Komentari na vest

Beograd želi domaćinstvo završnog turnira Evrolige

G

Gost55

pre preko 2 godine

E VESICU VESICU CIGO ! KO TE NE ZNA SKUPO CE TE PLATITI !
L

Lokomotiva

pre preko 2 godine

Sad je jasno ko dan zasto je vrhovni vodja iz drzavnog budzeta dao 50.mil igokei budzet i 3.5 mil za puntera,sad mu je i to malo pa hoce da plati i Final 4 u BG samo da bi ih nekako progurao u EL na vestacki nacin!
V

Vodjaa

pre preko 2 godine

Mislis onaj vidja sto vodi navijanje Zvezde i onaj sto stoji u Terzinoj kancelariji kao duh koji lebdi nad Marakanom ili mislis onaj vodja sto je 2011 novoj Zvezdi kako kaze Covke oprostio 20 mil duga kupio od Cibone Euroligu i obezbedio svake sezone 20 mil budzet za igrace ,carter letove i skupe stanove..Ako je Partiznu budzet 50 mil nove Zvezde 360 mil. Ali dzaba vam sve nemate tradiciju za uspehe i mozete da dominirirate samo u domacim prvenstvima gde vam je budzet visestruko veci od svih konkurenata kad se saberu..
i

igokeasi...

pre preko 2 godine

...kako ono rekoste pre 3-4 godine, 'namestio AV' u Beogradu F4 zbog Zvezde haha, u pravu ste sad jeste zaista namestio al zbog vaseg crvenog i njegovog kluba iz laktasa,zato vam je i dao budzet od 50.mil za ovu sezonu!
S

Samo da podsetim...

pre preko 2 godine

DOK NEKO 10.GOD IGRA EL I OSVAJA TITULE,NEKO 10.GOD SAMO SANJA O TOME!
B

Bfjc

pre preko 2 godine

Kakva steta sto nas zvezda predstavlja u el. Taj klub je u el kao cukaricki u evropi, uvek ih ima al nikad ne naprave nista.
1

11.god bez EL

pre preko 2 godine

A zamisli tek da nas predstavlja klub iz laktasa koji titule i EL video nije punih 11.god ili ti preko jedne cele decenije,kud ces vece bruke od toga!
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Sto nisi rekao,kao Partizan u fudbalu,logicnije je.
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Zvezda top 19, a ovi drugi top 36, dele to mesto sa Sljonskom, Metropolitenom i Lavaloua
K

Karikula

pre preko 2 godine

Iza ovoga stoji Željko, zna se da mu je Vučko obećao nenormalan budžet ako se domogne EuroLige. Vrlo dobro se zna da će finalni turnir Evrokupa da bude na onom mestu gde i F4 a kao šatro da se našoj Zvezdi omogući da konačno osvoji jedini trofej koji joj nedostaje. Neçe moći Žeks, neće da može!
G

Gostinbo

pre preko 2 godine

sve i da je prvi deo tvoje poruke tacan, dal stvarno mislis da zvezda moze ikada da osvojo EL? 10X da vas posalju direktno u finale ne mozete da uzmete, a da ne pricamo o tome sto je f4 za vas daleko jednako kao sto je i nama u ovom trenutku.
g

gggfffGost

pre preko 2 godine

Brate ni ti sam ne veruješ u ovo što si napisao...
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Zvezda da osvoji šta?? Može, ali na f4 poslednjeplasiranih.
B

Bnm

pre preko 2 godine

Druze nije ti lako
E

Etoprilike

pre preko 2 godine

Eto prilike za navijace Partizana da konacno gledaju Euroligu uzivo, to ne smete propustiti.
@

@Etoprilike

pre preko 2 godine

E brate samo da te obavestim da smo je i osvojili 1992 i ušli 2010 u F4 u Pariz, ali dobro izgleda da su tačne one tvrdnje da pratite košarku od 2011!
М

Милош Вш

pre preko 2 godine

И пред домаћом публиком полуфинале Еврокупа. Зицер за Евролигу. Лепа шанса за Гробаре.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Etoprilike Pre bi bilo da vi pratite košarku od 2009. pošto je partizan tada postao klub sa najviše titula posle 70 godina postojanja. Mi smo pratili košarku kroz celu istoriju pa vrlo dobro pamtimo početak 70-ih i Zvezdin prvi, i nažalost jedini evro trofej iako smo igrali još dva finala, kao i partizanov prvi klupski trofej takodje početkom 70-ih, titulu u Drugoj Jugoslovenskoj ligi.
-

-41,oni dadu koš, vi skidate gaće

pre preko 2 godine

Šteta, Fmp-u je ovo druga šansa bila i ne vredi, Top 19 zacrtan ponovo.
C

Cedevita Blazic

pre preko 2 godine

Dok Zvezda 11 punih godina igra EL i redovno osvaja titule,fuzionisana igokea isto toliko videla nije i jedno i drugo,samo da te podsetim!