Komentari na vest

Balša Koprivica - četvrto dete Džejmsa Nanelija

M

MNM

pre 7 meseci

Ovaj već 24 god ja mislio mlad talenat.ma idi nema ništa tu
l

lion zion

pre 7 meseci

zapostavljen od strane zelimira obradovica
Y

Yes sir

pre 7 meseci

A kada sam pisao, još u vreme kada je bio bolestan i zaboravljen gotovo, da će izrasti u pravog centra,malo je bilo onih ovde koji su se slagali s tim. Osetio sam da u njemu ima potencijala i držao sam tu liniju uvek. Sada i dosta drugih komentatora to isto uviđa i drago mi je zbog njegovog napretka. Nije ništa palo s neba, ulagao je u sebe, bio uporan, baš kao i Smajli i eto rezultata. Poseban začin je sreća u datom trenutku, bez toga ne može. Njegova sreća je što ima Nanelija pored sebe, koji je atipičan Amerikanac i ne igra samo za svoju statistiku, već za tim. A sada ću napisati i nešto što će nakupiti anlajkove. Ako Žoc podari reprezentaciji dvoje za centarsku liniju, malo li je, a daće nam i malog Drezgića, ako se još malo zadrži, i od njega dosta. Neka i drugi urade isto. Eto, Zvezda daje malog Topića, neka da još dvoje troje i to je to. 3 igrača za reprezentaciju za budućih 10 godina, pa vi pišite kako on ne stvara mlade, domaće igrače od sumraka do svitanja.
Z

Zijani

pre 7 meseci

Bravo,svaka čast, imaš nagradu jer si ti taj jedini koji je prepoznao
ž

željko0805

pre 7 meseci

Da li je moguće da ovaj dečko ima 23 godine a još ga uče da igra jer je talenat!!!! NEVEROVATNO
R

Realno samo

pre 7 meseci

Dzeeejms Naneliiii 🖤🤍 umetnost igranja kosarke, to je taj elitni kvalitet realno
P

Posao

pre 7 meseci

Naneli je već dugo najbolji bez konkurencije. Kakva lakoća igre, pogađanja, asistencine. Kako to izgleda lako, kada on radi. Balša evidentno napredovao, ojačao samo neka nastavi. Ima učiti od koga i uz koga. On i Smajli najbolji mladi par visokih u evropi.
a

all grobar

pre 7 meseci

Ovo ce definitivno biti sezona Balse Koprivice. Vec sada moze igrati min 10 minuta u EL, odbrana vrlo dobra i nijednom protivnickom beku nije svejedno da se zaleti na ulaz. U napadu mora to biti raznovrsnije, nije centar samo zakucati, poraditi na ledjnoj tehnici i sutu sa 2-3m i eto top centra. Da ga zaobidju povrede i samo da nastavi sa vrednim radom.
H

Hajde sto lazes nas

pre 7 meseci

Ali zasto lazes sebe?

Luka CFC

pre 7 meseci

Ti porediš Aba ligu i Evroligu? U Aba ligi vec par godina nemaš nijednu ekipu koja može da parira ni zvezdi ni Partizanu....I on ako odigra dobro u Abi mislis da ce isto to preneti na Evroligu...epa malo si se zajebao...
a

all grobar

pre 7 meseci

Ja tako mislim i nesto slicno ovom sam pisao jos u pripremnom periodu, a vreme ce pokazati.
D

Drvo

pre 7 meseci

Daje li mu neki procenat od svoje dvomilionske plate koju mu plaćaju građani?
А

Алекса977

pre 7 meseci

Некима грађани а другима малограђани. 😅😅😅