Komentari na vest

Zvezda ukrotila Pantera: Amerikanac sveden na 33 odsto šuta iz igre

G

Gost43

pre gotovo 2 godine

DOVEDIMO KOBSA !
S

Serbia

pre gotovo 2 godine

Cemu rasprava? Svi na YOUTUBE, ukucajte zavrsnicu finala kupa, Dobric izvodi bacanje, lopta pogadja obruc, on pravi prestup i hvata loptu, sudije nista, nakon toga Zvezda izjednacava na 74:74 dve sekunde do kraja. Pozdrav
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...Obradović kaže da je ispravna odluka sudija. Da li Obradović zna pravila ili ne?
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

prestup i rani ulaz je problem sine..Kad bi se onako Gadjao koš i asistirao sam sebi zakucanje zamisli sta bi tek u NBA bilo
N

Neregularno

pre gotovo 2 godine

Kao domaćini igraju sve derbije kuci!! U fudbalu u kosarci itkd. Pa to nigde nema takva neregularna prvenstva! Igra se po dve utakmice domaćin/gost i gotovo! A ne non stop neke fore! Sve sami lopovi i neki projekti!
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

За те паре су могли 5 играча да доведу ида буду конкурентни
G

Gostović

pre gotovo 2 godine

Može Partizan da preokrene seriju ili makar ide na 5u utakmicu, Partizan ima bolje igrače individualno ali Zvezda igra kao tim, odlična utakmica za gledanje svakako mi je zanimljivija od NBA sinoc iako svi znamo sta je NBA, nisam navijač ovih klubova ali volim košarku pa nek bolji pobedi.
S

Spinovi

pre gotovo 2 godine

Koje bolje igrace imamo? Imate 3 mil skuplji tim Apr izvestaj je objavljen!! I opet Coviceve spinove i excel tabele ponavljate! Vidimo se u sredu !!!
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Партизан нема боље играче,него скупље играче.
@

@Apr

pre gotovo 2 godine

..ima li u tom izvestaju kolika je plata najskupljeg trenera u Evropi...vrv jedini trener u svetu koji u poslednju utakmicu sezone ulazi bez potpisanog ugovora(da slucajno ne procuri, pa da svi popadaju u nesvest)...
Н

Ноле

pre gotovo 2 godine

Основна предност Звезде је што годинама игра са најбољим клубовима европе.Несумњњиво да Партизан има квалитетан тим али реално огромна је разлика између евролиге и еврокупа.И то се види у овој серији.И још једна битна ствар Нејт Волтерс је међу десет плејова у европи.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Ja bih rekao da je u ove 4 utakmice jedina razlika u broju/kriterijumu slobodnih bacanja koja je dobio
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Ali Dangubic, koji bi da je sad u Zvezdi kod Radonje igrao 20 minuta i bio redovan clan rotacije tima koji lagano gazi tim u kojem on nije ni medju 12, a sad kod rumenka tuzno gleda pored klupe atmosferu i razmislja "Sta mi je sve ovo trebalo". Koja epska greska.
s

strasno

pre gotovo 2 godine

Ali kad ovi sto prate basket od 2013 pisu da je bio prestup,neprocenjivo. I da nije lepo sto vredjamo vlasnika i familiju a oni se javno hvalili da su prvi to poceli. O cemu dalje sa njima???
3

31111

pre gotovo 2 godine

Kreni malo istoriju kosarke navijacu Partizan sto pratis od 92 do 2013 kosarku
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Meni je zanimljivije da govorimo o tome kakva je drzava u kojoj je brat od najmocnijeg coveka u drzavi bio potpredsednik jednog kluba ili kakve je poslove imao predsednik Crne Gore DJukanovic sa istm klubom i istom porodicom ili kako je Srbija imala bolji odnos prema Todoricu nakon bankrota nego Hrvatska, a slucajno nicim izazvan je Idea bila sponzor istog kliuba, te Cibona iste godine odustala od Evrolige. Ili sinoc, da li treba se sankcionati utakmicom bez gledalaca, nakon sto je Zsgorac pogodjen u glavu Karaicic staklom u kolenu, nakon sto su iz prvih redoba bezmalo usli u tucu sa igracima Partizana ili nakon sto su gadjali sudije. Ili samo sudjenje, gde se izmislja faul u napadu na pocetku drugog poluvremena, gde se ne sviraju koraci Mitrovica, gde se ne svira faul nad Ledejem u kontri kada je Mur promasio trojku ili faul nad Panterom na sutu pred kraj ili jos sijaset faulova u trecoj cetvrtini. Odgovorite na ta pitanja gospodo iz Mozzarta ili bar postavi ta pitanja. Sto se tice komentara navijaca iz suprotnog tabora necu ni citati ni odgovarati jer se sa njima ne o cemu govoriti, hvala.
.

.....

pre gotovo 2 godine

To nisi pitao, kakva je država kad ti je Ivica bio predsednik kluba u vreme najveće Slobine moći, kad vas je Karić trpao sa milionima ukradenih od naroda, kada ste šamarali sudije po svlačionicama, kada vaš trener štipa sudiju za leđa u sred utakmice a ovaj ne sme ni da prekine ni da se okrene a akademici iz Alkatraza svi u loži tik iza klupa pevaju dečije pesmice. Velike moralne gromade, poštenjaci, avangarda, gospoda.
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Brankica Stankovic, Gurovic, porodica Covic su dobro osetili vasu ljubav... U 🏥
d

daj bre lecite se ljudi

pre gotovo 2 godine

@....samaranje? Jel te legenda kluba ubedio da je bilo toga ,gepekovanj? Ako te je ubedio da navijad za zvezdu onda mi je sve jasno.Tadic dao gasprom,Mirko milion Divcu za dve utakm el a vesic dobio 20 mil za evropsku zvezdu
I

Iks Tb

pre gotovo 2 godine

Da li ste vi bili kaznjeni u play off 2015 kada je Stefan Jović pogođen stolicom u glavu?Ako kažeš da ne znaš ukucaj na googlu, pročitaj pa nam javi..i,da li smo mi tada kao pit bulovi nasrtali da se obračunamo sa domaćim navijačima. I, to vidi,pa nam javi moj pošteni..
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Kad sam pričao da je ispodprosečan igrač još dok je bio u Fmp-u, sa Beronom i ekipom, svi mi se smejali. Onda kad je dolazio kod nas iz Armanija sa fajnal for-a svi se napržili, ja kažem da je dečko duvaljka, opet me ispljuvaše. Sad ste imali prilike da ga gledate cele sezone da se uverite da je loš. Nije imao ukupno 5 vrhunskih partija od početka sezone, i to uglavnom protiv fenjeraša i smešnih ekipa. Bolji je Livingston iz Mladosti iz Zemuna. O Madaru tek ne treba trošiti reči. Da smo gurali našeg Mihjaila Petrovića, do sada bi bio bolji igrač od neartikučisanog Izraelca.
V

VALJAK veritas

pre gotovo 2 godine

PANTER SE MENI NE SVIDJA. SILEDJISKI IGRA BEZ TAKTIKE I PLANA ! NIJE POUZDAN IGRAC ,TAKVIH IMA U SVAKOJ TURSKIH EKIPI I BOLJIH A JEFTINIJI ! Ja bih ga PROTERAO.
V

VALJAK VERITAS

pre gotovo 2 godine

KOBS JE TRI PUTA BOLJI I JEFTINIJI
N

No

pre gotovo 2 godine

Petorka sinoc na parketu: Mur,Panter,Ledej,Lesor i Zagorac. Svako igra za sebe,bez timske igre. Najgori stranci koji su ikada dolazili u KKP.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

A i najskuplji
G

Gost1111111

pre gotovo 2 godine

Au brate,cist kos Lesora nije priznat!Dokle vise? Ako bude 2:2 poubijace nas da bi dobili.Kakve flase ( koje ne znam kako su uneli) ,ulazice na teren da nas biju kao sto znaju
C

Cistikos

pre gotovo 2 godine

Mozda u paralelnom univerzumu je taj kos cist Cak je vas trener izjavio da to nije kos i objasni zasto nije A ti decko placi i krivi sve ostalo za to sto ste spiskali tolke milione i ne mozete nista
s

sta sve ljudi pisu

pre gotovo 2 godine

@cistikos,sine,sacramento minesota. Pogledaj nesto pre nego sto delis lekcije.Postoji net za sve!
G

Gost vlada kg

pre gotovo 2 godine

Nece biti 2:2,dzaba se nadas....pozz
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Prosjecan grobar: Covic, Zvezda, Terzic, sudije, imamo recept, Zvezda, Zvezda, Covic, sudije, Zvezda, Covic, dobro pamtimo sve, Zvezda, Terzic, Zvezda, Zvezda... Kako vam bre vise ne dosadi???
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

I što je najjače, taj prosečan grobar je u pravu 100%.
C

Covecee

pre gotovo 2 godine

Jao,siromah se buni sto ga neko cuva pa ne moze da pogodi haha..Nista onda,da ga pustimo malo i da pogodi nesto i bar malcice opravda ovih 3M godisnje sto dobija za zezanje od ovog jadnog i prezaduzenog naroda jer su mu Sultan i njegov du....izac Limar obecali da ce nesto mozda i osvojiti..Ali svi zajedno ce osvoijiti Zlatni falus
s

sta sve deca pisu iz mrznje

pre gotovo 2 godine

Jel narod bio prezaduzen i poslednjih 7,8 godina kad ste se borili za 14 mesto sa 8+ milki godisnje? Cekam odgovor
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

3M je za dve sezone.
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Zasto ne pisete malo o zaveri da je Covic unajmio brigadu duhova iz astralne dimenzije da fauliraju Pantera kad god se primakne kosu. Cak i kad nema nikog blizu duhovi su ga faulirali. Ocigledno je Coviceva krivica.
G

Gost049204о5иш

pre gotovo 2 godine

Пантер у кошарци ко Рики у фудбалу, ломи све противнике осим Звезде и Бурсе...
C

Come on bro

pre gotovo 2 godine

Imam taj osecaj da ce Panter da ih razbuca sledece 3 utakmice. Sinoc smo ih imali u saci, nekako su se izmigoljili. Treba igrati vise i preko nasih visokih igraca..Lesor, Balsa i Smajli su neuporedljivo bolji od Kuza i Mitrovica. Ajde Kevine, sad ili nikad. You can do it bro!
M

Molim2

pre gotovo 2 godine

Smajlagic? Unistio nas je
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Hoces reci, imate recepat??? Opet?
N

Noubadi

pre gotovo 2 godine

Kevin Punter=Mike James za sirotinju
M

Morz

pre gotovo 2 godine

Tom divljaku od kosarkasa jos sinoc je trebalo pokazati gde su vrata. Covek igra sam za sebe,sutira sa 9 metara,ne igra odbranu,ne ide na skok...precenjen igrac.
I

Ironija

pre gotovo 2 godine

Sve će to Boltauzer i Javor pozlatiti
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Од њега су бољи шутери Аврамовић и Мур. Само њима није дозвољено дивљање као Пантеру. Човек није тимски играч. Ретко кад освојена лопта или асистенција а о скоку не резмишља.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

2-0.....Ukupno u sezoni 4-1...Taj jedan onaj kad nam nije trebalo i cilj da bude ispod 15 za prvo mesto...Sve ostalo je metla kao u finalu Kupa Koraća...Idemo dalje,Jos 1 korak do titule,Jos jedne u nizu...
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Mur I Avramovic,nisu nista losiji suteri od Pantera,cak I Ledej.
V

VALJAK VERITAS

pre gotovo 2 godine

SUSTINA JE U TOME DA NEMAMO PLEJA. PRAVOG PLEJA !
A

ABCD...

pre gotovo 2 godine

moze li neko da napravi strucnu analizu ( mislim na mozzart) da li je kos Lesora trebalo ponistiti,ili ne? Na nekim snimcima se vidi da nije krenuo na skok pre dodira lopte sa obrucom? Ostali komentari me ne zanimaju. Sem nekih klinacki i navijackih komentara ovde nema nista pametno.
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Brate, ima pravilo FIBA koje kaže da igrač ne sme fintirati slobodno bacanje.. Sme on namerno da promasi, to stoji.. Ali ne sme da gadja tako da je to toliko providno da se lopta odbije njemu.. Sto je on uradio.. Dakle, I da nije prestupio, prekrsio je ovo prvo pravilo.. Lako udjes na sajt i vidiš pravila.. To mu je i Obradović pokazivao.. A da ne pričamo o odluci što suasili namerno na 10.6 sekundi do kraja..
N

Nikolaks

pre gotovo 2 godine

Igrac koji izvodi slobodno bacanje nema prava da ide na skok, ispravno je jedino ako mu se lopta nekim slucajem sama vrati u ruke...i sam Zeljko ti sinoc objasnio tu situaciju...poz
@

@ABCD..

pre gotovo 2 godine

не треба ти ничија анализа или мишљење само погледај реакцију обрадовића (у преводу,да ли си нормалан,шта си то урадио) кад је лесор урадио то што је урадио,мислим да је био договор да промаши "нормално" да би кроз евентуални скок стигли до брзих поена
P

Pravilaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Ne treba ti nikakva strucna analiza,postoji jasno pravilo koje vrlo lako mozes naci na netu...pravilo je da igrac ne sme da fintira slobodno bacanje. Zato je i vas trener uveo 2 visoka igraca da skoce kad Lesor namerno promasi. Zato mu je i pokazivao na glavu kada je ovaj uradio ovu glupost...zato sto je covek eto trener i razume pravila. Znaci to je pravilo zbog kojeg je u startu taj kos ponisten. Ali na stranu to,covek je i prestupio,tako da je po oba parametra napravio gresku zbog koje kos mora biti ponisten. Drugo pravilo u slucaju da se lopta slucajno odbije do igraca koji je sutirao bacanje,on ne sme ni milimetar preci onu liniju za bacanja dok lopta ne napusti cilindar. A on je krenuo ranije! Sve i da nije krenuo i da nije prekrsio ovo drugo pravilo,prekrsio je ono prvo. Tako da je kos apsolutno opravdano ponisten. Sto ti je jasno mogla ukazati i reakcija Obradovica. Da je bilo nesto sporno veruj mi da ne bi pokazivao Lesoru na mozak vec bi protestvovao kod sudija.
7

777

pre gotovo 2 godine

Analiza ti se prekida jer nije dozvoljeno tako ocigledno promasiti bacanje... Zao mi je ali pomirite sa sa tim da je Lesor jako neinteligentan igrac i kod nas je pravio gluposti i secamo se Morace kada umesto da zakuca on polaze i masi zicer... Covek njje previse bistar da se fino izrazim
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Nisam znao za to pravilo ali mi je drago da su ljudi to normalno,bez prepucavanja objasnili.Svaka cast
S

Srbija03

pre gotovo 2 godine

Hoce neko objasniti zasto je ponisten kos Lesora? Nije napravio prestup i po Fibinim pravilima sme da krene na skok.
k

koliko

pre gotovo 2 godine

Ne blamiraj se. Ne sme da predje liniju dok lopta ne napusti cilindar, tj ne udari u obruc i vrati se u teren. On je krenuo na skok pre nego što je lopta došla da obruča, a kamol' i napustila cilindar.
x

xaxaxaxaxaa3

pre gotovo 2 godine

Usao je u reket pre nego sto je lopta dodirnula obruc kad je to moglo po kojim pravilima spineru tek kad lopta udari u obruc mozes da krenes na skok idi slusaj tegija.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Nije tacno. Po fibinim pravilima igrac koji izvodi bacanje ne sme da ide na skok. Lopta moze zavrsiti kod njega jedino ako mu se odbije o obruc i dodje do njega jer on mora da ostane sve vreme na liniji. Znaci nije se gledao prestup, vec su se sudije oglasile onog momenta kad je on krenuo na skok jer je tada preksrsio pravilo. Toga je bio svestan i zeljko, pokazao mu na glavu u fazonu aj ukljuci bar 2% mozga. Sad ces ti verovatno navesti primere iz nba, al seti se da nba nije kosarka vec cirkus i zabava. Koraci, duple, nosene, fauli u napadu se retko sude tamo, a kamoli ovo.
4

446

pre gotovo 2 godine

zato sto je predsednik drzave znas ko
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Ako već pričaš o pravilima, onda obrati pažnju na pravilo '' igrač ne sme da fintira bacanje".. Dakle, ne sme da promasi namerno a da gadja da se njemu odbije lopta.. Sto je on uradio, a ti je automatski fintiranje ili trik.. Plus, ne sme da prestupi pre nego što lopta udari u obruč.. Sve i da nije prestupi, prekršio je pravilo fintiiranja..
M

Marko703

pre gotovo 2 godine

Evo ovako za sve ostrascene da objasnim. Prvo, imate snimak suta i usporite ga skroz, bez dileme se vidi da Lesor nije nagazio liniju pre nego sto je udarila u obruc. Drugo, nigde u Pravilniku ne pise da igrac ne sme da krene na skok. Trece, na sta se vecina poziva, a to je ova tacka vezana za fintiranje suta. Igrac ne sme da fintira sut u smislu da ne sme da krene da sutne i stane, kao u rukometu sto je dozvoljeno prilikom izvodjenja sedmerca. To se ne odnosi na ovo sto je Lesor uradio, jer lepo pise u prethodnoj tacki da igrac mora da pogodi obruc, sto je on i uradio. Bez ikakve subjektivnosti, to je tako, a svako sad moze tumaciti kako njemu odgovara.
l

lik iz klake

pre gotovo 2 godine

zeljko obradovic bi trebalo, kad vec toliko potencira na tome da treba ostati covek, malo da poprica sa igracima partizana o njihovom ponasanju i reakcijama posle koseva, ili npr kada ih navijaci vredjaju...vec znamo sta sledi u 3 utakmici ima da luduju po terenu posle svakog kosa, vrv i u 4 utakmici...ako dodje do 5 utakmice bukvalno ce im navijaci disati za vratom, a za to nema potrebe...evo od zvezdinih igraca niko se nije ponasao nesportski niti je klimao glavom ili se busao nesto...pa eto zeljko moj dobri, inace te gotivim mnogo, potrudi se da ti sledece godine igraci budu ljudi i u pobedi i u porazu, pa ovakvih stvari nece biti.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Aj paljba bre. Ko stoka se ponašaju u svakom finalu Zvezdini "navijači". Nije ovo prvi put pa da ti ovde išta objašnjavaš. Kriva 3 igrača a 7000 njih su jadni isprovocirani. I protiv Budućnosti isto je bilo pa im celu klupu ispljuvali, isto u finalu. Ako se ovo desi na sledećoj utakmici ovaj sa Pinka neće sići. Kako je Ćoki rekao bez vredjanja tako je najgore vredjanje i krenulo. Pokvarenjak najobičniji.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Dobar igrac koji nije za ovaj sistem. Videlo se kako dobro igra prosle godine u Milanu kada imas vise opcija u napadu I kada nije sav fokus na njemu. Potrebna mu je veca sirina ali ni u Zvezdi nije bio konstantan u slicnoj ulozi...

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Kad se pogleda uloženo-dobijeno, Panter je najlošiji igrač Partizana
b

bokibre

pre gotovo 2 godine

Mozda bi ga Radonja i uzeo za manju platu da kao sesti igrac malo baca na kos, ali se mali zajebo sa tim srednjim prstom. tako da opet nista od EL. jedino da ih opet ubace preko valjd karta
S

Smehotres!!!

pre gotovo 2 godine

Pre neki dan na Mozzartu naslov "Niko me ne moze zaustaviti"!He he he .....Koliko to zvuci smesno posle ove dve utakmice!
s

stvarno smesno...

pre gotovo 2 godine

Zasto niko od medija ne sme da spomene kako se ovaj doticni ponaša? da li Kalinic kada se vredja nesto pokazuje publici?
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Domaca skola oducila amerikance sa aliekspresd
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Panter je ove sezone najveći promašaj u Partizanu.
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Radonjic ga je proucio na maksimum. Zatvorio ga je i cao ,nema ga nigde u utakmicama za koje je doveden i placen 3 miliona. Dakle bacene pare naravno. Zvezda na primer ima Kalinica,ali kad on ne igra,kao sto je bio slucaj u prvom mecu,igra tim,igra ekipa,za Partizan to ne vazi. Ledej i Panter igraju po 30+ minuta i ne mogu sami. Njihov ucinak je nebitan.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Igrači "slavne franšize" sa Novog Beograda morali bi da znaju da podnesu poraz, pritisak...Ipak su za "slavnu franšizu" igrala "velika imena" svetske košarke Pavlović, Bertans...koji su znali da se ponašaju.
p

pitanje...

pre gotovo 2 godine

A sto ne spomenute nesto o njegovom sramnom ponašanju?
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Kakvom ponasanju? Pa to je lepo ponasanje, navijaci Zvezde to zasluzuju, tako danas oni gledaju na to. Da je ne daj Boze nas igra to pokazao njima, bio bi suspendovan celo finale.
3

333

pre gotovo 2 godine

Da nema bacanja ne bi imao po 3 poena .
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

После Будућности је изјавио да је најбољи и да му нико ништа не може. После друге утакмице против Звезде у знак немоћи показује средњи прст публици.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Da, protiv Budućnosti čiji igrači su spori ko mesečari, raspadnu se posle tri preuzimanja tu je glumio ludilo.
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Radonjić je to skontao, samo zaustaviti Pantera i to je 50% lakše da se igra-...