Komentari na vest

Alimpijević skinuo krunu Gran Kanariji

G

GrobarBGD

pre oko 2 meseca

Bravo Alimpije majstore! Odličan trener i motivator, velike uspehe će napraviti sa Bešiktašom. Za 10-15 godina realan kandidat za klupu reprezentacije, ako ovako nastavi.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Alimpijeviću svaka čast, odlično pripremljena utakmica, igrači motivisani.Odlična kontrola skoka, uveli su utakmicu u jedan sport ritam što im je odgovaralo za razliku od Gran Kanarije, iskoristili su svoje šanse i dobili, a mnogo su bili potcenjeni zbog rezultata u grupnoj fazi koji nisu bili dobri. Veliki rezultat, iako po meni nije fer da ti jedna utakmica presudi, pravila su takva. Hoće li neki mediji ili analitičari preneti da je Dejan Radonjić izgubio sa Bahčešehirom u Fiba Evrokupu od Porta. Sa igračima poput Buteja koji je bio jedan od najboljih strelaca turske lige prošle godine, Bucielea, Kavanua, Tonija Tejlora, Treja Kela i dobrih domaćih igrača s obzirom kakve domaće igrače drugi imaju. Čovek u totalnom daunu, ako ispadne od Porta koji ima 3 igrača: Herison, Melvin, Klof i ovo ostalo mahom domaći igrači ne toliko velikog kvaliteta, to će biti najveća senzacija u evropskoj košarci, a nema domaćih medija koji će to da prenesu. Čovek koji je provaljen sa svojom ultra sporom i negledljivom košarkom, zato ne može da radi ni u jednoj ekipi koja ima potencijal da igra napadačku modernu košarku, jer njegova igra je samo tuča. U poslednjih 6 kola u turskoj ligi samo jedna pobeda i to nad Darušafakom koja se finansijski raspala. Alimpijević kog su oterali zbog neiskustva iako je tada bilo rano za njega, mogli su da ga istrpe, kao i Sašu Obradovića koji je došao u vreme Kovida i koji bi sigurno uzeo sve titule... Radonjić se najviše trpeo u Crvenoj zvezdi, a sećamo se njegove prve godine i neviđenih muka.
S

Simbabve

pre oko 2 meseca

Verujem da Simonoviću treba malo vremena i rutine da bi bio vrhunski. Nije pogodio 2 bacanja poslednja, ali to ne mora ništa da znači. Sledeći put će mu ući, pa će mu se još više podići samopouzdanje. Setimo se Lesora u Zvezdi i Makabiju. Promašivao zicere za titule, slobodnjake katastrofa šutirao ...Puno mu je vremena trebalo da shvati šta je sve u stanju, a nedavno je nadigrao i Realove centre u svim segmentima.
2

2905

pre oko 2 meseca

Koga je izbacio pre 2 sezone u 1/4 finalu?
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 2 meseca

Alimpije gospodin covek, a nakon toga i sjajan trener. Prebrzo je pusten u vatru u kkcz, bespotrebno. Ali srecom nasao je svoj put, veoma mi je drago sto se nije pogubio. Kalibar za EL trenera bez pardona
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Vreme će pokazati....
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Bravo Alimpije! Grobar naš iz Lazarevca. Sad ti i Pera do finala da stignete pa ko bolji bude nek uzme titulu.
M

Mauro

pre oko 2 meseca

Je li moguce da posle ovakvog podviga, svi pricaju samo o Marku Simonovicu. Ja imam osjecaj da ljudi nisu svjesni sta Alimpijevic radi ove sezone. Bravo
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Zna li neko ima li Simonović ugovor na 2god ili je to bio klasičan 1+1 sa kkcz? S obzirom na to da je zvanično na pozajmici, rekao bih da su 2god. Ali sa Čovićem se to nikad ne zna. Najveći greh uprave i sportskog sektora zadnjih godina je pustiti njega na pozajmicu.
O

Ok

pre oko 2 meseca

Najpametniji potez je upravo razigravanje kod Zvezdinog trenera. Poznato je da sedenje na klupi NBA tima ubija igraca. Nije bio spreman da se izbori za mesto u petorci imao je prilike vise od Dalibora. Imace je naredne sezone na poziciji 4-5. Veliki je Zvezdas. Moze on to.
L

LeoLajke

pre oko 2 meseca

A šta se desi sa Markom?Ja ne mogu da ga poznam....
g

gostiona

pre oko 2 meseca

Marko Simonovic po odlasku iz Zvezde uvek po 10p, 7-8sk, u Zvezdi nije znao skok da uhvati i doda prvom od sebe
l

lol12

pre oko 2 meseca

Momak deluje da ne igra dobro pos pritiskom.U Megi pritiska nije bilo a u Zvezdi je svaka utakmica pritisak pa cak i pripremna gde te svi gledaju i ocenjuju. Na kraju ove utakmice je imao 2 slobodna bacanja na +2 da resi mec i premašio je oba.Tako da i to dovoljno govori o tome da mozda nije za velika dela.