Komentari na vest

Bogdanović u partiji sezone promašio šut za produžetak: Atlantu skupo koštalo Bogdanovo hlađenje

A

Ahha

pre 6 meseci

Decko nije ni prosecan igrac u NBA,imao srece sto je zalutao tamo.
Z

Zbaj

pre 6 meseci

Ne nisam navijac Zvezde, ali ruku na srce Bogadnovic nije igrac za NBA. Nema konstantnost, a ni fizicki ne moze da parira igracima na svojoj poziciji. Ono zbog cega on igra NBA su ponajvise Svjetska prvenstva. Momak jeste za NBA, ali ne za ovoliku minutazu, ali s obzirom da su mu dali dobar ugovor sta ga boli uvo, neka izme pare kada moze.
H

HahahahHhHahah

pre 6 meseci

Kakav komentar i jeste i nije za NBA. Druže prvo se dogovori sa sobom pa onda komentariši.
Z

Zbaj

pre 6 meseci

Jeste, ali da igra po 10min, a ne 25... Danas 28 poena, 8/15 iz igre, a sledeci mec ce imati 4/14 ili slicne procente.
c

cipar

pre 6 meseci

Kakve sve protuve igraju NBA, naravno da Bogdan zaslužuje da igra. Imaš igrača u NBA koji ne bi mogli igrati ABA ligu.
e

evo ja kao

pre 6 meseci

navijač zvezde ću da ti kažem da je za NBA samo tako.Voleo bih da igra u jačoj ekipu ali šta je tu je .On je veliki radnik a to je traženo samo tako u NBA.
j

jojoj66

pre 6 meseci

u nba svaki iole prosjecan igrac moze dati 28 poena,tako da nema smisla naslov,nije to nikakva partija,uslo par suteva koji inace ne ulaze i to je to.. treba isticati partije embida,janisa,doncica to su statistike za pamcenje
V

Vidi

pre 6 meseci

Realno jesi u pravu, ali to što neki naš košarkaš nije na nivou momaka koji su sam krem lige, nije razlog da se ne pohvali kada u bar jednoj utakmici da poene koji oni daju na svakoj utakmici. Nije Bogi Durant ili LBJ toga smo svi svesni, ali je jako lepo odigrao utakmicu, imao šut iz igre preko 50% što je za beka odlično i treba ga pohvaliti, da je dao trojku za produžetak, vrhunska partija. Pa neka nakupi i 3-4 takve u sezoni, opet odlično.
D

D.G.82

pre 6 meseci

Ha-ha-ha!!! Pa taj neznalica Bogdanović sinoć igrao 29 minuta i imao 28 poena, a u Niksima je Rendl za 39 minuta na terenu postigao 29 poena. Trej Jang imao samo 15 poena za 34 minuta.
b

banence

pre 6 meseci

NBA JE SPRDNJA OD KOSARKE NABILDOVANI BIKOVI SKACU I SUTIRAJU...MALO TU MOZGA IMA A TO STO IMA DOSEZE SA OVIH PROSTORA..I BOGDANOVIC I JOKIC SU NAJVECI REPREZENTI EVRO KOSARKE U NBA...