Komentari na vest

Armani doveo šutera pred Zvezdu, prošle sezone u Pistonsima imao 42 odsto za tri poena

G

Gost1717

pre 4 meseca

Jesmo svi smoreni, ali bojkot nije resenje..steta zbog igraca, koji se ipak bore i daju sve od sobe. Pa grobosi izgubise dosta tekmi, silno pojacani, pa niko ih ne proziva..Fener ih oduvao, mi isto i ok je, medijski. Realno treba Covke da izadje o kaze makar nemamo dovoljno para za vise. Komsijama se sipa u basketu i to je..onda neka ih pusti u El iducu godinu, da se ne kolju u Aba, jer imaju vise para i dobrih igraca mogu dovesti..Gilespi je ok za treceg centra, gde ponekad moze dati doprinos,.nije pojacanje..treba nam krsteni centar i bek suter, ako nema para, onda sa Albom i Asvelom da igramo top 4 otpozadi..

Djole123

pre 4 meseca

76479, Bilo Da Izgube Ili Dobiju, Sutra u Cevrtak, Uvece, Na Njihov Terenu, U Italiji, Olimpia Milano KK Crvena zvezda Meridianbet , Ocekuje, Svakako Nova Sveza Krv, Novi Igrac, Novi Transfer, Wenyen Gabriel (born March 26, 1997) is a South Sudanese-American professional basketball player for the Wisconsin Herd of the NBA G League. He played college basketball for the Kentucky Wildcats, after being a 5-star prospect in 2016, ranked as high as #14 on ESPN's Top 100. Gabriel has also played in the NBA for the Sacramento Kings, Portland Trail Blazers, New Orleans Pelicans, Brooklyn Nets, Los Angeles Clippers and the Los Angeles Lakers. Koji Im Je Preko Potreban, Usled, Mnogih Povreda, Za AbaLigu, i Za Evroligu, Naravno
n

nesax

pre 4 meseca

I zvezda se pojačava sa igrače koje niko neće
L

Luja

pre 4 meseca

Teško da se Zvezda pojačava "sa igrače"...
Г

Групни

pre 4 meseca

и Асвел довео "звер" пред меч са звездом, али није било потребе да заигра, довољно је "стоја" ....
e

e

pre 4 meseca

Vazno da smo prema vama opet pokazali milosrdje,nismo hteli da vas umlatimo bas 30-40razlike,dovoljno je 16,da bas ne pomrete od muke.
7

76479

pre 4 meseca

da li dolazak gabrijela sudanca iz lejkersa u zvezdu spin ili ima sanse?
A

Ahahahhah

pre 4 meseca

Ma istina ziva,sta ti mislis...ahahahahhahahahaahha! Pa sta ce im pojacanje? Sezona bacena. Naravno da nikog nece dovesti
d

dobro

pre 4 meseca

je da sam te nasmejao blago tebi
G

Gostgost

pre 4 meseca

Naravno, sve pred Zvezdu...
Š

Šiljokuran

pre 4 meseca

Doveli smo i mi Gilespija sta hocete, prosek 0 (nula) poena !!!
p

podesen

pre 4 meseca

Jeste 0 poena,ali baca magiju sa Teom.
e

e

pre 4 meseca

Za vas je vala bio, licno Hudini

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Sad možemo opušteno da odigramo ovu EL do kraja jer nema više izazova. Maksimalni fokus na osvajanje Aba lige
G

Gost nedragi

pre 4 meseca

Zato sto je Milano doveo Mekgrudera(za koga 98% navijaca zvezde u zivotu nije ni culo) vi se povlacite na rezervne polozaje😀 Hrabro,nema sta! U skladu sa vasim ocekivanjima vezanim za Evroligu svake sezone. Sto bi Kari Pesic rekao pre 15 godina: Mekgruder vam dade kos,a vi...
Z

Zvezdin do kraja

pre 4 meseca

Realno možda još sledeću sezonu budemo igrali evro ligu, ako bude ovo kao što se priča za dubai onda ni mi ni partizan nećemo je igrati.
L

Luja

pre 4 meseca

@Gost nedrag , sami igrači su se povukli na rezervne položaje posle stotke od najgore ekipe u EL.
P

Pst

pre 4 meseca

Tako je to kad igras celu sezonu bez pleja. Onaj saban igrao protiv kluba. Teo realno ne moze fizicki. Velika fizika rusi kreaciju. Realno korisniji na dvojci. Dosadjujem vise. Nije nikome drago sto je Top povredjen. Neophodan je plej zbog dinamike, odbrane. Ako ne dovodis Amera jer je rizik. Ferel pokidao kod sokica prosle sezone sada ga nema u Podgorici. Uskokovic briljira u Borcu. Konacno zdrav, tvoje dete zna da mu je to prilika. Ako je dostupan dovedi coveka. Avramovic nije kvalitetniji za gram. Ne moras mu pricati sto treba i gde je. Utakmica u Francuskoj je bila poslednja sansa za Tobija. To smo pogresno odigrali. Morali smo dobiti.
S

Stefan42231

pre 4 meseca

Moze da bude dobro pojacanje, atletski je odlican a i sasvim korektan suter.
0

0888

pre 4 meseca

Svi se POJACAVAJU osim Zvezde. SRAMOTA. BOJKOT UTAKMICA
B

Brao

pre 4 meseca

Svi dovode pojacanja i svi se pojacavaju samo se mi ne pojacavamo i ako su pola povredjeni i preumorni,vazno je da smo doveli treceg cetrna iz Bayerna.
Х

Х Х

pre 4 meseca

Који је одучио Партизан од кошарке.
d

dkcz

pre 4 meseca

pa to bi verovatno bilo to od njegovog mandata, izem ti igrača koji odigra jednu utakmicu dobro po polusezoni
s

sasa70

pre 4 meseca

pa valjda vise drzava nece da daje vise para!! Valjda je dovoljno 15 milki godisnje?