Komentari na vest

Alen Smailagić - Partizanov Nostradamus: I bi trojka u poslednjoj sekundi

s

svaks čsst

pre oko 1 godinu

momak je pravi fajter!!!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Alen Smailagic igrac koji je mnogo nedostajao Partizanu u prvom delu sezone.Naravno da Smailagic mora jos da unapredi svoju igru a to ce mnogo znaciti Partizanu.
S

Suma

pre oko 1 godinu

Smajli je momčino ljudina velikog srca. To se vidi po pogledu u njegovim očima kada se raduje i daje sve od sebe. Takođe i kada ga ŽELJKO ruži pred milionima gledalaca, vidi se i tada da ga voli i poštuje. Nemože da se sakrije ta dobroćudnost u još dečijim očima. Bravo dečko, samo nastavi. Netipičan igrač, sa extra ja putem iz daljine, ima, skok, bananu i ogromno srce. Čita igru i izvlači vani njihove centre. Sve u svemu ga trener tempirana iskoristi maximalno. Kada ga krene još malo ga drži pa na hlađenje da ne poleti previše. Bravo Smajli publika te voli jer igraš srcem, i život i dao za pobedu i aplauze. Samo nastavi
g

gostić

pre oko 1 godinu

Finale.. Partizan-Olimpijakos I onda se mora vratiti za onu 2010 god.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Prošle sezone top17 Cipiripi Kupa, i top2 Aba lige, ove za sad top8 EL. Ko kaže da je za dobar rezultat potreban dugogodišnji sistem i plan, i da novcem ne mogu na brzinu da se naprave rezultati?
P

Pametnjakoviću

pre oko 1 godinu

evo, navedi mi jednog trenera iz bilo kog sporta, da je dosao u tim i prve godine osvojio titulu. Znaci košarka, fudbal, nebitno.
D

DMS

pre oko 1 godinu

Ti, sine, nemaš pojma o čemu pričaš.
N

No.1

pre oko 1 godinu

Ima predispozicije ali mora još mnogo da se nadogradjuje. Uz veliki rad lako može da bude bolji od Novice, Mitrovića i sl. Trenutno ima dosta nezgrapne kretnje (još iz nba) i često posrće ali ako sluša i upija biće top igrač jer još je zelen. Već ima lep učinak u igri u napadu, odbrana ide na bolje, uz iskustvo iz ove sezone i srčanost koju ima biće jak adut srpske košarke.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 godinu

Čestitam svim Partizanovcima veliku pobedu nad Realom. Nadam se da će Te do kraja zgaziti ove napuvane Špance,,,, klub koji pored Juventusa i u fudbalu i u svim sportovima mrzim najviše na svetu.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pre nego sto se javi uplakani brojcanik i napise ti kako ti nisi zvezdas, da ti se zahvalim na cestitkama i da pohvalim tvoj gest, da je vise takvih normalnih zvezdasa neiskompleksiranih i nezadojenih mrznjom gde bi nam kraj bio. Pozdrav velikom rivalu
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kako se vidi napredak pod komandom najveceg u Evropsi svih vremena. Smajli buducnosti srpske kosarke!
P

PARTIZANE NAPADAJ

pre oko 1 godinu

Kako je poboljsao igru ovo je neverovatno, cim je dosao igrao je dobro pa su ga sasekle povrede i korona cini mi se dva puta, vratio se lose igrao, na ivici amaterske kosarke, ali ove sezone je nestvarno dobar.
a

ahahha

pre oko 1 godinu

Msm da koronu nije imao, ali je povredio koleno i mesecima nije igrao, posle toga i saku...