Komentari na vest

Bajić se divi Žocu: Čeka nas lepa atmosfera, ali idemo po dobar rezultat

J

Jkp Pogrebno

pre oko 2 godine

Idemo po dobar rezultat, hahaha. Imali ste odličan rezultat i u prvoj utakmici, pa ste se sklonili. Ovaj gradski derbi Laktaša, opet dobijaju crno beli.
@

@goat

pre oko 2 godine

Žocu se "dive" pre utakmice, a posle se smeju. Sa druge strane, za Radonjića su reči hvale i poštovanja posle utakmica
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Grobari se podsmevaju Radonji..ali je dobar trener, sa ovakvom Zvezdom bez centra i beka šutera top se nosi sa skoro svim velikanima EL..pa i dva puta pobedio maga iz Cacka..svi 10 puta jace budzete imaju, samo Amere menjaju u petorkama..svaka cast Zocu na rezultatima, ali je u padu forme..u repki se ne secam da je nesto briljirao..zato ga niko i nije hteo..uvek je imao galaktikose u timu..Pao sa svim parama, kupovao sta je hteo i imao jaku publiku, pa Fener isto, kupovao sve redom, a isto jaka podrska..msm da je Pesic mozda i bolji trener, sa kilavom Nemackom bio prvak..da ne pominjem Maljkovica i Ivkovica..a ne secam se da su se treneri klanjali i divili njima..ok respekt za rezultate, ali kao trener protivnickog tima vec svojim igracima stavljas teg ovom izjavom..kao vi ste duduci, a ti si slab trener ispada..jer dolazi mag..oduvali ga Litvanci i sl..sve je to sport, bori se druze i neka pobedi ako je bolji!!! Respekt u 4 oka mu izjavi..
G

GostSto da ne

pre oko 2 godine

Dosadili ste vise i bogu i ljudima sa time koliko se svi dive Zocu i sl.Pa Bogu se manje klanjate sram vas bilo!Samo se plasim da ne budu sklanjakice iz postenja prema Bogu (zocu)
G

Goat

pre oko 2 godine

Ne bre radonjicu ce se klanjaju