Komentari na vest

Amerikanci šalju Rodmana u Rusiju da izbavi zatvorenu košarkašicu

M

Mu idžicu

pre preko 1 godinu

Aj budemo realni ljudi mnogo je. Čovek ubije čoveka pa ne dobije toliko. Za gram platiš državi 100 000 što je i donekle okej. Hteo si da se zajebavaš pa onda plati. A za ovo je mnogo.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Bas su našli koga da pošalju. Na kraju će naći i kod njega pa i njega zatvoriti hhaha..
g

ghost11

pre preko 1 godinu

Iskreno ovo je prestrogo. Za ulje kanabisa za ličnu upotrebu 9 godina. Pa nije ubila nikog. Bolji su mi zakoni u demoraktiji nego u Kini i Rusiji.
A

Andrejka

pre preko 1 godinu

Koliko se sećam i ona dva reprezentativca fudbalera nmg da se setim imena su zaglavili bajbok zbog neke tuče pre par godina u Rusiji... Isto bi bilo i u SAD da neki strani državljanin napravi nešto.. Bespotrebno mešanje politike i medija, odgovaraj za to što si uradila i to je to.. Samo kod nas deca tajkuna gaze narod kolima i nikom ništa...
G

Gostlukah

pre preko 1 godinu

Kako to planira da izvede? Upadom u zatvor kao Rambo? Druže nije to divlji zapad, prekšila zakon sad izdržava kaznu, kao da je jedina...
o

oligarsi ne vade

pre preko 1 godinu

nasao si primer pravne drzave, Rusiju
g

gnjilane

pre preko 1 godinu

e to ,,supruznici" ce joj pomoci sigurno u Rusiji.
A

Aha, vazi...

pre preko 1 godinu

...ali neka povede i Van Dama, da zajedno izvedu tu akciju, posto vec misle da su u holivudskom filmu, neka cirkus bude kompletan. Doduse, skidam im kapu za zastitu svojih drzavljana, da je Srbin tako negde uhapsen zbog droge, mi bismo trazili da ga osude duplo vise.
R

Redsi

pre preko 1 godinu

Novi nastavak Nemoguće misije
H

H H

pre preko 1 godinu

Zašto bi je oslobodili, zakoni su takvi za sve građane i turiste na teritoriji Ruske Federacije, treba da odleži pošteno za kršenje istih.