Ergin Ataman (©Star Sport)
Ergin Ataman (©Star Sport)

Ataman: Nisam dizao frku, a opet je bilo tenzije; Ko je sada zabrljao i hoće li biti kažnjen?

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.06.23. | 22:57

Odgovor trenera Efesa...

Obraćanje Dimitrisa Itudisa nedugo posle završene treće utakmice polufinala bilo je najviše usmereno ka priči o sudijama i svim greškama viđenim u ovom i prošlom susretu.

Dok je grčki stručnjak govorio o spornim momentima, Ergin Ataman je ukazao da je on ponovo označen za krivca što je atmosfera bila napeta iako, bar tako on tvrdi, nije uradio ništa da bude tenzija...

Izabrane vesti

“Mi nismo uradili ništa kako bismo dizali tenziju. Svi stalno pričaju o tome kako je Ergin Ataman taj koji kreira iste. A, danas nisam uradio ništa i opet je bilo napeto. Hajde, da vidimo, ko je ovog puta zabrljao i hoće li biti sankcionisan. Mene su kaznili posle prve utakmice“, izjavio je Ataman i dodao:

“U poslednjoj fazi utakmice iskoristili smo umor igrača Fenera, Vilbekin je odigrao sjajno, nismo uspevali da ga zaustavimo u prvom poluvremenu. Onda se on umorio i mi smo uradili dobar posao u napadu. Micić, Klajburn i Brajant su bili baš dobri. Nije bilo lako, imali smo sedam poena minusa na šest minuta do kraja. Fenerbahče je imao momentum, ali smo se vratili u ključnom trenutku. To potvrđuje da se nikada ne predajemo“.

Po njegovom mišljenju, cela serija je dosad bila fantastična.

“Još jedna odlična bitka, čestitam igračima oba tima. Ovo je plej-of košarka. Svak utakmica je bila borba sa mnogo uzbuđenja. Nije dovoljno samo znati da igrate košarku, već da se borite jako, da uložite dodatni napor“.

Posle teškog poraza na startu polufinala, Efes je sada došao u poziciju da u petak može da overi plasman u finale u meču koji će se opet igrati u Sinan Erdem Domu.

“Idemo opet na pobedu. Navijači su nam mnogo pomogli, hvala im na tome. Serija se nastavlja, očekujem opet borbu do kraja, da se Fenerbahče neće predati. Mnogi nisu verovali u nas, ali mi jesmo i idemo do kraja“.

Četvrti meč igra se u petak od 19 časova.


tagovi

Ergin AtamanAnadolu EfesTBL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara