Komentari na vest

Bajern hoće Dejana Davidovca

a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

promenite tekst, davidovac ide u cska, 800k po sezoni. pozz
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Deda ostani! Pa ko ce da frustrira komsije sa zapada ako odete ti i Dobric? Daj da se jos malo sprdamo sa njima. Para si valjda dovoljno naprimao da si obezbedio unucad.
G

Gost89BKa

pre gotovo 2 godine

Rasprad zvezde Pojacava se FMP i vraca se na velika vrata a Zvezda polako ali sigurno se gasi . Covic odlazi sada ce pune dzepovi Davidovac je tu 6god i bas sada ide u Rusiju da igra wtb ligu jednom nedeljno i to za 800k Istekao ugovor tako da Zvezda ne dobija nista kao sto nece dobiti ni za Dobrica Kobra je za Bajern ili Albu ali vise i ne Ne svidja mi se to i ako navijam za Partizan ali mi se svidja sto ce vam oci otvoriti.....dok je samo sipano u Zvezdu(1.5Mil vise ako se Partizanu racunaju i sponzori a Zvezdi ne , ako poredimo ispravno oko 10Mil vise sto je dobila zvezda) bilo je super ! Cim je pocelo da bude iolenravnopravno i da se pravi drugi brend i jaka SRB kosarka odmah se dize sidoro. Koliko god je bio medju odgovornima za Kosovo, i kako su se tu sidra dizala kao i ves masine multipraktikeri i tozla? Toliko je bilo da danas slusamo po televiziji kako je EU losa kako je on imao plan za Kosovo a digao sidro kao i sada sto dize Hvala u napred na objavi , bez uvrede i spominjanja imena samo misljenje jednog ljubitelja kosarke i politike jer jedno bez drugog na zalost ne ide kod nas trenutno Sportski pozdrav Srbi
p

podeden

pre gotovo 2 godine

Jes ima para ugovor mu 200 000 e i jos mu duguju,idi begaj ,stan u BG 3000 evra m2 .
G

Gost85

pre gotovo 2 godine

Otišao u cska
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Mozete da lupate minuse do sutra ali Davidovac,Lazic,Cirbes,Kuzmic,Simonovic,Volters treba da idu...Igramo jako ruznu kosarku(Svaka cast za rezultate) bez neke posebne ideje u napadu,malo je to bolje kad je Volters u ugri ali...Treba nam pod br jedan podmladjivanje pod broj dva brza i tecnija igra i da ne nabrajam bolji centar i bek suter!
N

Nema veze33

pre gotovo 2 godine

I da ode, nece se osetiti toliko, za mene jedan od najdrazih igraca u poslednje vreme, zahvalan na svakoj poziciji i hladnokrvan... Nadam se ostanku, ali ako ode tu je white da uskoci, bice mnogo bolji nego prosle sezone tu nema diskusije, ocigledno se nema para bice borba sa vetrenjacama i sa romingom... Ali kao i uvek bice kalemegdan u junu!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Cudan igrac,retko specifican..u zvezdi sasvim korektan sa ponekim bljeskom.kad se spusti na 3 visi je od protivnika i resava ledjima,kad je na poz 4 nizi je od protivnika ali brzi,uz dobar sut,jako tezak za cuvanje..hvala mu na svemu i vreme je da ide,posebno ako dobije 2,3 puta vecu platu nego kod nas..
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Dzaba nam 50.mil budzet i 4.mil punter kad ni jedne jedine titule uzeli nismo ove sezone,Zvezda sa samo 7.mil budzetom nas Oducila od kosarke i u kupu i u ABA ligi do te mere da smo morali da Pobegnemo sa megdana u KLS zbog straha da i to ne izgubimo os Sampiona C.Zvezde! Tuzan je zivot nas navijaca igokeje,Doktore kosarke Radonju i Covu ne mozes drzavnim milionima pobediti ma koliko da ih dobijes jer pare ne igraju kosarku vec znanje i inteligencija koju ova dva coveka imaju na pretek!
m

mateo123

pre gotovo 2 godine

Nije tebi lako
b

baljezgarije

pre gotovo 2 godine

I normalan covek dise isti vazduh sa tobom i slicnima
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

I sad si kao smesan?
1

111112

pre gotovo 2 godine

Nismo mi vas odlučili nego su nam pomogle sudije u drugom mecu, inače ne bi nikad uzeli Aba, vi ste nas razbili sa 28 pts gde je mogli i više da bude da niste smanjili gas, radostan sam što smo osvojili sve te trofeje, jer nismo zaslužili, ali tako je lepše, navikli smo godinama tako. Živeo Covke.
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Zvezdini ima dosta dobrih igraca koji su igraci uloge (Holins, Kalinic, Dobric, Davidovac, Volters), a takvi igraci su uvek interesantni velikim evropskim klubovima, jer su veoma znacajni u rotaciji. Ocigledno je da Radonjic obozava te igrace zadatka i oni zaista donose rezultat na regionalnom nivou za zvezdu. Medjutim za neki iskorak, za eventualni top 8 u evroligi ili bar neku igru koja bi bila tecna, prodorna, prepoznatljiva, potrebni su igraci koji prave razliku (nosioci, zvezde). Zvezda takvog igraca nije imala jos od Markusa Vilijamsa i Kvinsija Milera, a tada smo igrali najlepsu i uboedljivo najbolju kosarku u novijoj istoriji. Radonjic sada kao da se plasi takvih igraca, kao da ne zeli da ima najboljeg igraca u timu... da li zbog straha od problema u svlacionici ili sta vec, ali uvek se odlucuje za siguricu, za "vojnike", za igrace zadatka, i kao da ne zeli da u ekipu ubaci malo vise talenta, da malo rizikuje, da se proba sa nekim "bust or boom" transferom, koji bi mogao da donese eventualni iskorak, a rekao bih da se za to valjda igra kosarka... Za neki iskorak, za napredak, za visi cilj, a ne za visegodisnje zadovoljavanje sa tim sto smo eto clanovi evrolige, pa bez ikakvog imperativa ulazimo u to najprestiznijie evropsko takmicenje.
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Te nosioce o kojima pricas cim bljesnu pokupe veliki evropski klubovi koji im ponude ogromne plate. I sta Zvezda da radi nego da se osloni na igrace od zadatka.
O

Otkrivena istina

pre gotovo 2 godine

Ljudi, jeste culi sta je pre 3 dana izjavio generalni direktor KK Olimpije iz Milana za Rai Uno Italijanski TV kanal. Kaze covek da mu je licno Bartomeu rekao da svi klubovi koji su konkurisali za upraznjena 2 mesta u EL su morali da uplate po 5 miliona evra klauzulu da bi mogli da ucestvuju na ime obestecenja odnosno nadoknadu stete Evroligi koju je pretrpela izbacivanjem Ruskih klubova! Sta to znaci? Pa to znaci samo jedno, neko je Odavde ISKESIRAO cak 5.mil evra i platio tu klauzulu za igokeu koju je EL trazila za ucesce novih klubova, a znamo svi KO jedini moze da uplati toliki novac za tako kratko vreme! Jasno ko dan!
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

i sta onda ?
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Pa to se znalo i kada je Obradovic dolazio.Ne bi taj ni dolazio da mu nije garantovano igranje u EL. Nece sigurno najtrofejniji evropski trener da se bakce sa evrokupom. Zato je Partizan za mene KK Plastika jer rezultatima iliti regularnim putem nista nisu postigli,sve na mucke,mesetarenja,kuknjavu itd.I za godinu dana ce opet dobiti licencu i tako sve dok im neko ne da jos veci novac nego sto sada dobijaju i onda ce posle da kazu mi pravimo rezultate. Pa na taj nacin PSG i Mancester Siti prave rezultate,kao plastika
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

aj lazi jos malo i tesi se. Sledi totalni sunovrat zvezde! Kosarka se vraca kuci!
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Zvezda je bila a i dalje ce biti bolja od Partizana u fudbalu a Partizan ce biti bolji u kosarci. Razlika je samo ta sto je Zvezda u fudbalu to osvojila na terenu a Partizan u kosarci van terena
F

FMP 2

pre gotovo 2 godine

Mi smo panteri najači smo najači.....
R

Robija.

pre gotovo 2 godine

Udji na FB stranicu: KK Crvena Zvezda - Novosti, i pogledaj ispod prvi postavljeni video klip,da vidis istinu zasto vam je trener kluba pobego iz polufinala KLS lige! Ima covek preca posla...
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Ne brinite Panteri.....znate....uskoro se događa drugi deo.....FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.......
K

Kupljena EL

pre gotovo 2 godine

DOK SE NEKO MUCI CELE SEZONE DA OSVOJI ABA I NA POSTENO UDJE U EL,NEKOME TO DRZAVA KUPI PREKO NOCI!
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Pošteno........saopštenjima....upaljačima....flašama......pljuvanjem.....drmanjem koševa.......kesama sa mokraćom.......vređanjem......pretnjama......krađom.........svinjskim papcima....pp aparatom......
h

hmmmm....

pre gotovo 2 godine

citam dole sve same crno bele narikacice...a vas limar kaze da ste platili pozivnicu 500 hiljada evra..eeee mucenici i to placate...i ko zna sta ste sve platili i pretplatili...na silu nista ne biva...vetar se ne moze vezati...kukacete vi jos dugo,,,dugo,,godina..
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Na silu ti je tvoja legenda kupila ime i grb kluba i FMP prekrstila......pitaj Moku Slavnića istinsku legendu gde je KK Crvena Zvezda.......
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Nije 500 hiljada,nego 5 milliona.
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Mi smo odavno zasluzili pozivnicu sine. Vi igrate 5 godin El i svake sezone ste borba za top3 donji deo tabele, bruka Srbije.
N

Na silu je...

pre gotovo 2 godine

tebe napravio neko.
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Bitno da iz KK crna udovica nece nikoga ,toliko o kvalitetu ostojine crne kur..ve
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

NBA ništa? Oklahoma,Denver?
0

008

pre gotovo 2 godine

a de su igrali .tepic tripkovic milosavljevic,pitam igrali a ne masali peskirima
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Uzimaju oni LeDeja
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

008 Ozbiljniji košarkaši od davidovca u svakom slučaju.
@

@Krojf

pre gotovo 2 godine

Razumeš se u košarku ko tvoj predsednik u tablicu množenja
M

MocniMrkela

pre gotovo 2 godine

Komentari su postali ruglo ove drzave. Svako izbacuje svoje frustracije. Posebno navijaci Partizana. Nece vam se Zvezda skloniti.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

10godina ponizavanja moramo ih razumeti
G

Gost789

pre gotovo 2 godine

Bojim se da je ovo kraj KK Crvena zvezda. Višegodišnji neuspesi i troškovi mogli bi nam se obiti o glavu. Ipak je Partizan institucija za nas.
1

14

pre gotovo 2 godine

"Višegodišnji neuspesi" a oni u poslednjih 8 god uzeli sve. 21 trofej.
L

Logitech

pre gotovo 2 godine

Lepo rece Covkins da se umorio od svega i zato sad rasprodaje tim. Jasno je i njemu da se finansijska slavina zatvara, i da ne moze da curi doveka.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Од нас купују евролигаши. Институција купује од евролигаша.
Z

Zeljeznik 2011

pre gotovo 2 godine

Kako vas nije sramota uzeli ste smao prosle sezone 7 iskusnih i proverenih evroligaskih pojacanja! Ali ima nesto sto vas koci a to tradicija i istorija ,to je potrebno u Evroligi ,a vas istorija je samo stara 11 god!
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

Srecno delijo, dovoljno si dugo bio u Zvezdi i dosta si joj dao, red je da se i obezbedis i probas negde drugo ! Ziv bio, srecno !
G

Gost655

pre gotovo 2 godine

Ma koji Bajern, igrac takvog kvaliteta je za Bamberg, Karpos Sokoli, London Tauers ili Mzt.
G

Gost fkcz021

pre gotovo 2 godine

Ako je neko zaslužio da mu se dozvoli da ode u inostranstvo i da sebi obezbedi egzistenciju, onda je to Davidovac.. Dečko je pravi primer profesionalca, vredan, radan, skroman, nenametljiv i što je najvažnije, uvek je davao celog sebe i pružao maksimum za Zvezdu, a i za reprezentaciju i uvek je bio tu..
P

Pa baš...

pre gotovo 2 godine

...i nije primer pravog profesionalca. Po ponašanju na terenu jeste,ali po načinu života izgleda da nije, jer kruže glasine da voli lepo da pojede, da zapali cigaretu, a i fizikalije mu nisu na zavidnom nivou...ta ostalo svaka mu čast, naročito za trpanje grobara...
Ć

Ćkomi

pre gotovo 2 godine

Hocemo i mi njihovog levandovskog
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ruku na srce, Deki je zasluzio bar eto jedan evropski ugovor, dobice veci novac nego u Zvezdi sigurno. Jako bih voleo da ostane u Zvezdi, ali razumem da mu je ovo mozda i poslednja sansa da uzme neki veci novac.
G

Gost1204

pre gotovo 2 godine

Jedno je bitno, nase igrace svi zele i interesantni su drugim klubovima, a iz samoproglasene avangarde nema koga da proda
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Niko te nista ne pita pa ne moras da ispadas glup sam
G

Gost021

pre gotovo 2 godine

stavrno verujes u to? 🤣🤣🤣🤣🤣 nece on nidje
b

bb+

pre gotovo 2 godine

Jedno je bitno.. Dovidjenja

Gost021

pre gotovo 2 godine

Kada vec noras glupome da objasnjavas reci cu samo lucic jaramaz bertans lovernj andjusic gos….. pametnom dosta ali ti nisi u toj grupi pametnom dosta 😂😂😂😂😂😂😂
G

Gost842

pre gotovo 2 godine

Bezi momce od Cokolenda i naplati svoj zasluzen novac. Sve najbolje u daljoj karijeri.
C

Combo

pre gotovo 2 godine

Zaslužio je
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Kao sto se i očekivalo kreću sa prodajom igrača zbog milionskih ugovora a uskoro možemo i očekivati i novi FMP, ako neko zna tačan podatak koji je to po nizu?
@

@Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

kad si bio dete malo......
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Navijacica KK Bezanije opet se u transu gusi u suzama! 😄
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

@@Milojko Kao dete malo za Partizan si navijalo. Smisli nesto pametnije, ako je moguce.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

@Milojko To je onaj koji je odneo 22 titulu šampiona Srbije u zvezdinom muzeju na Malom Kalemegdanu
D

Drzava sve radi u interesu zla zvanog Instala

pre gotovo 2 godine

Nece ostati ni Radonjic ako mu ostavi Kuzmica, Markovica i Lebranka u timu kao okosnicu....
M

Maras11

pre gotovo 2 godine

Sledi raspad sistema..Totlna bezanija zbog dugava i kasnenja plata. Ko poslednji, taj magarac i neka ugasi svetlo, molicu lepo jerbo poskupela struja.
c

coñillo

pre gotovo 2 godine

Recite lepo da mu je Robija ponudio duplo veći ugovor samo jer ga boli što je Davidovac pojeo Ledaya u finalu!
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Pa mi vise nemamo nijednog igraca. Bice teska sledeca sezona.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Ali zato u fudbalu otkidatw kakve igrače imate i koliko oni koštaju.E pa ne može i jare i pare
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ovo je doba godine kad grobari prete sledećom sezonom. Krajem sezone obično pobegnu.
V

Vodja

pre gotovo 2 godine

Kome nije jasno sta se desava oko KK ima ozbiljno nizak iq, ko zadnji izadje nek ugasi svetlo.
B

Boza Petrovic

pre gotovo 2 godine

Ne ide nigde!!!
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Sve je jasno, kod nas je igrao za milion po sezoni plus bonusi, nemamo više para kao poslednjih 10 godina kada se po petnaest miliona evra davalo za ovu KK rupu bez dna. Mi smo mu ponudili drastično smanjenje na 450k po sezoni, Makabi nudi više i momak ide. Srećno Osti!
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Не можемо очекивати да до вијека остане у Звезди. Видјећемо шта ће бити.
D

Dzo Regland

pre gotovo 2 godine

Marko Keselj novi predsednik a covek iz senke i glavni rukovodilac Andrej Vucic. Stizu Nedovic, Bjelica, Petrusev!
S

Sinee

pre gotovo 2 godine

Pa taj na A vec odavno vodi tvoj raspali klub..Milione vam je uneo a osvojili ste ku...rcinu za sve te godine..
b

bvb

pre gotovo 2 godine

vidim narikace dobile instrukcije da ko oapagaji pricaju o poslednjih 8 godina. Hocete opet da vadimo BAT tuzbe koje lepo kazu kako ste jednog Parahuskog placali 600k po sezoni dok nama Holins uptavo odlazi jer mu Makabi nudi mnogo vise sto moze Zvezda, a nude mu 600k?? Ili Trinkijerijevu tuzbu? Pa Milutinov je za 2014 imao projektovanih 450k koji je tad bio golobradi klinac. Etore Mesina je sam rekao da se zapanjio kad je cuo da je Panter odbio Armani zbog lude ponude iz EC
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Svi oni igraju kod vas za minimalac i kilo kikirikija......znaš ti koliko Bajern nudi mukice.....nemaš pojma.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Vidimo bvb dobio instrukcije da nariče ovde i da potura laži. Duguje se ogroman novac svima iz sadašnjeg rostera zato odlaze. Gotovo je sa sipanjem u veštački projekat.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

@Lazno Drvo, potrazi ga u disku ;) disko disko partizani
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Uskoro raspad sistema, Covic prvi najavljuje bežaniju, dugovi su ogromni. Mnogi igrači tražiće naplatu preko suda. Izgleda se covic vraća u svoj FMP 1, zato će i igrati FIBA Liga šampiona.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Samo ti sanjaj o tome, navijacu pijanih drzavnih milionera i KK Bezanije! 😄
B

Bratunga

pre gotovo 2 godine

On covek se snalazi ali sta ti radis u zivotu ?
W

Www

pre gotovo 2 godine

Prodaje covke klub cena povoljno... Hitno!!!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...to pričate vec 10 godina. Ni sami ne verujete u to.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Nije im dovoljno što su dobili mnogo više novca da bi bili prvi... Sada se pokušava rasturiti Zvezda... Al neće im uspjeti, i Rumeni će za Rumuniju...
k

kuzmicu Odlazi

pre gotovo 2 godine

KUZMIC,MARKOVIC,CIRBES I SIMONOVIC DA NAPUSTE KLUB,TO JE ONO NAJBITNIJE! DA SE DOVEDU PETRUSEV,BLAZIC,NEDOVIC...
D

Delije pv

pre gotovo 2 godine

Ovi grobari hoce dilejnija da dovedu
G

Gostiii

pre gotovo 2 godine

Neće svi samo Pljevljaci
p

podešen

pre gotovo 2 godine

Unije neki igraca moze bolji za te pare .
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

Darko Saric-Nikola Pekovic produzena ruka Kolumbiskih bosova u Evropi...
K

Kutinjo

pre gotovo 2 godine

Namlatice se Covic lepih para...
.

. I.

pre gotovo 2 godine

Njegova zasluga decenijskog trpanja najvećeg zla
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Ne sviđa mi se ovo uopšte. Mnogo je tišine oko KK. Samo se o odlascima čuje. I ovo što je Čović pričao, delovao je, bar meni, rezervisano. Videćemo, ne znamo, pregovaramo, ne znam dal ću moći više. Sudbina bitnih igrača u klubu je neizvesna, a o treneru i da ne govorimo.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Dugovi su ogromni. Covic se vraca u svoj FMP 1,zato ce i igrati FIBA LS.
9

909

pre gotovo 2 godine

Davidovac igra od pleja do centra sve podjednako dobro.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Dobar igrač i dobar momak. Vreme mu je da ode u inostranstvu i zaradi neku kintu. Kada će ako neće sad?!
A

Alooo

pre gotovo 2 godine

Stace mu inostranstvu pored cokija
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dalibor Ilic deluje vise kao igrac za Deja. Deda celu sezonu prespava, pa onda unistava partizane. Mozda Dejo hoce nekog ko ce da kida non stop.
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Koliko si ti opterecen Partizanom?! Terapija ti je svakako potrebna.
Z

Zelen

pre gotovo 2 godine

Ja bih iskreno vratio Obradovica Sasu i ispravio ogromnu gresku kada nije bilo navijaca zbog korone i gde smo izgubili puno utakmica na jednu loptu i gde bi i on sigurno izvukao sezonu sa tri trofeja jer smo imali u ekipi Lojda,Woldena i Noka a ako se slucajno premislja Radonjic naravno,,,,,,
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Obradović potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Monakom za 700 000 evradi,poreza nema tamo,sve cisto u dzep.
Z

Zelen

pre gotovo 2 godine

Realno menadzeri dizu cenu pojedinim igracima pred potpisivanjem ugovora sa svojim klubom pa lupetaju nezvanično trazi ga ovaj onaj a sto je najgrdje limarski rezimski mediji samo prste sa objavama vec zvanicno dok ima previše budala koji se pecaju na ove rovce,,,,,Znaci otisao ne otisao doci ce bolja naravno zamena znaci nije propast sveta a prvo Radonjic da potpise novi ugovor pa ce vecina produziti ugovor a ako slucajno ne ostaje Radonjic onda i ide vrlo verovatno Davidovac kao i Kalinic,,,,
B

Bratunga

pre gotovo 2 godine

Vidi se da si obavesten 🙂
G

Goliša

pre gotovo 2 godine

14 godina imaš
G

Grrr

pre gotovo 2 godine

Baš će tebi ili nekom drugom navijaču da kažu ovaj ide ili ostaje
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Nemaš siroma pojma.
s

sramota...

pre gotovo 2 godine

Država otvoreno uništava kk Crvena zvezda
G

Gostiiii

pre gotovo 2 godine

već 8 godina režim guši Crvenu Zvezdu u svim sportovima
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Ona vas je i vaskrsla...
G

Gost XYZ

pre gotovo 2 godine

@Gostiiii - Mora bar 13 da imamo čist račun.
S

Sta ti pricas

pre gotovo 2 godine

Kako to u svim sportovima.Covece sta ti lupas.Dok su ovi tvoji bili na vlasti niko i nikojem sportu nista nije mogao da osvoji.Bili ste prvaci u fudbalu,kosarci,rukometu,odbojci,vaterpolu,hokeju jedino u zenskom fudbalu tu Spartaku iz Subotice niko nista ne moze.Sada Zvezda prvak u kosarci i fudbalu,Vojvodina u rukometu i odbojci.Dolaskom na vlast ovog sto vas vestacki odrzava su nastali jaki vaterpolo klubovi Novi Beograd,Sabac,Radnicki Kragujevac Nis i ooet u tom sportu Zvezda nije prvak.Nema kluba u sportskom vam drustvu koji nije duzan.FK 15,8mil, KK 5,5mil VK bio duzan 6mil znas ti sta je to biti u vaterpolu biti duzan toliki novac pa drzava platila dok su Zvezdu zbog duga od 1mil izbacena u trecu ligu.Otimali ste i krali gde ste god stigli.Iza vas je ostao pustos kao da je pozar prosao.Bili ste spremni i ridjenu majku pokrasti ako je bilo potrebno.Sram te bilo,idi negde i sakri se da ljudi ne vide.Stidise dupeta kada obraza nemas.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Zna li neko sto se Radonja ovako dugo femka za potpis .
B

Bratunga

pre gotovo 2 godine

Zato sto zeli duzi ugovor na vise godina .Zvezda mu nudi na jednu godinu ali on posle neuspeha sa Bajernom zeli da se obezbedi .
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ceka se Covic da li ce da bude predsednik ili ne, Radonja nije problem. Izvor: Covic
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Šta misliš zašto? Diže cenu hoće više para al to ne prolazi kod dr mašinskih nauka.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Čovek ima punih 27god sa ovom platom u Zvezdi koja kasni ne moze da kupi ljudski stan u BG u sa ovim naduvanim cenama,kad da ode ako ne sad ,da doceka 30 god u Zvezdi i sta da ima.A Jaramaz losiji igrač gleda stanove na vodi,pa nece da moze,idi druže i obezbedi se.Nemoj da te starost pita gde ti je bila mladost,Coravi je pun ko sipak,taj ce 3 nuklearna udara da preživi,pacovi beze pod zemlju .
B

Bratunga

pre gotovo 2 godine

A kako ti znas dal kasni
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

cisto da znas da 100 000 evra u Srbiji je 100 000 a 200 000 evra u Nemačkoj je 100 000(50%uzme država
s

samo mi nije jasno

pre gotovo 2 godine

dokle vise price o nekim jednakostima?! ako za jedan drzavni klub navija 65% ljudi a za drugi 25% cemu onda podjednaka izdvajanja? daj onda i hemofarmu i on ima navijace! pritom taj klub jeste registrovan u srbiji ali nije iz srbije aman ljudi!
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Kada si u stanju da napišeš ovakav komentar i da imaš ovakvo promišljanje tebi onda očigledno ništa u životu nije jasno!
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Isto ti je bilo u bivsoj Jugoslaviji kad se uvek podilazilo hrvatima koji su uvek kao bili ugrozeni od vecinskih srba. Onda radi mira se njima uvek sve podilazilo i dozvoljavalo a videli smo kako se to zavrsilo.
1

1992

pre gotovo 2 godine

1992!!!
f

fff

pre gotovo 2 godine

Ocigledno je coveku sve kristalno jasno samo je ironican jer samo ludom moze da bude logicno da kkp dobija vise od kkcz
J

Jb

pre gotovo 2 godine

Ipak trinkijeri izgleda zna sta radi. To je donekle i vrlo logicno i moglo se zakljuciti, mislim cim ovde nije bio dobar :-). Davidovac je igrac kome fali radna etika, jos uvek, i za njega je bolje da ode, bez ikakve dileme i bez emocije a zvezda ce kako stvari stoje morati sad vec ko zna koju godinu sve ponovo. Davidovac i dobric su osnova domacih "mladih"igraca a moze se lako desiti da odu. Lazarevic svakako nece biti nosilac sutirajuci sa dve ruke :-), ako ode kalinic to je to. U svojoj selekciji nemaju nikoga tako da prilicno su izgledni neki domaci stariji srednjeg kvaliteta, cisto zbog zadovoljenja javnosti i dobijenog novca. Jos jednom, Davidovac treba da ode zato sto je to dobro za njega.
A

AleksandarZR

pre gotovo 2 godine

Deki, ako čitaš ovo, moli te tvoj i Zvezdin najveći navijač, stari komša da ostaneš tu, sve ima bolji šmek kad ih trpaš u finalu!!!
B

BRANKO LAZIC!

pre gotovo 2 godine

Dzabe pare, dzabe novac, Dobric DAVIDOVAC ! OSTANI mole te delije, ti si nase suvo zlato !
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Delija si ti kao sto sam ja Lebron.
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Delije ne navijaju za KKCZ, ne daju im stranački šefovi!
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Zvezda se na terenu ne može skinuti sa trona. Jedini nacin za tako nesto je da joj se prekinu izvori finansiranja, dok se na drugoj strani frlja milionima. Tu nije u pitanju ljubav ili mrznja vec sasvim pragmatični razlozi. U pitanju su glasovi i opstanak na vlasti a za vlast bi neko prodao ili vec prodaje Srbiju a kamoli Zvezdu. Nazalost mi gradjani Srbije pa i navijaci Zvezde kao takvi nismo ljudi nego mravi i insekti koji nemo posmatraju kako neko po svom nahođenju upravlja sudbinom 7 miliona ljudi i drzavom, te shodno tome iluzorno je i pomisliti da cemo se pobuniti zbog neke tamo Zvezde. Sa ovim su se složili...
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Tako je bilo u FK i one nocne sednice u vladi 2012.god.
G

Gost Zrenjanin

pre gotovo 2 godine

Druže pomisli da to nije jedan čovek,nego pola miliona koji su ušli u stranku iz svoje lične koristi i sve to podržavaju a oni koji misle svojom glavom i dalje beže iz zemlje,a ko neće iz Srbije,taj mora da živi sa svim ovim.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

теби Партизан живи у глави без кирије, толко вас боли Партизан да на објави за Давидовца пишете о Партизану
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Gde se u ovom komentaru pominje Partizan. Izgleda da tebi u glavi zivi svasta nesto. Sa ovim su se složili...
G

Grrr

pre gotovo 2 godine

Pa tako je bilo 2012 , tada se niste bunili , oprostili vam 18 milki eura, preregistrovali klub , drugi fmp dobijao više para od Partizana...... Evropski prvak Partizan tada je zbog takvog finansiranja koje pominješ skinut sa trona .
G

Grobar94

pre gotovo 2 godine

E ovo bi vec bilo katastrofa za Zvezdu, ali za nas odlicno, Davidovac je opasan igrac.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Захвалан играч је боља реч, Давидовац и је коректан момак не може човек ништа да каже грешио би душу само ме нервира кад нам узима оне офанзивне скокове хаха
n

naselje železnik

pre gotovo 2 godine

Ko poslednji izađe nek ugasi svetlo
B

Bg

pre gotovo 2 godine

To kazes za vas fudbalski klub ? Zna se kad se to govori, u Zvezdi je situacija odlicna ne sekiraj se.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Svi hoće šampione! Deda školovao 4 puta skupljeg Lideja, skočila mu cena.
b

brate moj

pre gotovo 2 godine

ako odes iz Zvezde ja vise ne gledam kosarku.
С

Сличан

pre gotovo 2 godine

Наслов очекујем ускоро и за Добрића... И њих момке разумем,пета сезона у Звезди...а нису толико млади,могу да узму кинту,доста већу него што ми можемо да им дамо... Доста им је топовских удара и клизања...
c

crnaovca

pre gotovo 2 godine

Dobric ide u Partizan.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Džaba očekuješ, Dobrić je pod ugovorom.
A

Ahahahaha

pre gotovo 2 godine

I kada si se probudio snovi se rasprsli.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kazu da se crna ovca i bela patka savrseno slazu.
G

Gostksksk

pre gotovo 2 godine

Davidovac je igrac koji je prvih 40 (Četrdeset) utakmica u sezoni odigrao na nivou amatera i za 4 meseca sezone bio ubedljivo najlosiji igrac u rotaciji. Onda je u narednih 20ak utakmica na svakoj cetvrtoj bio dobar, u ostalima epizodista, da bi kraj sezone odigrao veoma dobro . I tako godinama unazad. Procenat njegovih dobrih partija gde je koristan za tim (ne pisem samo o poenima) je ispod 15% Dejan je momak sjajnog ponasanja, veoma dobre kosarkaske tehnike, cudan igrac, nesvakidasnji pre svega, ali hajde da ne pravimo hvalospevove o necemu sto ne postoji. Ako ode neka mu je srecan put i sve najbolje, ja sam licno umoran od gledanja 85% utakmica i 85% sezone gde je covek van svake forme i van svakog ritma. Sportski pozdrav
I

Ivan29279

pre gotovo 2 godine

Ne lupaj molim te!!!On i nije profil igrača koji u Zvezdi drži formu cele sezone ili makar 80% sezone,za to se DOVODE i SKUPO PLAĆAJU igrači(Lojd,Beron,Kalinic,Volters,Panter,Miler...).Verovatno ni sam Davidovac ne zna koliko je važnih utakmica rešio iz senke,kad smo u najvećim problemima bili on,Dobrić i Lazić su bili tu da prelome.Čuvari Zvezdine vatre!Malo više poštovanja!
A

Avenger

pre gotovo 2 godine

Jedan od najgotivnijih igrača, biće velika šteta ako ode.
s

sramota...

pre gotovo 2 godine

Hvala drzavi pokvarenoj, zato u igokei ostaju I Panter I Lidej, ima se para...
G

Gost32

pre gotovo 2 godine

Karma je cudo Dosta je bilo 8 god forisiranja i oprastanja dugova Neka da terza rekao je da ima 50Mil
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Igokea je u BiH,to je druga drzava. Morate osnovnu makar zavrsiti,obavezna je po zakonu
p

prejadno..

pre gotovo 2 godine

Hvala drzavi pokvarenoj, zato u igokei ostaju I Panter I Lidej, ima se para...
D

Drzava

pre gotovo 2 godine

Nema na cemu ali - panter i lidej ostaju jer zele, a ne zbog drzave. Isto vazi i za davidovca, slobodan je konacno muke zvani covic. Tope se limenke polako, morace opet u zamrzivac da vas stave, da ocvrsnete ponovo.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Država jel stvarno to misliš ili se šalis? Ostaju jer žele?Šta žele?Hoćeš da kažeš da oni mogu više voleti partizan nego Davidovac Zvezdu? Daj malo objektivnosti.😂Njih samo zanimaju pare i ništa više.To što se pojedini zamlacuju bajkama o ljubavi prema partizanu je već drugi padez.Da su Panter i Ledej napravili neki rezultat sa Partizanom i u istom proveli nekoliko sezona pa da i pričamo o nekoj ljubavi a ovako o tome je svaka reč suvišna.
@

@drzava

pre gotovo 2 godine

plakaces ti i naredne sezone mukice grobarska
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

Zasto navijaci zvezde cute na ovo uništavanje sampionskog tima od strane drzave, zasto nemamo iste uslove od drzave?
r

repac plandiste

pre gotovo 2 godine

Nemate,imate 8 god ubedljivo najveci budzet i velikog navijaca koji sve daje.Drugima se daje taman toliko da budu drugi u svim sportovima

Mladen Mladenovic

pre gotovo 2 godine

Meni nije jasno zasto toliko pricate o uslovima koje drzava stvara. To vam je oduvek tu negde bilo za oba kluba u svim sportovima, razlike su minorne u novcu koji drzava daje jednima i drugima.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Mislis da si duhovit zbog kradje nika. Niti si duhovit niti kreativan. Samo se sramotila. Sa ovim su se složili...
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Hoće li osim Kuzmica iko ostati
H

Hrrr

pre gotovo 2 godine

Hoće Nebojša Ilić
е

ел магико

pre gotovo 2 godine

ћао,здраво,хвала за све и ништа више...шта ће ми играч који се целу сезону вуче ко прегажена веверица и онда у плеј офу одигра како се од њега очекује
x

xyz

pre gotovo 2 godine

Ako ikada ode iz kluba, to će biti sada