m

mrk123455

pre preko 1 godinu

Poseta 150 + igraci i strucni stab obe ekipe.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Apsolutno ne, ali genijalci poput tebe misle da je poseta samo deo tribine koju zahvati kamera.
p

prosle godine

pre preko 1 godinu

Promenismo dva trenera, a izgleda da cemo i ove, samo Radonja zauzet. Da li je neko odgovoran za to?
V

Vea

pre preko 1 godinu

Samo Moka da dodje ili Vlada Djurovic
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Ne mogu da se otmem utisku da igrači Zvezde prave faul bez ikakve potrebe ispod koša Zadra prilikom izvodjenja lopte i na taj način im poklanjaju 10slobodnih bacanja.Prosto je neverovatno da niko ne razmišlja glavom u datom trenutku...
1

149

pre preko 1 godinu

Krivi su Bjeka i Zeka.
A

Aco Srbine

pre preko 1 godinu

Daj jos koji milion!!! Malo je 25 samo!!!

aleksandar vuckovic

pre preko 1 godinu

Sezona podseća na onu sa Alimpijevićem. Ceo stručni štab nema pojma-Simonović početnik Jorović takođe. Glavni trener nema iskustvo, smirenost i ono što je najvažnije - AUTORITET. Igrači su dobri, ali nikako vođeni i bez ijedne smišljene akcije. Trener mora da ode.
V

Vea

pre preko 1 godinu

samo Moku ili Vladu djurovica za trenera
M

Milioneri

pre preko 1 godinu

Jeste podsjeća samo što sad imamo jakog partizana
m

mile sns zvezdas

pre preko 1 godinu

Zadar odavjao od ustiju za igrace a mi 19 miliona budzet i opet nista..Samo Vildoza kosta kao hala sa sve igracima u Zadru..
a

a ko

pre preko 1 godinu

Je doveo ovog trenera? Da nije sam dosao?
G

Gost 021

pre preko 1 godinu

Pod hitno smeniti Jovanovica inace sledi potop! Bez autoriteta, bez prave taktike, losa rotacija, neka se kali negde drugde nije jos uvek za ozbiljnu kosarku!
J

Jutarnji program

pre preko 1 godinu

Spremite se za gostovanje najvećeg košarkaškog maga sutra na tv pinku...Tema: Ko se sve to urotio protiv Zvezde i zašto?
P

ProfaMI

pre preko 1 godinu

Daj treba otjerati ovog trenera Jovanivića, upropasti ekipu načisto. Zvijezda uopšte ne igra odbranu a i napad nešto ne funkcioniše. Treba ga brate otjerati i dovesti nekog iskusnog trenera dosta je više ovih početnika koji dođu u Zvijezdu da se uče trenerskom poslu.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Nista strasno, idemo dalje, bice ovo bolna poruka, i naravno da ces izgubiti ako ne igras dobru odbranu, a Zadran imam utisak da bi pogodili od kosa do kosa kad bi sutnuli. Nadam se da da ovo vise nece da se desi, ali Boze moj, kad smo se spasli poraza protiv Igekeje, zar bas u Pioniru onako mrtvo bez zara, energije da igramo. Ne znam, mislim da cela ekipa van forme, ovaj Vildoza dobar je samo sto mi lici na Kangu mnogo, lik uradi nesto lepe pa usere na sva vrata, tri poena razlike umesto normalnog pasa on izigrava Dzordana pa salje loptu u aut, pa jos jendom u aut, i na kraju kod tri razlike za njih promasi sve zivo, ma i tablu. Zao mi je, ali zaista ne mogu bas optimisticki da gledam na ovo, jer ovim porazom smo zatvorili vrata domacem terenu, ogromna sansa za Partizan da krece iz prve pozicije. Iskreno, Partizan mi izgleda mnogo ali mnogo ozbiljniji tim nego mi. Kod njih nema divljanja, a kod nas nazalost ima, pa samo uporedite trenere, ovaj nas najveci uspeh sto je imao, bio je trener Cibone, i isterali ga od iste. Velike cestitke Zadranima, sad smo naistom skoru, u stvari ne, oni su bolje rangirani od nas, jer su nas dobili. Imam utisak da cemo se grcevito boriti za drugu poziciju, a bice vraski tesko, jer svi igraju dobro i Buducnost, i Cedevita, i Igokea, i FMP, i nazalost ne vidim ovde ni jednu ekipu koja moze da parira Partizanu kad dodje vreme, ko god bio protivnik, ni Zvezda, ni Cedevita, ni Buducnost, mozda FMP moze da im pravi probleme, zbog podcenjivanja inace ako budu ozbiljni, odmah i proglasavam Sampionima ABA lige za ovu gpodinu, i to je to, sta smo osvojili osvojili smo! Mogu javno da se zahvalim Dr. Covicu za sve lepe trenutke koje nam pruzio vodeci C.Zvezdu sve ABA titule, Kupovi, 8-ina finala u EL, polufinale u EK, itd, itd. Pozdrav
G

Gost8444

pre preko 1 godinu

Ali dr covicu 🤣🤣🤣🤣🤣
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Апсолутно заслужена побједа Задра. Ово је Јовановоћев пораз, одбрана нам је била као да је неко сабра са улице 10 људи и извео наа паркет. Надам се да ће отићи што прије, јер у Евролиги реално је очекивази само поразе са оваквом игром, а тек почињемо у Аба са поразима. Најжалосније је ко ће тек доћи ако овај оде
G

Gost111

pre preko 1 godinu

E da je samo do trenera... Sutra, prekosutra gostuje Čovke na B92. Kme, kme, kme... Svi su protiv njega... Nemaju leba da jedu u Zvezdi... Kme, kme, kme... U Partizanu su milijarde. Kme, kme, kme... U Zvezdi poslednjih brdo godina igraju ljudi za aplauze. Nigde dinara. On jadan odvaja od svojih usta i daje poslednji dinar u klub.. Kme, kme, kme... Itd... Porazi su sastavni deo sporta. Daleko od toga da je Zvezda losa ekipa. Ima jos mnogo utakmica.
I

Ili si

pre preko 1 godinu

Fmp 1 ili Fmp 2, biraj! Narod sa Kosova je uz Covica💪💪💪 Ipak mi smo veliki Srbi.. Panteri sa Severa
G

Grotlo Pionira

pre preko 1 godinu

Odakle njima toliko para za pojacanja kalinra Nedovica ,Vildoze,Martina,Petruseva,Bentila…Kad ima hala prazna skoro svaki mec ?! Ko finansira vise ovaj drzavni projekat?!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Odakle vam pare za nosioce igre Fenera, Barselone, Armanija ? Godinama igrate Evrokup, odakle pare za Nanelija, Eksuma, Pantera, Ledeja, Madara, Papapetrua, Lesora… ?
p

podesen

pre preko 1 godinu

Gladni penzioneri.
S

Sotir

pre preko 1 godinu

@Bg, prodali 15.000 karata!! A viiiiii?
V

Vidi ovog

pre preko 1 godinu

Prodali ste 15000 karata i sa time će da platite 10 stranaca,e moj ti,kako igrate Evroligu,bili ste prvaci ili? Buraz,nema vas nigde već 10 godina i sad odjednom ovoliko igrača,Evroliga kupljena itd,kako te nije sramota onda da bilo šta pričaš o kradjama
@

@vidi ti ovog

pre preko 1 godinu

Kako ste vi usli u ovu ligu i koliko ste platili Cedeviti, pri kupovini ulaznice?
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Trebao nam je ovaj samar :D
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Nije vam ovo prvi samar, da niste odlozili onu utakmicu do sad bi ste imali 2 poraza u Aba i tu bi vam se izgubila svaka sansa za domaci teren u plej ofu.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

To je sve Partizan kriv, Zvezda je solidna ekipa. Bitno i da Srbi igraju.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Сад видиш разлику између нас и вас. Нама није крив Партизан, ни власт, ни марсовци. Нисмо исти и добро је што је тако.
G

Gost......

pre preko 1 godinu

Bratina@Ja vidim razliku I drago mi da postoji, jer samo kad vidim broj mečeva puta poseta puta prosečna cena, i po tom pitanju sve jasno, tebi?

aleksandar157

pre preko 1 godinu

Verovatno im se nije ni igralo kad su videli da je u hali 50 ljudi racunajuci oba tima… salu na stranu sraman poraz zvezde, za ekipu koja je dovela tako skupa pojacanja i najavljivala visoke rezultate ove sezone prosto nedopustivo da jedan Zadar odrzi lekciju sa ukupno 7 ispodprosecnih igraca u sred Beograda
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Ma,bice sve mnogo bolje kad zaigraju Singlton i Sabaz. Mada,valjalo bi porazmisliti o vracanju Adamsa. Valja vam za rotaciju. Malo imate igraca u rotaciji. Svega 20-ak.
g

gost23

pre preko 1 godinu

Pametni, ima ih 16. Za neki dan biće i kod vas 16. Čisto, da ne bi lupetao.
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Zamalo stotka…
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Šta nas briga imamo igrača koji je napravio 1000 faulova(Lazića) i drži rekord lige. Najveći drvoseča u klubu ikada.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

I nije te sramota da stalno pljujes po coveku koji je jedini veceras igrao za klub. Ovi sve sto su bacili uslo je. Polako i vama ce se desiti neki Zadar. I pored nenormalnog suta poraz je u odnosu igraca prema lebu koji jedu. Neodgovorno. Niko ne igra odbranu. Neke treba iznabadati, sramota je kakav odnos imaju prema klubu. Neskakanje u odbrani, sklanjanje pred protivnikom fudbalski receno cuvanje nogu. Ovo sad je evidentno Jovanovic ne moze da resi nema dovoljno respekta da bi okrenuo tim u korist kluba. Pitanje za sve igrace zasto samo Lazic i Lazarevic igraju na maksimumu pa ispada da samo oni prave faulove. Ko je to zabranio Petrusevu, Bentilu. Imali su Zadar na pocetku zadnje cetvrtine ali su se vratili u pricu lako cemo. Niko nije zvezda dok to ne pokaze na terenu.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Nema veze eno ga Lazic baca se u reklame... Samo da saznamo jel Lazarevic sestric ili sinovac treneru Jovanovicu? Cisto da znamo zasto igra decko toliko, a blage veze nema
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije niste uopste bili losi bice bolje.
X

X

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahaha GRANDE ZADAR
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Kao prvo nemoj te ni putovati za Tursku.Kao drugo sa ovum trenerom mi necemo imati vise od tri pobede u EL.Trece ne mogu se otet utisku kako je to moguce da u ivoj ABA ligi ko god dodje da igra protiv Zvezde komotno moze da racuna na minimum 25 slobodnih bacanja..Ovaj Vildoza dobar igrac samo covek neka nauci da kad gubis nema egzibicije.
B

Bokash

pre preko 1 godinu

kakva neprijatnost
r

realan 2

pre preko 1 godinu

nemojte ljudi, mali im je roster, umorni su... ko ce igrati sezonu sa 16 igraca... daj jos dvojicu iz nba i dvojicu iz evrolige....
D

Domi

pre preko 1 godinu

PROBLEM JE JEDAN ZOVE SE VLADIMIR JOVANOVIC,pisem velikim cisto da bi lakse videli ovi problem
A

ACO USNICA

pre preko 1 godinu

Stize novih 10 miliona da resavamo probleme u hodu! Sad novi otkazi placanje ugovora i pojacanja!!!
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Jovanovicu oakuj kofere I proveri lazica I markovica... Iovako nicemu ne sluze
S

Spasitelj

pre preko 1 godinu

Pod broj jedan i obavezno Ivanovića, na čiju formu čekamo, evo treću godinu za redom.
r

radonjizam

pre preko 1 godinu

neverovatno sudjenje u korist zvezde pogotovo zavrsnica gde su igraci zadra batine dobijali ali zalsuzeno pobedili!
.

..........

pre preko 1 godinu

Ali znas kako se kaze " Ne pomaze nista"
N

Najava

pre preko 1 godinu

evo neka neko pogrda moj komentar za najavu utakmice.Da li sam lepo napisao ako je Mozz najavio lagano,da ce biti nesto totalno suprotno.Zaista ovo je izgleda namestaljka teska da bi otisao trener jer pristup je bio sramotan do bola.Zaista ovu sramotu nisam video u zivotu,da se tako potnenjivacki udju u utakmicu,ljudi dosli jos bez najbokjeg igraca.Trener kao da je pripremna utakmica kombinuje petorke i razigrao ljude i ulio im nadu da mogu i naravno totlano raspucao.Posle i da oces nema kako da stignes ,plus totalni haos u obdrani u 3/4 gde se ljurilo po svaku cenu da se ukrade lopta ko da su ljudi retardirani sto je i do trenera jer je uvukao paniku.Mogli smo mirno da igramo u 3/4 i smanjili bi uli stigli.Dobric sramota.A da ne pricam da nama u ovakvoj utakmici igra Petrusev i napad i odbranu i mi se oslanjamo na njega.Nedovic cica mala,uzima suteve za tri nijednom nije trebalo,na kraju kada smo imali dva suta za izjednacenje svima muda se ne vide .Ziceri skok u odbrani nas na kraju i kostao.Trener ne pravi tehnicku da razbudi ekipu celu utakmicu i o da napravi kad nam ne treba. u najgorem momentu poklanja poen.Ako sada ne dobije otkaz ne znam kaada ce,a ako se po jutru dan poznaje kada imas ovakav pristup nikada ti nece stici nagrada.Partizan je makar zasluzio da uzme titulu a mi smo se obrukali za sve pare.Na kraju nam Lazic koji je bio ocajan u 1pp daje trojke kao najsmireniji.Nedovic inakav prodor da ide svaki put otisao dva puta na celoj utakmmici uzima sut za tri na 1 i nesto do kraja na -3 umesto prodor pa dodatni pritisak. na njih.Kakva sramota jos jednom mislim da je ovo najsramotnije izdanje Zvwzda u zadnjih 10 godina,a sto i ne cudi kada je neko ovako selektirao tim i da ti je glavni centar Petrusev
m

mozda , ali kakvi su to

pre preko 1 godinu

igraci koji su spremni prodati utakmicu, kakav je to klub uopste..fmp eto kakav.lakrdijA .
I

Idemo majstori

pre preko 1 godinu

Još 15 miliona, umesto Bentila, Vildoze i Nedovica- Larkin, Klajburn i Vilbekin i napadamo top 16.. Idemo braco Volimo još vise naš Fmp
D

Drug moj

pre preko 1 godinu

Pomešao si nas sa svojim Patlidžanom...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Pa Bentil druze da si ziv i zdrav je duplo jeftiniji od Li Deja... Decko kida pa mislis da je skup a on prosle sezone jedva krpio koji minut u Milanu dok je recimo Li Dej tamo bio prva petorka, Martin je placeniji igrac od Bentila... I nemoj ti o budzetu da pises Panter, Li dej, Avramovic, Andjusic, Lesor, Exum, Naneli, Papapetru i naravno Obradovic nasprem Vildoze i Nedovica svi ostali igraci Zvezdu su smesno placeni nasprem ove sto sam nabrojao Partizanove o treneru necu ni da pisem coveka iz Cibone oterali verovatno je placeniji od Zeljka po tebi...
s

svedok

pre preko 1 godinu

A nisi primetio da vi niste tema. Polako kraj će reći sve. Ne radujte se prerano pripremite se za Kalemegdan u junu. Vi kao po običaju najači kad je nebitno.
B

Bum 92

pre preko 1 godinu

Drago mi je, prvo zato sto je na utakmici bilo 45 ljudi, sramota.... Drugo zato sto ce valjda sad da isteraju trenera k9jivje sve zasluzio samo nije da bude trener Zvezde.... Ili pak sa ovakvim navijacima jeste i to
Z

ZL#2

pre preko 1 godinu

Nije tačno da je bilo toliko ljudi! Evo jedan gore u komentaru kaže da je naš problem što mislimo da ima publike samo u smeru u kom je kamera okrenuta! 🤣🤣🤣🤣🤣
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Shahhahahahahahahahahahahahahhahahahha kuco el sve zakljucano?
Z

Zvezda mi je sveeeeeeeeeee

pre preko 1 godinu

Nije samo do trenera vildoza bentil od stranaca su klasa domaći suvi prosek
m

makelele czv

pre preko 1 godinu

a sad daj Šakotuuuu xD
B

Boban Batka

pre preko 1 godinu

Cista kradja
c

covic19 kosarke u Srbiji

pre preko 1 godinu

tako je, objasnicu sutra na Prvoj, B92 rts-u i happy, prekosutra Pink , ,o oatatku turneje obevestice vas,Besna
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Vildoza + Nedovic + Bentil = 10 + miliona
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Dalila milka da se poklopi sa brojem njihovog postojanja ! Ali ne brini stize nova pojacanja! Pa ce biti to to!
R

Rumenoglu

pre preko 1 godinu

punter+lesor+rumenoglu+exum+papapetru+naneli..itd = 30.mil evra drzavnih para!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Bentil je u Armaniju bio prosek, koliko tek onda kostaju Panter i Ledej ako Bentil kosta milione ? :)
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

nevidjena sramota, goreg trenera nismo imali u istoriji, igraci kao raspustena banda rade sta hoce, jos juce ga je trebalo otpustiti, da je prazna klupa imali bi manje stete, opet igramo sa 12 igraca a ovakav Zadar sa 6 igraca nas pobedi, pa ovaj Lakic igrao prosle godine u Osijeku koji je ispao i iz hrvatske i ABA 2 lige bio poslednji, vec nam je unisten tim i sezona zato odmah smena da se spasi sto se spasti moze pa neka i Sakota dodje da vise ne gledam ovu sramotu od "igre" koja ne postoji, pola igraca u dubokom kanalu na obe strane terena
s

sakota svakako jos prima

pre preko 1 godinu

platu od vas, i ne mora da radi nista..inace kako se kaze, u junu na kalemegdanu....do juna samo treba pregurati..
K

Kosarkaski Grof

pre preko 1 godinu

Zna se sta sleduje treneru posle poraza
L

LEGENDO

pre preko 1 godinu

Čoviću, ostani.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

I sta kazete znalci,dobar ovaj Jovanovic?! Znao sam od prvog trenutka da ne moze Zvezda da dovodi trenera koji se uci ma kakav talenat on bio. Ne vredi,hoce ljudi iz Zvezde da se kockaju pa to ti je. Novu godinu Jovanovic nece sacekati. Na sta lici ova kosarka zna li neko strucan da kaze? Ubise Zvezdu na skoku. Divlja kosarka,bezidejna...valjda ce to vise svima jasno. Kome ne bude,ne mora vise da prati basket.
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Katastrofa od ekipe, počev od trenera, haos. Vreme je za prve rezove!
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Vec oterali Adamsa, + 20 igraca. Ko ce da iskesira rezove?
V

Valter 2

pre preko 1 godinu

Ovaj poraz bi mogao da bude najbolja stvar koja nam se dogodila u ovom delu sezonu, pod uslovom da on podrazumeva otkaz Jovanoviću.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Čestitke Zadru. Hvala im što su pokazali da je ovaj trener kao i sastav jedna smešna priča. Dosta je bilo lažnog zavaravanja.
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Vildoza + Bentil + Nedovic + Petrusev (Najveci talenat Aba lige, odbio sve Aba ponude da bi otisao u Efes da igra 1.5m, sigurno zbog napretka a ne zbog para) + otkaz Adamsu + 20 igraca u rosteru... Sirotinja nema sta
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Jedini problem je trener i stranci sem Vildoze i Bentlija,ostale treba oterati. Dovesti Vladu Vukoičića za trenera.
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

gledao sam tekmu. sudija je tako madakrirao Zadar u cetvrtoj cet.da je to bilo strasno bre. Sve su radili ne bi li crveni pobedili. Aliiiii ima Gospoda Boga i hvala mu na tome. Bolji je pobedio veceras,pravda je zadovoljena,hvala ti Gospode Boze!!!!!! Nemoze se na silu i otimanje, ne ne
p

polako...

pre preko 1 godinu

Polako...smiri se,udahni... Nauci pravopis.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Tvoj komentar pokazuje kolike komplekse ti je nabila crveno bela boja. I tek ce. Samo polako. Hvala ti Boze
G

Goran R.

pre preko 1 godinu

Vreme je da trener ode!!! Sramota toliki bužet, nije bitan kvantitet bitan je kvalitet. Nemamo ideju u napadu, a u odbrani putpuna katastrofa.
v

vildoza ?

pre preko 1 godinu

vildoza? nba, trala la nista?
N

Nbgd

pre preko 1 godinu

Ekipa prosek partizan pa četiri mesta prazna jer je prejak za ovu aba ligu
P

Poznati anonimus

pre preko 1 godinu

Zvezda polako,ali sigurno zavrsava sa kosarkom na duze vreme...
A

Asap

pre preko 1 godinu

Nazalost
m

mnogo su poleteli

pre preko 1 godinu

neregularna finala sa buducnosti, kradje, iskljucenja struje , sve kad dodje na naplatu bice crash landing .
В

Вук са Велебита

pre preko 1 godinu

Ремонт под хитно...прво,нови тренер,потом захвалити Лазићу,који више ни одбрану не игра добро,Ивановићу,Радуљици,Марковићу,Лазаревићу...довести бека шутера,тројку,резервног плеја...Или једноставно рећи,кошарку смо дали ове године због мира у кући...зна се и у којој...
w

who the fuck are you???

pre preko 1 godinu

tako je...čim ne ide, odmah se zna...pustili smo prvenstvo, sudije nas kradu, nemamo dovoljno para, svi su protiv nas... jbt, jel možete vi jednom da izgubite zato što je taj neko drugi bolji od vas??? Ili ste svesni da kad jednom siđete sa prvog mesta,tu vam je KRAJ!!!
B

Burkina Fasovala

pre preko 1 godinu

Var, daj var.. Sta sve vas ceka kada padnu ovi Crveni kmeri sa vlasti...bolje da ne znate. Ovo je uvod samo..
h

halo tv prva , ovde nebojsa

pre preko 1 godinu

da, sutra, sta sat vremena , ceo jutarnji program , vesna vec stampa ecxel..
B

Bojan Tovirac

pre preko 1 godinu

Jovanovicu srećno! Nadam se da nismo izgubili broj telefona od Dejana Radonjića...
T

Trotter

pre preko 1 godinu

U romingu je.
v

vcicu pderu

pre preko 1 godinu

Losa, bas losa Zvezda. Tu su 3 dobra igraca, Vildoza, Bentil i Nedovic. Stim sto Nedovic trenutno igra kako lose. Ostalo su igraci prosek Aba lige. Iako ce svi pljuvti trenera, problem je ipak u igracima. Lazic, Lazarevic, Ivanovic, Markovic, Petrusev, Raduljica, Kuzmic, Mitrovic, Dobric, Ilic, Martin, onaj crnja pit bul, stvarno losa ekipa, u rangu sa fmp ili buducnosti
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Jujujuju…..Sta bi? Ocekujem od Sutra 4 Skakaone Coveka koji u Zivotu nije radio fizicki…Hahahahahahahah,pa ja lepo kazem da ste ispodprosecna Ekipa i da jedva cekamo Derbi!!!
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Nikad nijedan trener nije ovako sam sebe uništavao kao Jovanović. On konstantno forsira petorku sa dva igrača manje. Marković jedino zna prevesti loptu i okrenuti leđa košu, Lazarević igrač manje u napadu bez ikakve kretnje, o Laziću ne treba pričati uopšte
j

ja ja ja

pre preko 1 godinu

Dok vam onaj Petrusev igra, nista se ne brinite :))))))))))
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Добро је да буде још оваквих пораза! Ако смо могли да отерамо нашу легенду Салета Обрадовиќа, и Томиќа после трипле круне, овај изгубљени случај можда и сам оде још вечерас. Што брже то боље!
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Cemu preterivanje, pa nije pala stotka... Hahahaha
I

I sta sada

pre preko 1 godinu

Covicu?! Dovescemo opet pojacanja i deliti otkaze ?! Ovako Makabi radi samo..Doduse mi dajemo vece milionske ponude od njih trenutno za igrace ( Vildozu od 5 miliona)…
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

1,2,3 opleti po treneru...
G

Gostja

pre preko 1 godinu

u pravu si 💯 % i kad neka ekipa primi 98 poena kod kuće onda nesto mora da se menja
м

м11

pre preko 1 godinu

Ајде сада сви ви што вам је занимање да навијате за Звезду објасните нам да ово није лоша игра...
H

HTML

pre preko 1 godinu

Covicu odlazi!
H

Hahahhfafagha

pre preko 1 godinu

Vratilo se za kradje iz prosle sezone, ovaj put neuspesna kradja! Lik sa 5 licnih na terenu, cirkus!
C

CZ zauvek

pre preko 1 godinu

Kad bi malo pazi znao bi da nje imao pet ličnih greški.
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Pavkov nam se vraća.... Vreme je i za - Radonju.. 😁
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Sve je ovo normalno..vreme je da se pozdravljamo kouč..decko je zelen za ovaj tim i nivo igre. Ima nikad jaci tim, a on se pogubio..vec vidim Radonja is back!!!
G

Gost0789

pre preko 1 godinu

Ko se igra sa ugledom kluba, ko ima opravdanje za ogromnu minutažu Lazića, Markovića i Lazarevića iako je svima jasno da nemaju kvalitet za Zvezdu. Zašto se drže u klubu Kuzmić, Raduljica i Holand kad bukvalno ne igraju O treneru neznalici ne treba trošiti reči
b

bojkeee

pre preko 1 godinu

Kakva odvratna ekipa, da l' je Lazic nekad napravio neku licnu gresku ili izbacio loptu u aut?! Petrusev lepo si se uklopio u sve ovo... Hvala ti
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Problem je samo trener, tako da sto pre ga otpuste bolje je
Р

Реалан

pre preko 1 godinu

Докле више да се на нама уче почетници. Да л је могуће да нико летос није хтео да води Звезду од искуснијих тренера, а сад друге стране живо ни ме занимало зашто Радоња није наставио. Овакав квалитет играча, без смислених напада и без одбране, збогом и пријатно...
S

Sone82

pre preko 1 godinu

Naravno da nije hteo. Ko bi se normalan petljao sa vašim gazdom? Pa pogledaj kako ste Sasu Obradovica ispratili?
G

Gostttttttt

pre preko 1 godinu

Bacena sezona, ovde nema povratka
b

brt

pre preko 1 godinu

kako tezak poraz kos razlike
S

Steta

pre preko 1 godinu

Sad mora doselekcija ekipe, jos dvanaest miliona da se prospe, ode gorivo u...
G

Gostionicar1234

pre preko 1 godinu

Sta bi bilo da su hrvati igrali sa svih 12, a ne sa 7 igraca?! Pocetak kraja...
G

Gost11

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHAHA
l

luka bozic mvp

pre preko 1 godinu

da sam ja igrao tekmu,dobili bi 30razlike.Puniiiiiiiii
n

nema ovde sanse

pre preko 1 godinu

Pisali smo ovde mesecima koliko je jovanovic los trener ali dzaba... niko ne slusa
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

Ostavka!!!
D

Dobro znaj da uvek tu sam ja

pre preko 1 godinu

Vildoza i bentil igračine ostali ne zaslužuju dres zvezde
A

Ammmmammm

pre preko 1 godinu

Hahahahahhaha, izgubiti kod kuce protiv B tima najslabije ekipe u ligi, kakvo dostignuce, hahahhaha
R

Renato

pre preko 1 godinu

Ovo je sramota.Jovanovic i Ivanovic mars iz Zvezde
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Jovanovicu bolje otidji casno nego da odes ispljuvan, nisi ti za visi nivo od FMP-a...
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Trener koji sam sebe sabotira od početka sezone, to nisam video nikad, konstantno u petorci ima dva od tri ova igrača lazića, lazarevića ili markovića. Svi vidimo da oni NISU EVROLIGAŠKI KALIBAR KAO I FILIP ČOVIĆ
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Trener preneo svoju "srčanost" na ekipu. Svima puca k, naročito za odbranu, lagano to sve. Bitno da je Holand van ekipe, da je Adams oteran, a mi ćemo da gledamo duo Marković Ivanović potpomognut trojkom Lazarević Lazić i Mitrović.
g

gost123

pre preko 1 godinu

Ovo ne lici ni na sta..Jovanovicu odlazi!
Z

Zvezdas!!

pre preko 1 godinu

Vreme je da ode trener zato je ovaj poraz dobar...Mogli smo da izgubimo i protiv Igoekeje. Igra ne postoji.
T

Treba ga platiti

pre preko 1 godinu

Ima ugovor na dve godine ili ce i on da plati sam i da ode kao i svi kome lupate otkaze?! Odakle vam bre vise kad vam prazna hala non stop?!
V

Vea

pre preko 1 godinu

Samo Moku slavnica za trenera ili Djurovica
T

Toooo

pre preko 1 godinu

Jedva čekam ujutru Čokija na b92 da pljuje po sudijama, sistemu, Partizanu, državi, generalnom khm khm itd.