Komentari na vest

Zvanično: Bendžamin Bentil stigao u Zvezdu

k

kuzmicu Odlazi

pre gotovo 2 godine

SVI MOGU DA ODU IZ ZVEZDE,SAMO kuzmic OD 50.GOD NIKAD NE MOZE CCCC.....🤦
g

gost11

pre gotovo 2 godine

Ovakav komentar ne moze da napise neo ko je iskren navijac KKCZ. Kuzmic, kao jedini pravi centar, je u prosloj sezoni odigrao, uz L.Mitrovica, najvise takmicarskih utakmica za KKCZ tj. 73 od 75 mogucih ! Po statistici je imao znacajno bolji +/- rezultat od pomenutog kolege. Uz, povremeno znacajne, probleme u napadu Kuzmic je bio jedan od najzasluznijih igraca KKCZ za postignute rezultate u 2021/2022. godini. Bez njega CZ, sigurno, ne bi bila u 3 (tri) najbolja defanzivna tima EL za proslu godinu.Po meni, uzevsi u obzir sve probleme sa povredama i bolestima u proslogodisnjem timu, Kuzmic je bio vrlo dobar. Da li on moze da igra bar na istom nivou i sledecu sezonu je pitanje za njega i za strucni stab KKCZ ? Ovu sezonu ne mozemo da poredimo sa onom posle koje je Kuzmic presao u Real Madrid, ali ista je bila i znacajno laksa (citaj mnogo manje utakmica i manja potrosnja).
R

Rekonstrukcija tima

pre gotovo 2 godine

Posle odlaska dede kuzmica, deda Markovic i White su sad trenutno ubedljivo najgori i najlosiji igraci koji su ostali u klubu i treba ih se otarasiti sto pre,jednostavno nemaju kvalitet za EL i moraju da budu zamenjeni boljim i jacim igracima! Ja bi recimo umesto White-a doveo onog paklenog trojkasa Nikolica iz Buducnosti a umesto Markovica dobar plej nas ili stranac svejedno ce svaki koji dodje biti bolji od njega provereno!
W

White dovidjenja...

pre gotovo 2 godine

WHITE TREBA DA DOBIJE OTKAZ,NEMA KVALITET ZA ZVEZDU A JOS JE I LOMIO RUKU!
L

Luka Mitrović

pre gotovo 2 godine

Bentil,White,Martin,Petrusev,Duck Ilić,Luka Mitrović ubedljivo najbolji
1

1969

pre gotovo 2 godine

Zvezda i sada ima manje stranaca od Partizana.White,Martin,Holland i Bentil.Ostali su svi domaci
I

Ivanovic

pre gotovo 2 godine

Crnogorski reprezentativac domaci igrac? A Glas stranac
K

Kon

pre gotovo 2 godine

1969@U sezoni 2019/2020 ste imali osam stranaca Panter, Braun, Perperoglu, Gist Beron, Lukas, Odžo, Dženkins, ali naravno da ste zaboravili.
c

cirkusputuje

pre gotovo 2 godine

citam komentare,kao koliko dao koseva,skakao i sl,po utakmici,pa da kazem i o tome. Jasno kao dan,kosarka je postala cirkus prvo kad se osmislile cetiri cetvrtine,iseckala se igra,izgubio tok igre...igra se sada rebus kosarka,mudrovanja kao trenerka,neka menjanja petorki i sl. Nekad su 5-6 kosarkasa nosili cele utakmice,4voro nije ni ulazilo,bile junose. Nemas ti vise kosarkasa koji non stop daje 20 i vise kosa,da ne kazem tek 30 i vis,pojeo ih sistem. Cak NBA ne puste sve da igraju utakmicu. Nekad se trpali kosevi u drugom poluvremenu,a sada obrnuto.Ziheraski se igra,sto zbog kladionica,sto zbog kao natrpanog kalendara. I onda ce igraca poput Bentlija biti 80% u takmicenjima i tom minutazom i kosevima i svemu navedenom. Sve je to opsti cirkus,i u Zvezdi,Partizanu dogodine,kao is vim klubovima svih liga Evrope pa i sveta ostaje max 4 igraca od svih u dve i vise sezona,ali bukvalno ceriri. A cirkus Bentli i ostali ide u drugi grad,klub,drzavu,kontinent.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Još Šabaz i Prepelič pa da se igramo.
O

Onako usput

pre gotovo 2 godine

Misici su za sume...
А

Адмирал ГепраТ

pre gotovo 2 godine

Добро нам дошао зверино... Пола тоне мишића под кошем па се ти залети! ГАЗИ ЗВЕЗДО!
G

Goste

pre gotovo 2 godine

A glava prazna
V

Visoki centar i plej

pre gotovo 2 godine

TREBA NAM JOS JEDAN VISOKI CENTAR KLASICAN(2.10 ILI 2.15) I DOBAR PLEJ UMESTO MARKOVICA KOJI MORA DA IDE IZ KLUBA!
Z

Zozon1111

pre gotovo 2 godine

Ne treba nam visoki centar - treba igrati small ball.

Forzza

pre gotovo 2 godine

ŠTA ĆE TI VISOKI CENTAR.MARTIN SE BORIO SA TAVARESOM PROTIV REALA VRHUNSKI IMAŠ I NA KANALU ERULIGE TAKO DA MOMAK JE POKAZAO GDE MOŽE SA SVIMA KAO I OVAJ BENTIL..ALI OVAJ KVARCOVANI ŽOC OD 1,5milke platu I LIMAR DOVODE ZVEZDE PROTIVNIČKIH TIMOVA ZA RAZLIKU OD NAS PUNTER(2,5milke)LEDEY(1,4milke)NANELI ZANELI 1,8milke)PAPAPETRU(1,3milke)EXUM(1,2milke)ANĐUŠIĆ IM SKUP SKORO KAO NAŠ NAJSKUPLJI NEDOVIĆ 850k JA NE ZNAM ŠTA SE OVO DEŠAVA ALI ZNAM DA SU PRAVI DRŽAVNI PROJEKAT KAKO PROŠLE TAKO I OVE GODINE.MOGU DA LUPETAJU GROBARI KAKO I MI PRAVIMO EKIPU, PA PRAVIMO JE ALI SA DUPLO MANJE PARA OD VAS TO JE SIGURNO A ŠAMPIONI SMO TRIPLETE ALI NEMA VEZE KALEMEGDAN U JUNU TO JE SIGURNO! ZVEZDA ŠAMPION!!!🔴⚪️🏆🏆🏆
P

Pengos u Zvezdu

pre gotovo 2 godine

AJDE COVO DOVEDI I PENGOSA U ZVEZDU PA NEK OVI IZ BEZANIJE SVISNU OD MUKE!
S

Subotica crveno bela

pre gotovo 2 godine

Interesuje me grobari dali ćete i dalje pevati onom što se u sve meša?
p

punter 4.mil

pre gotovo 2 godine

Naravno da mu nece pevati kad im je Kupio igranje u EL za ovu godinu za 5.mil jer tamo nisu mogli da se na posteno plasiraju punih 11 godina,a na sve to i prosle i ove godine dao im je po 50.mil drzavni budzet pa se bahate do te mere da placaju jednog igraca Puntera cak 4.mil evra,to nema nigde!

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

punter4miliona. Koliko puta se privatni Nebojšin tim plasirao redovno u Evroligu......da ne beše korone bilo bi ćao Evroliga...ili da Cibona ne odustade ili Cedevita.......sve na muljanje....SEDI JEDAN11111111.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Nemanja Nedović ubedljivo najveće pojačanje.
T

Todor80

pre gotovo 2 godine

A Porez za ovu godinu
0

034949

pre gotovo 2 godine

ostavio ostojica njivu, a zoc pobegao, klasika
A

A robija ništa?

pre gotovo 2 godine

Plus niko ne piše za silne placeve na Zlatiboru za velikog maga
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Meni Bentil mnogo podseca na Lesora po kretnji ali je Bentil ima mnogo bolji sut
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Od Lesora i ja imam bolji sut 😂😂😂😂😂😂
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

Bentli je cetvorka a mitar treci centar
R

Realista ali stvarno

pre gotovo 2 godine

Sada meni nije nista jasno. Tri centra smo doveli ali klasicne petice,uz to zvanicno jos imamo Kuzmica tu koji ce u Fmp i Luku Mitrovica koji se prosle godine bolje snalazio na pet nego na cetiri. I sada bas nisam siguran da znamo sta hocemo. Bolje da smo spokja doveli jos nekog igraca uostalom kako cemo rasporediti minute na ova tri centra od kojih ruku na srce niko ne moze da igra cetvorku. Ne znam samo bojim se da je srljanje. Ne osvrcem se nikada u susedno dvoriste kk Partizan sta oni rade iskreno to me i ne zanima ali ovo me jako zabrinjava ne zbog recimi novca koji realno nemamo u obimu u kom bi trebalo vec u tome da cemo sa previse igraca stvoriti losu atmosferu medju samim igracima. Nismo onda trebali Petruseva dovoditi ako smo Bentlija planirali. Samo mi se ci i da ne bude prevelika guzva pod kosem kao reprezentacija Srbije na svetakom prvenstvu u Kini. Sest visokih i sest malih. Pogledajte sta nam je na unutrasnjim pozicijama Luka,White i Ilic i onda na pet Martin,Petrusev i Bentli. Mnogo ihraca malo lopti. Kako god ovo je odlicna igrac ali mislim da onda Prtruseva nismo trebali dovoiti. Veliki pozdrav i sada pravac po najboljemg moguceg play-a.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Kuzmić je otišao pre mesec dana.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Ovaj igrač uopšte nije klasični centar nego krilni i više igra na četvorci.
4

404004

pre gotovo 2 godine

Ako nisi siguran i ne znas, onda bolje da ne pises nista. Zna Covke kako da poliva
4

404004

pre gotovo 2 godine

Ako nisi siguran i ne znas, onda bolje da ne pises nista. Zna Covke kako da poliva

Forzza

pre gotovo 2 godine

BENTIL JE 4 LJUDI I NIJE CENTAR!!!
I

Ima li vremena i nade?

pre gotovo 2 godine

Ovo što rade Zvezda i Partizan je obična ludnica! Oni plaćaju i razigravaju strance koje zabole za njih a domaći talenti propadaju, a srpska liga postaje sve slabija. Zato smo doživeli da nas jedna Belgija pobedi usred Niša… to takmičenje Čovića i Ostoje ko će više potrošiti (državnih) para razotkriva bedu našeg društva u celini. Ono što Terzić radi u fudbalu je za krimi filmove, a Partizan se polako i nepovratno gasi…
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

10 stranaca koliko će imati tim vlade republike Srbije je više od 5 maks 6 stranaca kije će imati institucija srpske košarke
D

Delija Tb

pre gotovo 2 godine

Koji domaci talenti? Od domacih talenata imas Petruseva(igra u Zvezdi), imas Trifunovica(igra u Partizanu). Imas i Pokusevskog i Jovica, koji nikad nisu htjeli da dodju u bilo koji od 2. Ne bi ni Petrusev da ga je neko iz EL zvao osim Zvezde. Srbija 5 godina u svim kategorijama igra lose. Rad sa mladim ne postoji, a ni mladi i njihove porodice ne pomazu, jer samo misle o parama i ugovorima. I Zvezda i Partizan bi volili da imaju po 14 domacih, od toga 8 da budu do 23 godine. Ali nema. Cim se prosle sanse ukazala prilika Zvezda je dovela ogroman broj domacih igraca. Imali Hollinsa, White i Waltersa od stranih. I Cirbesa koji je lezao i nije bio u 12.
n

ne razumem

pre gotovo 2 godine

Zvezda je prosle godine igrala sa domacim igracima i sa samo tri stranca, dok je partizan izasao iz domace lige jer nije imao ko da igra. ove godine i Zvezda a pogotovu i partizan imaju vise stranaca. a za fudbal je glupo reci, Zvezda svake godine igra sa vise bonus igraca od dozvoljenog dok je partizan igrao sa golmanom kao bonusom i nisu ga izgurali. toliko o tvom komentaru. prijatno i dovidjenja
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Ма да чим Звезда доводиро је лудило и не ваља..Код вас милиони што се бацају то је ок зар не.Не дирај Терзића то је краљина!!!
Z

ZoranR

pre gotovo 2 godine

Meni je sasvim jasno zašto nema domaćih talenata. Sin mi je trenirao košarku, tako da sam išao gledao, sve jače ekipe. Prijatelju Srbija ne može da izbaci talentovanog nižeg igrača, zato što na tim pozicijama igraju sve tatini sinovi. Visoki već mogu i da isplivaju, zato što je tu manja konkurencija. Gledao sam gomilu utakmica, sećam se jedne protiv partizana. Pustili su par minuta pre kraja jednog crvenokosog klinca, dećko je za 5 klasa bolji od svih koji su utakmicu igrali. Prodro sam se tada, i rekao njihovom treneru da treba da ga je sramota.
C

Cinjenica

pre gotovo 2 godine

@ZoranR Vidi ja sam igrao basket pre 30-35 godina,juniorima,cale iako veliki zvezdas i covek koji pratio sport nije ni znao da ja igram kosarku u jednom tadasnjem drugoligasu...meni je sin pre 8 godina poceo da ogra u kadetima bg kluba jednog i nisam jos isao da gledam utakmicu,kamoli trening,ni trenere mu ne znam..ako nesto zna probice se,ako ne ovde,negde hoce vani,ali cinjenica je da nema kosarke,entijazma kod mladih kao nekada.Ja sam npr. i posle terninga igrao basket ispred zgrade,kraju satima sutirao dvojke- trojke i na +3 stepena,napolju na lokalnom igralistu.Moj sin i njegovi drugari nemaju taj vise elan ni volju kao generacije ranije, to je cinjenica. Kada mu kazem nekad ostavi mobilni tri sata pre utakmice i posle i sat pre treninga, bices koncentrisan i na igru i bolje igraces 50%,ali ne vredi. Nego da je u sporu,kretanju ispada bitno je da nije u porocima
M

MarcoDobrico

pre gotovo 2 godine

Nejpir, Markovic, Ivanovic Nedovic, Dobric, Lazic Holand, Lazarevic, Bentil, Mitrovic, Ilic Martin, Petrusev Jos jedan igrac na krilu i Ristic bilo bi top
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Kvota da Partizan osvaja EL 40, kvota da Zvezda osvaja EL 80! E sad pre sezone kvote se mogu praviti samo i samo na osnovu budžeta timova...
B

Bookies

pre gotovo 2 godine

Slabo ti kladionica ide, 100%...
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Nije 40 nego 35
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

I ne prave se prema budzetu timova nego kakav tim imate.. Imas prilike da vidis kakva ste pojacanja doveli.. Od vas su samo tri tima gori.. A Partizan je kvota 35
p

plavac

pre gotovo 2 godine

kmeeee
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Not great not terrible! У суштини мање више нам је исти буџет као и претходне године: Холинс-Холанд, Вајт-Бентли, Калинић-Недовић, Давидовац-Петрушев! И на то додајте још Далибора Илића који дође на разлику Радоња-Јовановић! Е сад остаје да се види ко ће уместо волтерса, ако дође Напијер то је дефинитивно искорак, а ако дође неки Кобс онда се јасно види да су браћа Нордеус тотално заврнула славину!
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Vajt i dalje naš igrač i nema nameru da ide. Dakle na četvorci: Bentli, Vajt i Ilić a na petici: Hasan, Petrušev, Mitrović i Kuzmić. Ozbiljna gužva, mada je Kuzmić valjda otišao u FMP...
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Колико сам ја чуо Кузмић иде у Шпанију, али добро... За Вајта си у праву, мада верујем да ћемо урадити све да га се ратосиљамо како знамо и умемо... Поента је да је ово буквално у пар стотина хиљада исто вредан тим као и проплогодишњи, који је и онда био јефтинији од нордеуса, а ове године како стоје ствари на кладионицама биће и више него дупло јефтинији!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ништа ми није јасно ни за Звезду ни за Партизан. Ни одакле паре ни шта планирају.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

iz budžeta pio
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Sa Nejpirom i Nedovićem možemo svašta! Ako Petrušev, Martin i Bentil zakljucaju reket i iz pika donesu poene, imamo cemu da se nadamo
и

икс фактор

pre gotovo 2 godine

Шта би с Препеличем?
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Moze te da pricate sta hocete ali ovo je odlicno pojacanje za zvezdu i za borbu od 15 do 18 mesta.. Isto i Petrusev.. Inace danas je izasla nova lista favorita za osvajanje EL i zvezda se sa kvotom 80 nalazi na fantasticnom 15 mestu.. Dokaz da su stigla prava pojacanja
M

Messijesta

pre gotovo 2 godine

Koliko se secam vi ste prosle sezone bili prvi favoriti za osvajanje Evrokupa pa svi znamo kako se zavrsilo tj cela sezona bez i jednog trofeja, a isto ce biti i ove a vi se lozite opet do mile volje hahahaha
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

I mi bismo bili bolje kotirani da smo imali 60 miliona da ulozimo kao i vi...
L

LozeVas

pre gotovo 2 godine

Prosle sezone ste bili po kladionici prvi favoriti za osvajanje aba i Eurocupa. Navukli vas. I izložili.
@

@Mesijesta

pre gotovo 2 godine

Kako bez trofeja, pa osvojili su tripletu, najbolji trener, najbolja slika i najbolje zakucavanje aba lige!
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Ni ove sezone nećete videti trofeje, samo se ti zagrevaj ko ulje na tiganju, ništa se na silu ne može uzeti, budi uveren u to.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

bentil-zek ledej na steroidima a bukvalno 5x jeftiniji.to je ona kockica koja je nedostajala.
1

130 k

pre gotovo 2 godine

Ste ga onda platili! Bas dzabe
P

Pb

pre gotovo 2 godine

Auuu sta rade i jedni i drugi to je država kriva navijamo za Zvezdu i Partizana u evroligi i takmičimo se sa ozbiljnim klubovima i državama koji su finansiski jači od nas i dovodimo neki strance sa kao nekim iskustvom i reputacijom i plaćamo ih debelo u poslednjih nekoliko godina bruka.Na naše mlade igrače i naše talente smo zaboravili treniraju u katastrofalnim uslovima sramota u manjim sredinama.Posle se svi pitamo kako nismo na Olimpiskim igrama kako ispadnemo sa SP,a za neku godinu nećemo imati ni jednog kvalitetnog igrača za rep. Jer već sada nemamo ni jednog od 18,19,20 godina kojo bi bili budućnost ni u zvezdi i u partizanu megu da ne računam oni odma prodaju u NBA,tako da se crni piše za budućnost košarke sve mi se čini da će se to videti već na evropskom zapamtite to!!!
0

0693

pre gotovo 2 godine

Tu je Mega da izbacuje talente jedina izgleda...
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Pa ovo je hit. Sad mi je jasno zasto Zvezda dovodi ovoliko mrcina, ima da prebijaju protivnike svaki mec. Ovo ce biti hard core ekipa, nikome nece biti drago da igra protiv nas. Bice licnih ali imacemo mi dovoljno igraca da tamburamo. A tek komse kad dodju bice plakanja. Kao Detroit nekada.
S

Sniper

pre gotovo 2 godine

Ne ali stvarno ajmo sad ozbiljno. Zanemarimo klinačko prepucavamje, toga je stvarno preko glave. Bez zezanja, odakle pare i jednima i drugima.Kad ni jedni ni drugi ne zaradjuju ništa, nikoga ne prodaju godinama, od ulaznica smešna zarada, apsolutno nikakav vid samofinansiranja. Ovo što rade oba kluba u zadnjih mesec dana je neverovatno. Ovo su sve ozbiljni igrači sa ogromnim primanjima. Stvarno, ali stvarno se pitam odakle, ko daje toliko
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Даје држава, по мени без разлога, ово је превише. Партизану не треба дати ништа, јер није заслужио, а Звезди је требало дати да сачува ону екипу и доведе или Мартина или Петрушева. И то је то.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Smesna zarada za tvoj klub od ulaznica, jer ne mozete da napunite ni pola haje, a Partizan ce ove god da zaradi od ulaznica 5 m evra
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

@Bratina Druze, je l te nije sramota ovih reci?! Naravno, Partizan ne treba da postoji, sve dajte Zvezdi! Sramno!
B

Bratina bratko

pre gotovo 2 godine

Privatnom klubu ne treba nista...Ili ipak treba?! Zar nije dovoljno 16 miliona evra oprostenog duga 2011.-e?!
G

Gost za humska

pre gotovo 2 godine

Sve voliš da komentarišeš a pojma nemaš,pet miliona evra ne možeš da zaradiš ni u Lš u fudbalu ili vi stvarno baš ništa ne plaćate,pa ni halu.Ako je tako nemoj da pišeš"zaradimo",nego dobijemo na poklon.U Areni ako ti ostane čisto 50 hiljada evra na utakmici odličan si posao napravio.
P

Pavlee

pre gotovo 2 godine

Još jedan periferac iz Eurolige, pardon Komercialne lige koji je stigao kao "pojačanje". Pa ko će sve to da gleda i navija za vas (Zvezdu/Partizan). Uništavate domaće igrače i srpsku košarku i više gubite starih nego što dobivate novih navijača i to u borbi za opstanak u Komercialnoj ligi, a kamoli neki ozbiljniji rezultat. Obe uprave idite malo u...!!!
S

Sasa 79

pre gotovo 2 godine

A kazi koji su to domaci igraci koji mogu da igraju EL?
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Što je četiri stranca od 15 igrača toliko strašno?Martin,Bentli,Holand i Vajt,ako dođe još neki Vajt odlazi.Najveću ulogu u Zvezdi će imati Nedović,Dobrić,Mitrović,Petrušev i odbrambeno Lazić,ne verujem da Ilić neće imati solidnu minutažu.Mislim da ti komentar nije na mestu što se tiče Zvezde.
M

Marselinjo Karioka

pre gotovo 2 godine

Coki bi se povuko ali samo da proveri moze li se pobediti partizan od 22mil.
P

Pa djdh

pre gotovo 2 godine

Da ga dobije sa nekim sklj timom pa i ok,, al sa 2 3 mil manje i nije neki skandal uspeh
P

Podrska

pre gotovo 2 godine

Novom treneru, ali kako bi ovo radonja upakovaooo...auuu!
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Гробарски коментари у јулу "хахаха, склапа се млада екипа да доминира, све се враћа на старо, Звезда пропада са старим играчима, ово им је последња сезона, зна Жоц стари лисац". Гробарски коментари у фебруару после изгубљеног купа "страшно, прескупа екипа Звезде, нису наша деца крива, само треба још више волети Партизан, Жоц ће им показати на крају, то је највећи тренер". Гробарски коментари после АБА "апартхејд, уништава нас држава, ко да победи Човићеве евролигашке аждаје, није Жоц крив, судије су га сасекле, зна се све унапред". Гробарски коментари после КЛС "страшно, зар је ово кошарка, ето узмите све, није више ни битно, све ће се ово једном лане звати"
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

Kako si ti zaljubljen u grobare pa to je strašno.....
C

Cazorla

pre gotovo 2 godine

Treba nam jos bekova,iskreno ne bih imao nista protiv da to bude Prepelic
S

Sti‘go bentli

pre gotovo 2 godine

za razvoj srpske kosarke
B

Bekovi

pre gotovo 2 godine

Ajde bekove sad i pikenrol igrače, ne može Marković sam, Ivanović je nestabilan.
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Hahahahahahha...pa ovo je pojacanje za Partizan. Realno vise lici na Kuzmica po statistici nego na ozbiljnog igraca. Pojacanje a prosek mu je 2,5 poena i 3 skoka...ma daj!!!
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

taj Bentli nas je ubio u Pioniru ove sezone
M

Milos1026

pre gotovo 2 godine

E sad vec mora Milutinov da bi se pariralo.. Sjebase Petruseva, ispalio Partizan zbog minuta.. Mislim da treba da olade navijaci oba kluba. Vise mi je muka kada udjem na komentare a prica se samo o parama.Oba kluba su ocigledno dobila dobre podjednake budzete. Ne valja nam kada se dovodili Ratkovica i Vrabac ili Misanovic i Bakic, sada nam ne valja kada dovode igrace iz evroligasa. Mislim da se treba uzivati u spektaklu dva tima jer pitanje je sta ce biti one tamo sezone..
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Ti znas da je Petrusev ispalio partizai zbog minuta? Ne znas gde si konja vez'o, cuti tamo
M

Milos1026

pre gotovo 2 godine

Pa zbog cega je? Zbog para? Ili ga nisu ni hteli? Sam je rekao pre mesec dana da nece slusati srce vec ce otici tamo gde ce mu biti bolje za razvoj karijere, a dok je bio u Megi nakon incidenta sa Zagorom objavio sliku u Partizanovom dresu. Konja nemam a tebi svaka cast ako znas gde ga parkiras..
G

Gostioničarr

pre gotovo 2 godine

Pogled neukaljan inteligencijom. Šalim se, takva neka slika, neka oba kluba budu jaka.
I

Iiiiiiyyy

pre gotovo 2 godine

Po dosadasnjim pojacanjima i laiku je jasno ko ima veci budzet, ali zna se ko ce ponovo slaviti na kalemegdanu u junu!
K

Ko?

pre gotovo 2 godine

Ako partizan bude prvi ko pre neku sezonu, možda bude prekid zbog nove kprone? 🤣
L

Lool

pre gotovo 2 godine

Haha ma kod vas igraju za kikiriki🤡
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

Doveli ste 7 pojačana, a KKP 4. Sipa li sipa iz budžeta predsednikov batica. Probili budžet od 20.000.000
@

@gunđalo

pre gotovo 2 godine

Pojasni kvote kladionica kkp-40, kkcz-80, ako se ne znaju rosteri timova za narednu sezonu??? Jedino objašnjenje je da koliki god Zvezda ima budžet vi imate duplo veći
m

majstorcina ns

pre gotovo 2 godine

klasicno drvo, ukanalio milano protiv efesa u top 8.
4

456

pre gotovo 2 godine

Zvezda nema sutera. Fali igrac kao Beron.
D

Djole 030

pre gotovo 2 godine

To izazivate pit bula. Nemojte pit bul kad ujeda ne pusta 😉😀
b

brateuuu

pre gotovo 2 godine

Oćemo sad da krenemo da pevamo pesme na engleskom sa ovoliko stranaca?
G

Gočević

pre gotovo 2 godine

Jel ovo peti centar u ekipi?
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

pa godimakukamo kako nemamo centra...sad ce ih biti 5
R

Realll

pre gotovo 2 godine

Jos jedan prosecan igrac koga nece Mesina a Covic skuplja otpad hehehe
l

lololo

pre gotovo 2 godine

Ne možemo mi Mesini da uzmemo dva najbolja igrača ipak
m

mixM

pre gotovo 2 godine

Da li je neko stvarno pomislio da ce drzava dozvoliti da FMP ima manji budzet od Partizana??? Ma ajde ljudi ne zanosite se....
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

ФМП има мањи буџет од Партизана, а по резултатима су исти, не освајају ништа ни једни ни други. Разлика је што из ФМП изађе понеки добар играч.
P

Prvaci Evrope

pre gotovo 2 godine

Dobro Došao Ben Bentil Majstore u Crvenu Zvezdu
>

>.<

pre gotovo 2 godine

Navijači Partizana ismevaju igrača zbog nezapaženog učinka, pa nemamo mi para da dovodimo najbolje strelce ekipa sa F4, najboljeg igrača PAO-a, Nanelija, igrače Barselona i da plaćamo najskupljeg trenera, nego nas vodi početnik sa igračima koji su uglavnom bili ispod radara (a koji imaju kvalitet i borbenu crtu) u evropskoj košarci.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Niko nije rekao da Zvezda nema para, ali odakle Partizanu tolike pare? Zamalo ispadoste iz ABA lige prosle godine i bez trofeja dve sezone… na osnovu cega vama milioni?
D

Duskooo123

pre gotovo 2 godine

Kako ne znas odakle nam pare, vi ste osnovani 2011 i odma u Aba ligu i El ste ugurani. E pa tako. 😀
1

1213231

pre gotovo 2 godine

Ko finansira Fmp, i odakle njima za 9 pojacanja i za Evropu ove godine? Oni nikad nisu ništa osvojili 😁
K

KK Zvezda est.2012

pre gotovo 2 godine

Pa dobro ako se to pitas, pitaj se isto odakle vama onja budzet 2012 kad ste sezonu 2011 zavrsili na 11om od 12 mesta u ABA Ligi i bili za bod bolji od Zadra koji je tada ispo.
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Ti to ozbiljno ili se salis? Da niste mozda dosli do mekog novca preko Aba ili EL. Vecu glupost davno nisam procitao Branko ti si kralj
G

Gostiksoks

pre gotovo 2 godine

A odakle vama pare?? Napravili ste neki milionski transfer?? Prosli ste u top 8 godinama?? Imate svoje sponzore ?? Nema bato,sve drzava daje i za jedne i za druge!!! Dosta su davali samo vama godinama a u evropi nikakve rezultate nemate!!! Znam da vam je krivo,zato sto ste alavi i sujetni ali na zalost tako je,sada sledi preokret!!
G

Gos

pre gotovo 2 godine

A odakle Zvezdi?
4

446

pre gotovo 2 godine

Na osnovu cega Zvezdi od 2013,4 te vise para nego Partizanu?Bas sam promenom vlasti?Nije videla titulu 13 godina,ni evropu,nije postojala?!
@

@446

pre gotovo 2 godine

Evo videh da si ti 1000 grobar sa istim odgovorom pa reko aj da proverim, nemoguće da baš tolko ljudi bezočno laže i lupeta gluposti. Evo rostera Zvezde na početku sezone 2013 godine (u zagradama godine igrača i odakle su došli): Nelson (28/Cholet basket), Katić (33/Zvezda), Blažič(23/Olimpija), Marjanović (25/Mega), Dragićević (27/Azovmaš), Simonović (27/Zvezda), Radenović (29/BC Donjeck), Lazić (24/Zvezda), Tejić (18/Zvezda), Šilb (30/Elan Chanlon), Mitrović (20/Zvezda), Rebić (18/Zvezda), Dženkins (24/NBA) Trener: Dejan Radonjić (43/budućnost, 4 godine trenerskog iskustva) Prvo: Mi smo te godine igrali evroligu i shodno tome dovodili igrače. Partizan je prošle godine završio SEDMI!!! u ABA i plaćena mu je pozivnica u Eurokup. Drugo: Doveli smo JEDNOG igrača koji je imao neki renome i vrv bio skuplji, a to je Čarls Dženkins. Partizan je doveo Pantera (28/Armani), Ledeja (27/Armani), Lesora (25/,Maccabi), Smailagića (21/NBA), Kurucsa (23/NBA). To je PET direktno iz NBA/Evrolige! Mi igrača iz jakog Evroligaškog kluba nismo doveli do 2015/16 i Gaela Mekela! Treće: Radonjić sa 5 godina trenerskog iskustva u Budućnosti, ŽOC… Pa dobro bre grobari, o čemu vi pričate? Kakvim parama? Pa samo Panter, Ledej, Kurucs i ŽOC pokrivaju ceo budžet Zvezde te godine sa sve spremačicama i redarima! Kako bre ustanete ujutro i pogledate se u ogledalo?
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Plata 70 meleona, siknica
:

:3

pre gotovo 2 godine

Partizan i njegovi navijači su relativno nebitni da bismo se osvrtali na njihove komentare. To je klub koji nije osvojio ništa vredno gotovo deceniju, niti su bili među elitom evropske košarke. Završiće kao i svaki instant projekat, tipa PSŽ u fudbalu. I prošle godine je tako bilo kad su doveli dva najbolja igrača ekipe sa F4 pošto su prethodno bili 7. tim ABA lige.
P

Pablo Laso

pre gotovo 2 godine

Druze jedini instant projekat u Srbiji je KK Zvezda koja je se pojavila 2012 iz nicega s budzetom koji Partizan nije imo sa 15 godina Evrolige. Razmisli malo
Д

Деда

pre gotovo 2 godine

Добар играч, Звезда прави бољи тим од Партизана, Партизан има звучна имена али то је скуп индијанаца где ће свако своје да тера.
C

Covketizam

pre gotovo 2 godine

Tako je Deda reci im... lep tim za poslednju godinu u Evroligi :-)))))
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Ali najjace - Grobari koji dovode igrace cije plate nisu ispod milion i po godisnje a idu i preko 2 miliona, i u ciji je klub uslo 60 miliona u samo godinu dana, nama spocitavaju jer dovodimo igrace. Pa nama pola tima otislo, naravno da neko treba da dodje. Sta ste mislili, da cemo sa 5 igraca da igramo ove sezone? I kad se skupe sva nasa pojacanja, nemaju platu kao Naneli i Papapetru (ili kako se vec zove), o ostalim vedetama avangarde da ne pricam. A sad kad je ovaj dosao u Zvezdu, najkasnije do sutra uvece ocekujem da Partizan dovede bar jednog igraca sa platom 3 miliona godisnje.
M

MOT

pre gotovo 2 godine

60 miliona hahaha gde iskopavate vise ove cifre, pocelo je sa 10 miliona pa preko 30 dodjosmo do 60.
a

asi

pre gotovo 2 godine

Sam Covic je rekao da je Zvezda imala veci budzet ali vi i dalje lazete al sada samo sebe. Mi ostali smo jasno culi.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@mot - Matematika je jasna - prosle sezone preko 20, ove preko 30, jer ste skuplji deo tima zadrzali, i doveli jos skuplje igrace, nekima povecavali plate. 20+30+ ostatak = minimum 60. I sve to u godinu dana! Bolesna je vasa ambicija i ovo sto radite! Vise ste potrosili vi u kk nego Zvezda u fk! Da li shvatas sad nivo vaseg ludila?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@asi - gde rekao? Kada? Za koji period? Posto tebe decko ULEB demantuje, bezobrazan pa objavljuje zvanicne podatke, jer poslednjih minimum 5 godina imate veci budzet od Zvede iako igrate slabije takmicenje.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

Dobrodošao Bendžamine NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
R

Rumenko sladoled

pre gotovo 2 godine

Ocekujem da ovaj igrac tokom sezone, dobije pravilno rasporedjenu minutazu. Mislim da moze da pomogne. Podrska treneru da lepo poslozi ekipu i da je uigra. Ocekujem jos maksimum 3 pojacanja (plej) obavezno.... Imenima ne licitiram , videcemo.... Bice lepa ekipica...Napred Zvezda !
O

Ognjeeeen

pre gotovo 2 godine

Ne znam zasto mi se cini ali mi deluje da je Covic selektirao ekipu tj. samo da dovede neka jaca imena kako bi parirao Partizanu, a koliko se trener tu pitao...
G

Gostgi

pre gotovo 2 godine

Bentil nije veliko ime, gde god je igrao bio je prosecan i u rotaciji sa skromnom statistikom.
D

Duskooo123

pre gotovo 2 godine

I posle kažu, kako nema se para, sve dali Partizanu.A niko ne pita otkud Fmp-u pare, doveli 9 igrača novih. Zvezda 6 i Fmp 9. Ukupno 15 pojačanja iz dzepa Čovkinsa
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Zvezdi je otisla cela prva petorka sa sve trenerom a igraci koji su dosli nisu ni blizu onih koji su otisli sa sve trenerom. Kod Partizana ostalo sve sto icemu valja i dovedena za sada 3 igraca koja su kvalitetom u top 10 igraca koji igraju u europi. Mislim kako vas nije sramota da tako spinujete? Ok vi imate ne ograniceni budzet i bukvalno pravite dream team europe koji ce biti prvi favoriti za osvajanje el i onda dodjete i jos se pravite francuske sobarice koje pricaju o nekim parama. Sramota.
D

Dakara

pre gotovo 2 godine

Mnogo smo se zaneli u celoj prici i MI i vi grobosi o visokom plasmanu u ovogodisnjem izdanju EL. Dovodimo navodno pojacanja kao na traci sto ne znaci da cemo biti u TOP10 a kamo li nesto vise od toga. Jace timove ce sigurno imati Barsa, Real, Efes, Fener, Oly, Panata, Monako, Makabi, Virtus, Milano, pa mozda cak i Valensija. Uzdate se u Zeljka, a i sami ste svesni da je stil kosarke koji on gaji i forsira odavno prevazidjen. Dokaz tome je ispadanje iz EK od prosecnog tima Tuti Fruti Burse, pa nijedan osvojen trofej u protekloj sezoni. Za trenera tog renomea i sastava sa kojim je raspolagao blago receno doziveo je totalni neuspeh. Ni ove sezone sa ovako skupocenim pojacanjima nece se nista mnogo promeniti jer ce konkurencija u EL biti paklena, dok je ABA rezervisana zna se za koga. Ostaje kup kao utesni trofej, ali slaba je vajda od toga, ako ga osvojite zbog ogranicenog broja stranaca u timu. U sustini bice, tresla se gora rodio se mis, a onda sledi ko je poslednji neka ugasi svetlo. Nazalost taj poslednji ce biti limar iliti sekac iz sela Prislonica kod Cacka, opet ponavljam NAZALOST, bez ikakve ironije. SPORTSKI POZDRAV
G

Gost41

pre gotovo 2 godine

nema se para a sesto pojacanje doveli
G

GrobarKosmet

pre gotovo 2 godine

Odakle im pare za ovakve ko sto dovode Mornar i Borac

Borko Mitrovic

pre gotovo 2 godine

Ljubomora je to isto.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Само да кажем комшиници,немој случајно да сам вас чуо да је Партизан државни пројекат,а ради мене можете и Леброна довести искрено!
4

446

pre gotovo 2 godine

Kako moze Partizan da bude to pored zivog Av koji sistematski je i unistio kk i fk Partizan?Sad malo pegla stvari sa basketom kao zato sto je izvaljen sta radi..godinama..
k

kimiki

pre gotovo 2 godine

Beamer,benz or bentley
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Ovi sto pisu da ce petrusev biti treci centar grdno se varaju.dosao je kod vas samo zato jer je dobio obecanje za veliku minutazu.znaci petrusev vjerovatno u startnoj petorci.
K

Kaonski manastir

pre gotovo 2 godine

Ohoo,pali se Bentli,mašina!
S

Stizeeee

pre gotovo 2 godine

Laberiiii
@

@ložač

pre gotovo 2 godine

Ne govori ono što nije. Ledej dobio otkaz i onda ga uzeo Partizan. Ali ti drukčije ti ne možeš. Yamo izmišljotine ponavljaš dok i sam ne poveruješ u njih
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

Ledeju je istekao ugovor, ali hajde da kazemo da je i dobio otkaz. Taj Ledej u istom tom timu davao u proseku 10,5 poena i 4,5 skoka u Evroligi, a ti velicas ovog koji nema ni tri skoka po utakmici i manje od 6. poena.
U

U dresu kvinsi milera

pre gotovo 2 godine

I dalje sam ubedjen da je ovo spin, da ce doci neko drugi, a i bentil nije los igrac...
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Tanko Deco,tanko

Borko Mitrovic

pre gotovo 2 godine

Ljubomora je to.
G

Gostiiii

pre gotovo 2 godine

Samo jeftini domaći igrači u oba blizanca što ih država ne finansira nego od prodaje dresova žive
G

Gost grobari

pre gotovo 2 godine

Najveći plej u istoriji košarke Eksum u EL 6 poena i 1,6 asistencija,manite se komentarisanja.
N

Nije igrao

pre gotovo 2 godine

Pleja u Barsi nego trojku
G

Gost za nije igrao

pre gotovo 2 godine

Onda još gore.
T

Trtavac

pre gotovo 2 godine

Baš je bio učinkovit
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Odakle je ovaj sad isplivao? Singlton, Nejpir, sta je sa njima, samo neke buve puštaju razni portali. Kako god ne znam zasto je ovaj batica dosao, ima kao atletiku ali su mu cifre uzazne, mada nisam ga ispratio da budem iskren.
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Nisi ga ispratio ali znas da ima atletiku i da su mu cifre uzasne 🤦😂😂😂. I sve to onako 😁. Evo ja sam ga pratio, igra 4-5, bolje se snalazi na 5 jer osim sto je fizicki dosta jak ima odlican sut sa distance, pre svega za tri poena, i to radi krpz cijelu karijeru. Najveci problem mu je taj sto je u svakoj ekipi bio druga opcija, nigdje nije dobio pravu ulogu, tipa 25 minuta zato nema brojke.Procenti odlicni i za 2 i za 3 kroz cijelu karijeru. Vrti pik odlicno, rola super i pretezno tad kuca, dok siri u pozicionom napadu i sutira za tri poena(u regularnom dijelu na nesto manje od 3 pokusaja po utakmici preko 45 posto za tri poena)... U prevodu super igrac, u prajmu(tek 27 godina).
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Juce objavljeno na jednom portalu da je dosao Nejpir da se ceka samo promocija. Ocigledno se bore svi za klikove, vise ne verujem nikom dok ne vidim sliku sa dresom.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Dosao jeste, to je istina....ali nije prosao na lekarskim pregledima...steta.
d

drobilica kicme

pre gotovo 2 godine

Da je radonja znao da ce u zvezdi imati neogranicen budzet za pojacanja,nikad ne bi otisao u pao.
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Oslobodio se budzet kad je Radonja otisao

Forzza

pre gotovo 2 godine

Ovo deluje na spin kao i za Zorana Nikolića takođe preneo Sport Klub!
I

Idemoooo

pre gotovo 2 godine

Jel Bentil sa Bentli stiže u BG 😂😂😂 Daj Šabazaaaa
G

Goyt 1214

pre gotovo 2 godine

Zbog ovog je Ledej dobio otkaz u Armaniju, mora da mu je plata duplo veća od Ledejeve. Sada će transparentni da izađu sa eksel tabelama
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Ледеј и Пантер нису добили никакве отказе него Армани једноставно није могао да испарира финансијској понуди нордеус милионареса
B

Budak

pre gotovo 2 godine

A jel idete na F4!?
L

Laktasi

pre gotovo 2 godine

A kad ste zadnji put igrali EL? Proslo 10-11.god od tad,ni penzioneri se toga vise ne secaju koliko je to davno bilo!
C

Cure

pre gotovo 2 godine

Ne samo ABA ligu zelimo i kls ali vi to ne igrate
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

opet im se ide na f4, i prosle godine im se islo
G

G

pre gotovo 2 godine

@laktasi mi smo bili barem, cak 4 puta, osvojili jednom, 3 evropska kupa Koraca danasnji Evrokup, a vi? Mozes li mi reci sta ste vi uradili? Sve u svemu iskreno i objektivno akroz od pojacanja vam valjaju samo Nedovic, pola Petruseva i pola Bentila ostali… ako ih povrede zaobidju to je to bicete kao i do sada 14-16 mesta, a ako ih ne zaobidju vas je top17!
L

Lel

pre gotovo 2 godine

Nema se para🤡
7

73

pre gotovo 2 godine

Citam komentare gde se spominje njegova statistika od 5 poena...Pa to je.ono.upravo sto nam treba jak pod kosem sa statistikom koju ima...Pravi se tim koji treba da ima hemiju,nisu svi igraci predvidjeni da budu skoreri...na sta bi to licilo.Zna se ko treba da uzima poene,dvocifreni ucinak mogu da imaju Nedovic,Dobric,Holland,Petrusev,Nejpir,Ivanovic,Martin...Bentil sa svojih 5 po utakmici sasvim pravi igrac za hemiju tima...To su ti igraci poput Bentlija,Ilica,Lazica,Lazarevica,Markovica,Vajta ciji ucinci sa pojedinim kosevima u vaznim trenucima upravo cine tu timsku igru iz koje stasava pobednicka ekipa.Bentli je sa svojim predispozicijana savrsen Zvezdin spoj.
A

Ako ces iskreno

pre gotovo 2 godine

Toliko je jak pod kosem da ne uhvati ni tri citave lopte po utakmici za tri godine igranja u Evropi. Realno za neku rotaciju je i igranje 10ak i koji minut vise. Pod kosem je jak onaj ko hvata 7-8 lopti po utakmici, a Bentil toliko ne uhvati za dve utakmice. Nadam se da ovo nije pojacanje nego popunjavanje rostera jer ce sezona biti duga, a od Bentila ne treba ocekivati Bog zna kakav sjajan doprinos.
G

Gost8

pre gotovo 2 godine

Brate ne lupaj gdje je jak pod kosem, za krilnog centra je katastrofa decko debelo ispod 3 skoka po utakmici, a blokada po sezoni ima pazi sad ne 0,5 po utakmici nego 0.05 na 19 utakmica Evrolige. Sto je najgore ovo njemu nije jedna losa sezona igra tako od kako je dosao u Evropu.
G

Gostaj

pre gotovo 2 godine

Kojim predispozicijama, nemanje poena, skoka, blokada, i po cemu je onda jak pod kosem. Hoce li nedovic sam morati da daje po 60...
b

bolje da su za

pre gotovo 2 godine

10 x manji novac doveli Tinu Krajisnik.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Jak i ništa više.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Za razliku od recimo Lesora koji je oličenje inteligentnog igrača...
G

Gost za niš

pre gotovo 2 godine

A tek Smajli,što je inteligentan,za njih je Mitrović,košarkaški Ajnštajn.
A

AR

pre gotovo 2 godine

Objektivno gledano ako Partizan ne dovede pleja, fmp tu ima prednost. Partizan je jači na 2 i 3, ali tanji na poziciji 4( bolje je skockano Bentil, Mitrovici i Ilic od Ledeja, Smajlija i Tristana), dok je na centru skoro pat pozicija. Verujem da i jedni i drugi dovode upravo po 2 igraca, pleja i jos jednog pod obrucem
S

Svasta

pre gotovo 2 godine

hahahahaha Mitrovic bolji od Ledeja, u kom to univerzumu!?
G

Gost8293

pre gotovo 2 godine

Oavaj Bentil nije ni na novou Zvezdinih i Partizanovih igraca, pogledaj mu statistiku, i to nije jedna losa sezona, nego tri ujednaceno lose. Da je Mitrovic bolji od Ledeja to je tek glupost. Sto govori i ABA statistika Ledej je bolji u svim poljima. Odnosno Ledej daje 11,9 poena po mecu naspram Mitrovicevih 8. Ledej ima 5,7 skokova po utakmici Mitrovic 4,5, Ledej ima 2,5 asistencije po mecu Mitrovic 1,5. A statsitike Mitrovica i Ledeja su daleko bolje od Bentilovih, realno od njega ne treba ocekovati mnogo odigrao je tri sezone u EL i u sve tri mu je ucibak bio marginalan.
A

AR

pre gotovo 2 godine

Mislio sam da je Ledej bolji igrac od Bentila, ali su mitrovic i ilic bolji od Smajlija i Tristana
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ko je to bolji od Nedovića i Dobrića,Panter?Nedović je profesor košarke za njega.
G

Gost za 8923

pre gotovo 2 godine

Uporedio si centra i krilnog centra,i to Ledeja koji je igrao prosečno 40minuta,svaka čast.
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Недовић>Пантер, увек и у свему осим у висини плате
A

AR

pre gotovo 2 godine

Objektivno gledano ako Partizan ne dovede pleja, fmp tu ima prednost. Partizan je jači na 2 i 3, ali tanji na poziciji 4( bolje je skockano Bentil, Mitrovici i Ilic od Ledeja, Smajlija i Tristana), dok je na centru skoro pat pozicija. Verujem da i jedni i drugi dovode upravo po 2 igraca, pleja i jos jednog pod obrucem
M

Mali srbin

pre gotovo 2 godine

Covek od koga se najvise ocekuju poeni je nedovic koji ce sigurno pola sezone biti povredjen i zaista mi nisu jasni ovoliki centri i ova pojacanja...ko ce daje koseve...Branko Lazic?
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Shabaz i Nedovic ce davati svaku utakmicu po 20 poena
D

Dzoni-1970-

pre gotovo 2 godine

Sprdas se sa najboljim poenterom u istoriji tvog kluba?
о

окнарб

pre gotovo 2 godine

Хоћемо Пенгоза Човићу
D

Dnevni avazz

pre gotovo 2 godine

Dolazzi ŠABAZZ
L

Ljudii

pre gotovo 2 godine

Shvatite da statistika nista ne znaci, u Zvezdi ce imati daleko vecu ulogu, i bolje on nego onaj iz fenera, dosta je fizicki dominantniji i moze da utice na igru na oba kraja terena. Moze dati minute i na 5 a prvenstveno je 4. Odlican prelazni rok nisu ne znam kakve bombe ali dobra selekcija, bio je u Milanu iskusan je prilicno i ovo mu je sansa da se naplati debelo. Svako ko je malo odskocio u Zvezdi naplatio je debelo.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Kuzmic ima bolju statistiku od ovog.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Imai od Eksama ili kako se već zove,pa oni pričaju kao da su doveli Karija .
G

Gostkj

pre gotovo 2 godine

mnogo igraca preplacenih koji ne umeju da izmisle kos a placeni masno i zauzimaju mesta nasoj deci . strasno sta se desava . 5p i 2.5 skoka po mecu. strasna statistika koja ga preporucuje
Z

Zelen

pre gotovo 2 godine

Jer ti znas da je on dosao na polovini sezone da bukvalno pokrpi rupe u Armaniju zbog povreda znaci nije isto nego kada si na pripremama sa ekipom od pocetka slicno kao i Markovic kada je došao u CZ pa ga pljuvali a on nije igrao aktivno kosarku pola godine,,,,
k

kenjac

pre gotovo 2 godine

Ozbiljna ozbiljna ekipa, još ako dođe Šabaz, biće brutalno. Ozbiljnu košarku ćemo gledati sledeće sezone, iako mislim da se dosta kockamo sa trenerom, ali nadam se da grešim. Jedno je sigurno, moju podršku ima, a morali bi svi navijači da budu vetar u ledja, a ne odmah pljuvačina. Napred Zvezda! Sportski pozdrav.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Eno izale nove kvote za osvajanje EL, toliko dobar tim pravite da je kvota 80 na vas, 15 tim od 18 ahahahahahahahahahahahahahaha PARTIZAN KVOTA 35..
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Delije bojkotuju evro ligu i Aba,ne dolaze,nema organizovanog navijanja.
D

Dr Nebojša

pre gotovo 2 godine

Nemanja, Filip, Stefan, Ognjen, protiv Kevin, Matijasa, Jama, Zeka pa gde ces lepše. Ko će bre kup korača da vam igra, ah da zapalicete
I

Igrace nam

pre gotovo 2 godine

Smaijagic,Avramovic,Andjusic,Koprivica,Vukcevic,Trifunovic a ne penzioneri koji reprezentacije vise nikada nece videti!
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...videli smo kako je prosla reprezentacija sa vasim talentima, ostacemo bez plasmana, dok su igrali penzioneri borili smo se za zlata...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Sve je to Ok, ali daj nekog igrača tipa Beron, Lojd itd.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Nemanja Nedovic
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Zn. Nedović i ko još??? Nedović, Beron i Lojd ne igraju na istim pozicijama. Treba još neki koš igrač osim Nedovića. Uglavnom se dovode defanzivci.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Slazem se, ali tu je i Dobric, Ivanovic i nadamo se da ce doci Sabaz, nemoj da brines
G

Gostwj

pre gotovo 2 godine

Sticem utisak da se nekad dovodi samo da bi se nesto pricalo. Nasa centarska ilinija ponaosob kojom prose sezone nismo bili zadovoljni je i po skokovima i po poenima bila uspesnija od ovog decka. Statisticki za tri godine on jos nije dospeo na citava tri skoka po utakmici, a nasi centri i krilni svi u proseku imaju po 4,5 pa navise skokova, cak su i poenterski bolji.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Dobre smo igrace doveli, ali trenera bez autoriteta i imena. Ne znam zasto Radonji nisu ovakve igrace dovodili.
E

Evo ja cu ti reci

pre gotovo 2 godine

Zato sto nije hteo Radonja ovakve igrace. Vise preferira domace zbog autoriteta, atmosfere u ekipi i timskog duha. Uvek je kockanje igrati sa mnogo stranaca, ali mora se pokusati, naravno ponovo imamo jako domace jezgro.
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Svi neki po 3 poena u proseku, fali nam jos 2-3 ovakva pa da imamo sigurnih 50 p po utakmici
n

nmvz

pre gotovo 2 godine

znači ništa od singltona...
u

ubitacni

pre gotovo 2 godine

ode dizel na 300 din
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ala smatate vise sa ode dizel ode struja
n

nczzzzz

pre gotovo 2 godine

Ce crknu grobosii rendajj cveklu
D

Dani su nam odbrojani gace nam se tresu

pre gotovo 2 godine

Kako necemo, pa Kuzmic kojim niste zadovoljni u ima daleko bolje proseke u Evroligi od ovog postite 6,5 poena po mecu i ima 4,7 skokova. Ovaj za tri godine igranja u Evropi nije uspeo da zabelezi prosek po 3 skoka po mecu nego ke debelo ispod toga, a najbolja poenterska sezona mu je pretprosla kad je belezio 6 poena po mecu. To je to krilni centar koji ne skace, ali zato i ne postize poene. Da Bog da da vam svako pojacanje bude ovako, da vam se slatko ismejemo.
E

Easy

pre gotovo 2 godine

Polako tako ste i prosle godine govorili, ali bukvalno smejali se holinsu i ostalima.
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Ako su i pare sa Kosova nije nikakav problem, al ajde objasni kad sve to znas, odakle pare tvom legendi kosarke Ostoji,sigurno je isao da bere visnje i tako napravio milione i baca u klub koji zadnjih 7 godine osvoji 2 kupa Koraca
D

Djedo

pre gotovo 2 godine

Prodao babinu njivu bato...:)))

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Mislili su da ce prekinuti osmogodišnju dominaciju konacno...Polako polako,tek sad treba da nas pobedite ..Čitali smo da je "raspad sistema" posle odlaska Radonjica, Davidovca,Holinsa i KALINICA ..Ali sampion Srbije i Jadrana sa Kalemegdana ne misli tako,i nece prepustiti lako tron za miseve
5

55y

pre gotovo 2 godine

otisli sa Kalemgdana 2013 u Zeleznik
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

I mi njivu za EL imamo!!!
G

Gost9e

pre gotovo 2 godine

hahahahahahahah Pa ovaj dabl dabli skupi za cetiri utakmice tek. krilni centar koji nema ni tri citava skoka po mecu, i jedva vise od dva kosa po utakmici.
v

veliki strumf

pre gotovo 2 godine

Па што се плашиш онда??? Цвикаш бато, а??? Иначе, човек је forward, а то значи КРИЛО! Високо и снажно крило које цепа тројке и куца! Био је резерва у снажном тиму Арманија. Нек да од 5-7 поена по утакмици - довољно! Имамо далекометну артиљерију где од плеја до центра Петрушева сви сипају тројке! Плус пола њих снажно куца! Атлетски моћна екипа и врло атрактивна! Биће САСИПУВАЊЕ!
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Koliko Exsum ima prosečno poena,a koliko asistencija u EL?
M

Ma šta vas boli d

pre gotovo 2 godine

Biće opetUPPR
G

Gostsamja

pre gotovo 2 godine

bas tako, ako Ostoja ne utopi njive u Vojvodini, ne gine vam UPPR
G

Gostbre

pre gotovo 2 godine

bojim se da ovog trenera nece niko da slusa
В

ВСС

pre gotovo 2 godine

Жоца су слушали и узеше дупло голо!

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

Opa bato........ovome je celi život san da igra u FMP iz ljubavi ........
M

Marselinjo Karioka

pre gotovo 2 godine

Kako ne kapirate da DR. pravi tim da parira partizanu.
G

Gostiksoks

pre gotovo 2 godine

Opaaaa evo ga jos jedan milion evra godisnje,cisto da ne kukate vise!! Gledajte u svoje dvoriste,drzava daje i jednima i drugima isto, srecno!!!
L

Lupetas...

pre gotovo 2 godine

Koliko vi lazete, ovaj nema ni 300.000 platu...Nece ga niko.
N

NediPr

pre gotovo 2 godine

Da bio je najbolji košarkaš Olimpije koji je doprineo osvajanju Evrolige, nikako 3 centar, već isto kao najbolji igrač Makabija ili Panatanaikosa.
@

@NeDipr

pre gotovo 2 godine

Uzeli ste centra Olimpiakosu,f4 ekipe, od po 20 min proseka ,zatim 3 najboljeg beka sutera Evrolige,nudite Kalinicu jace ugovore od Barse,Dovodite igrace iz najjacih Evropskih timova hocete Teodosica ,Shabaza igrace od 2 mil eura po sezoni i nije vam opet dovoljno?!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Па докле више четворке и петице...Колико ћемо имати играча на тој позицији и колико укупно...Напред Звездо
S

Sadd

pre gotovo 2 godine

Da se nadoknadi za ove sezone sto nismo imali
Ž

Žiop

pre gotovo 2 godine

Lepo je to godinama pare što si uzimao od države da ulažeš u privatni klub, a dotična pudlica ostavljala u džepove žene, svojih šema, dece kada su porasla, Zeta.... preko firmi koje su tako i za vreme koordiniranja za Kosovo uzimale proviziju...e sada je došlo do toga da dotični mora te pare vratiti(uložiti), jel neko neće da ispadne smešan, u fazonu toliko smo ti davali, na kraju da klub ide u stečaj ponovo, a pudlica u železniku da pravi imperiju. Drago mi je zbog zvezde, kako god da bude sezona, bar je morao da vrati deo par kroz pojačanja.
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

I onda se pojavi ostoja i kaze da ce dati njivu umesto da plati porez od 7 miliona evra
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Čini mi se da ovogodišnji roster sastavlja Čović a da se trener tu pita koliko i ja.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

I sta fali? Bolje nego svih prethodnih godina gde kao krenemo da vidimo sta ce biti, pa cemo se pojacati u januaru, a do tad skor 2-9. Ovo za sad je bomba ekipa uz nadamo se Sabanadzovica
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

@Zn, šta fali? Pa seti se Alempijeve sezone sa Kešeljem, Antićem, Ročestijem, Feldino, Lesorom itd. Sve to je isto odabrao Čović.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

11 pobeda u EL sa tim kojim si nabrojao
J

Jtr

pre gotovo 2 godine

Uvek roster sastavlja covic, uvek
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Došao Petrušev da bude treći, a možda i četvrti centar ekipe
a

armija

pre gotovo 2 godine

jos Nejpir i jedna trojka i tu je kraj :)
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Trojke su Holand i Dobrić+Lazić+Lazarević. Više nego dovoljno.
c

crnaovca

pre gotovo 2 godine

Kraj je bio 2011. A sad ce opet
c

crnaovca

pre gotovo 2 godine

Lazni opozicionari opet ulazu u tim 10 miliona i to se desava vec peti put u poslednjih 10 godina. Po ko zna koji put se vidi da naš milion više bode oči, nego vaših 2.
L

LFCC

pre gotovo 2 godine

Zvezdin budzet je rupa bez dna, drzavni projekat radi punom parom!!!
N

NikaKo

pre gotovo 2 godine

Žocoglu sa 3 milke godisnje se ne bi sa tobom složio.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Sta ces kad Srbi vole Crvenu zvezdu.
a

armija

pre gotovo 2 godine

trosimo od vaseg neplacenog poreza, nije to mala para...
N

Nedovic

pre gotovo 2 godine

Sa 4 mil bi se ipak slozio!
P

Papapetru

pre gotovo 2 godine

Sa 6 bi se slozio.
H

Hasan Martin

pre gotovo 2 godine

Sa milionskim ugovorom Bi se isto slozio

Forzza

pre gotovo 2 godine

BEN BENTIL ZA LEDEYA DOKTOR KOŠARKE I JEFTINIJI OD NJEGA U ARMANIJU IGRAO ZA 500K‼️‼️BOLJI U SVIM KOŠARKAŠKIM SEGMENTIMA‼️SPORTSKI POZDRAV PRAVIM LJUBITELJIMA KOŠARKE‼️
M

Mika2

pre gotovo 2 godine

Da naročito u poenima
B

Bimba2

pre gotovo 2 godine

Pa kako ga se do sada niste setili
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

Da 100 %,zato ovoliki uzvicnici i velika slova !!!! Smiri se popi pivce,nadji neku ribicu, leto je uživaj.......
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Razumes se u kosarku ko moja baba, i ovi sto su ti dali plus.. Kakav je igrac toliko i kosta.. Kad je Ledej igrao u Milanu prosek mu je bio 17 poena po utakmici, bio je uz Pantera jedan od najbolji igaca Milana i najzasluzniji sto su igrali fajnal for.. Sad procitaj gde je bio ovaj vas tada i koji mu je prosek ove sezone pa ce ti biti jasno sto je igrao za 500000.. A Ledej u Partizanu nije igrao ni 60% od onog sta je radio u Milanu.. A videces ove god kao igra Ledej kad neces znati koga da cuvas Pantera ili Nanelija, nema usvajanja i kosarke 5 na 4
M

Mile Kontraš

pre gotovo 2 godine

Da bre Naneli strašan igrač (bio dok je igrao za fener) ne lupaj ti po mnogo..
J

Jb

pre gotovo 2 godine

Znaci za ovog igraca tacno znate kakav je a za trenera bas niste sigurni. A kako da stvorimo nekoga ako ne davanjem sanse. Ovakve price su bile i za alimpijevica pa eto, vredelo izgleda. Zato i imamo selektora od 70 i kusur i vrte nam se isti likovi 30 godina, ko ringispil. Vlada jovanovic je dobar trener, tacka. I to jedan od retkih dobrih, i zato je dobio sansu. Morace da slusa, nece biti dovoljno samostalan ali on to vec zna...tako da, videcemo
S

Samo ravnopravno

pre gotovo 2 godine

Stiže 1 i 5, bez lažne skromnosti ni 15 ovakvih Vam neće pomoći.Ne zbog igračkog rostera već zbog trenera.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

То причате већ 10 година, нико вас више не схвата озбиљно.
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Videli smo samozvanog naj trenera ove godine - nula titula i bezanje 😂
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

oni 6 mi samo 4 😥
N

NAKNADNA PAMET

pre gotovo 2 godine

Pozicija koju čovek igra je pozicija Dalibora Ilića. Ovaj lik je u suštini petica,bez šuta s distance,s masom koja treba svakako i s kilogramima,ali mu fali znanje. To je igrač nešto poput Martina s pet,šest cm više!? Nama treba takav ali kao dobra četvorka sa šutom i za tri i za dva ,igrom leđima ulazom,mekom rukom i to naravno košta,ali ako nemaš pravog onda nemoj ni ovog! S druge strane ovakvu ekipu ti vodi klinac Vlada Jovanović,nedorastao ovakvom izazovu. Daj bre čoveče Zvezdana Mitrovića da utrenira i zategne ekipu i da se s ovako jakim timom konačno napravi iskorak u Evroligi! Plej nam treba ko hleb i pre sam za Nejpira ili nekog sličnog,nego za Tea. Ima gomila odličnih nepotpisanih plejeva i četvorki iz razvojnih liga ili neizborenih ugovora i za manju kintu. Ne znam čemu eksperiment sa ovim trenerom. Ovaj dečko u FMPu je npr bolji,ali ja ne BiH ni njega. Zvezdan Mitrović zna da osvaja titule iskusan je SIGURICA je,što se uopšte kockamo s mogućim lošim početkom sezone,pa da posle menjamo...
I

Iliya

pre gotovo 2 godine

Uzmes kk klub i vodis ga po svom nahodjenju. Pritom, boris se, juris finansije, gledas da sve stima. Pa, onda dodjes i iznosis ovakve gluposti.
M

Mnogo stranaca

pre gotovo 2 godine

Kad dodje Shabazz imacemo 6 stranaca u ekipi! Samo jednog manje od Partizana..Ne ide ovo na dobro za srpsku kosarku!
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Ide odlicno, jer je nemoguce da imas 12-15 srpskih igraca niti bi bili konkurentni u Evroligi. Sasvim je dovoljno da i kod nas i kod njih pola ekipe budu Srbi. Ne mozemo sve ni da vratimo iz inostranstva, srpska kosarka ima buducnost u Jovicu, Pokusevskom, Topicu, Ilicu, Petrusevu, Smailagicu, Koprivici, Vukcevicu… imace Srbija uvek igrace, ne kukajte tu!
G

Gost jeste

pre gotovo 2 godine

Samo što će naši domaći da igraju (Dobrić,Nedović,Mitrović,Ilić,Lazić,)a od njihovih dvojica(Avramović i možda još jedan).
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Prosecan igrac, nije se pokazao ni u Milanu ni u Pao, smesno porediti sa Singltonom ako ima istine
G

Gostd

pre gotovo 2 godine

Dovede nekog anonimusa,samo bitno da je crnac,a što veze nema,to nikom ništa. 5 poena mu prosek i 2 skoka. Jak igrač
F

Furundzia

pre gotovo 2 godine

Partizan nema sta da trazi ni ove sezone pa i 2 turčina da ima na klupi!Trebace im 3 lopte da se naigraju.
G

Gostprskalica

pre gotovo 2 godine

Pa sto onda kmecite? Svi znaju ko dobija vise para od drzave
K

Kimi alcatraz

pre gotovo 2 godine

Egzum-andjusic-papapetru-naneli bolja pojačanja od zvezdinih plus biće ih još nema čemu da se nadate
G

G

pre gotovo 2 godine

Jel moze neko da napise vest, kad vec pratite kosarku iz dana u dan na visokom nivou, da li je Kuzmic zvanicno otisao... kako se prica FMP? Odnosno da li ipak Vajt ne ostaje, posto je Covic u poslednjem intervjuu za njega rekao, da se jos ne zna i da ce videti?
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ostaje ne brini, startna petica
G

Goste

pre gotovo 2 godine

Ovakvih u Srbiji,ima koliko hoćeš
I

Ima ima

pre gotovo 2 godine

Ali me vrede ni jedan preko milion kao ovaj! Velika razlika sine!
_

_001234.ec796a76a2cd491496396e3f49867427.1841

pre gotovo 2 godine

Хехех читам ове гробарске коментаре… За себе кажу да знају кошарку! Па они везе немају! Чуј, подсмевају се што му је просек поена 5,3 био. Да, за 14 минута јер је био друга опција и човек задатка! Ви бисте да сваки играч има у просеку 12 поена? Па то значи да би тим у који у игру улази 10 играча сваки меч убацивао по 120 поена?! Које сте ви незналице, чудо једно! Кошарка нису само кошеви, већ и дефанзива, транзиција, блокаде, свашта нешто. Видим спомиње се Хезоња. Па шта и ако дође?’ Мораћете од ЕЛ да тражите дозволу да играте са 5 лопти јер ће се око ове једне побити Пантер, Ледеј, Ексум, Нанели, Папапетру (Анђуша је ту слаботелесан), а ако је Аврам оцарини - тек тада је нико видети неће. Само вам још Хезоња треба да циркус буде потпун.
M

Mika2

pre gotovo 2 godine

E sad si nam otvorio oči. Aj ponovi ime
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Pa zato je Obradovic najbolji trener svih vremena i 9 titula da bi sve ovo u klopio.. Sve si lepo napisao i sam vidis kakv mocan tim imamo i sta vas ceka.. A stize plej i centar
S

Struka nam tanka

pre gotovo 2 godine

Ovo nema ko da vodi, trener je rak rana...
F

Fmp 2011

pre gotovo 2 godine

Odgovara renomeu i istoriji naseg kluba iz Zeleznika!
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno ko ste vi ovde da pričate ko treba da dodje a ko ne,Čović je Doktor košarke i zna šta radi,Cigani treba da ga slede,napravili smo Drim tim još Sabaz i Teo i fajnal for,Limeni i Turkoglu na aparatima!
S

Stimpy

pre gotovo 2 godine

nadam se da ce trener imati dovoljno vestina da od ovih igraca napravi tim, za sada je utisak da je trener najslabija karika zbog neiskustva na ovom nivou, nadam se da ce me demantovati
S

Stimpy

pre gotovo 2 godine

nadam se da ce trener imati dovoljno vestina da od ovih igraca napravi tim, za sada je utisak da je trener najslabija karika zbog neiskustva na ovom nivou, nadam se da ce me demantovati
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Pa Covicu gde ih bre nalazis majke ti? Svi neki poluigraci. Ovi dovode Nanelija,Egzuma,Papepetrua pored Pantera i Ledeja... Ma Partizan za koplje bolje izgelda nego Zvezda. O prednosti na klupi da i ne govorim. Obradovic najbolji evropski trener a ovamo neki sacuvaj Boze Jovanovic polu amater?!?!?!?!
S

Sta pricas ti?

pre gotovo 2 godine

Imamo Hasana iz f4 ekipe,Nesovica top 3 najbolja beka Evrolige,Ivanovic najbolji olej Aba lige,Petrusev najbolji i najskuplji mladi igrac na trzistu,Bentila iz F4 ekipe opet..Stize Teodosic ili Shabaaz i plus jos igraca..Opet jaci tim imamo..To sto robija voli Partizan je njihova sreca pa ih vodi,inace nikada takav trener ne bi vodio Partizan..
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Шта је освојио тај Обрадовић прошле сезоне са Пантером и осталима? Треба ли да подсетим како је прошао против Звезде у првом мандату у Партизану?
M

MirkoMirko1977

pre gotovo 2 godine

A ko su ti Naneli,Exum,Papapetru?Za ovu dvojicu. Pantera i Ledeja sam cuo prosle sezone,dobijali su po usima od sampiona redovno
@

@bratina

pre gotovo 2 godine

Nije ni u feneru osvojio nista prve godine pa je sledece igrao f4..Bojim da se ne ponovi istorija
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

У Фенеру је имао буџет 44 милиона, а овде дупло мање. Зато га је школовао Алимпијевић. Жељко Обрадовић је историја, а сад је 2022.
G

Gost 2112

pre gotovo 2 godine

Partizan je po imenima bolje izgledao i u ovoj, upravo završenoj sezoni. Imao je i "najboljeg trenera" i kako je prošao?... k'o bos po trnju! I u ovoj sezoni proći će slično (baš k'o Švabe na Ceru). Džaba im novci,Zvezda nastavlja dominaciju!!!
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Na sta ovo lici vise ne znam?! Covece Bozji, pa ja ovo ne pamtim u skorijoj istoriji kosarke (bar zadnjih 10 godina) da toliko kosarkasa dolaze odjednom u klub, ovo pricam za Zvezdu, za druge bas uopte mi ne interesuje! Da se razumemo, nije da mi nije drago, ali imam utisak da ce Dr. Covic ove godine po svaku cenu hoce da ponovo osvojimo tripletu, a znate li zasto? Zapamtite, ako kojim slucajem i ove godine Zvezda osvoji ABA ligu, (ne mora tripleta) to je zapravo i kraj za Partizan, jer posle silnih pojacanja od prosle godine i praznih ruku na kraju sezone, za Partizan bi bilo fatalno da ponovo ne izbori Evroligu, a kako stoje stvari, i ove godine to ce da ostane na Kalemgdanu! Kako god, napred Zvezdo, imamo nase dobre igrace: Markovica, Nikolica, Petruseva, Dobrica, Nedovica, Ilica, Lazica, Lazarevica, Mitrovica i Kuzmica (mislim da je jos kod nas) uz ove pridosle strance , ma breee neprikosnoveni! Pozdrav
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Не интересују те остали али те интересују остали,тј Партизан.Опуштено незаинтересовани😂😂😂
n

ng

pre gotovo 2 godine

nezaboravi na kraju godine uvek može da se kleči i moli za evroligu(o skidanju gaća da nepričam)
e

e moj ti

pre gotovo 2 godine

Pa valjda ti je jasno da Partizan dobija trogodišnju licencu od eurolige...
S

Sramota

pre gotovo 2 godine

Kako nas drzava sistemski unistava! Sa 20 mil budzeta i igracima sa F4 ekipa ,Nedovicem od 4 mil za 3 sezone,najboljim mladim igracima na trzistu nam ne daju da disemo! Samo su nam jednom oprostili 20 mil duga i to bez zalaganja stadiona i zemljista…Sta je Teodosicem i Shabazzom ? Jos i to treba da nam skrate?! Ovo vise ne ide i moramo staviti sliku kao Terza u kancelariju da se pojaca sve ovo inace nas nema nigde! Drzavo zapitaj kuda sve ovo vodi!
f

fascinantno

pre gotovo 2 godine

koliko ti lazes...
@

@fascinantno

pre gotovo 2 godine

Koliko se vi pravite ludi na cinjenice ,za koje su dokazi javno obelodanjeni!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Dobar igrač!!! Neki mediji su juče pisali da je Nepijer potpisao. To bi bila prava bomba!!!
T

Trazi 2,5 mil

pre gotovo 2 godine

Za sezonu.. pa pokusavaju da spuste makar malo cenu.. mada toliko je imao u Zenitu ko najvece ime tog tima i mislim da nece ici ispod toga..Takav Nba igrac zna koliko vredi! Teodosic trazi 2 mil pa ce izmedju njih odluciti koga ce pre!
S

Stefan Wajse

pre gotovo 2 godine

Negde sam procitao da je Sabaz vez dogovorio sve sa Zvezdom....Idemoooo
G

Gost 007

pre gotovo 2 godine

Pa cekajte, zar czv ne unistava drzava ? Oni bese nisu drzavna mezimica ? :) covke sam rekao da prosle god imali vise para , a vidim i ove godine krenuo jako
Č

Čovkins

pre gotovo 2 godine

Vi koji ste pokupili najbolje košarkaše iz Evroligaških ekipa se ne oglašavajte.
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...kod nekoga panter i ledej, kod nekoga bentil, pitam se ko koliko kosta? ne, treba milan milosevic opet da nam bude najvece pojacanje prelaznog roka da bi vi bili srecni i spokojni...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Dobar izbor....centar koji cepa trojke kao da je bek-suter. Odlicno.
J

Ja bi stavio

pre gotovo 2 godine

Njega na dvojku umesto Nedovica!
a

aca sd

pre gotovo 2 godine

Crveni bankomat radi 24/7.
A

Aca Bg

pre gotovo 2 godine

Mozda radi crveni bankomat, ali crni radi i preliva koliko radi. Jos nesto nas je 65% i da nam da drzava, vise nas je, vise nas placa porez.Zasto bi davala vise, a daje, nekome koga ima 35%?.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Acabg# zato sto privatninklub od 2011 godine shvatite vise!Zasto bi drzava davala klubu koji ima vlasnika!?!
A

Avenger

pre gotovo 2 godine

Gde ih nađe 35%? To što su galamdžije ne znači da ih ima preko 25%.
G

Gost89

pre gotovo 2 godine

A ti znas da vas je 65% ?! Izracunao si to juce verovatno, ovako "od oka" ? Strasno koji kompleksi vas drmaju, a nema vas vise od 55%, ali ok, idi sanjaj kuci i placi malo
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

У Србији не постоји закон о приватизацији у спорту, нико није власник било ког клуба, осим група грађана.
@

@Avenger

pre gotovo 2 godine

Tu su svetski rekorderi, na tastaturama.Deluje ti da ih ima par miliona, desetina miliona odnosno.
@

@Gost89

pre gotovo 2 godine

O kompleksima prica covek navijac jsd-ovaca, na vestima o Zvezdi ha ha.Bravo za tebe.A ti znas da nas ima 55%, kako izracuna?A vas 45% jel?Znaci na 100 000 jsd-ovaca 45 000?U kom filmu, odnosno bajci?
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Cekaj ne razumem sada ste drzavni klub, a avangarda, antinarodni element, borci protiv sistema i tako te pošalice?Nisam te nesto i vas uopste najbolje ispratio, sta ste?Zar vas drzava ne ugnjetava, tlači?Zamisli da vas ne tlači, ko bi bio trener umesto najskuplkeg ervo trenera ikada?Mozda ovi iz Nba sa 10 miliona godisnje treneri?
s

sola

pre gotovo 2 godine

vreme ce pokazati da je odlazak Radonje najveci gubitak.. nijedan dolazak to ne moze da ispravi..voleo bih da gresim ali to nece biti nimalo uspesna Zvezda kao ranije...
B

Bogdan58

pre gotovo 2 godine

Radonjić nikad ne bi doveo igrače šutere, ofanzivno nastrojene. Kod njega samo odbrana a u napadu dva igrača koja mogu da završe napad. Njemu svaka čast za sve, ali ćemo sada igrati brzu, dinamičnu i atraktivnu košarku. Napred Zvezdo !!!
G

Gost31

pre gotovo 2 godine

Snaga pod obručima, to je falilo, Martin - Bentil, + odličan šut ima Bentil spolja! 💪💪💪
P

Plus Petrusev

pre gotovo 2 godine

4 mil nam vredi samo centaraka linija! Napada Covke f4 sa najvecim budzetom u istoriji kluba!
O

Oo7008

pre gotovo 2 godine

Citam komentare kazu slab,samo pet poena u Armaniju,a tamo Silds,Fernadez, Dilejni,Meli,Datome,Rici i ostali prangijasi. Covek je dobra cetvorka,snazna u odbrani zato je pre svega i doveden a za koseve ima ko ce:Nejpir,Nedovi,,Dobric,Ivanovic, Holand itd
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Nejpir nije doveden. Za sada je to samo novinarska patka. Kao i Milutinov i Pangos u Partizan...
M

Milioneri Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Nastavljaju da dovode domace igrace iz najskupljih i najbogatijih Evropskih klubova! Hvala predsednice na 20 mil budzeta koliko cemo imati ove sezone!
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Mnogo dobar igrac, prizeljkivali su ga neki na jednom forumu. Dobro pojacanje.. Vi kmecavci iskompleksirani lopatari mozete samo da cvilite. Imamo 50 miliona budzet, cekamo rasplet sa Irvingom, mozda i Entoni dodje u paketu. Uopaaa
V

Vojinovic 3

pre gotovo 2 godine

Andro odresi malo kesu! Mora to mnogo bolje! Vole te tvoje Delije! Da promenimo konacno i ovu upravu!
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

Pa čekajte ja sam čitao da je već dosao Singlton i Nikolic na kraju niko od njih nije došao. Zasto mediji dovode igrace a bez upitnika vec oni su sigurni u to, nemaju nikakvu odgovornost
G

Grobar 123

pre gotovo 2 godine

Dobar
A

AleksandarZR

pre gotovo 2 godine

Koliko ja pratim, Bentil nije centar, igra 3, po potrebi 4. Paklen šuter za svoju poziciju. To u prevodu znači da ide Vajt. Nadao sam se Singltonu, ali šta ćeš. Cepaj majstore!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Паклен шутер са просечно пет поена!?
G

Gahahahahahahahahaha.... bolest ne bira...

pre gotovo 2 godine

Paklen šuter a lepo pise prosle sezone prosek od 5 koševa po tekmi 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Daj Boze da vam dođe još takvih 🙌🙌🙌🙌🙌 Izgleda preduzetnik Čovke pogubio kompas.... nema se para za bolje! OSTOJA KRALJU, AJ VISE OBJAVI NA SAJTU ZA HEZONJU, znamo svi, samo oni se nadaju i idu u crkvu da. ipak neće doći, NEMOJ IH DRŽATI NA UZDAMA 🙃🙃 Vidiš da su se prosrali, kupuje i što valja i što ne valja(kao ovaj)... ako nastave ovako ništa od povećanja minimalca i penzija koje je najavljeno.... 😂😂😂😂😂😂
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Bentil je ponajvise krilni centar, a po potrebi je u Milanu popunjavao i poziciju centru, kada su bili desetkovani povredama. Kako god, Bentil je igrac koji ima iskustvo igranja u Evroligi i moze sjajno da zagradi skok, snazan je, a kao sto je vec neko napomenuo, moze vrlo dobro da otvori reket jer mu nije strano da pogodi sa distance. Suma sumarum, Zvezda sada ima vrlo dobro popunjenu poziciju 4 sa izuzetno atletski sposobnim igracima Ilicem, Vajtom (koji je jos uvijek dio tima) i pomenutim Bentilom.
A

AleksandarZR

pre gotovo 2 godine

Čovek je bio u Armaniju koji ima budžet 35 miliona, u rosteru iza igrača kakvi su Datome, Meli i ostali. Kada oni sipaju, on nije davao ništa, u suprotnom je ubacivao preko 10 poena, od čega u velikoj meri trojke. Odličan šuter znači procenat veći od 40% za tri, a broj koševa zavisi od faktora poput minuta ili broja upućenih šuteva, što opet zavisi od statusa u ekipi. Ukratko, zato je i otišao odande.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Ја искрено волим да вам дође Хезоња, а посебно Нуркић, а волео бих да Партизан у фудбалу доведе Џаку и Шаћирија.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Gledao sam EL, Bentil je jedan od igraca koji je na mene ostavio najbolji utisak. Snazan, eksplozivan, ali i dobar suter sa distance. Slican tip igraca kao Martin. Odlican tandem sa klasicnim centrom Petrusevim na petici.
Q

Qq1212

pre gotovo 2 godine

Ako sam dobro pročitao u proseku 5 ( pet) poena po mecu i 2,4 skoka.
G

Gost1010

pre gotovo 2 godine

Nisi ti druže odgledao utakmicu u životu izgleda... Strasno sts covek napisa i koje poređenje je naveo.
A

Aleksa VA

pre gotovo 2 godine

Dok drzava omogucava ovima da dovode najbolje igrace Panatanaikosa i Barselone, mi moramo da se zadovoljavamo onima za koje nikad nismo culi. Davao 5 poena utakmici. Strasno pojacanje! Ono sto me kao velikog navijaca Crvene Zvezde posebno boli je sto mi nikada na tribini nismo kritikovali vlast, za razliku od ovih drugih, i sada nam se to ovako vraca. Drzava je ocigledno nekome majka a nekome maceha!
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

Za Martina, Bentila, Nejpira, Holanda kao niste culi, ali ste culi za Egzuma i Nanelija sigurno hahahahah kakvi ste vi ludaci
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Verovatno je bilo,,razloga"svih ovih godino sto nije kritikovana vlast!
p

pitanje???

pre gotovo 2 godine

kad je to Nejpir dosao u Zvezdu?
C

Cxx

pre gotovo 2 godine

Za egzuma u evropi mozes cujes ako basket pratis godinu dana, bentil ima bar 3 godine evrolige pa sam jos i cuo za njega
S

Sekcija

pre gotovo 2 godine

Njima su samo obični simpatizeri opoziciono nastrojeni! Jug apsolutno nikada nije prozivao vlast! Tako da to što si napisao nema veze sa životom.
.

... bila i ostala...

pre gotovo 2 godine

jbga... i u fudbalu vam isto tako država vraća 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Нема потребе за спиновањем, живимо у 2022. одеш на јутјуб и видиш ко је први критиковао сваку власт у последњих 30 година. Не морам ни да напишем ко је то, сви знамо.
C

Cekaj cekaj

pre gotovo 2 godine

Pa zar niste doveli najboljeg igraca Panate Nedovica? I Hasana iz f4 ekipe sa prosekom Od 20 minuta po mecu? Hocete Teodosica za 2 mil ,Shabazza koji vredi minimum 1,5 mil ,najskupljeg mladog igraca na trzistu Petruseva ste doveli i opet vam malo? Nudite Kalinicu jace ugovore od Barselone..Malo vam 20 mil duga sto su vam oprostili ? Hocete jos ?! Imali kraja vasem bezobrazluku!
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Rece navijac kluba koji dovodi igrace iz f4 i f8 EL ekipa u najboljim igrackim godinama ispod 30.Nba igrace direkt iz Nba takodje.Obradovic ima 3 miliona godisnje kao 5 najskupljih igraca Zvezde.I taj Nedovic je prosao kao i Kalina najbolje igracke godine.I obojica kao i Holand su u losijim igrackim godinama i od Ledeja i Lesora i Pantera i Papaetrua, i Egzuma Nba igraca takodje, da da.
S

Srdjan M

pre gotovo 2 godine

Nadao sam se Singltonu, ali ovo je mozda jos i bolje rešenje. A ovo znaci da Vajt definitivno odlazi. Cekamo jos Tea i Nejpira i onda je to to. 1. Teodosic, Nejpir, Markovic, 2. Nedovic, Ivanovic, Dobric, 3. Holand, Lazic, Lazarevic, 4. Bentil, Ilic, 5. Petrusev, Martin, Mitrovic.
G

Gost da

pre gotovo 2 godine

Dolazi i Singlton.
g

gagynbgd

pre gotovo 2 godine

Za sada je pod 4. Mitrovic a pod 5. Kuzmic
G

Gost MIKA IZ MILANA

pre gotovo 2 godine

Zverina, ako je istina, ovo je zver igrac, ne mislim na to da daje 30+ koseva, vec jak, inteligentan, jako strasna atleta, gradjenje reketa, i osecaj za skok.. Ako je istina, Zvezda ce biti jedna od jacih u reketu, Hasan Martin, Mitrovic, Kuzmic, Bentil, Dalibor Ilic...
G

G

pre gotovo 2 godine

2 skoka u proseku al tu je osecaj
S

Simić

pre gotovo 2 godine

Kuzmić nije više u Zvezdi!
P

Potraži je u predgrađu...

pre gotovo 2 godine

Još jedan iz Crnokose...
r

reljabasara

pre gotovo 2 godine

Odlicno se krece i otvara prostore
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

dobar.. on martin i petrusev na centru beton, ajde samo nejpir jos i gudura i to je to
s

sss111

pre gotovo 2 godine

Dokle god je Dobrić u Zvezdi znam da će biti Kališ u junu

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Slab igrac prosecan broj poena 5 😬😬😬

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

malo jaci od exuma
G

GrobarKosmet

pre gotovo 2 godine

Kakva pojacanja i Mornar im zavidi
C

Cartel

pre gotovo 2 godine

Covke daj jos Shabazza I dosta!