©AFP
©AFP

Armani doveo šutera pred Zvezdu, prošle sezone u Pistonsima imao 42 odsto za tri poena

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 18:36

Klub iz Milana pojačao bekovsku liniju u odlučujućoj fazi sezone

Olimpija Milano je angažovala igrača dan pre gostovanja Crvene zvezde u Gradu mode (četvrtak, 20.30). U pitanju je iskusni šuter, Rodni Mekgruder, koji je prošle sezone igrao za Detroit Pistonse i imao 42,3 odsto procenta šuta za tri poena.

Bek rođen 29. jula 1991. godine prethodno je igrao za Kliperse i Majami, mada 2013. godine nije bio draftovan.

Izabrane vesti

"Kako ulazimo u odlučujuću fazu sezone, odlučili smo da proširimo našu bekovsku liniju atletskim igračem koji poseduje kvalitet i karakter neophodan dobrom prilagođavanju našim potrebama", rekao je Hristos Stavropulos, generalni menadžer milanskog kluba.

Krajem septembra prošle godine, Mekgruder je potpisao kratkoročan ugovor sa Golden Stejtom, ali je u predsezoni odigrao samo jedan meč i zabeležio osam poena uz pet skokova za 20 minuta na parketu. Sa Voriorsima se rastao krajem oktobra. Ovo će mu biti drugi put da zaigra u Evropi, pošto je još 2013. godine, nakon neuspešnog drafta, zaigrao za mađarsku Atomeremu.

"Zadovoljstvo je biti deo ovakve istorijske ekipe i igrati za navijače iz ovog prelepog grada. Jedva čekam da izađem na teren i takmičim za sve ciljeve koje možemo da ostvarimo. Izuzetno sam uzbuđen", rekao je iskusni košarkaš.

Sastav Etorea Mesine je sa dve vezane pobede u Evroligi prestigao Crvenu zvezdu sa skorom od devet pobeda i 11 poraza.



tagovi

Rodni MekgruderOlimpija Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara