Komentari na vest

Barcokas: Tražio sam da pravimo faul, sve je bilo protiv nas

G

Gostina

pre 6 meseci

Igokeasi navikli da se sudi za njih na svakoj utakmici pa sad kukaju, pa prosle ste krali Real u Madridu pa vam nije dovoljno bilo. Nije vam to aba liga.
r

raul

pre 6 meseci

sta gani pisu i komentrisu nije mi jasno vama su krive sudije i vi uvek kukate tako da bolje cutite ovo sinoc cisto navlacenje za gane iz pireja,ali polako docice oni u bg
д

да, да...

pre 6 meseci

...неће моћи да спавају пред долазак у Београд кад виде твој коментар 😂😂😂
p

potuklise

pre 6 meseci

Avramovic i Ledej na utakmici, prvi sapleo drugog
y

y77

pre 6 meseci

kakav ciganin je ovaj Barcokas, drama queen, kao i Itudis, samo kuka, a sudije drpaju za njih samo tako, i opet ne valja. uzas
R

Rule55

pre 6 meseci

Partizan mora pored kosarkaskih sudija, da angažuje i fudbalske sudije, jer ono izuva nje Pantera i saplitanje od strane Vokapa da ne sviraju faul je cist bezobrazluk.
A

ABCD...

pre 6 meseci

Inace onaj faul nad Panterom za 3 je bio cist pa to necemo da pominjemo. Ledej se nesto baca...manje vise to je to. Sve normalno.
G

Gembe

pre 6 meseci

Ovaj je sinoc oducio Zelimira od kosarke
B

Bitno

pre 6 meseci

Da nisu bili protiv vas kad Vokap fudbalski kupi po nogama Pantera, nego vam poklanjaju loptu, bruka i sramota.
S

Saturn

pre 6 meseci

Sve je upravu , Oly dobije Partizan sa 40 posto gasa , sta bi bilo da su tu povredjeni igraci i da nemaju ovakav raspored....znalo se i kad se otislo u produzetke da ce Oly da pobedi..Partizanu fale skokovi , Kaminski covek ima 214 bezi od reketa
R

Rs 99999

pre 6 meseci

Pazi 40% gasa... Ma sta kazes
R

Raffa

pre 6 meseci

Nemoj da zezas,dobro su grobari odigrali s obzirom kome su gostovali.Da se mi zapitamo sto smo izgubili od Monaka kuci,to je bitnije trenutno umesto sto njih prozivamo.
k

kfkwldbwk

pre 6 meseci

pa pravili su oni faul,samo to sudije nisu htele da vide. Velika steta za prokockanu prednost,lose smo odigrali zavrsnicu to stoji ali na promenu kriterijuma i igranje boksa tesko je i organizovati krsten napad!
3

3232132132

pre 6 meseci

Secam se Sretena Radovica i finalne serije
@

@3131

pre 6 meseci

Mozeš samo da se sećaš,ali verujem da je bilo bolno iskustvo 😂🤒

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Sve je bilo protiv vas?! Sram te bilo, nema zbog cega se niste bunili, vidi se da je milutinov poslednji dirao (cak i Vlahovic je podlegao vasem pritisku), a vi uporno tvrdite da je Avramovic?! Dalje, Partizan nije dobio nijedan faul u poslednjih 10-11 minuta, izmislili ste faulove i Kaminskom i Smailagicu, umesto po 2 bacanja za Pantera (a bio je faul nad njim i u napadu posle onog o kojem svi pricaju i pisu) i Smailagica, bilo je 5 bacanja za vas?! Cak 18 od vasih 22 koseva na kraju ste dali sa linije slobodnih bacanja! Sinoc je bilo toliko odluka na nasu stetu da vec i na osnovu toga moze da se kaze da odavno nije zabelezena onakva kradja, a to je samo ono sto se moze videti bez zalazenja u domen tzv. sudijske (slobodne) procene.
n

nanas

pre 6 meseci

Sad vam i vlahovic kriv ??? Covek kresti ko krestavac stalno,ceo mec sve mu IDEEEE, i sad i on vam kriv ???? Boze svasta,najbolje radovic,nedovic i pukl svaku da vam sude i da im zelimir drzi predavanje posle svake odluke
Ć

Ćuti

pre 6 meseci

Ne kukaj, bitno da su sudije bile uz vas, onaj Vokap kupi Pantera nogom da mu cak i patiku izuo, sudija nece ni da pogleda na snimku, i pricas da je sve protiv vas.
D

Dajvak

pre 6 meseci

Pljačka vijeka.
L

Luks1

pre 6 meseci

Биће тога још Кад изгубите, сви други криви
@

@Luks1

pre 6 meseci

Nije poenta da li je drugi kriv, nego cista pljacka kad se lomio rezultat.