Aleksa Avramović (Star Sport)
Aleksa Avramović (Star Sport)

Avramović: Igrao sam katastrofalno, snosim apsolutnu odgovornost za poraz

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 00:22

Plejmejker Partizana vrlo samokritičan nakon tesnog poraza u Vitoriji

Bio je heroj Partizan Mozzart Beta u evroligaškom derbiju protiv Crvene zvezde i maestralnim potezima u poslednjoj deonici doneo preokret crno-belima. Potom je i u abaligaškom derbiju uz Frenka Kaminskog bio udarna igla ekipe Željka Obradovića. Međutim, večeras protiv Baskonije (84:83), motor Alekse Avramovića se ugasio.

Indisponiran je bio plejmejker Partizana nakon duela u Vitoriji koji je Partizan izgubio za dlaku, a koji je Čačain okončao sa samo jednim poenom i to sa linije penala uz šut iz igre 0/5.

Izabrane vesti

Aleksa je nakon duela sa ekipom Duška Ivanovića bio vidno utučen označivši sebe kao direktnog krivca za poraz.

"Mislim da smo prosuli utakmicu na kraju. Imali smo kontrolu tokom čitavog meča, a onda su nam dali dve trojke i vratili se u meč. Opet smo na kraju imali šansu da pobedimo. Međutim, nije to bio problem bio, ta poslednja tri minuta. Ja sam igrao katastrofalno čitavu utakmicu. Snosim apsolutnu odgovornost za poraz. Znamo da smo prosuli pobedu. U ovoj konstalaciji stvari morao sam da odigram mnogo bolje. Stvarno snosim odgovornost nakon dobrog ritma koji smo imali... Svi su igrali dobro. Tristan koji nije odigrao dosta utakmica je odigrao odlično... I Trifa i Jare su odigrali sjajno, kao i Džejms, Zek, Smajli i Đuša. Svi su odigrali odlično... Na kraju smo sve prosuli i to je to", zaključio je Avramović.

Četa Željka Obradovića posle šest utakmica u elitnom takmičenju ima skor od dve pobede i četiri poraza, a naredni izazov biće joj gostovanje Splitu u Aba ligi, pre nego što 9. novembra ugosti zahuhtali Fenerbahče u Beogradskoj areni.



 


tagovi

Aleksa AvramovićKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara