Komentari na vest

Avramović: ABA liga ove godine teža 30 odsto, sada imamo bolju polaznu tačku u Evroligi

G

Gallina

pre 6 meseci

Ja bih pre rekao da ste vi odlaskom Exuma i Lesora slabiji 30%
m

mgk

pre 6 meseci

Kakav su skor u Evroligi imali prosle godine u ovo vreme, a tada je Evroliga objektivno bila slabija nego ove sezone, a kakav skor imaju sada? Ne mislim da su slabiji ove seozne, roster je povecan, na centarskoj poziciji sada imaju dva vrhunska igraca i kada na kraju sezone sve dodje na svoje mesto eto Partizana u Top 8, a uz malo srece mozda odu i u Berlin.
@

@ mgk

pre 6 meseci

Mnogo se odmslanjate generalno na proslu sezonu, onako nesto nije realno za ocekivsti svake sezone vise faktora je tu bilo ukljuceno. Zivi bili pa videli
L

Ljulj.

pre 6 meseci

I onda opet neki Ljulj ili Panter ...
g

geograf

pre 6 meseci

ma koja bolja polazna tacka,ne zezaj Aleksa. Od 4 pobede,3 su protiv euro cup ekipa,samo Fener ozbiljna ekipa. Bice ovo mučna sezona.
I

Izračunao čovek

pre 6 meseci

30% kaže😄

Bojank91

pre 6 meseci

ma 70%
m

ma

pre 6 meseci

Nemate,sad cete takodje imati 4-9,.
g

glavurdanu

pre 6 meseci

pa to je vaš bilans večita borba za 16 mesto
Z

Znači

pre 6 meseci

Tako je Aleksa čestitke za večeras. Zadrži fokus ne divljaj ne gubi lopte, i imaćeš poštovanje. Večeras se videlo da možeš kada hoćeš. Do tebe jehoćeš biti igrač ili starletan.
J

Junker

pre 6 meseci

Sad se tek vidi koliko je veliki onaj poraz u EL posle +13. Neverovatno sta je nas tim ispustio. Ovaj partizan je truba.
m

monteroo

pre 6 meseci

ABA nikad gora pola ekipa bi trebalo izbaciti...sem igokeje mega zvezda partizan cedevita buducnost ostali blagi uzas...jos se sad i odlicni mornar raspao,cibona i split to je KLS rang.

Lx

pre 6 meseci

Jos uvek se Aba liga moze smatrati profesinalnom za razliku od KLS-a.
T

TzT

pre 6 meseci

Kaze Igokea vise pogadjala dali 1 trojku vise hahaha.Kaze bez 3 igraca igrali sa Albom.Zvezda i ostali bez 5 igraju vec 2 god.Pritom Koprivica vam je bas bitan.
B

Bajern

pre 6 meseci

Sa najvecim budzetom u evropi Jedva dobise Albu najslabiju ekipu u EL i to na svom parketu a ovamo nekom pricaju nesto o kosaeci hahaha.....
t

ti si izgleda dete

pre 6 meseci

pa real jedva dobije hetafe..kadiz..majorku..djironu..i uzme jedva ligu sampiona..i sta sada...pisace uzeo titulu ali jedva!
m

milaneze

pre 6 meseci

hahahah mukice pa ta Alba ima pozitivan skor samo sa vama od svih 17 evroligasa, a sad jako placi!
@

@milaneze

pre 6 meseci

Ta ista Alba ima vecu tradiciju u EL i vise ucesca od tvog kluba. Placi jos jace.
m

milaneze

pre 6 meseci

Ovo je tek 8-ma sezona Albe u Evroligi od 2000. pa na ovamo a 5-a u nizu. Vi bi trebalo bolje da poznajete Albu od nas jer su bili ucesnici Uleb kupa i Evrokupa vasih izvornih takmicenja. A ako vec gledas tako ovo je Partizanova 16-a sezona naspram vasih 10 (2000-2023). O tituli, f4 i f8 necu ni da pricam. A sad JECAJ!
H

Haha

pre 6 meseci

Tukao ih prvo Studentski Centar u ABA Kupu,pa ih u ABA Ligi tukli Mega i Igokea i odmah teza liga hahahaha
t

teza je

pre 6 meseci

zato sto partizan ugra lose...isto vi puknete od cuke ..tsc i nikad slabija liga..a vi bajern..eno terzina deca opet setaju..pogledaj ko vam je u klubu...kod nas limari..bravari a kod vas?