Komentari na vest

Vildoza o velikoj pobedi Argentine: Vrištao sam tokom penala, zovem Kampaca da proslavimo

T

Tango Argentino

pre preko 1 godinu

SLEDECA TEKMA KAD HALA BUDE PUNA,AJMO DELIJE SVI U GLAS: ARGENTINA..ARGENTINA... DA POZDRAVIMO I PODRZIMO VILDOZU I KAMPACA!
j

jutka gugibigi

pre preko 1 godinu

Žika kazaja ovaj če ne ugasi
N

Neko mase

pre preko 1 godinu

I dalje ne verujem , kakav pocetak sezone i onda kakav zaokret od 180 stepeni , ajde na stranu sto je Vildoza majstorcina nego je i ozbiljan brat , hvala ti na Kampacu ! Dajte i tog Deka , dajte Skolu , vracajte iz penzije Djinobilija , nas i Argentinaca 100 miliona :D
O

Onda zaokret

pre preko 1 godinu

Od 5 mil za Vildozu ,1,5 mil za Duska i 6,9 mil za Kampazza za dve sezone..plus sledi jos dva multimilionska zaokreta od usnice iz Nba..Kad se sabere i oduzme u top 5 najvecih budzeta Evrolige i duplo veci od Partizana..Taj zaokret placa napaceni narod Srbije !
@

@ondazaokret

pre preko 1 godinu

Cak i da je duplo manji, odakle Partizanu toliki budzet posle neuspesne sezone gde je zavrsio na petom mestu, nije izborio ni play off, ozbiljno evropsko takmicenje nije video godinama, i odjednom dolaze Zoc i igraci koji su igrali top4 sezonu pre toga? Tu je sve regularno jel? Bezi bando lazljiva, ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da smo doveli preozbiljno pojacanje, vidim da cete da crknete od muke, ali sad vam ni Marinika nece pomoci!
Ž

Žeks82

pre preko 1 godinu

🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️🇦🇷🇦🇷🇦🇷