Komentari na vest

Bivši MVP i kapiten crveno-belih: Željko najbolji u Evropi, ali verujem u pobedu Zvezde

B

Boban1

pre preko 2 godine

@AR,pa zar niste prozivali Ostoju(visoki funkcioner SNS-a) da ga je tu postavio Vučić da uništi Partizan. Niti jedan funkcioner u bilo kojoj sportskoj sekciji Zvezde nema čelnika SNS-a,pa ti sad vidi!!!!!! Pametnom dosta
P

Pilipenda

pre preko 2 godine

Radonjić i Obradović zajedno devet titula prvaka evrlige!
T

TzT

pre preko 2 godine

Zvezda i partizan u fudbalu prvaci sveta i prvaci Evrope zajedno!A da...

Ms

pre preko 2 godine

Obavezno se prelazi na fudbal inace kosarka nije pracena do pre mozda 5,6 godina ali kad se uvere da su u tom sportu po dostignucima daleko podsecaju se fudbalskih uspeha pre tri decenije sto su radili kad se pomenu uspesi Partizana u bilo kom sportu do pre 5,6 godina.
@

@Ms

pre preko 2 godine

Stvarno ne znam ko non stop pominje 1992, ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da vas nema nigde 7-8 godina.Kao i da ste od 76 godina postojanja konstantno bili sa trofejima iza Zvezde.Pa onda stvarno ne znam ko kosarku pratio nije,prvi trofej posle 31 godine i drugoligasi?.
K

Kirilenko

pre preko 2 godine

Partizane razmontiraj ovaj sitan budzet iz Zeleznika, sluge svih rezima !
9

951357

pre preko 2 godine

Pogrešio si, pa ću da te ispravim: Zvezdo, razmontiraj ovaj "sitan budzet" iz Laktaša, sluge svih rezima!
A

AR

pre preko 2 godine

@ Lozac, posto si jos dopingovan necu ulaziti u ozbiljnu tematiku sa tobom, pitacu te konkretno. Je l stvarno mislis da je Partizan sluga sns rezima svih ovih godina?
T

TzT

pre preko 2 godine

Rece navijac jsd-ovaca, kluba koji je dobio stadion, najmoderniji fudbalski trening centar u ovom delu Evrope za vreme hiper inflacije,bazen i sve za dzabr sa lokalima od osnivanja i narednih 50 godina.
@

@AR

pre preko 2 godine

Pošto si strejt da li je branko pao sa tonu ipo banana ili budo? I ako su pre pada tone ipo banana dovođena skupa pojačanja, zašto su posle pada dovođeni i produžavani poluinvalidi? Šta bi sa pengosom, vonamejkerom, slukasom, judom, veselim i ostalim nesuđebim pojačanjima ukoja ste se kleli? Znači pošumljeni autokimar je opozicija po tebi? Šta onda radi u predsedništvu SNSa? Da li su opozicija i Šaponjić, Kijanović i Kovač istaknuti članovi vašeg UO koji bi u polunormalnoj zemlji gulili po tri doživotne? Da li je Nevena kuma predsednika ili rumenogluava ljubavnica? Da zašto rumenoglu nosi nadimak robija, itd...
A

AR

pre preko 2 godine

Cim nazivas najveceg evropskog trenera svih vremena 'rumenoglu' i stvaras fantaziju u glavi da se Partizan finansira prodajom kokaina iz CG, sramota bi me bilo udostojiti te odgovora na bilo koje pitanje.
T

Tvrtko1

pre preko 2 godine

Hahah kako po naredbi svi spominju budzet trazeci alibi za eventualni loraz.kakv manji budzet?covic vas truje lazima i napaja mrznjom da vas kupi.pogledajte vase igrace ko su sta su odakle su dosli i za koliko su igrali u bivsim klubovima.kalinica da ne spominjemo skuplji je od pantera to sigurno.samo sto vi istom izvoru vjerujete za pantera ali ne i za kalinu.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Ај ти наброј једног играча који је код нас дошао из фајнал фор екипе, која је узгред хтела да га задржи ал није имал пара, а ја ћу теби два која су завршила код вас! Е сад што је српска влада у црној гори спречила нарко трафикинг вашег спонзора и осујетила пенгосе, слукасе, вонамејкере, Јудое и Веселе је већ нека друга прича
I

Istina

pre preko 2 godine

Panter je dva puta skuplji od Kalinica nemoj da spinujes ovde i da lazes sve se zna Panter je ubedljivo najskuplji igrac aba lige 2,5 miliona dolara.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Lozac-bravo brate!!!!! Niko to ne spominje, clan uprave kk, i veliki partizanovac pao sao skoro dve tone kokaina, i svi cute!?!?!?!?!?!??? Da je koji slucajem clan uprave naseg kk izlazili bi feljtoni o tome, a njihova ikona sa jutjuba bi o tome pricao narednih 10 godina......
G

Gost5333837

pre preko 2 godine

Možda za vas jeste, zq nas je Radonja najbolji, ali na SVETU!!
@

@ssss

pre preko 2 godine

To je u redu da za vas Radonja bude najbolji na svetu, ali sam osoba koja nema kratko pamćenje pa se sećam kako ste pljuvali istog tog Radonju. Nešto slično je i sa Milojem u fudbalu,baš kao i sa Dekijem Stankovićem. Dok pobeđuju su najbolji na svetu. Kada počnu da gube preko noći postanu loši treneri. Inače što se mene lično tiče Radonja je dobar trener. Svakako ga ne možemo porediti sa Željkom koji je najbolji evropski trener svih vremena. Što se same utakmice tiče mislim da je Zvezda u ovom momentu favorit, a da li će tako biti do kraja prvenstva još ćemo videti.
C

Cinjenica

pre preko 2 godine

Bice ovo borba milionera iz Zeleznika protiv najmladje ekipe u evropskim takmicenjima,borba tradicije protiv limenki,borba neafirmisanuh mladih igraca koji su duplo jeftiniji od gotovih evroligaskih produkata koji kostaju milione,borba najtrofejnijeg tima Srbije protiv kluba kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove,borba drzavnog predsednikovog ceda protiv Crne ovce drustva koje pokusavaju godinama da ugase ali samo je jedan klub ugasen 2011 i oprosteno 20 mil duga i obezbedjen desetu godinu ,koliko postoje, najveci budzet u istoriji srpske kosarke,borba evropskog prvaka protiv vecitog top 17! Napred Zeljko ,sta god da uradis protiv milionera iz Zeleznika vole te tvoji Grobari!
N

Nekad se zvala

pre preko 2 godine

To Njegose!
9

951357

pre preko 2 godine

A Laktaši, F4 igrači koji igraju za dž, trener koji igra bez ugovora, zaključavanje sudija i štipanje pored aut linije? To smo zaboravili? Mislim, i to su činjenice.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Tradicija???? Zvezda je prvi klub kod nas, osnivaci svi do jednog legende svetske kosarke, fakticki ocevi nase kosarke!!!!!!! Partizan pocinje da igra kosarku 70-ih godina proslog veka, kada je Zvezda vec imala prvi evro trofej, kup pobednika kupova, ujedno i prvi evro trofej u kosarci za neki klub iz bivse nam drzave!!!!! Tradicionalni beogradski, i srpski klub.... ako cemo posteno o tradiciji .......
b

bojan25

pre preko 2 godine

Ovi champions dresovi bili su ubedljivo najlepsi
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

panter je u olimpiji imao 14pp u evroligi, takvi igraci posle dobre sezone u evroligi su najskuplji
G

Gost432

pre preko 2 godine

uz budzet koji nije preveliki,sa malim budzetom...samo o tome.Neka covic19 manje drpa i bice vise za fmp.
G

Gost432

pre preko 2 godine

uz budzet koji nije preveliki,sa malim budzetom...samo o tome.Neka covic19 manje drpa i bice vise za fmp.