Komentari na vest

Avdalović, junak prvog ABA derbija: Partizan bolji, ali Ivanović je uneo neizvesnost

Q

Qq

pre preko 1 godinu

Zvezda to je kosarka,zna se koje imao najvise titula u bivsoj Jugi,koje bio najtrofejniji,zna se koje doneo prvi Evro trofej,a to sto su neki cekali 30 god na prvu titulu i sto ih vise od 30 god nije bilo nigde u kosarci,a posle ih Vujosevic njegovim otimanjima nazvao institucijom,a oni su obicna instalacija,to je njihov problem.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Zaboravio si evro titulu.
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Kojim otimanjima bolan 88 ih doveo do F4 2010 ponovo..Prvak Evrope s Jugoslavijom mladjim uzrastima 3 na svjetu s istim ....Prvak Jugoslavije s Partizanom pored onakve Jugoplastike znam da ti je nanjeo boli i znam da boli jer nikad takvog strucnjaka necete imati ali daj malo realnosti
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Ovoj sadasnjoj sviti fali samo guru. Mnogo para baceno a rezultat ce biti isti kao prosle godine. Mada vidim odradili ste logistiku. Masala ponovo kad se odlucuje Javor. Vragovi mali ubi vas karma.
D

DDF

pre preko 1 godinu

C.Zvezda u SFRJ ima jednu jedinu titulu u zatvorenom prostoru(hala),sve ostale titule osvojene na sljaci i prasini Kalemegdana...niko ne prica da je najveci problem bio sistem vodjenja kluba,koji i dan danas nije na zavidnom nivou(politika)
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Vule uz duzno postovanje prema tebi, kao igracu, ako je tebi bolja kosarka sut za 3 poena i svedeno sve 1na1 onda si ti zalutao. Samo se seti kakva se kosarka igrala kad si ti igrao i danasnja igra zeljkovog partizana koja se svodi na suvu individualnost
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Бољи су, квалитетнији и скупљи. Бољи, квалитетнији и скупљи су били и прошле године па сви знамо како се то завршило
z

zanimljivo

pre preko 1 godinu

10 godina je Vujosevic koristio konferencije da licemerno spominje tudje budzete i da reketira za još para... 2014 kada je bio vrhunac kuknjave zvezda je od stranaca imala Dzenkinsa ,Blazica i Nelsona od stranaca o cemu dalje da pričamo? a smeta vam Covic ? jel? Mnogo ste licemerni kao i Vujosevic sto je uvek bio, koji sada radi u filijali Buducnosti, a smeta vam fmp?
d

da se zna

pre preko 1 godinu

Ceo region crna gora,slovenija,hrvatska,makedonija,ce da navija za Zvezdu protiv Av naprendnjacke masinerije iz Laktasa.ove god necete proci!
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Crna Gora voli Partizan ne tješi se