Komentari na vest

Virtus pravi drim tim: Posle Heketa stiže još jedno pojačanje iz Moskve - Toko Šengelija

G

Garison

pre preko 2 godine

evrokup uzima valensija
G

Gubi smisao

pre preko 2 godine

Pukao je sport načisto… Virtus je klasičan primer toga, do sada su imali prejak tim a kantaju ih nižerazredne ekipe celu sezonu, jedva dobili Bursu pre neki dan koja je ostala bez najkvalitetnijeg igrača pre samo 3 nedelje, a da ne pričam sto u kupu gube od nižerazredne ekipe. I ako sam navijač Partizana, drago mi je sto Zvezda ima neke velike pobede ove sezone sa dosta manjim budzetom. Setimo se šta je Dule radio sa 2010. Ovakve sezone i ovo trpanje para u odredjene klubove je mučno pratiti.

agentpeca@gmail.com

pre preko 2 godine

Kako kad ima ugovor sa Cska? Nesto ne verujem u ove vesti
M

Majkarusija

pre preko 2 godine

Vratice se Ruski timovi do pocekta sledece sezone,sigurno
C

CSKA

pre preko 2 godine

Uradio veliki posao sto se otarasio šengelije. Nije on Itudisov tip igraca i samo im je gusio igru. Kad je bio povredjen mnogo su lakse dobijali utakmice. Heketov odlazak je bio logican sobzirom da je dosao Pangos i to za 4m godisnje
G

Goatt

pre preko 2 godine

Itudis koristi streč 4ke kao sto je Vojgtman Sengelija je igrao samo na lowpost i gusio igru Tacno tako sve lepo receno
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Nije drim tim.Preterujete malo. Poznavajući Skariola ni to mu neće biti dovoljno.
G

Gostmile

pre preko 2 godine

Ja se slažem sa tobom ali isto tako mislim da sa Teodosićem, Heketom I Šengeliom gotovo sigurno idu do kraja ako ih zaobidju povrede. Sportski pozdrav.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

@Gostmile Nisam siguran šta podrazumevaš pod idu do kraja? Možda/najverovatnije će stići do finala sa Milanom,nema šanse da dobiju kao prošle godine sa4-0 kada je Đorđević bio tamo. Evrokup.Teško će osvojiti. Moje mišljenje. E sad ova politička situacija.Ko zna lako mogu dobiti ugovor o učešću u Evroligi. Znaš i sam šta je evropska košarka postala. Ugovor/papir bitniji od trofeja/rezultata.