Ajde, Hit! Batler progovorio srpski u društvu 'njegovog brata' Jovića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 11:28

Tandem Majamija u sjajnom raspoloženju ispratio utakmicu svog tima protiv Sakramenta koju zbog suspenzije nije mogao da igra

Suspenzija nije uspela da im pokvari raspoloženje. Ni najmanje. Džimi Batler i Nikola Jović, koji su bili primorani da propuste sinoćnju utakmicu protiv Sakramenta (Majami slavio sa 121:110), dobro su se zabavili bodreći svoje saigrače kraj malog ekrana.

Zbog tuče koja je izbila na utakmici sa Nju Orleansom u noći između petka i subote, a u kojoj su Batler i Jović učestvovali na ovaj ili onaj način, NBA liga suspendovala je tandem Majamija i pride ga novčano kaznila. Ipak, znatno iskusniji Džimi čitavu situaciju okrenuo je na šalu, te je proteklih dana na društvenoj mreži Instagram delio pesme ‘Zaključan’ od Ejkona i ‘Zatvor’ Kanjea Vesta.

Izabrane vesti

Novčanu kaznu od 260.000 dolara svakako neće ni osetiti, a suspenziju od jedne utakmice odradio je u društvu 'njegovog brata', kako je pre nekoliko meseci oslovio Nikolu Jovića, usput nakratko i progovorio na srpskom. Batler je, naime, na svom Instagram profilu podelio kako na svom jeziku navija za svoj tim, da bi se potom okrenuo ka srpskom reprezentativcu i upitao ga kako se to kaže na srpskom.

"'Ajde! Ajde, Hit. Samo ajde", odgovorio mu je Jović posle čeg je prva zvezda Majamija nastavila na srpskom:"'Ajde, Hit", uzvikivao je Amerikanac dok se mladi Srbin smejao. Pogledajte, uostalom, i sami kako je sve izgledalo.



tagovi

Nikola JovićDžimi Batler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara