Komentari na vest

Avdija: Morao sam da krvarim u napadu da bih dobio loptu; Madar: Jokić je radio šta je hteo

O

Ovi pricaju...

pre preko 1 godinu

...ko da su imali sut za pobjedu.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Iritantantni...dosadni bitno je ovakve pobedjivati uvek.
G

Gostjfndb

pre preko 1 godinu

Trebao je Dobric ici pre Nedovica.
X

XD

pre preko 1 godinu

Trebao je Dobrić pre Marinkovića i Luka Mitrović pre Kuridže. Ali Kari zna zašto to nije tako. Zato je on selektor a ne ja.
A

Auuu

pre preko 1 godinu

Dobric prije marinkovica, pa jel ti gledas prvenstvo ljubi te brat, luka prije kuridze to se slazem
5

52253253252352

pre preko 1 godinu

Mene vise interesuje da li milutinov placa kartu da gleda iz prvog reda mec? A kako turnir odmice dobigamo jos jednog posmatraca a to je Daviooovac, covek cija igra ne znaci nista, ciji skok , pas nee znace nista. On trci kao hrt.
S

Sale76

pre preko 1 godinu

Ma idi bre ... Zamalo da mi gutljaj kafe izađe na nos kad sam pročitao "On trči kao hrt"! Stvarno, Deki trči kao hrt ahahaha....
j

jevreji

pre preko 1 godinu

oladite, kojoj cenoj pobedi ste se nadali. za nas ep tek pocinje i od eliminacija ce biti zanimljivo...i mi smo malo poleteli doduse.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Avdija je buduća zvezda svetske košarke. Mada je strahovito napredovao igrajući kod Željka.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Mene uvjek strah kad sve ide "ko po loju." .ada i ne cudi. Mi smo narod koji se za sve mora boriti, nikad nije bilo nista na izvolte. Nadam se da ce ovako do zlata. Naravno da odskace Jokic, ali mislim da momci stavljaju akcenat na tim i to mi se svidja. Gledao sam neke intervjue igraca koje je kroz istoriju trenirao Pesic, svi su saglasni da mu je tim na prvom mjestu, nikad pojedinac.
P

Panem et circenses

pre preko 1 godinu

Timska igra i pobeda ali vredi istaci da je Jokic i veceras bio ostetna razlika u nasu korist, i to se videlo kad je na parketu i dok je na klupi. Jednostavno kad udje u igru utakmica bi dobijala samo jedan pravac.