Komentari na vest

Avramović: Igrao sam katastrofalno, snosim apsolutnu odgovornost za poraz

A

Aleksaaa skini se

pre 6 meseci

Sto ga niko nije pitao zasto je poljubio Tea u rame? Dal se toliko pogubio i ponela ga atmosfera? Mogao bi po zavrsetku karijere da postane maskota Partizana .....da zameni Misu Tumbasa koji se i skidao na terenu.

Vladan Ocokoljić

pre 6 meseci

covek umislio da je Bogdanovic.
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Ovaj potrčko umislio da je Kari...
h

hulio

pre 6 meseci

Nazovi lesora..mravojedu
U

Uzbunjivac

pre 6 meseci

Avramovic je bio lik iz rijalitija i pre medalje. Sad je skapirao da je vip i posle svake utakmice je on glavni, dal u pobedi il u porazu.
l

ludorijaaa

pre 6 meseci

hahaha kakav smo narod zvezdasi pljuvali do juce teodosica da je katastrofa pa cim je dosla prva pobeda dizu ga u nebesa a grobari dizali u nebesa avramovica a sad ga pljuju najgore moguce jer su izgubli mec gospodo morate da shvatite da nije moguce pobediti svaku utakmicu i da nije moguce odigrati svaku utakmicu dobro
t

tisinam

pre 6 meseci

Decko zajebi izjave da dajes bar mesec dana. Za pocetak. Kao zvezdas ovo ti savetujem,a zocu ces uvek biti kriv i sredsrvo da se tresecna tebe,umesto na panterasa i ledu i nuna nanu.
0

0888

pre 6 meseci

NISI. MOZES TI TO JOS GORE.
J

Jodas

pre 6 meseci

Dragi parizeri manite se vi nas i potrudite se da na izborima opravdate vas sendvic Prijatno
v

vlada100

pre 6 meseci

ma svi ste krivi samo je Veliki Žoc bezgrešan
C

Cane1

pre 6 meseci

Evidentno da momak treba da posjeti psiholga ili psihijatra.Sve ono pozitivno sto je uradio na svjetskom prvenstvu sada upropastava sa svojim na zalost moram da kazem idiotskim ponasanjem.Nevjerovatno je da onako nedopustivo ponasanje prema Teodosicu niko iz njegovog tabora nije osudio (vjerovatno je to vidio od Ledeja,ili od svog mentora ,koji je svojim ponasanjima pokazao "evollviranje covjecanstva" u kontra smjeru ).Ocigledno je jedno, da momak od velikog zvezdasa hoce da pokaze da je postao veliki partizanovac . Nacin na koji to izrazava cesto je sraman i nedolican ,ali ko da mu na to ukaze ,kada je i sam njegov trener cesto sklon veoma nedolicnom ponasanju(psovkama,ponasanju prema sopstvenim igracima,sudijama,..).
d

dre

pre 6 meseci

Tako to ide kada se dokazuješ da si veći papa od pape... Ima malo i do IQ
O

Oto

pre 6 meseci

Nema veze Aleksa idemo dalje.Vidi se po komenatrima sve.Svesni su sta mozes da im napravis pa te ovde pljuju, ali polako neka…
J

Joj sta rece...

pre 6 meseci

Ti si decko tek za posmatranje...
B

Bob.f

pre 6 meseci

Nismo navijaci rezultata.. Gledali smo i kad je bio Vrabac u ekipi..Samo mi jedno nije jasno..ulaznice 2x skuplje a doveli ste Jaramaza zadrzali Andjusica i Trifunovica...Oni nisu igraci za Partizan...Pa ako je karta 2-3-4-5 h eur ne trebamo da gledamo takve igrace vec neki kvalitet..Da je 200e god jarta pa bi razumeo..Ovako nema buducnosti..
A

Alex20

pre 6 meseci

Ma ne niste navijaci rezultata😂😂😂
k

knele1992

pre 6 meseci

Koliko je samo Zoc puta stavio prst na celo, i obratio ti se!Strašno
0

05555

pre 6 meseci

SAMO TAKO NASTAVI. KAKO SEJES TAKO ZANJES.
s

slavuj

pre 6 meseci

Šta mi imao od toga ja snosim odgovornost, ja sam kriv, odigrao sam katastrofalno? Ništa osim nerviranja i propuštene šanse da se dobije na strane jedna od tri najslabije ekipe. Kada ne ide šut , onda razigravaš, a ti forsiraš do bezobrazluka, gubiš lopte kao na poligonu pred školom. Dižeš ruke, a trener cijelu utakmicu drži prste na glavi i govori ti, uključi mozak, ako išta ima u toj ludoj glavi. Sve utakmice gdje si dobro odigrao Avramoviću su bile šuterski dobre ili solidne, ukradeš loptu, ali i izgubiš, tranzicija koš . Nema organizacije u tvojoj igri, forsiraš ne daješ saigračima loptu ili je baciš u bunar. Odigraš dobru utakmicu ili dvije pa onda ukanališ ekipu i sav trud. Prevelik je Partizan klub i Željko trener da bi zavisili od toga je li ti dobar dan ili nije. Ova pobjeda će nam nedostajati na kraju , a ne tvoje ja sam kriv. Veliki i dobri igrači i kad im ne ide izmisle način da pomognu ekipi, toga kod tebe nema. Vidim da se Ostoja dopisuje sa Čovićem, a tim nema pleja i centra koji će pokupiti koju loptu pod oba koša. Sinoć smo bili bolji u svakom parametru osim u skokovima i izgubljenim loptama,a oni su imali 12 of.skokova više, tako da je i poraz od pla koša premija. Više sam volio poraz od 10 i više razlike, nego ovako dobijenu utakmicu prospemo, kao i u Atini. Takve greške se ne praštaju.
D

Dzi

pre 6 meseci

Tebe ubedili da si bitan a ti si sebe ubedio da si Dzordan. Polako te vracaju na fabricka podesavanja.
F

Fuj

pre 6 meseci

Spikuncicu ajde malo prisluskuj!
I

Ime je zauzeto

pre 6 meseci

Nije prao ruke u Morave.
С

Северњача

pre 6 meseci

Како дошло против Звезде , тако отишло против Басконије ! Ништа није било осмишљено ни у оном срећном стизању Звездине предности ( и њиховој лошој реакцији - одбрани ) , као што ни Басконијини потези нису били пресудни - већ лоши потези кошаркаша Партизана ! Право питање је : Колико ће Жељко успети да прикрива ( евидентне ) мане неколицине кошаркаша ККП , а да то касније претвори у врлине ( да их напали да играју преко својих реалних могућности ) !?
B

Basketas

pre 6 meseci

A ko je ovom deranu kazo da se on tu nesto pita i da se od njega ocekuje da preuzima odgovornost za pobede i poraze? Odigro 3 dobre utakmice i odma Cacanin glavni...
P

Preža

pre 6 meseci

Realno dečko je dobar košarkaš i ništa više od toga. Onaj način molitve pre utakmice ni meni nije jasan? Da li je dečko stvarno prešao u Islam?
N

Ni ni

pre 6 meseci

Druze ti o molitvi ne znas nista na zalost. Momak je Hriscanin, ali to nije na tebi i meni da presudimo, ima jedan koji je pozvan za to na kraju.
s

svaka cast

pre 6 meseci

Na samokriticnosti Aleksa,ali nije bas tako. Od kako se vratio obradovic nismo odbranili poslednji napad protivnika kad je gusto,dal je rec o poluvremenu ili kraju utakmice.Mogao si se kladiti sinoc pred njihov poslednji napad da ce nam dati kos-to je strasno.Zatim,svaku utakmicu igramo katastrofalnu odbranu,svaki ali bas SVAKI protivnik nas ubije u skoku-sto je pokazatelj odnosa igraca prema igri.Kod 8 razlike za nas u trecoj cetvrtini Andjusic gubi zivu loptuni dobijamo trojkuniz konzte,odmah zatim Dozer dve lopte baca njima u ruke direktno i eto preokreta,da ne zaboravim ono pivotiranje Ledeja od pola sata-sve to u roku od minut,dva...Ne igra se tako rodjaci-mozes promasiti sut, ali takva indolentnost u igri-to u Partizanu ne moze. Da li neko ima mu*a da kaze Obradovicu da ovako vise ne ide i da ta njegova odbrana gubi utakmice,pa svako ko ne zuri na autobus daje nam 80+ poena-ALO BRE!
M

Marko pg

pre 6 meseci

Ja ne znam zasto pravite toliku famu od svake izgubljene utakmice. Vi Grobari ocigledno jos niste svesni da ste u poziciji u kojoj ste sada (igranje EL i gomila skupih igraca) dosli preko noci, tj za godinu-dve. Mnogo ste nezahvalni i ocekujete odmah da vas tim rutinira sve timove iz Evrope. Samo razmisli i seti se gde je Partizan bio pre 3-4 sezone. Mada kolektivna amnezija je karaktetisticna i za one sa druge strane brda.
@

@Marko

pre 6 meseci

Ako nemas nesto pametno,bolje da cutis.A da se setis ti gde smo bili pre 30 godina i ko nas upropastava poslednjih 10 godina.I nije komentar uopste vezan za to da se dobija svaja utakmica nego na nacin na koji se gube-ako mozes shvatiti...
Z

Za nik @Marko

pre 6 meseci

A ko to vas pa unistava objasni? Vi ste ti moj grobaru koji unistavate decenijama kompletan sport u ovoj zemlji! Nemoj da se pravis klinac mnogo pametan kada to nisi i nemas pojma! Bolje operi taj obraz...
z

zzzzz

pre 6 meseci

Pa jednu utakmicu loše odigrao pa vi i drvlje i kamenje.Sve košarkaši s tručnjaci. Kada Panter odigra loše pa dobro čoveku nije danas išlo a sinoc Ledej katastrofa prvo poluvreme a vi cutite jer su Ameri e pa je.... Vas Ameri samo vi pljujete na svoje pa nam zato kosarka proada I mi i CZ po sedam stranaca
C

Crni Grom

pre 6 meseci

Po komentarima se vidi koliko bole dva poraza u roku od par dana
d

driver 8

pre 6 meseci

Aleksa, sada pred utakmicu čitaš Kur'an, a ranije si se krstio. Možda se sećaš, u Bibliji piše: Oholost dolazi pred pogibao, i ponosit duh pred propast. Bolje je biti poniznog duha s krotkima nego deliti plen s oholima. Razmisli malo bolje ko si i šta si.
b

boc

pre 6 meseci

Vi se samo nalozite kad igrate protiv Zvezde...
0

0555

pre 6 meseci

KAZNIO TE ONAJ KOME SE MOLIS ZA ONO SELJACKO I PRIMITIVNO PONASANJE PROTIV BAS. RADOVANJE NIJE ZABRANJENO ALI TI PRELAZIS GRANICE PRISTOJNOSTI. SAMO JOS JEDNO PITANJE ZA ALEKSU? DA LI SI PRESAO U ISLAM TE SE O AKO MOLIS
F

Fontana9

pre 6 meseci

Pisao sam pre izvesnog vremena da glumata igracinu i evo veceras nas ukanali.
В

Втб

pre 6 meseci

Зар мислиш да је реално да сваку утакмицу одигра врхунски од скоро 100 за годину дана, посебно са његовом потрошњом?! Али једна његова лошија утакмица и одмах пљуваличина, а Пантер вас је до сад свуда уканалио (изузев финала АБА лиге) и он је Кевин капитен... Није баш најлогичније.
K

Kako da

pre 6 meseci

Aleksa sine spusti se na zemlju, razmisli dobro ko si i šta si? Nemožete svaki dan puna arena 25000 ljudi podrške. Treba igrati i vani negde, ako ništa poštovati te ljude koji gledaju na tv. Ne ide to tako, nisi ti ni Kićanović niDalipagić, Đorđević, Peković, Rebračanitićeš ikada biti. Treba da si ponosan što nosiš isti dres, koji je nosilo još desetine igrača mnogo boljih od tebe. Ložiš se neviđeno bez potrebe. Odigrosi svetsko svaka čast, i za nas neke utakmice niko tone spori. Ali vrati se na zemlju, nisi ti ni blizu Zeku, Džejms, Kevinu u ovoj ekipi. Danteu, Magijasu lani isto tako. Igraj ono što znaš i možeš i umeš, doprinosi na tom polju, a glavne role pusti onima koji su zato. Inače si patičan ssi lik, nemoj da to uništi kod navijača bezrazložnim dizanjem u zvezde. Čvrsto nazemlju i nastavi da igraš zaekipu, a ne protiv nje. Anđušić isto ovo. sve. Trifunović je limitiran paje limitiran, alijebar postao svestan izgleda, pa radi ono što ume, ineložise više.
o

ok

pre 6 meseci

Sve ovo sto si napisao nema veze. Covek deklarisani Zvedas do juce javno pljuvao po vama. Tu je ili zbog para ili zbog prazne glave. Pre ce da je zbog ovog poslednjeg. Kad ga pogledas vidis da je leptiric. Sto mislis zasto ga Covic nije potpisao.
5

5677889

pre 6 meseci

Svaka ti čast brate na komentaru. Svaka reč je 100 posto tačna!
P

PaGost

pre 6 meseci

Pa šta je trebalo, da ga pusti da prolazi i postiže poene samo zato što je imao veću karijeru? Daje ljudi, to je derbi, cilj opravdava sredstvo, tako je bilo oduvek u takvim utakmicama.

Ivica Gasic

pre 6 meseci

Lik se primio da je neka igračina sad kao! Resetovao ga Duško na fabrička setovanja-kalibar suvi prosek
M

Mk

pre 6 meseci

Legendo imas i ti pravo na los dan.. Sa ona dva resena derbija imas kredit do nove godine. Neki drugi bi trebali da se zapitaju, andjusic pre svega!! Tri sezone je tu, nista ne igra.. Ni trojke vise ne pogadja
F

Filingovci

pre 6 meseci

Najskuplji a loše igrate ? Duško pokazao ko je bolji trener
D

Dr. Feeling

pre 6 meseci

Sretne vam rane junaci! 🤣
t

tomaš ue

pre 6 meseci

Momak se uzvezdio..misli neka faca..sram te bre bilo..i tebe i onu neznalicu Obradovica..
M

Mikica Mitrovic Cacak

pre 6 meseci

Aleksa malo si poleteo brate,prvo nisi prva violina Partizana daleko si od toga,drugo ja jesam Partizanovac ali ono cuvanje Teodosica u derbiju sa podignutim rukama i konstantnim unosenjem u njegovu facu je manjak postovanja prema nekom ko je mnogo vise uradio u karijeri od tebe….Jesi miljenik,jeste i da te cigani gotive ali spusti se malo na zemlju borben jesi ali po igrackom kvalitetu si evrokup igrac….Iskuliraj malo…..pozdrav za sve…
O

Oyster

pre 6 meseci

Au sine ala ste ga iznapusavali svi, ko da vam se licno zamerio u zivotu. Svi u drugom licu sa teskim recnikom. Koliko ljudi brzo zaboravljaju sve, to je prosto neverovatno.
a

arroyo

pre 6 meseci

mir frakcije, ako bilo ko nije zaslužio pljuvanje, nije zaslužio Aleksa. Pljujem ga ja kad se napijem i dođe derbi ali kad je ozbiljno onda mu odajemo priznanje za ludost koju danas nemate
Z

Zn

pre 6 meseci

Da li neko moze da mi pojasni ovo “snosim odgovornost”???? Nebitno da li je to prosli put rekao Sferopulost ili veceras Avramovic, to se spominje stalno. Sta to znaci? Hoce predloziti da primi manju platu ili da je ne primi za ovaj mesec? Ne znam, mislim da nece, sta onda moze da znaci “snosim odgovornost”? Ajde drugari pisite vase misljenje, jer po mom misljenju to je presmesna izjava, kazes i to je to, odes na kafidzonku
s

spiritus movens

pre 6 meseci

To znaci da se ispricava navijacima kluba iz regiona na losoj igri.
N

No.1

pre 6 meseci

Manje gestikuliraj i manje komuniciraj sa publikom, usresredi se na teren. Treba neko da ga spusti na zemlju, katastofalan je bio!
2

2305

pre 6 meseci

ima nesto i do trenera Zeljko se skroz pogubio prenosi to na igrace
4

44

pre 6 meseci

E moj ti
P

Porfirije

pre 6 meseci

Nemoj tako, kriv je Mirotic.
c

cao cao

pre 6 meseci

Dosadan si. Umislio si se da si glavni igrač.
K

KAFIC.GLAVATI

pre 6 meseci

PUSTIO SAM SUZU NAZDRAVLJAM TI IZ KAFICA MNOGO SAM VELIKI SMEKER VECERAS KAFICI TUGUJU ZBOG PARTIZANA
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Bacao si cigle Aleksa
V

Vukadin4

pre 6 meseci

Šta bi sa samopouzdanjem? Hahahahaha!
v

vodoravno

pre 6 meseci

decko,poleteo si,paljevina si,ljubis tea u rame a nisi mu do kolena on je u tvojim godinama bio mvp el prvak evrope itd kapiten repke, busas se pred 20 000grobara de si veceras.istripovo si se zesce.evrokup si igrac koji se bacaka po terenu,novinari te nahajpovali ko da si harden, ,teska prica ....gotovo je to
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Realno ČA paljevina,kao i čitava ta euforija oko Partizana koji doduše ima nešto fanaticniju publiku od Zvezde,koja takodje puni arene ali sve skupa su rezultati debelo ispod ulaganja koja prelaze preko 20 miliona € po ekipi godišnje!!Sinoc poraz od svakako ekipe ispod prvih 10 u EL,tek Zvezdu ovako rastimovanu čeka Reponja da vrati poniženje i smenu (Mng je to i sujeta teska.bez obzira sto je ugasio tim i igru)!!!No živi se vodvilj hleba i igara bez da se ikome polažu računi!!!Ima u komentarima pitanje šta znaci “snosi odgovornost”-realno ama bas ništa;u lažnom kapitalizmu privatno-drzavnih klubova vrslja i baca pare koliko ko stigne i vozi!!!
v

vladaHM

pre 6 meseci

Imali smo kontrolu tokom citavog meca? ju
A

Asad

pre 6 meseci

Trebo bi neko Lesoru da javi
B

Blaki

pre 6 meseci

Ma gledao je on u svlačionici!!!
R

Robespjer

pre 6 meseci

Ovaj izgleda prešao u islam. Pre svake utakmice drži šake otvorene i nešto mumla u sebi. Nemam ništa protiv, reko samo da proverim da li je još neko primetio. Ova slika sve pokazuje.
B

Bjorn89

pre 6 meseci

Tvoj komentar pokazuje koliko si pametan prijatelju. Ugasi internet.
Z

Zna li se nesto....

pre 6 meseci

Kako je igrao " cudesni " ALEKSAAAAAAAAAA ? Jeli bradonja ?
y

ynwads

pre 6 meseci

Grobari, kad ce komentar za Duska i filing, posto ste samo to pisali ovih dana?
l

lol12

pre 6 meseci

Ma nazovi samo Lesora na video call da te utesi i sve ce biti dobro
G

GrobarNbgd

pre 6 meseci

Savicu sutra telefon u ruke da zoves Mozlija i Veselog.Ovako vise ne ide....Kaminski Koprivica Tristan Ledej cao zdravo.Menjaj 4 za 2!
R

Rule55

pre 6 meseci

Nema kukanja, na trening jos jace i bolje, ovu utakmicu nisi bio na nivou, idemo dalje jos ima sa se igra.