©KK Crvena zvezda
©KK Crvena zvezda

Zvezda potvrdila pisanje Mozzart Sporta: Ivanoviću ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 20:20

Iskusni bek i zvanično na Malom Kalemegdanu

Ono što je prvi objavio Mozzart Sport, potvrdila je i Crvena zvezda. Iskusni organizator podgoričke Budućnosti Nikola Ivanović postao je novo pojačanje regionalnog i srpskog šampiona. Ivanović je na Malom Kalemegdanu stavio paraf na dvogodišnju saradnju sa crveno-belima.

Ivanović u Crvenu zvezdu stiže posle četiri sezone provedene u Budućnosti, gde je bio jedan od najvažnijih igrača ekipe, pa nema sumnje da će biti vredno pojačanje za ekipu Dejana Radonjića.

Izabrane vesti

"Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je u petak u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021-2022 borbe na četiri fronta", poručili su crveno-beli na svom zvaničnom sajtu.

Prošle sezone u ABA ligi Ivanović je prosečno postizao 12,9 poena, 4,9 asistencija i 2,8 skokova. Ipak, njegova važnost za ekipu se nije toliko ogledala kroz statistiku, već činjenicu da se nikada nije libio da preuzme odgovornost u ključnim trenucima, poseduje izuzetan karakter.

Ove sezone, Ivanović je odigrao čak sedam utakmica protiv svog novog kluba i samo u petom meču finalne serije nije bio dvocifren. Prosečno je postizao 13,1 poen, 5,3 asistencije i 2,1 skok po utakmici sa crveno-belima. Najbolji je bio u prvoj utakmici finalne serije, koju je Crvena zvezda rešila u svoju korist rezultatom 82:78 u dvorani Aleksandar Nikolić. Ostvario je dabl-dabl učinak od 16 poena i 10 asistencija, uz dva ostvarena skoka.

"Među nekim od najboljih utakmica koje je odigrao u prethodnim sezonama, tokom kojih je osvojio ABA ligu i nastupao u Evrokupu i Evroligi, i na kojima je pokazao svoj veliki kvalitet, neke su bile upravo protiv Crvene zvezde u koju prelazi sa ciljem da napravi dalji iskorak u svojoj karijeri. KK Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Nikoli Ivanoviću u najvećem izazovu koji ga očekuje u dosadašnjoj karijeri i nastupima za naš klub", poručili su sa Malog Kalemegdana.



tagovi

Nikola Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara