Komentari na vest

Bolomboj: Ako nastavimo sa ovakvom odbranom, neće biti problema

c

cczzvv

pre 13 dana

https://buildanddominate.com/maps?id=6645b2921bb4f8d48f470fbe Probajte igricu ko je na kompu
5

50 poena razlike i pretposlednje mesto

pre 13 dana

Rece fenjeras koji gubi po 50 poena razlike
G

Grobarcina

pre 14 dana

Partizan razbio fmp prosle sezone po 30 razlike na poluvremenu plus Real za dva dana 3 puta a vi svih 5 puta sudije bile uz vas tako da znate i sami o cemu pisem ali nije gotova serija jos bice 2 2 boricemo se do kraja !!!!
G

Grobarcina

pre 13 dana

i to nesto menja sto smo vas ometlali pet puta za redom?
B

Brine

pre 13 dana

Ma kakva borba 3:0
p

pali mali

pre 13 dana

Vi ste pored veličine kao što je Real prošle godine protiv takve sile imali domaćinsko suđenje u svih 5 mečeva. I ti mi pišeš ovde o nekoj realnosti. ajde pali mali čoveče.
@

@E pa

pre 14 dana

Nije sporno da će biti drugačiji kriterijum u Areni,a ti to i priželjkuješ da sviraju Bolomboju svaki kontakt očima.To onda govori da ste privilegovani čak i u ovaj ligi koju nazivate Čovićevom.Ja pokušavam da ti objasnim da ste večeras imali odlično sudjenje i da bih bio prezadovoljan ako bi Zvezda imala takvo sudjenje kao gost u nedelju.
P

Pa

pre 14 dana

Ne zelim ocima, nego kao sto na prvi kontakt sviraju Teu otprilike tako.
H

Haha

pre 14 dana

Mislim da navijači treba da traže problem u svom dvorištu, a ne u sudijskim odlukama, koji ih je nažalost mnogo na štetu obe ekipe. Na papiru je Partizan mnogo jači tim. Ali košarka je timski sport, a to pokazuju i asistencije na ove dve utakmice 37 za Zvezdu naspram 17 Partizanovih. E tu grobari treba da traže razliku u ove dve utakmice. Takodje razlika je u doprinosu domaćih igrača u ove dve utakmice, gde su u Zvezdi Srbi postigli 102 poena, a u Partizanu 24. E tu vam je razlika grobari dragi, a ne u sudijskim greškama, kojih ima mnogo na obe strane. I nije mi jasno zašto trener Partizana sada ne priča o doprinosu domaćih igrača kada se igra za trofej i o 100+ svojih akcija.
G

Gallina

pre 14 dana

ti si jedan sjajan momak i super sportista!
F

Familija

pre 14 dana

NAPRED ŠAMPIONI idemo da završimo seriju spremajte se cigani BIĆE OPET KALEMEGDAN
Г

Групни

pre 14 dana

са судијским критеријумом немате проблема ...зато, наставите ...
a

ajde ajde

pre 14 dana

placi
E

E pa

pre 14 dana

Sa takvom kasapskom odbranom ima vec 3 u prvoj cetvrtini da dobijes, pa posle ripaj i skaci na svakoj locnoj gresci, vidimo se u Areni.
@

@E pa

pre 14 dana

Majtore,promašio si šator i halu i utakmicu i tv kanal na kojem je bila utakmica.Pa Bolomboju su večeras svirali 2 faula iz svlačionice.Čovek imao skraćenu minutažu...2.,3. i 5. njegov faul nisi postojali i ne bi ih svirao ni Obradović na treningu.A ti pišeš o nekoj kasapskoj odbrani.Pa ako neko u zvezdi igra korektno odbranu i isto tako se ponaša,to je onda Bolomboj.Malo objektivnosti bar oko ovog dela nije na odmet.
E

E pa

pre 14 dana

Videće u Areni kako ce da sviraju imaju da sviraju odmah na prvi kontakt, a ne 3 ili 4 kontakt.
B

Balerine

pre 13 dana

Igrate kao balerine zahvaljujući tome što strance zabole. Pre ste i vi kidali odbranu kad je bio Vujošević pa vam je to onda bilo top.
B

Brine

pre 14 dana

Nemojte se za..... čekam 5000000
c

cekas ti

pre 13 dana

racku