Komentari na vest

Bolonjski triler pripao Virtusu! Lundberg slomio srca partizanovcima

K

Kiza Savic

pre 3 meseca

Dileri se obogatili od lažnog trenera,legende Grčke
Z

Zoki S

pre 3 meseca

Kamatari ganjaju nam trenera
S

Savic Zoki

pre 3 meseca

Kamatari vanjsku nam trenera
B

BOLonja

pre 3 meseca

Limaru daj mi jos koju platu duzan sam kamatarima zbog kocke.Tvoj zoc
B

BOLonja

pre 3 meseca

Ne mogu vise da zadržim BOLonju........i placem limaru moj,placem pred strancimaaaaaa
A

Abaz

pre 3 meseca

Zakucah partizane za kraj
B

Bida

pre 3 meseca

Nebrinite ljudi dobija 8 tekmi do kraja i bicemo 7 potpidujem
P

PeP

pre 3 meseca

Džaba PUKL,ROLEX,RANGE ROVER i nešto keša,kada je tu nekorumpirani LOTERMOZER.Kekrnaesto mesto,da,da.
G

Gost98282

pre 3 meseca

Uporedite naslove kada Partizan i fmp izgube. Dno dna u kakvom drustvu zivimo.
I

Igor Marković 15

pre 3 meseca

Zdenko OUT
a

adjutant

pre 3 meseca

Mnogo ostrašćenih navijača, mnogo nerealnih razmišljanja,dizanja u zvezde trenara Partizana , a činjenica je sasvim drugačija...Postavlja se pitanje koliko je para uložio Telekom, tj.država, Mocart, koliko se duguje državi da bi bilo cirkuskih predstava, neko to naziva vrhunskom košarkom, sa igračima iz cirkusa zvanog NBA.Isti igrači za mnogo para vrte se po evropskim klubovima za ogromne novce...Ko tu dobija...Reprezentacija ne.Klub ne.Igrači i treneri da.Da li je finansijska moć kluba merilo za evroligu, tj. putujući cirkus.Zar naši klubovi ne pune Arenu sa po 20,000 gledalaca...Zar nam reprezentacija nije u evropskom vrhu...Sve je izrežirano i isplanirano...Sudije će pogurati Partizan , ali na dole...Džaba ste krečili...U ovoj cirkuskoj predstavi mi smo samo statisti....
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Postavlja se pitanje i za tebe, jesi li bio skoro kod psihijatra? Ako nisi, pod hitno.
M

Miloš 1970

pre 3 meseca

Gurbeti čemu ovo vređanje, sutra je nedelja dan za kupanje i pranje 6 zuba u glavi....
B

Bnm

pre 3 meseca

HAHAHAHAHAHAAHHAHHAGAHAHAHAGGAGAHHAHAHAAAA
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Rano im je za kupanje, a i mnogo je hladno. 5-og maja se kupaju (bar neki od njih) u oci Djurdjevdana.
M

MNM@B.grobar

pre 3 meseca

Hahahaha grobari u pokušaju da budu duhoviti vidite kako to izgleda tipa 4.razred osnovne,ludilo:))))
c

cule87

pre 3 meseca

Panter je izgleda proradio, pljuvao sam ga cele sezone, ali evo vezao je 2 odlične utakmice... više me raduje to, kao i Aleksin povratak, nego što me brinu ova 2 poraza... sad mislim da imamo šanse stvarno, pali se mašinaaaaaa!!!
@

@ssss

pre 3 meseca

Na vest o Partizanu 471 komentar.Od toga 400 navijača Zvezde.Na vest o Zvezdi 170 komentara od toga 150 navijača Zvezde.Kakvi su to kompleksi kada dođeš na vest o Partizanu i pljuješ po Partizanu koji jeste loš ali još ima kakve takve šanse da uđe u 10.A pri tom ne komentarišeš vesti o svom klubu koji je uzgred izgubio sve šanse da uđe u 10!Kakav je to mentalni sklop tih ljudi?
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Ih, kako je to dirljivo... Pa ko to dira duše naše male zebraste? 🙄 Tačno bi i kamen zaplakao. 😞 Al' vas i on zna, licemeri. 🤫
B

Bnm

pre 3 meseca

VIDIS DA NAS PRATE I CITAJU KO PENZOS NOVINE. SVAKO JUTRO UREDNO NA KIOSK. KRADU IME PA PISU, SEKTA JE TO... A JA NEUMORAN PA TRPAM SA KOMENTARIMA. OVO STO SAM IZBACIO SA TROFEJIMA IH JE POTPUNO RAZBESNELO...
s

samo

pre 3 meseca

prestanes da citas vesti od te dece i to je to, za neke nema leka
Č

Čuš Mateo

pre 3 meseca

Pa ti si pričao da ste za F4, kad ono top 11 sa duplo jačim budžetom od Zvezde, zato i moramo da vas sprdamo. Haha
R

Realno istina

pre 3 meseca

Pises neistine. Ali to je vasa furka najbolji i kad gubite i nista ne osvajate.
B

Bnm

pre 3 meseca

ZELJKO 33 GODINE TRENERSKE KARIJERE - 46 TROFEJA - KK PARTIZAN 49 TROFEJA - 4 EVROPSKA (1EL) - 5xFINAL4 LEGENDE KLUBA: DIVAC, PASPALJ, DJORDJEVIC, DANILOVIC, DALIPAGIC, KICANOVIC, OBRADOVIC, BOGDAN, PEKOVIC, VESELI..... KK ZVEZDA 75 GODINA POSTOJANJA SA RAZNIM PIB BROJEVIMA - 43 TROFEJA 14, PA 21, PA 17 SEZONA VEZALI SEZONE BEZ TITULE 29 SEZONA VEZALI DA NISU MOGLI KUP DRZAVE DA OSVOJE 13 SEZONA IM BILO POTREBNO DA OSVOJE ABA LIGU 12 SEZONA REKREATIVNI UCESNICI EL, PRE TOGA JE NISU IGRALI 17 GODINA, JEDINSTVENI VEZ NA OVIM PROSTORIMA LEGENDE KLUBA: NESA ILIC 😀 I ONI NASLI NEKOM DA PRICAJU O REZULTATU I APSTINENCIJI...
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Резултати н нивоу статистичке грешке...Европа и ЦЗ(стара и нова) никад нису могли у исту реченицу...
N

NoName1

pre 3 meseca

Je l ti to Ostoja izbrojao?
g

gosta

pre 3 meseca

Ja koliko znam kk partizan je osnovan 1945. a prvu titulu uzima 1976! kup 1978! Ukupno osvojenih titula prvenstvo i kup 8, 5-3.
Z

Zijani

pre 3 meseca

Ne verujem da su tačni ti podaci Da pitaš većinu ljudi..br.1 i br.2 u Srbiji... Svi znaju da je Zvezda ipak br.1 a vi kao što pesma kaže uvek si drugi i to nam ne smeta:))) pa da realno,tako je, Zvezda je br1 makar ne osvojila nikad više ništa a vi osvojili sve opet ste manji dzaba to piskaranje druže:))
o

okreni obrni

pre 3 meseca

idemo u plej of, poslednja Alba na strani, sad kući Bajern. Tako da ništa briga, ništa stres.
B

Brine

pre 3 meseca

Pitam hahahaha je li ponovo odrao mozzarta😂😂😂
P

PFC

pre 3 meseca

Još od pripremnog perioda za ovu sezonu moglo se naslutiti šta čeka Partizan. Zabranom dolaska Mirotića (presedan koji sportska praksa ne pamti) Željku je srušen čitav plan i koncept za sezonu ( ostala pojačanja, ulaganja u klub) pa se sad improvizuje koliko se može. A može se baš ovoliko.Prošle godine ih je "uhvatio na spavanju", ali ove su spremni. Dakle, s očekivanjima ne treba biti ni blizu prošle godine. Ako se uđe u 10-puna kapa.
X

Xyz

pre 3 meseca

Zeljka pregazilo vreme
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Bravo za navijače PARTIZANA i tzvczv!!! Do sada 450 komentara!!!??? PARTIZANE, VELIKI SI....
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Još veći vam ovako poras'o, junače! 💪🏻
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Колико их је остало да гледа друго полувреме,а да нису пребацили на СК1 и гледали Партизан?🤔🤔🤔
J

Ja ja ja

pre 3 meseca

Limenke cvile kad izgube limenke cvile i na partizanovim vestima... pa vi samo cvilite ..... joj jojj
D

Dx

pre 3 meseca

ima i do trenera
C

Covke

pre 3 meseca

Imate mnogo nerealna ocekivanja,braco grobari. Imajte na umu da su igraci tu zbog velikog Zeljka Obradovica. Morate im dati i neku lovu,ne mogu igrati samo iz ljubavi.
n

nicky zvezda

pre 3 meseca

Ostoja dovodi Embida, nema trece...Vidis da i 50 miliona eura malo za top 10. Probaj Zelimire sa 100 miliona, mozda ipak budes 10.na kraju?! Tako i moj deda moze da trenira KK Kosjeric, sa 10 od 12 igraca iz nba i sa milionskim ugovorima Punter, Leday, Douzer, Kaminski, Smit, Smailagic, Naneli, Caboclo...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Di su sad tekstovi o brukanju Partizana kao za Zvezdu što su pisani? Gde su izveštaji o ručku,doručku i večeri mama i žena igrača Partizana posle još jedne pobede, čuj mene poraza, pobede?
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Bilo nešto o Ostoji i pivu, tokom šetnje opozicionara. Možda će sada koju o šampanjcu? 🤔
T

TP-1

pre 3 meseca

Poraz ko poraz,navijace boli naravno,ali daleko je to jos od izgubljenih sansi za top-8,ili play in. Ima jos 9 kola do kraja. Ide malo bolji raspored pa da vidimo. Sta Zvezda da kaze. Oni su sezonu u EL zavrsili jos pre Bozica ( kaotolickog ). Ajde malo vere u ovaj tim. Od sledecih 9 kola,grobari dobija barem 7. To ce onda biti 19 pobeda dovoljno za top 10,a mozda i top -8.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Zamolio bi gospodina da nauči da tako nešto kao katolički ili pravoslavni Božić ne postoji. Postoji samo hrišćanski Božić,a on se slavi ili po Gregorijanskom ili po Julijanskom kalendaru.
G

Gosti

pre 3 meseca

Da,zavrsili pre bozica,nego kako kazes "bozic"? Da li Bozic ili Bozic Luka? A inace da,ima 9 kola i ne igra samo partizanka nego i drugi timovi 'nate? I oni se nesto pitaju,ako te neko bude nesto pitao u vezi toga.
p

podesen

pre 3 meseca

Fali ovom timu Majk Dzejms,sve bi brige otisle u istoriju.Ostoja razbijaj banku dovodi coveka,jeftiniji od Pantera za 600 000 evra.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Da pitamo šta rade Luka i Jokara? Možda oni mogu kako da vam pomogu kad već sipate milione?
b

banence

pre 3 meseca

NEDOSTAJE PLEJ ALI PRAVI PLEJ DA OVAKVE MECEVE PRETOXI U POBEDE...SETIH SE NA CAS MALENOG MISLIM DA SE ZOVE MUR..IGRAO JE PRE 2 GODINE U PARTIZANU..OVAKVE MECEVE SA OVIM IGRACIMA MISLIM SA BI SAM ZAVRSAVAO..GREHOTA ALI TO JE STO JE....
G

GOROSTAS

pre 3 meseca

Ponovo sam danas kao pravi junak na Tviteru napao Patrijarha u og Stenama Muse. Nicim izazvan. Al dobro nisu me krstili u crkvi i nikad nisam isao da secem kolac. Nije me naučio prepametni tatica. Lakše u kaficu.
G

Grdelica Srbija

pre 3 meseca

Mafijasko drzavni projekat sa dva budzeta(zvanicni i onaj na crno) i najveci trener univerzuma ikada koji ni ne radi za ugovor(zivi od ljubavi) sa nikad vise milionskih igraca od koji su i vecina bili u nba,blamira se i gubi utakmice na neverovatne greske.Ali kome je sad do kosarke?'Nate kad vam dete na prilazu u hali u Bolonji pokaze srednji prst!
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Hocu da mi ostoja i savic vrate sve do dinara sto sam prosuo novac za ulaznice,sad se zestoko kajem zbog toga,postali smo najgori tim u celoj EL,stvarno bruka da nema dalje!
B

Bro

pre 3 meseca

ti bi crko da ne upotrebis rec "celoj" u svakom komentaru
p

podesen

pre 3 meseca

Ti si grobar isto kao i tvoja legenda Covkins.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Haha...srce mi puno kad groblje izgubi

VecaBg1971

pre 3 meseca

Vise Raduljica ima minuta u Zvezdi nego ovaj vas Smit u partizanu 🤣 Samo neka se sipa i dalje...
m

makiš ada

pre 3 meseca

Vidiš dečko meni je žao što ste vi izgubili i znaš li zašto,ZATO što sutra ujutru neće biti niko u jutarnjem programu jer su to pravi crtaći za malu decu.JAD BOL I PATNJA TO JE TVOJE IME.

Kaba

pre 3 meseca

Bojim se da cete biti zaista razocarani ako se desi suprotno ovoj prognozi,uvek je zabavno sto je nasa zemlja puna Nostradamusa 90% njih pre godinu dana bi ruku dalo da je Zeljko bivsi i da nema sanse da prodje u top 8.
M

Milojko Arsenic

pre 3 meseca

I zeljko i ostoja i savic,da imaju i malo obraza i morala sad bi svi trojica podneli ostavke zbog ove bruke i upropascene sezone sa ova cetiri poraza za redom,ko nama vodi klub pa ovo je bogu plakati,ljudi koji o kosarci ne znaju apsolutno nista,hocu da mi se vrate pare od ulaznice sto sam kupio,bolje da sam popio sve to sa drugarima nego sto sam bacio pare na ulaznicu!
G

Gostic

pre 3 meseca

Ne znam sta bih rekao,kao zakleti partizanovac uvek podrska, ali da Panter napad koji lomi suta kada nema nikoga u reketu iako je imalo jos vremena ili taj pas unazad iz auta . Za ovo stvarno mora neka kritika. Ljudi imate skoro dobijenu utakmkicu, spustite tenziju odradite tih par napada, a mi sve naopako…
m

mica skols

pre 3 meseca

JOS 9 UTAKMICA DO KRAJA,PARTIZAN CE IMATI 7-8 POBEDA OD 9 MECEVA
m

mica trofrtaljka

pre 3 meseca

ocete ocete imacete sve "pobede" isto ko i zadnje 4 utamice🤣
G

Gostttt

pre 3 meseca

Hahahahh laku noc...
N

Nicker

pre 3 meseca

Izgubimo li jednu utakmicu kuci a da nije od Reala,ne treba vise 50 ljudi da dodje u Arenu. Imali su podrsku od Berlina,preko Monaka do Bolonje,atmosfere na tim utakmicama su bile skoro domacinske i sve su pogubili...
M

Monteroo

pre 3 meseca

Jel moguce da smajli ni jednom ne izrola iz bloka nego ostane i navuce p.j. i svog i njegovog igraca,izgubi loptu a bilo kakav rol ka kosu ovaj baca preko odbrane na kucanje.... Kad je na balsu koji je duplo sporiji proslo dva puta,ovaj stane i ukopa se.
C

Capo di tuti capi

pre 3 meseca

Nekontam neke ljude, nemamo tim kao prosle sezone i nevidim sto vecinu cude ovi rezultati, cista realnost, nemas pleja a centra si vikao celo leto i pocetak sezone, i po svemu sudeci nisi uradio nista, a te dve pozicije su toliko kriticne da je to i mojoj babi jasno. Je neznam koliko smo lopti izgubili na nacin kao sto je ti izgubio douzer, kad se lomila utakmica, covek se spetlja i ispadne mu lopta iz ruku, dosta puta i njemu i panteru i naneliju dlicno, jer nisu plejmejkeri, prosto ko pasulj. Cekaml sledecu sezonu i to je to.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Imacete zanimljivu sezonu dogodine ali u Evrokupu jer vicesampion ABA vise ne ide ovamo, lepo cete uzivati.
k

koolerski

pre 3 meseca

nema predaje,idemo dalje,samo jako. NAPRED PARTIZAN!!!
T

Top Gun

pre 3 meseca

@koolerski Top 15 vam je zagarantovan,nista ne brini👍
P

Poraz opet

pre 3 meseca

Borba za Top 11 crno belih
M

Mile led

pre 3 meseca

iako sam zakleti grbar mislim da prtizan ne treba da dobije A licencu za Evroligu. Prosto, mnogo, mnogo smo slabi za ovakvo takmicenje,svi nas zivi peglaju i u ABA i u EL,to je cinjenica!
B

Bnm

pre 3 meseca

UPRAVA NAPOLJE!
a

ajmooo

pre 3 meseca

polivaj Igokeje iz zagorja
B

Banence

pre 3 meseca

STO VISE TONETE TO BOLJE,TOP 15 VAM JE SIGURICA!
r

razocarani grobar

pre 3 meseca

Dzaba drzava sipa u nas desetine miliona eura kad necemo biti u Top 10. Razočaran u partizan,sinovi posebno.
m

mile led

pre 3 meseca

gazi drzavni projekat
Z

Zućko

pre 3 meseca

Nikakvi smo ljudi, samo se setite tima pre pet sezona, sada vam Zeljko ne valja posle dva poraza u gostima od top 6 ekipa, ne izgledamo kako smo svi ocekivali i sta sad?! Ima majstori debelo jos da se igra, momentalno svi treba da se ugasimo kakvi smo
B

Bnm

pre 3 meseca

ZELJKO 33 GODINE TRENERSKE KARIJERE - 46 TROFEJA KK ZVEZDA 75 GODINA POSTOJANJA SA RAZNIM PIB BROJEVIMA - 43 TROFEJA
N

Ne

pre 3 meseca

Podsećaj ih.
T

Top Gun

pre 3 meseca

@bnm Cak 2x poraz u derbiju od Zvezde i Covica,pa zatim Monako,pa Virtus...ko je sledeci? Mene bruka da navijam za ovakav klub koji sa najvecim budzetom u evropi na kraju ce biti cetvrti u ABA ligi i 18-ti u Evroligi,pa mala Miskova Mega bi bolje igrala nego mi,smem da se kladim!
M

MiskoR

pre 3 meseca

Samo sto od svih tih trofeja sa igokejom samo 1 trofej ABA prosle sezone 😎
t

tvoj zeljko...

pre 3 meseca

....je jedini trener u celoj Evropi koji sa 30.mil budzetom i 3.mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone,to treba uvek napominjati!
g

gostic

pre 3 meseca

Koje budzete je imao treba da ima 80 trofeja
M

Mark..oo

pre 3 meseca

A koliko to partizan ima trofeja?da li je to velika razlika?posto pisete o tome?
g

gostic

pre 3 meseca

Koje budzete je imao treba da ima 80 trofeja

Odgovori

pre 3 meseca

KK Partizan ima ukupno 49 trofeja od cega 4 Evropska koja nema Zvezda nijedan od njih, gospodin Zeljko Obradovic je za 30 ak godina karijere osvojio samo 2 Evrolige manje nego najveci klub u Real Madrid za celu svoju istoriju. Nema potrebe racunati koliko je jos puta bio na f4 na koji mnogi nasi treneri nikada nisu krocili a i skoro svi nasi klubovi osim jednog -Partizana.
B

Blaki

pre 3 meseca

Od toga 0 trofeja bez milionskog budžeta. Mali su grobari pa se ne sećaju da im je predsednik 1992. godine bio Radojica Nikčević saradnik Pabla Eskobara,pa vi razmislite čime se bavio.

Odgovori

pre 3 meseca

Doticni predsednik je toliko bio bitan za Partizan da niko nije do skoro cuo za njega od mladjih navijaca a i od starijih on je nebitan naspram kosarkaskih legendi koji su vodili klub Partizan je imao svoju bazu mnogo pre tog krimosa kao sto je imao i mnogo pre Ostoje i mnogo pre i ove i svih vlasti jos pre 90 ih.
R

Riki Lugonjic

pre 3 meseca

6 razlike na 3 minuta pre kraja, mi ne znamo loptu da izvedemo, dajemo im loptu u ruke.... AAAUUU, strasnooo....
N

Ne postoji

pre 3 meseca

MI. TI SI PROVOKATOR.
B

Bnm

pre 3 meseca

@riki Slazem se potpuno,BRAVO za komentar👏
a

all grobar

pre 3 meseca

rekli su skuplje su sezonske da bi bili konkurentniji kad ono gori smo nego prosle sezone i to dosta
I

Immobile

pre 3 meseca

Željko Obradović, taktički razbijen od najboljeg trenera Evrolige u ovoj sezoni Luke Bankija uz Ćusa Matea. Imaš 7 razlike na 3:30 do kraja i igra se svodi isključivo na individualizaciju, a i tih 7 je napravljeno individualnom igrom Doužera i Nanelija, 2 šuta koje su ušla neki čudnim okolnostima i Partizan na kraju nije uspeo ni to da iskoristi. Luka Banki preuzima Bolonju krajem Oktobra 2 dana pred Superkup Italije, osvaja ga bez bilo kakvih turbulencija u 3 kontrolisane utakmice. Ništa on nije selektirao, tim mu je stariji od kamena i svi su non stop pod povredama. Čak mu je i najbolji igrač tima koji je digao nivo igre pa sigurno 2 puta nakon njegovog dolaska, bio odsutan mesec i po dana do danas. Pogledajte prošlogodišnje sezone Heketa, Belinelija, Danstona, Mikija, Lundberga (koji je bio otpisan i da je Skariolo ostao bio bi oteran), Abassa. Svi su digli nivo igre najmanje 2,3 puta neki čak i više. Što je najfascinantnije to nisu mladi igrači, već igrači u određenim godinama par njih na zalasku karijere. Luka Banki je najpotcenjeniji trener verovatno i sveta. Čovek je sa Letonijom bez Porzingisa igrao 1/4 finale svetskog prvenstva i izgubio od prvaka Nemačke na jednu loptu. U grupi sa Kanadom i Francuskom, Francuze je poslao kući, a u sledećoj fazi takmičenja Špance. Kao tajfun je oduvao Litvaniju u utakmici za 5. mesto sa 35 razlike, i nemojte misliti da ta utakmica nije važna jer je rivalitet baltičkih zemalja u sportu veliki, posebno u košarci. Na sve to bezbroj utakmica je ove sezone dobio svojim fantastičnim odlukama. Željka Obradovića je 2 puta dobio u egal utakmicama, u Beogradu je vodio celu utakmicu, a danas je uspeo da vrati svoj tim iz ambisa, gde su se napadi u završnici završavali ili u ziceru ili otvorenim šutevima. Šta drugo reći sem kapa dole majstoru.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

casti li Ostoja pivo u Bg zna li neko nesto?
v

veceras

pre 3 meseca

u prislonici iz adaktara i sasu kovacevica
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

12-13 jos si u igri imas dobru sansu ...10-15 nikakvu !! ajde paljba odavde i to rafalna
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

I dalje se potpisuješ mojim nikom??? To znači da sam u pravu sve što sam pisao do sada, tačno u metu. Boli istina, a???
Z

Znači ovi

pre 3 meseca

Iz železnika su krenuli u medijsku ofanzivu. Botovi punom parom rade.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

druze zavrsili takmicenje ko i obicno u sred sezone i sta drugo sad nego da lece frustracije
G

Gosttttt

pre 3 meseca

Dobro i ovi iz Zagreba nase vesti napunili pa nemamo gde da komentarisemo osim kod vas....
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

Drzavoo daj jos koji meleon malo je ovo,ne zna Zeljko da radi sa 20 meleona,samo 30-40 i vise ga radi,daj drzavoo jos kojeg NBA igraca malo je ovo. Ako osvoje opet Jedan trofej ove sezone ili opet ne osvoje nista,nece biti prvi klub u istoriji nego univerzumu koji je spickao 100+ meleona za 3 godine na samo 1 trofej od mogucih 15,16.
G

Gostttttt

pre 3 meseca

Znaci sad i Rumenoglu ne valja...
U

Uprava Napolje

pre 3 meseca

Zeljko Odlazi i povedi Ostoju i Savica sa sobom,nemate vise podrsku navijaca u opste!
H

Heirloom

pre 3 meseca

Zeljko, Ostoja i Savic nakon sto su procitali ovaj komentar: "Ajmo mi iz kluba, braco..."
N

Ne navijaš

pre 3 meseca

za Partizan. Običan si provokator.
F

Figurica

pre 3 meseca

Coki, znamo da si ti
T

Ti si

pre 3 meseca

Provokator.
#

#p

pre 3 meseca

O čemu ti pričaš? Prošle godine ste bili jednom nogom na f4, a isti ti ljudi su vam selektovali ekipu. Imate sjajne pojedince, kostur tima vam je ostao. Umesto igrača koji su otišli doveli ste dostojne zamene. I šta sad? Ne valja?
o

oo

pre 3 meseca

Da vidimo da li će Doužer na hlađenje kao što su Jaramaz, Anđušić i Smit
N

Neće ići

pre 3 meseca

na hlađenje i ne treba na hlađenje.
B

Bojkot

pre 3 meseca

Svi pravi navijaci prtizana treba da bojkotuju sve utakmice do kraja,tolike pare smo dali za ulaznice a sve su otisle na kupovinu dzipova iz nemacke u ostojin dzep,igra nam je katastrofa,zeljka pregazilo vreme,uprava katastrofalna,ja vise ne gledam ni jedan mec do kraja,nemam vise zivaca,Zbogom!
T

Ti si

pre 3 meseca

Provokator.
T

Top Gun

pre 3 meseca

Ja vise u Arenu ni na jednu utakmicu ici necu provereno,hocu da mi se vrate pare od sezonsku jer ovo kako igramo je stvarno sramota,oba poraza u derbiju pa sad i treci po redu od Monaka pa Virtus,cak 4 vezana poraza za samo 10 ak dana,ja to vise ne mogu da podnesem zaista!
K

Kradeš

pre 3 meseca

Nikove. Ti si lopov.
b

bas

pre 3 meseca

ce ti pni bratiti pare...blokirati nek bidu prva 3 reda vipovci.itd a mi obicni ispred hale..mozda nam kupi caj

Collector

pre 3 meseca

Željko Obradović...Kukavico jedna
.

.......

pre 3 meseca

Što volite da se pretvarate to je čudo jedno.
S

Sombor

pre 3 meseca

JSD 11-ti,ZVEZDA 12-ta,taki ce i ostati.Zivi bili i videli.
P

Prcko33

pre 3 meseca

Ljudi nema potrebe da se prepucava narod ovde ... Nema tu puno sta da se prica , imati 7 asistencija za cijeli mec jednostavno neozbiljno, kosarka gubi svaki smisao ! I kako ovdje da se polemise o Zeljku kao "najboljem evropskom treneru" ?! Niti je on najbolji trener , niti je ovo ozbiljna ekipa ! Partizan ima odlican tim , ali zalosno je da ovako izgledaju! Bruka i sramota zaista !
J

JWest

pre 3 meseca

Pa odluci se, jel je odlican tim ili je neozbiljan?
R

Razumeš?

pre 3 meseca

@Jwest Ne može da se odluči navija za ćokijev klub.
P

Prcko33

pre 3 meseca

Vama dvojici legende treba nacrtati izgleda ? Bolje bi bilo da Zeljko nacrta neku akciju da imaju koju asistenciju i neki normalan napad ! Braco Partizan po imenima ima ekipu za final four , a igraju top 3 najgoru kosarku u el ! Eto toliko
O

Odlazi Zeljko

pre 3 meseca

Ovo je vise prevrsilo svaku meru,ovo nam je cak cetvrti poraz i to za redom u samo 10-ak dana,2x od Zvezde u derbiju,pa Monako pa Virtus...ko je sledeci? Mislim da je krajnje vreme da zeljko podnese ostavku i da povede ostoju i savica sa sobom,sa najvecim budzetom u istoriji i na balkanu mi se ovako brukamo i u ABA i u EL stvarno ovo vise ne moze da se trpi,ja vise na utakmice u Arenu doci nikad necu,muka mi je vise koliko smo ocajni!
K

Kosinus

pre 3 meseca

Da, da, i zaboravio si ono 12-13 godina, igokeja, decenijasi...
M

Milojko Arsenic

pre 3 meseca

@Kosinus Pa niste titule i EL videli preko pune zadnje decenije i to znaju svi u Evropi,sta je problem,boli vas ISTINA koju znaju svi!
D

Da li je moguće

pre 3 meseca

Željko kao da ne zna da radi sa igračima iz Srbije, njemu više znače stranci. Kako sa reprezentacijom tako i sa partizanom!
u

uzas

pre 3 meseca

Hoce li vise ta ostavka, sta treba da se dogodi da odes…koja sramotaa prvo monaco sad virtus
O

Opi

pre 3 meseca

Volim Zeljka inace, kao i svaki grobar, ali ovo ne lici ni na sta stvarno. Koje je njemu objasnjenje za ovoliko precestih losih perioda igre, i da li moze jednom u zivotu da se ne naljuti na novinara kada ga pita nesto slicno? Neosporno je da je najveci trener, ali nije nista cudno u tome da su ga stigle godine i da ne moze na isti nacin da prati sve, ono ispadanje od Reala prosto nije smelo da se dogodi. Neironicno su mi draze one 2 sezone sa Trinkijerijem i njegovom ekipom nego ovo. Kidali smo koliko smo sigurno igrali, sa mnogo jeftinijim timom. Ko zna sta bi bilo da nije bilo korone, iako smo samo Evrokup igrali.
B

Banence

pre 3 meseca

SAMO TONITE!
S

Slepče jedan

pre 3 meseca

Potonuo je tvoj klub. Još 2011 ali si slep pa ne vidiš.
M

Mitovi

pre 3 meseca

Prednost domaceg terena apsolutno ništa ne znaci kada ti u goste dodje iskusna ekipa kojoj 20000 ljudi koji vicu i urlaju ne predstavlja nikakv problem. Medjutim kada sudije podlegnu atmosferi i sviraju za domacina sve i svašta onda je vec problem. Dobar primer je upravo Zvezdina utakmica sa Barcelonom, sudije sviraju korektno i tu gost nema problem narocito kada ima igrace tipa Laprovitola, Veseli, Satoranski… ali kada sudije pocnu da navlace za domacina pod raznoraznim pritiscima onda je vec problem. A Partizan je pa skoro sve utakmice dobio na taj nacin, sudije+navijaci+ Rumenige i ti cudesni preokreti u Areni od -20 do pobede su posledice toga. Promena kriterijuma sudjena na poluvremenu.

Искрено речено

pre 3 meseca

но судија но вин😂😂😂
I

ISKRENO REČENO

pre 3 meseca

Da je @Искрено Речено болид.
R

Rokaš Gudruitis

pre 3 meseca

@ISKRENO Ahahahahah alal ti vera, doslovno se umalo ne udavih na grisinu
V

View

pre 3 meseca

nama bi Trinki bolje vodio tim siguran sam...

Искрено речено

pre 3 meseca

како сте прошли јел освијште шта ма 😂😂😂😂
K

Kao i vi

pre 3 meseca

U Grotlu Arene.
I

Insane

pre 3 meseca

Rekreativni basketasi i likovi sto su trenirali kosarku tri i po godine komentarisu najveceg trenera ikada (9 puta prvak Evrope, skoro 20 f4, osvojio sve sto moze da se osvoji), pa i da je skroz posenilio (a nije, garantujem da ima bistriji mozak nego 90 posto danasnjih 20-to i 30-to godisnjaka) odakle nekome ideja za to. Treba da se ugasimo kao nacija samo posle ovoga, sto se mene tice ne mora nista da osvoji ove sezone i ne mora ni taj plej of samo neka je tu, njegovo prisustvo podize ovaj klub niste svesni koliko
K

Khddcv

pre 3 meseca

Majstore, to podizanje kluba kosta mnogo, mnogo para! Posle tog dizanja, kad on ode, moze da se udari katanac!
К

Кљаки

pre 3 meseca

@insane Друштво прсло ко лајсна. По свим питањима на страну кошарка.
I

Insane

pre 3 meseca

Nikakvi smo ljudi, samo se setite tima pre pet sezona, sada vam Zeljko ne valja posle dva poraza u gostima od top 6 ekipa, ne izgledamo kako smo svi ocekivali i sta sad?! Ima majstori debelo jos da se igra, momentalno svi treba da se ugasimo sa ovakvim ljudima
К

Кљаки

pre 3 meseca

@insane Не навијају за Партизан. Прочитај мало боље коментаре.
M

Miloš 1970

pre 3 meseca

Pratim Partizan od 1986 godine, ali ovakvu debilnu ekipu nikad još nisam video, ovakav spoj retarda i kilavih ,nejakih igraca!!! ,)Na celu sada već može se reći prevaziđenim trenerom, da dozivljavam infarkt zbog majmuna koji ne znaju aut da izvedu,a ti Zoc pošto si se postavio iznad Partizana, za mene si teško razočaranje!!Znam da ce sad botovi od Zoca da mi kažu idi gledaj Fmp,ali ovo je ruganje klubu kakav je Partizan...
i

izgubili derbi 2x

pre 3 meseca

CAK 4-TI PORAZ ZA REDOM U SAMO 12 DANA,TOP 15 VAM JE SIGURAN!👍
O

Ostriga

pre 3 meseca

Sta si se istripovao kao da vi isto niste izgubili dva derbija, i to jos u kracem razmaku?
B

Braćo Srbi

pre 3 meseca

Nemoj da bi neko vredjao gospodju Kaminski preko društvenih mreža jer je to opasno ljuti i nervira! To što joj muž igra po sistemu toplo-hladno nije razlog da se njegovoj ženi šalju uvredljivi komentari. Ćerajte to za Ameriku pa neka se tamo ljuti i preti Amerikancima a ne da mi glumi neku opasnu ovde po Beogradu!
G

Gost9

pre 3 meseca

Kakve veze ima njegova zena"avangardo"?
S

Sport15

pre 3 meseca

Kad ti radis toplo-hladno, jel to razlog da tvojoj zeni salju uvredljive poruke? Ali dobro pobedio si, imas najgluplji komentar od 400 i nesto…
D

Došli

pre 3 meseca

Nas da provociraju ovde a izgubili i oni iako se najavljivala pobeda protiv Barselone. Neverovatno
S

Sta nije uredu sa tableom

pre 3 meseca

Kako to da smo cele sezone prvi na tabeli a sad odjednom jedanesti?..Kako?????
K

Kao Grobar kažem...

pre 3 meseca

Ovo je karma,ništa više...Prvo,najveća sekta koja hoda i koja će ikada hodati ovom zemljom pored toga što vodi zemlju vodi i Partizan,karma...Navijamo I podržavamo Partizan a sekta ga vodi...Kažu,nema veze sport sa politikom,ima,i to je KARMA...Radije ću gledati i bodriti Partizan u 5oj ligi nego ovo sve napumpano i bez ikakvog šarma,romantike...Ako ima Boga svi smo naj***li...Sportski pozdaav
s

sale x

pre 3 meseca

jad i beda! nasa klupska kosarka je pukla kao bas! zeljko odlazi dosta je bilo!!!
j

jbt

pre 3 meseca

Trinkijeri da je preuzeo Zalgiris tri kola ranije,oni bi isli u plej of,a ima sto puta gori i jeftiniji tim od Obradovica i Sferopulosa.

Rex

pre 3 meseca

Nazalost moram se sloziti Trinkjeri odlican trener one sezone je vodio vrlo skroman tim sa ovim istim Jaramazom na pleju i rusio redom po Evrokupu i Aba ligi pobedjivao mnogo skuplje i Virtus i Zvezdu.
k

kuku

pre 3 meseca

sta nam rade, bice dobro ako nas Sbb ne prebaci na dorcel pa da nas otkljucavaju samo za novu godinu
G

Galiot

pre 3 meseca

hahahahahah....sjajno!!!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Greota. A taman krenuli da se osamostaljuju, da ne zavise od države.
Ћ

Ћу-ћеш-ће

pre 3 meseca

Смејемо се Алби и Асвелу да не припадају Евролиги. Гледајући Партизан и Звезду може се констатовати слично. Добри смо за борбу за плеј-ин у који нећемо ни ући.
Z

Zaaa

pre 3 meseca

Stza bre puštate ovom bolesnom toto kuro tinju ovoliko bezmislenih komentara, matoro a ponašanje ko napaljen om klincu.
b

bsxfmg,g,

pre 3 meseca

Menja se pesma, nema više palme. Sada je hit... A sad ADIO, a sad ADIO 🤫
Z

Znači

pre 3 meseca

Mnogo bolje nego u francuskoj. Malo je falilo, ali jbg. Valjda će se vratiti posle, pa okrene na našu stranu. Čestitke momcima na borbi. Ali one lopte što nezna o cijelu sezonu isesti, to je katastrofa, i oni koševi što primamo za sekund ispod koša, to je nivo zonaša. Samo jako mo ci, posjedih od vas, ali je i ga. Hajde saberite snage, i ofanziva nema nam nego napad.
S

Sale84

pre 3 meseca

E vidis problem je u tome sto vam se sada vraca za neke pobede, KOJE SU TAKVE KAKVE JESU!!! A vi ocekujete da vam se nesto vrati...
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

300 komentara na vest o PARTIZANU 130 o tzvczv. Pametnom dosta.
С

СРБ

pre 3 meseca

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007
6

63489682806

pre 3 meseca

KK. Kamerun je završio svoju misiju u EL, a rumeni će opet morati da uzme neki namešteni trofej da ne propadne sezona. 4.sezone jedan trofej i to nameštena ABA od prošle godine... 🤫🇭🇷🤫
B

Bazinga

pre 3 meseca

Cim je vi niste uzeli odma namestena 😂
O

Orangutani

pre 3 meseca

Namesticemo vas sad u Nisu, tu krece sve, vidimo se
1

13579

pre 3 meseca

Kao navijac Zvezde, stvarno, ne salim se i ne provociram, ali nije mi jasno da vodite 77:71 na dva, dva i po minuta i gubite cetiri razlike! Sta se s vama desava, nije mi jasno! To velike ekipe i veliki treneri ne gube! Kakav vi pad imate u 4/4 to je strasno, da vam uzmu dve zive lopte, nerazumem!
d

d.o.o.

pre 3 meseca

tako sto igraju ko da su se malopre sreli prvi put u zivotu. ne znam kako je moguce da je bas toliko losija ekipa postala za manje od godinu dana, nije kao da smo bas ceo tim menjali pa da bude ocekivano.
d

def

pre 3 meseca

Pa sta je cudno? Cudna je Zeljkova rotacija i izbor igraca,to nema niti jedna ekipa u el.Koprivica ne igra pet pa sad igra,Andjusic nestao,Jaramaz nestao.Glavni igraci izgubili energiju,igra se tanka odbrana a Zeljko i dalje misli da je najpametniji.Ne slazem se sa njim pa da je osvojijo jos toliko titula.Ja vise ovo da gledam necu jer ovo nije pravac kojim treba ici
D

Druže moj

pre 3 meseca

I ja navijam za Zvezdu, ali bar nama treba da bude jasno kako se gubi 10+ razlike u 4/4. Mi smo to doktorirali.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

13579-Kako ne razumeš,ako Zvezda može da ispusti plus 5 za 15 sekundi,što ne bi Partizan 6 za dva i po minuta,to je košarka i u tome je draž,jednostavno nije se dalo,ona trojka preko ruke je podigla Virtus u tim trenutcima a Partizan je pao.I Zvezda je izgubila dve utakmice zaredom jer igrači dobijaju tehničku prilikom izvodjenja lopte.
M

Miloš 1970

pre 3 meseca

Trener kriv ,čovek se postavio iznad kluba, nema nikakvu odgovornost, radi sta hoće,a navijace bacio u hospitalizaciju ,za mene vise ne postoji retard,idi pieglaj klinke prevaro....
1

13579

pre 3 meseca

Slazem se s tobom da je Zvezda to doktorirala, ali Zvezdu nema sta da komentarisem, mi smo veceras 3/4 gledali samo da se oslobodimo lopte, to je bila igra " ne daj meni loptu"! Posteno, imala je i Barsa padova, istakao se Brizuela i Veseli, imali smo i parcdobrih odbrana, ali napad...UZAS
1

13579

pre 3 meseca

Slaba odbrana! Brate od +6 do -4, pitaj uciteljicu koliko je! A gde je + 20 u petoj tekmi prosle sezone protiv Reala?
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

d.o.o.Prošle godine Partizan je dobio barem 10 utakmica na jednu ili dve lopte,dakle 1-4 razlike,ništa bolji od ovih nisu nego su šutirali više trojki i živeli od šuta za tri.Postizali su po 12,13,14,15 trojki,samo pogledaj mečeve protiv Reala 13,10,15 itd.Ove godine taj šut slabo služi i ne šutiraju toliko trojki,šut za dva danas 23/41 a za tri 9/16,barem još 5 trojki da su šutnuli pobedili bi...
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

13579-Jesi li stvarno toliko zatucan,Partizan je vodio protiv Reala 18 razlike na početku treće četvrtine,sasvim dovoljno vremena su imali da preokrenu.Sad si imao derbi,jel Partizan od Zvezde gubio 19 razlike početkom četvrte četvrtine i stigao je.Igra se brža košarka u odnosu na prethodne godine i olako se stižu prednosti od 10-15 razlike.
g

guh

pre 3 meseca

ponadali se zagrebcani
т

тзвцзв

pre 3 meseca

Какве везе има Цибона са вечерашњом утакмицом!? Осим ако ниси мислио на Цедевиту?
D

Drndo

pre 3 meseca

Domaca dzovanska ekipa koja pobedjuje uz sudije. To vam je ovaj Partizan bet
M

Mile RS

pre 3 meseca

Piksi unistio Zvezdu u fudbalu,a Obradovic Partizan u kosarci! Zalosno
K

Kako

pre 3 meseca

Je Piksi unistio Zvezdu? Dva puta se igrala Evropa i dve duple krune...
Š

Šta je

pre 3 meseca

Željko rekao na presu,jel opet neko drugi kriv za poraz?
N

Nemoj tako sada

pre 3 meseca

Nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice. Desile su se neobjašnjive stvari. Sve je u ovom Univerzumu krivo, samo naš bezgrešni trener nije kriv ni zašta.
P

Pfc

pre 3 meseca

E moj Doužeru nije ti ovo prvi put da neznas da ubaciš loptu, kapiten sve što dobro uradi na kraju z. s.. e. Ovo je i odiličan skor jer pola tima nam čine invalidi. Smeši nam se sezona bez ijednog trofeja.
J

Ja ja ja

pre 3 meseca

Pogledaj ovo ,na zvezdinim vestima 130 komentara, sve njihovi komentari...ovdje 281.. i to bar 200 od limenih ljubimaca nasih...pa kako vas nije sramota???
P

Pitanje

pre 3 meseca

Kako vas nije sramota da za samo dva kola sa prvog mesta na tabeli padnete na jedanaesto?
1

1303

pre 3 meseca

Taj Lundberg iz Nordsjelanda
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Bog te maz'o, 281 komentar... Oprosti, admine, za sve reči sumnje. Nije ti lako. 🤯
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

A zamisli tek koliko komentara ne prođe. I ovo je samo na jednoj vesti. Treba isfiltrirati i ispratiti i na drugim. A Zvezda i Partizan igrali isto veče. Krvav je to lebac zajebi. Ja ne bih mogao da ga radim nema tih para. A inače radim na poslu gde svaki dan glavu mogu da izgubim pa ti gledaj. Ali lakše mi i to nego da čitam tuđa i svoja sranja.
p

pa

pre 3 meseca

Sta radis,kao deminer?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

@Pa Slično.
в

весели

pre 3 meseca

много смо јаки
O

Orangina

pre 3 meseca

Zeljko ko je sada kriv,igraci ili sudije?Znamo da ti nisi..
R

Realnost

pre 3 meseca

Zvezda ima prosečan, star i nikakav tim, a ovi sve ZVEZDE, mladi igrači, jači budžet i opet ništa. Sad će Željko o sudijama.
p

podesen

pre 3 meseca

Brze potpusujte novi ugovor za Dozerom na 3 godine,na kraju sezone bice kasno,otimace se o njegove kvalitete,ubaci loptu iz auta,soliraj,soliraj pa izgubi loptu.,😭😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭🤣🤣🤣
A

Akonkagva

pre 3 meseca

Glavno pitanje ove sezone: koja je svrha Ponitke u Partizanu?
S

Sombor

pre 3 meseca

JSD 11-ti,ZVEZDA 12-ta,taki ce i ostati.Zivi bili i videli.
S

Sove

pre 3 meseca

Једноставно враћа се срећа у контра смеру за све добијене утакмице у првом делу сезоне, ПАО у Арени, Валенсија у Шпанији, Милано у Арени, Фенербахче у Арени итд.
k

kakav hitac

pre 3 meseca

Smajlagic pogodi semafor na plafonu.
O

Ostojaaa

pre 3 meseca

Ja mislim da je onaj spanski portal kriv, sto reko Ostoja "Pokušavaće spolja da nas uruše poturenim izjavama raznih kanala, kako bi se napravila destibilzacija”,
B

Bnm

pre 3 meseca

ZATO JE BODIROGA UCENIO BRIZUELU KO ZNA CIME DA MORA ODIGRAT PARTIJU ZIVOTA
a

a sta kaze

pre 3 meseca

Zoriške lobista?
J

Jole 39

pre 3 meseca

Polivaj virtuse 💦💦💦💦
Z

Zeljko neznalica

pre 3 meseca

Prop'o RUMENIge k'o trosed !
B

Bnm

pre 3 meseca

ZATO JE ZALIZANI GRK USPEO U EVROPI KO PARADAJZ U ETIOPIJI... POZDRAV BRIZUELA
d

djurgården

pre 3 meseca

ARRIVEDERCI RAGAZZI!!!!!!!!
S

Samo tak

pre 3 meseca

Ja nemam snage više ovo da gledam!!! Pa kako??? Svi znaju da će da ide na Pantera...i plus jedan za njih...3 igrača na Panteru, dvojica slobodni on šutirao...Loptu sa strane ne umeju da izvedu...7 asistencija ceo meč...Bruka BRE!!!
B

Bnm

pre 3 meseca

IGRACE PLAY-IN SIGURNO, AKO ZAVRSE NA 7-8 MESTU DA UDARAJU NOGOM U D.PE OD SRECE JER TE POZICIJE DAJU 2 SANSE DA PRODJES U TOP8. INACE 6 MESTO NIJE NI BILO REALNO GLEDAJUCI TIMOVE I KO SU PROTIVNICI. AKO BUDU 9-10 MESTO NISTA OD TOP8, TU VEC TREBA VEZATI 2 POBEDE NA STRANI. POZDRAV ZA FMP2 SIMPATIZERE, OD SVOJE MUKE DOSLI DA SE SLADE OVDE HAHAHA NA KRAJU CE VAS I BAJERN PRESKOCITI BERLINCI MALI...
3

3274845956

pre 3 meseca

na kraju ce da zavrse ispod zvezde i odose svi u urgetni
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

...sa pivom u šaci, pevajući. 😙
O

Opojta

pre 3 meseca

Nema više izgovora, toliko nelogičnosti i konfuzije u igri, mora i trener da ima odgovornost...Ne znamo loptu izvesti, nema bloka, nema kretnje i šta će igrač, baci je u bezvrze da ne bude 5 sekundi... Nedopustivo...Ponitki odmah otkaz dati, šta je sa Kaboklom, Ledej toplo -hladno, Smit potpuno limitiran igrač, Panter se ispucava, za Douzera se vidi što ne može NBA igra, Kaminski isto. Koprivica se bori, ali nije još kalibar za Evroligu, kao i ostali domaći igrači. Naneli, najstariji, a najkonstantniji igrač, svaka mu čast, ostali rez potpuni!
G

Gost033

pre 3 meseca

I ovi krenuli da igraju od kada su se otarasili magičnog Tea.
P

Pantarei

pre 3 meseca

Ne može niko da slomi srce Partizanovcima a kamoli neki tamo Lundberg ako već igrači sami sebi ne slome, kao što rade veći dio ove sezone , jako tanka smo ekipa za ozbiljnije domete, treba da bride obraze sve njih, ne moze se uzeti ni pobjeda u gostima. Ovo nije Partizan koji se očekuje 😏
H

Haha

pre 3 meseca

Ali Zeljko majstor kosarke uzima tajm,oni gube loptu i primaju poene,sledeca situacija,opet tajm,opet Virtus krade loptu izavrsavaju utakmicu,Zeljko legendo,kako zavrsavas utakmicu ali za protivnika hahahaha
m

makiš ada

pre 3 meseca

primiti 17 koševa u zadnja 3 minuta katastrofa.
M

MVP Čačak

pre 3 meseca

Ovaj Luka Bjanki doktor za Obradovića! Dva puta nas bije sa ovakvom (realno prosečnom ekipom)!!!
C

Cazorla

pre 3 meseca

Zeljko imao si nocas debelog razloga da uhvatis nekog od stranih igraca za vrat a ti nista !??? Razocarao si me !
D

Dragan01111

pre 3 meseca

Propo državni projekat. Definitivno.
K

Karlos Sainc

pre 3 meseca

Sporo, sporo, sporo
A

Auuuuu...

pre 3 meseca

Jel vas sramota posle ovakva 2 minuta na kraju???
J

Jova1245

pre 3 meseca

Opet Čović napisao saopstenje pa izgubili. Covke kriv, rumenko je najbolji, nike on. Partizan oravi nove igrace i sam se finansira. Sekta ko ona druga sekta
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Je l' vodi Ostoja na pivo? 😆😆😆
0

015

pre 3 meseca

Treba izbaciti i Zvezdu i Partizan iz EL, zbog zdravlja nacije.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Šta uradi, Lundberže Ife!?
B

Bnm

pre 3 meseca

STA URADI BRIZUELA MOMCE???
G

GROBAR NBG

pre 3 meseca

Sve živce i novce izgubih ove sezone zbog VAS!!!

Sakur

pre 3 meseca

Dozier brate mili granica 10.5 ti dodjes na 10 pa sutni na taj kos covece
T

Topic time

pre 3 meseca

Željko menadžer Top 11. Rešio igricu. Branko Nordeus zavist.
M

Mile led

pre 3 meseca

Uvek je lepo kada drzavni projekat izgubi
T

Tako je!

pre 3 meseca

Puna arena najavljivao se skalp Barsi i onda potop.
L

Linoleum

pre 3 meseca

Slazem se, pogotovo kada je taj poraz od strane Katalonaca pred celom Arenom!
b

bida

pre 3 meseca

takoje najveci uspeh fmp 15 mesto vec 11 godina xaxaxa
o

oba

pre 3 meseca

jos bolhe kada oba drzavna projekta izgube
D

Drzava

pre 3 meseca

Zali boze miliona sto su prosuli oba tima kakvi pacijenti
P

Pantarei

pre 3 meseca

Treba da se srame, ležerno, bezidejno, nehomogeno, ovo je bruka od rostera đe su sve nazovi neki dobri igraci a oni ti ovako vrate, pakao koliko su loši, bitno je da se pare vrte, propaganda od ekipe.
B

Budimo realni

pre 3 meseca

Crnokosa iz Kosjerića vam zavidi na ovolikim greškama!!! Ljudi ne znaju da izvedu loptu! Pa sve pohvale! U zadnja 2 minuta pri izvodjenju gube loptu...Jel vas sramota???
I

I ja to kažem

pre 3 meseca

Ovi crnci pogode svašta nešto...Ali ne znaju loptu izvesti, primiti...Napraviti neku akciju...NIŠTA!
m

možda grešim, ali...

pre 3 meseca

Treću godinu za redom, tvrdim da je najveća štetočina po timsku igru Partizana Kevin Panter. Koju li on to lovu pere, da Željko Obradović neće na njega ni da se naljuti, a trebalo bi da ga skloni iz tima na neko vreme. Selekcija domaćih igrača je nikad gora u istoriji KK Partizan. Ne zna čovek, da li su u više "frci" sa mozgom ili onim što se kod naziva hrabrost? Da nije navijača, pravih, ne onih plaćenika, Partizan bi bio jedan od najgorih tomova.čak i u ABA ligi. Da, i zanima me kojom to mudrošću je neko uspeo da "natera" Željka da prihvati igrače čiji nivo lojalnosti prema klubu i navijačima ne prebacuje minimum koji bi trebalo da se toleriše?
i

ivko svemirko

pre 3 meseca

Koje igrače da prihvati jarmonja?! Pa on ih je birao, sta ima da prihvata
D

Druže

pre 3 meseca

Taj Panter, vsm je možda i titulu odneo prošle sezone. Ono šta je on uradio u Madridu, je neoprostivo. A takav tim će teško opet da sklopite.
R

Realnooo

pre 3 meseca

Nas je nedostatak inteligencije kostao poraza, ne znas da izvedes aut u kljucnim trenucima, i na sve to primas dva puta poene iz ceonog auta gde protivnik daje loptu pod kos. Podrska Zeljku ali ova ekipa nema dovoljno mozga za nesto vise.
E

Epson

pre 3 meseca

Dobar i racionalan komentar. Samo nije samo do inteligencije, ima nesto i do kohones, koja mi imamo ocigledno selektivno. Nikad ne znas sta da ocekujes.
W

Wij

pre 3 meseca

Zasto normalne i konstruktivne komentare ne odobravate?
К

Кљаки

pre 3 meseca

Тражи се крв! Псовке,прозивке то диже читаност.
T

Tockic

pre 3 meseca

Zato sto nisu drustveno-politicki prihvatljivi.
J

Jer

pre 3 meseca

Grobari
t

tugica

pre 3 meseca

Pustih suzu za zagorcima
b

bida

pre 3 meseca

pusti ti suzuuu za tvojim osnivacem krcunoooommmmmm
k

keruzzi

pre 3 meseca

I ja za envercima što ih ugostiše u Tirani,dok se u srbalja oslobađao Jasenovac
u

ue.....

pre 3 meseca

Piši kući za odelo...Virtus vratio na fabrička!!! Od iduće sezone KK Partizan sa novim sponzorom Cipiripi,u novontakmičenje koje i zaslužuje....Cipiripi Kup Male Moštanice
b

bida

pre 3 meseca

a oceli tvoj fmp nekada bar biti iznad 15 mesta sa vodjinim milionima to bi vam bilo ko daste otisli na fajnal for xaxaxa
G

Gost9

pre 3 meseca

Odradili vas profi,ko amatere.
p

pfc nbg

pre 3 meseca

Sezona je završena...pamet u glavu, drugi izbor igrača za sledeću sezonu, izvući pouke, idemo dalje...

Sakur

pre 3 meseca

Cuj zavrsena,o cemu ti pricas covece
D

Daa

pre 3 meseca

Ima pravde,ima!!!
D

DarkoLazarevac

pre 3 meseca

Dobro je!!!
H

Haha

pre 3 meseca

Koliko mi milo i drago e hahahaha
B

Bnm

pre 3 meseca

I MENI ZA BARSU HAHHHAHAAHA
D

Djelmaš

pre 3 meseca

Moroni, aut ne znaju da izvedu!
M

Ma

pre 3 meseca

oni to ne rade na treningu.
z

zamalo

pre 3 meseca

opet.
@

@ssss

pre 3 meseca

Najgore od svega je što Partizan i dalje ima šanse da bude u 10.Može čak i u sedam da bude.Taman da i dalje gledam i žderem se.Mislim da je bar Zvezdašima sada lakše jer bar znaju da nema ništa od ulaska u 10.Mislim da verovatno ni Partizan sa ovom igrom neće ući,ali kažem šanse još postoje.Taman da se nerviramo još malo.
1

149

pre 3 meseca

Polivaj po drzavnom projektu
O

Ognjeeeen

pre 3 meseca

Nesrecan si vec 10 godina, tvoj tim je uvek plasiran od 12-15 mesta…
e

ebg

pre 3 meseca

sta mi mozemo da prokockamo to nema nigde.obradovic ni jednu zavrsnicu nije dobio niti zna da privede kraju
A

Alo bre

pre 3 meseca

Ajd vise izbacite komentare,jel reko Vucic da ne objavljujete nista
V

VALJAK VERITAS

pre 3 meseca

AVRAMOVIC ,DOUDZER ,PANTER I NANALI ! SAMO ONI VREDE U PARTIZANU. BAR 7-8 NOVIH ZA F- 4 OVAJ ROSTER NISTA NE OBECAVA .
g

grobarijus

pre 3 meseca

douzer vredi?si jeo bunike?
S

Sasa nbg

pre 3 meseca

Zeljko svaki put me demantujes kada pomislim da ne moze gore...
B

Bruka

pre 3 meseca

Veliki trener Želimir Obradović, 5 puta mu igraci ne znaju da ubace loptu iz auta, a neshvatljive greške dva ponajbolja igraca Pantera i Douzera su sramota i za njih i trenera. Sta očekivati kad se gubi od Derbija, Mege, Igokeje, Zadra, Olimpije, dva puta od nikad slabije Zvezde. Trenerski mag pocetkom trece sezone osvojio 1 trofej od 9 mogucih. Nikad veća podrška i ljubav navijaca, budzet, uzvraceno prevarom, foliranjem, nadobudnoscu trenera . Trinkijeri, a da ne govorimo o legendi Dusku Vujoševiću bi imali bar 5 osvojenih trofeja i igrali F4.
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Još 9 mečeva,realne šanse za maksimum 9 ili 10 mesto,s obzirom da su svi rivali ispod Partizana prilično daleko, u svakom slučaju Partizan mora da pobedi najmanje 6 mečeva da bi mogao da se nada plej in poziciji i tu će mu put biti završen jer će najverovatnije ići na Real ili Barsu,generalno dosta slaba sezona Partizana.
o

ovaj

pre 3 meseca

Douzer,smehotresna olimpijada.
a

all grobar

pre 3 meseca

Steta, mozda se na kraju ispostavi i kao nenadoknadiva. Odbijes njihov nalet kad se pretilo da odu na 15+, odbijes sve sudijske nebuloze, dodjes konacno do svoje igre, odlepis se i onda se opustis i sve ono dobro prospes. Sad smo u losoj situaciji, ali jos nista nije gotovo. Zato podrska ekipi i vera do samog kraja. NAPRED PARTIZAN!
S

SaleKg

pre 3 meseca

Željko Obradović je najtrofejniji trener u Evropi. Veliki je grobar, da se nije vratio ne bi smo igrali EL. To su činjenice. Ali, ja, kao neko ko je košarkaški laik i voli sport, košarku i Partizan - ističem i ove činjenice: - Žoc od 2018.god. i prvenstva Turske nije uzeo nijedan trofej, sem jedne ABA lige (zadnjih 5 sezona). - ovaj tim Partizana je lično on selektirao, a pokazalo se da je tu puno promašaja. - mladi igrači ne napreduju, čak stagniraju (Balša, Tristan, Trifa, Smajli)...ovi ostali ne igraju ili uđu po minut, dva...pogreše, nemaju samopouzdanje, on viče na njih kao ludak i ne vrati ih u igru do kraja meča (Ponitka, Anđušić, Smit, Jaramaz). - igraju sedam igrača EL po 30-35 minuta, to je nemoguće, istroše se totalno. A, Smit je bio solidan u Virtusu, Anđušić bio MVP španske lige, Ponitka prošle godine u 3 najbolja igrača Pao... - često počne sa nekom čudnom petorkom, pa jurimo minus ceo meč...ili pusti 5 loših u 4.četvrtini kao sa Monakom i reši meč... - loše koristi tajmaute, uzima ih bespotrebno na početku, čim neko pogreši, i onda ih nema kad mu treba. - nemamo tzv. specijalne akcije...napad kad ostane 3,4 sec (Kaminski šutira trojku protiv Virtusa preko ruke)...odbrana, daju nam koš za 4,5 sec svi (npr Jago u derbiju). - odbrana je već standardno jedna od najgorih u EL. Tvrdoglavo igra čovek na čoveka sa visokim iskakanjem centara, tako ostaje nebranjen reket ili šut za 3 (mnogi to koriste, kao Teododić npr.). Nikad nema kombinovane odbrane ili neke vrste zone. - napad se svodi na centralni pik, dva na dva ili jedan na jedan, protok lopte slab, kretanje loše, malo asistencija...nemamo pravog pleja, čeka se zadnjih 5 sec i šut za 3 preko ruke, pa šta bude... - kontra napadi, gde se daju laki poeni i energija ekipi vrlo retki, jer je defanzivan skok loš. - loša selekcija igrača, slabi smo fizički, nemamo masu...većina najboljih je dobra u napadu, loša u odbrani...za pravu košarku moraju da budu odlični u oba pravca. - nijedan trener ne urla na igrače tokom meča kao on, bilo da su u igri ili na klupi...ružno za gledati. - sa druge strane preveliki je gospodin prema sudijama, bez tehničke u EL...Dule V. je znao da na krađu uleti u teren, dobije tehničku, digne ekipu, navijače i preokrene meč. - nadmeno se ponaša prema novinarima, arogantan je, ima preveliki ego poput mnogih naših trenera. - loša igra u derbijima...u gostima imamo jednu pobedu i 10 poraza uz koš razliku minus 119, CZ nas redovno ponižava. - za poraze su uvek krivi igrači, nikad nije rekao pogrešno smo postavili meč, trebalo je da pravimo faul ili sl...mnogo sujetan čovek. Zaključak: ovi osrednji rezultati (5 poraza u slaboj ABA ligi i pola-pola u EL) su najviše plod vrhunskih individualaca (Panter, Naneli, Exum, Lesor, Ledej, Doužer...) i atmosfere koju grobari prave u areni (da nije bilo njih, ne bi bilo ni onih 5,6 preokreta ove sezone). Žoc je pametan čovek, uzeo je Partizan u nikad goroj situaciji (ne može ništa da izgubi), pije, juri klinke po Bg, zarađuje neke novce, a navijači ga ne prozivaju zbog rezultata, jer ga gledaju kao Boga. Da se ne zove Željko Obradović, dobio bi otkaz bar 10ak puta do sada...mnogo se više očekivalo od njega (Sale Đ., Džikić, Trinkijeri su trenutno bolja rešenja).
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Nemoj tako,Željkić svaki put nacrta akciju za Pantera ili nekog ko vrti loptu 20 sec I pljusne sa centra za 3.
G

GostLalat

pre 3 meseca

Sa svim se slažem sa tobom, ali bukvalno sve osim da je veliki grobar. Čovek je do dolaska u Beograd bio vatreni Zvezdaš, to mi je potvrdilo 6 njegovih školskih drugara jer sam toliko puta bio u Čačku, tako da veći vam je grobar Trinkijeri nego ovaj Janičar
s

sale x

pre 3 meseca

bravo za komentar! sve tacno, ja veceras nisam gledao mec i ne pada mi na pamet do kraja sezone vise! cuvam zivce, ipak je zdravlje bitnije! zeljko je najveci krivac definitivno! majstorski izvlaci iz igraca ono najgore! sve si objasnio da ne ponavljam opet! vecina pobeda do sad iskljucivo na srecu i zahvaljujuci navijacima! cigani oterase kosonju a nije bilo do njega, kod nas je definitivno do trenera! zato, zeljko odlazi! potrosio si sve kredite, odlazi!!!!
N

Nekoiznutra.

pre 3 meseca

Bolju analizu u zadnjih deset godina nisam procitao. Bravo
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Za Zvezdin poraz odmah idu komentari. Za Igokeu čekamo valjda muderatora da dođe sebi.
s

sola ameobi

pre 3 meseca

Ma samo neka Zeljko pohvali navijace.. Izgleda da samo to jos zna..
G

GostRajder

pre 3 meseca

Kapiten odneo loptu kući.
g

grobarijus

pre 3 meseca

Dok je Douzer igrac Partizana ja vise gledati nmg...
d

dabogda izgubilk

pre 3 meseca

da izgube i od onih hercegovackih tajkuna da odu vise..ovi su gori od vazure..sad ce malo napas odbrana.ataman primenio citavu ekipu..barsa pola..virtus..uvek kod nas nesto..ko je ovog neskolovanog limara postavio u klub?
b

bida

pre 3 meseca

tvoj vodja iz nemanjine
a

aaaaanna

pre 3 meseca

Kome je jos do kosarke?
V

Vukašin Lukić pfc

pre 3 meseca

opusteno sada cemo mi nase zemljake u ABA ligi da razvalimo sledece kolo
k

keruzzi

pre 3 meseca

Napolje ovaj najgori trener i nek vodi kapitena u Čačak pod hitno, ovog manekena PJ vratiti u SAD sa sve Frenk the tenk, raspustiti ovu bandu od ekipe, zek i kaboklo bruke neviđene, ovih dvadeset miliona evra što se daju ološima usmeriti deci za lečenje retkih bolesti i nikada više ne dovoditi ovoliko stranaca, nek igraju naša deca iz ljubavi prema klubu i navijačima, a na El zaboraviti i staviti tačku na El, neka igraju bolji klubovi ,a ima ih dosta.
P

PONITKA novi KURUTC

pre 3 meseca

KOLIKO PONITKA PLACA STO TRENIRA U PARTIZAN !
U

UJKA MITKO

pre 3 meseca

Poveo Ostoja svoje navijače pekinezere u Bolonju o državnom trošku ali džaba vam novci moji Smogovci
P

Partizanskih Kg1988

pre 3 meseca

Ništa novo. Ekipa je u velikom padu, igra jako nestabilna i loša. Kao što sam komentarisao već nekoliko puta, očigledno je da ove godine stvari ne štimaju. Igrači koji su dovedeni ne igraju ili igraju jako malo i loše, mladi igrači ne napreduju, lideri previše osciliraju - od sjaja do očaja. Uz veliko žaljenje, moram reći da naša legenda i veličina od trenera snosi najveću odgovornost - sigurno njemu niko ne diktira ekipu i igrače koje je doveo i nisu doneli nikakav rezultat ili razliku..
D

Dr Haus

pre 3 meseca

Obradovic na leto ide u Dubai. Neogranicen budzet Tavares i ekipa top igraca.
P

Pregled tabele

pre 3 meseca

TOP6 samo lud čovek može misliti da može da se izbori. Za TOP10 pored ovih iza nas se borimo sa Makabijem, Baskonijom i Valensijom i ako ne bude prevelikih iznenađenja, 3 od te 4 ekipe će biti na pozicijama 8, 9 i 10. Sa Makabijem imamo lošiji skor, dakle beže nam 2 pobede, a sa Valensijom i Baskonijom tek treba drugu da odigramo, od Baskonije smo izgubili pola koša, a Valensiju dobili 5 razlike. Sada smo protiv oba kluba domaćini, pa je realno da imamo prednost u odnosu na njih, tako da nam oni beže samo jednu pobedu. U principu, te dve su nam pod moranjem da dobijemo i pored toga ako uzmemo još 2-3 pobede u TOP10 smo, ako izgubimo obe, onda smo završili učešće. Za kraj, Željko da se ne ljubimo na kraju sezone, za dobrobit kluba je da ostaneš, ali na rukovodećoj poziciji.
R

Realnoo

pre 3 meseca

Težak poraz i Partizana i Crvene zvezde. Zvezda je završila svoju sezonu u Evroligi posle regularnog dela. Partizan će se do kraja boriti za 10. mesto koje vodi u doigravanje ali u četvrtfinale takođe jako daleko za njega.
B

Burek

pre 3 meseca

Partizan ako osvoji 10. mesto, u doigravanju će lagano izgubiti, loš je gost ove sezone (kao i Zvezda)
l

linija 465

pre 3 meseca

u svakom slučaju 3 prodane lopte u poslednjem minutu.... mi bre ne znam loptu da izvedemo ...
k

ka....ko

pre 3 meseca

Kao iskrreni navijac zelim da kazem da nismo zasluzili ove godine nista. Ovakva igra je losa i zaista je sramota sve ovo sto pruzaju tokom cele godine. Mislim da bi trebalo svi da se pogledaju u ogledalo i zapitaju o uslovima koje imaju, o plati, o svemu sto im je omoguceno, a onda i o zalaganju. Mislim da je jasno da i atraktivne cene karata nisu adektvatne, ma ni blizu, igri i zalaganju. Pa zamislite samo koliki je trud i finansijski izdatak za jednu osobu sa juga Srbije da dodje na makar jednu utakmicu Partizana. Tu spada put, karta, sve to skupa nije jeftino, a mozda ono i najvaznije, a i najskuplje - je vreme. Nakon svega toga i dolaska kuci kasno u ponoc vecina ljudi se budi nakon samo par sati sna (eventualno 2h) kako bi otisli na pos'o i ponovo usparali neki dinar za eventualnu ponovnu posetu.
k

komedijaaa

pre 3 meseca

Ijaooo ala su se ponadali
-

-45-

pre 3 meseca

G17+ ? Kaka je prica?
R

Realno samo

pre 3 meseca

Izvodjenje auta nam je uža specijalnost, kakvi smo mi talenti ovo nisam dugo video.
p

polivaj

pre 3 meseca

Buahahaha
p

polivaj

pre 3 meseca

Buahahaha
p

polivaj

pre 3 meseca

Buahahaha
0

08888

pre 3 meseca

STO MI KRIVO
W

Wonder

pre 3 meseca

Penzija pa na Zlatibor matori.
A

Alooooo

pre 3 meseca

Jel vas sramota???
M

Milan25

pre 3 meseca

Ne postoji ekipa koja gubi više lopti prilikom izvođenja lopte iz auta od Partizana, sigurno nikada nije ni postojala.
p

pajabogalj

pre 3 meseca

ala...
M

M r š

pre 3 meseca

Bruke jedne!!!
4

432

pre 3 meseca

đe su komentari bruke jedne neprofesionalne
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Stižu, sa zakašnjenjem. Neki, naravno.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Dozer koji gubi cetiri puta lolptu je jedini krivac, na krajh kriminalna odbrana. Sram vas bill...sram da vas bude
O

Ovo

pre 3 meseca

me je ubilo,krava da mleko pa ga prospe.
D

Dakara

pre 3 meseca

Koliko puta vas je ovaj Panter ukanalio to je strasno.
j

jos neko da kaze

pre 3 meseca

da su ovi u rijalitiju debili ..kreteni ittd polusvet..a sta smo mi ja sebe na prvo mesto stavljam kad me nepismeni ostoja ..dacicev ucenik i babica iz vr banje.lazarevic iz banke itd prave debilima i kretenima..pa sa ovim parama bi ovako igrali i ratkovica i vrabac..dignite kartu na 1000 e..zastiti istaknuti jet set ..influensere..kojima ste delili karte..bojkot dok ne odu..jos neki jo nek kaze podrsku...deset dana piju injedu po monaku bolonji dok ljudi i deca idu gladna..
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 3 meseca

Vi nemate pojma. Zvezda je na vreme shvatila da dalja borba u Evroligi nema smisla. Fokus na Aba ligu. A vi se samo zavaravajte da imate sanse. Osvajamo Aba ligu Sledece godine dolazi Marjanovic,Kalinic,Topic ostaje,Teodosic ostaje,Nedovic ostaje,velike su sanse da se i Beron vrati. Tako daa lose vam se pise.
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

А Лојд? Мора и Лојд и КАЛИНА.
Č

ČAČAK MVP

pre 3 meseca

a sada one price kako cemo dobiti A licencu kao uteha...
J

Je li

pre 3 meseca

Igokejci onaj vas Smit ima hrvatsko drzavljastvo a kako ga vi vodite verovatno kao domaceg igraca.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Ah, slomljena srca...🥺 Trešromantika predvođena jednim od većih opozicionara.
S

Striža

pre 3 meseca

Voleo bih da neko prebroji koliko smo lopti u poslednje tri utakmice izgubili prilikom ubacivanja lopte sa strane. Mislim da se to uvežbava još u pionirima.
B

Belineli

pre 3 meseca

💦💦💦💦💦 polivaj madjijo
C

CIGA

pre 3 meseca

Źeljomire ostani!
-

-45-

pre 3 meseca

G17 + ?? Kaka je prica ?
p

polivaj

pre 3 meseca

Buahahaha
S

Sport15

pre 3 meseca

Nije Lundberg nego Douzer.
s

srka

pre 3 meseca

Ekipa gubitničkog mentaliteta, bez trunke pozitivne sportske drskosti i nikakvog samopouzdanja. Tim koji je i kada je poveo 6 razlike tri minute do kraja, nije verovao u pobedu. Nema igre, nema protoka lopte u napadu. Početničke neiznudjene greške. Tako se ne igra Evroliga.
d

demoga

pre 3 meseca

Da je Željko svojom pojavom podigao Partizan, to je tačno. Željko je ime, ipak. Sada, koliko je doprineo rezultatima, to je pitanje. Po dolasku, u najmanju ruku, imao je jednaku ekipu kao Zvezdina, izgubio je ABA. U drugoj sezoni je imao kvalitetniju i osvojio je istu. Prve godine Evrokupa, sramno ispadanje, a imao je drugu najskuplju ekipu u takmičenju. Druga sezona odlična u Evroligi, ali opet, kad je to trebalo privesti kraju, ništa. Ove sezone, Partizan, čini se, da se udara nogom u zadnjicu za ovaj skor. Onih 5 pobeda zaredom, bar tri su na sreću i sudjenje dobijene. Partizan, mislim da je večerašnjim porazom izgubio 6. mesto. Među prvih 10, tj. od 7-10 mesta, biće svakako. E sad, tu moraju baš da se potrude da budu 7. To mesto, ipak, izbegava Real. Sa ostalima može da se igra."
T

TD

pre 3 meseca

hoce li Ostoja i u BGu da casti neko pivo?
A

Auuuuu...

pre 3 meseca

Stvarno sramota!!!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Ajde, muderatore, par bromazepama, pa natrag na posao.
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

ne mozemo Virtus da dobijemo rutinski, ne zasluzujemo dalje, jednostavno je...
Ч

Чоле

pre 3 meseca

Srca nam lomi naš trener,Dožer gubi tri lopte za redom i on ga ne menja ili njegove odbrane na Ljumbergu?????? Gde je trener???Trener zove time out za napad,lopta u rukePanteru pa šta bude 🙁🙁🙁🙁
P

Pfc

pre 3 meseca

E moj Doužeru nije ti ovo prvi put da neznas da ubaciš loptu, izgubili smo od ekipe koja se nudila, od koje smo bolji ali sta ti znaci kad kapiten što uradi dobro na kraju z.s..e. Ovo je i dobar skor trenutno jer nam pola tima čine invalidi,sve u svemu loša sezona na vidiku verovatno bez ijednog trofeja.
g

grobar cacak 032

pre 3 meseca

Nije nama slomio srce lundberg nego magicni pj dozier...ali nate on je inteligentan i puno bolji od exuma...
G

Gosty

pre 3 meseca

Hahahaha, sa tolikim državnim budžetom, ne mogu Virtus pobjediti.
Z

Zoii

pre 3 meseca

+6, znas da ce ici na presing i da je bitno samo da se lopta ubaci u polje, ali 5 utakmica ekipa Partizana to ne ume da uradi, kao amateri gube lopte. Treba da odigras smiren i dugi napad ti ides u prodor gde jedan igrac se nadje medju 4 protivnicka...Panter forsira, Douzer kao da prvi put igra...Zanima me samo sta bi bilo sa Smajlijem da npr izgresi kao amerikanci i da izgubi ovoliko utakmica zbog debilnih poteza
g

gostee

pre 3 meseca

Ljudi su profesionalci i svaki je odlican individualac, ali osnove kosarke su preskocene dok su klinci bili, a to je demarkacija, koja ne postoji kod njih.. vidi se da se u USA slabo radi bez lopte kretnje itd... a i ovi nasi se stopili s njima...
B

Bida

pre 3 meseca

Dasu od 3 barem 2 ubscili loptu iz auta pobedili bi da nexnaju da ubace loptu sramota panter samo siluje igru ledej nije ni 30 posto uzeo lovubibjeb muse kaminski ptomasaj ponitka krs igrac najvise je kriva uprava dasu platili ledora ostsobi a ne fovode za vece pare kabslkavi kaminskog kesor za njih dzordan
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Prve komentare očekujemo posle ponoći. 😉
M

Muta iz Humske 1

pre 3 meseca

hahahahaha
m

makiš ada

pre 3 meseca

Ama Pi Dzej koji ti je opet izgubljene lopte u odlučujućim trenutcima.
E

Euroliga?

pre 3 meseca

Zato ni crveno- ni crno beli nisu vredni ucesca, BRUKA NIKOGA BRE NEMOGU DA POBEDU samo saopstenja znaju da izdaju! Sportski sam ozbiljno razocaran!
D

Dragoljub 71

pre 3 meseca

Blizancima moramo povećati budžet, kako bi uspeli da stignu u TOP 10! Katastrofa koliko novca su poreski obveznici izdvojili za dva ljubimca režima, a rezultata nigde!
A

Alo bre

pre 3 meseca

Idi bre vise obradovicu iz kluba,nemoj da nerviras nas koji volimo klub.
K

Kinder Cokolada

pre 3 meseca

Ipak je Kinder Kinder
B

Budak

pre 3 meseca

Kupiti ovce i na Pester. A i to bi izgubili po livadama.
P

Pfk

pre 3 meseca

Jesam zvezdas ali Partizan 100% ide na flajna for
b

bilop

pre 3 meseca

Čim nema rulje na tribinama i domaćinskog suđenja propast
B

Boli boli

pre 3 meseca

Srce moje, izvoreeee
6

666999

pre 3 meseca

СРЕЋА ПА ДОКТОР ИФЕ ЛУНДБЕРГ МАЛО ПОПРАВИ ВЕЧЕ КАМТУРЕДСТАР БРООО!!!
b

bi

pre 3 meseca

Kraljevi preokreta ekipa sa karakterom trlababa lan
D

Dulence generalisimus

pre 3 meseca

Bi oba ova gostovanja rutinski dobio.Vodis 77:71 - oni se pogubili i sta mi radimo pa to je za neverovati.Onaj Lunberg nije dao ovolilo koseva ni u pionirima... msm-SRAMOTA
H

Huhuhuhu...

pre 3 meseca

Ajmo još da se smejemo njima što izgubiše od Barselone...A gde smo mi???
Z

Zox grobar

pre 3 meseca

Najtrofejniji trener Evrope ne može da pripremi ekipu kako da važne lopte izvode sa strane,nego svi beže niko nesme da prihvati loptu. Ni P od prošlogodišnjeg partizana. Ledei panter smailagić ni nalik sebi od prošle sezone. Večerašnji krivci su dožer panter i mister Željko.
p

ponavlja se

pre 3 meseca

Greska u naslovu PJ je slomio srca .Momak je druga utakmica katastrofa/prima jeftine koseve iz bek dora ,gubi lopte na driblingu ,izvodjenju.Za takvu odbranu Tristan bi dobio batine od guru-a
A

Alo bre

pre 3 meseca

Sale Djordjevic na klupu odmah,odlazi vise obradovicu ako imas obraza al ti nemas,volis pare bices trener dok ne umres
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Šta uradi, Lundberže Ife!? 😳😳😳
A

Avenger

pre 3 meseca

Ono što je Zvezdi Nedović, to je vama Panter. Odlučuju ishod utakmice, samo je pitanje ide li ih ili ne.
I

Ivan FCRS

pre 3 meseca

Previse nonsalatno ponasanje igraca partizana kada su imali i ceo momentum na njihovoj strani i plus 7, par minuta pre kraja. Dozvolili su da igraci Virtusa imaju vecu zelju da preokrenu, nego da oni privedu utkamicu kraju.
M

Mile led

pre 3 meseca

Hahahahahah bas mi drago
O

Ocekivano glupo

pre 3 meseca

Polako ali sigurno postajemo putujuci cirkus, sto rece jedan moj prijatelj, kako god da odigramo i ako budemo imali aktivan rezultat ocekujem da serija nasih glupih i pocetnickih gresaka resi utakmicu, i eto desi se, a nije da nije i predvidivo. Sveti Petar da je trener ovima vise ne bi mogao da napravi od njih, solidni au to igraci ali vecina ih je niske inteligencije. Ekipa koja ne zna da izvese aut i ne zalizuje top osam ili doigravanje. Mada lakse mi je ovo palo nego da smo imali vodjstvo i branili zadnji napad.
R

Rebel

pre 3 meseca

jednostavno Zeljko idi u Dubai uzmi jos koji milion na ime ovo je mucno za gledanje
I

IVAN 82

pre 3 meseca

Vala neke odluke nam nisu jasne Zeljko?? Celo drugo poluvreme bez visokih igraca Kaminskoh,Kabokla i Ledeja. Svaka cast Koprivici, ali jos je zelen za ove i ovakve meceve. Sta se radi na tim treninzima da loptu ne mozemo izvesti ispod naseg kosa ili kao ovaj prezadnji napad gde prodajemo loptu za+5?? Ovo je neverovatno. Kad ce neko reci Panteru pri napadu kad treba da se izjednaci,da on ide na sut preko 3 igraca?? Da prosto nemamo ni jedan valjan "special" . Nista kao sto je ovo mirisalo i tokom sezone,nista ne treba ocekivati od ovoga tima u Evroligi. Mozda ako svi budu na top nivou,ali bas na top nivou,da iznenadimo zvezdu nekim brejkom!! Selekcija stoji da je ove godine lose uradjena!!
Z

Zeljko Golobradadic

pre 3 meseca

Zbog cega da podnesem ostavku ? Zato sto imam najskuplji tim u istoriji Sprske kosarke? Zato sto imam jednog od najplacenijih igraca evrope? Zato sto za 3 godine imam jedan trofej? Zato sto me nakantava raspala Zvezda gde god stigne? Zato sto su zbog mene izmislili takmicenje zvako Super kup Aba lige, gde izgubim od amatera. Zato sto nisam zeleo da igram Srpsku ligu? Zato sto ni ove godine necu ni jedan trofej da osvojim? Pa staaaaa...??????!!!
h

hg

pre 3 meseca

ne objavljujete komentare kad partizan izgubi kad je Zvezda od Albe pukla sve ste iste sekunde pustali
M

Mislimstvarno2

pre 3 meseca

Ljudi moji u Zvezdu i Partizan je ulozeno ove sezone 30+ miliona evra.ZA STA?!?!Kao veliki fan sporta mislim da su to bacene pare da gledamo nezainteresovane preplacene crnce.Je*o vas ovakav sport s ovim parama su mogli izleciti sve i jedno bolesno dete u Srbiji.
6

61616

pre 3 meseca

Zeljko je doktor hahahaahahahah sa kakvom ekipom on pogubi sve zivo hahahahaha.. Koji propalitet od trenera majko moja
d

def

pre 3 meseca

Zeljko odlazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k

kosarka u srcu

pre 3 meseca

U svakoj utakmici protivnik uhvati dvocifren broj lopti u napadu, Dozer u masi utakmici ne postoji. Pojavi se pa nestane. Panter ni sena igraca od proteklih godina. Tri centra, a ni jedan nije klasa. Ponitka? Bacene pare. Jaramaz? Sto je dovodjen? Nema ovde objektivno tima za pobedu u ABA ligi a ne za fajnal for. KAda se tome dodaju Zeljkovi hirovi i "hladjenja igraca" po par utakmica dobijes vicesampiona ABA lige, finalistu kupa i recimo tima za 10-12 mesto u Evroligi. Ja stvarno ne mislim da jedna titula moze da opravda ovolike pare za tri sezone. Ako ima fanatika koji mogu, neka se tese i neka veruju u cuda.
R

Realni Arth

pre 3 meseca

Potpuno pogresan naslov, samo menjajte ima i ubacite Panter. Ja ne mogu da verujem da Panter je nekako pravi baksuz covece, na 7 razlike za Partizan pravi faul za 2+1, i to na samo 1.8 sekunde pre da se zavrsi napad. Onda izgubi loptu na dodavanje, i jos dva poena, i na kraju gubi dvojku na 9 sekundi pre kraja, i to je to! Kao Zvezdas, moram da priznam d aPartizan zaista ima dobar tim, velika steta bi ila da se ne domogne bar 10-og mesta, pa onda sta bude, neka izgubi nije problem, samo kazem da Partizan je medju najboljim timovima Evrolige, bolji timovi su Real Madrid, Panatinaikos isto, mozda Olimpijakos, ali svakako Partizan zasluzuje top 8, uz dobre igrace imaju najboljeg trenera u Evroligi. Ako ne uspe, ja mislim da tu je potilitka mocnika da iz Srbije nema niko da ide na taj F4, u sta lako je verovati, uzimajuci u obzir trenutni rejting Srbije u Evropi. Nista idemo dalje, zao mi je Partizana, i ja sam siguran da ovo veceras je konacni udarac za Gosp. Pantera da iduce godine moze slobodno da bira sredinu! Pozdrav za sve ljubitelje kosarke!
T

Tomas ue

pre 3 meseca

prvo..sram te bilo Obradovicu..trenutno..najgori trener u evro ligi..nijedna asistencija..svaku utakmicu nam pod kosem masakr..drzis Dozera..covek nas upropasti..Aleksa jednom pogresi..ti ga izvedes..sa mnom ste zavrsili..Ledej-najveci prevarant..sve ukupno..svi..velika sramota..jefino Naneli..ostalo..strasno
D

Din11

pre 3 meseca

Panter najveće zlo Partizana prošlu sezonu je uništio na kraju. A ovu veze nema sa zivotom. Obradović treba svaku zadnju 4/4 da ga drži na klupi.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 meseca

Naredna dva meča su nam kod kuće i to će i odlučiti ovu sezonu.

Sakur

pre 3 meseca

Bravo treneru na uigranom izvodjenju auta i bravo Dozieru na na promaesnom tiketu 10 + poena,naravno da ce dati 10 da upotpuni vece
G

Gooxy

pre 3 meseca

Uzeti ljepila za miseve i smajlagicu ruke dobro namazati.covjeku po utakmici ispadne bar pet lopti iz ruku.pa gledam likovi na klupi se iznervirali vise tresu se od muke i pokusavaju mu nesto objasniti kako da se postavi,gradi i uhvati loptu.sut virtusa,odbija se lopta smajliju direkt u ruke,niko ga ne ometa,nema igraca oko njega,lopta mu lagano bjezi iz ruku i sreca u ruke koprivici.dozer dva polaganja promasi.
G

Girona

pre 3 meseca

ova ga sam se plasio...
Г

Гоуст

pre 3 meseca

Е моји дечаци...
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Drž'te se, njive vojvođanske! 🥺🥺🥺
s

slabo

pre 3 meseca

nema energije, tek na mahove.. zadnja dva minuta ne mozes da ubacis loptu u igru.. uigrana akcija = misaona imenica borba neka za 9-10 mesto i sta onda, sledeci korak pakujemo kofere sa ovakvim pristupom
E

Eto taman

pre 3 meseca

sam pomislio dobismo ovu utakmicu ali ne da se. Opet poraz.
a

all grobar

pre 3 meseca

Zeljko na sta ovo lici? uzdamo se u neke lude suteve Pantera i Nanelija? Zasto Koprivica ne igra vise???
П

Па...

pre 3 meseca

...честитке навијачима Партизана, топ 11 са само 30 милиона буџета. Није то мали успех.
G

Gost Valjevo

pre 3 meseca

Nadam se da ovaj Partizan nikada više ne igra EL! Ovo kako igraju u gostima je sramota. Ne mogu više da ih gledam koliko si jadni.
u

uzicanin

pre 3 meseca

Vreme je da prekinemo da mislimo da mozemo do top10 ili sta dalje. Mi smo jlasicna domaćinska ekipa koju Arena i 20.000gura da igra 30,,% bolje. Na strani smo siguticaza domacina jer nemamo srca i pameti da odigramo utakmicu.
T

Trpaci Bolonja

pre 3 meseca

IFE LUNDBERGGGG AAAAAAAA TRPAA BRAAATTTT
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Državni projekti 11 i 12 posle 25 kola s tim sto je Zvezda realno završila EL ove godine a Partizanu sledi grčevita borba za plej in!!!!Plej Of je nedostižan već sada!!!Silne pare su sljuljali i Partizan i Zvezda a zapravo sem istinski vraćene publike i njene odanosti oba kluba nemaju ni igru ni igrače dorasle EL!!!!Na jesen pa nanovo
Г

Гробар

pre 3 meseca

Ово треба распродати већину играча одавде и почети са новим, јер ово је бламантно да људи узимају оволике паре а да не могу да победе у гостима никога сем евентуално Асвел и Албу...
N

Neverovatno

pre 3 meseca

Naučite da ubacite loptu. Nije toliko teško.
Z

Znaci

pre 3 meseca

Mislio sam da je ovaj Dozer extra igrac,on je u stvari folirant i pored Obradovica glavni krivac za ovaj poraz veceras.To je sramotno sta covek radi.Ove gluposti sa dovodjenjem preskupih POLUIGRACA stranaca pod hitno prekinuti. Platiti posteno 2-3 extra igraca,a ostalo sa nasima pa sta nam Bog da.
Z

Zelimireee

pre 3 meseca

Ti si najgori trener Partizana u zadnjih 25 god. Provlacite tu po portalima30 000 eura,licence,klinci-palci samo da se skrene paznja sa tebe. Imas li obraza covece idi,ili ti je zinulo dupe za lovom i samo lovom. Obraz ti je djon i serem ti se u sve sto si uradio.Kanceru Partizana
O

Oto

pre 3 meseca

Loptu prokletu ne mozete da izvedete, ko je ovde lud vise???
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Limarska je tuga pregolema.
B

Budimo realni

pre 3 meseca

Ovaj Luka Bjanki je trenutno za Obradovića doktor košarke...Sa ovakvom ekipom nas dva puta bije, majko Božija!
B

Bljed

pre 3 meseca

18 poraza od pocetka prvenstva. Rumeni odlazi. Sramotno je pricati o fajnal foru. Ogromne pare skrcane nizasta. Tanko od rumenog za 3 godina, izgubice i aba i to je to.
M

Milovance

pre 3 meseca

Dovedite Zeljku jos nekog crnca,malo je ovo…..
O

Okoreli Grobar

pre 3 meseca

Jes da sam Zvezdaš, ali svaka čast Virtusu na ovome!
Г

Групни

pre 3 meseca

најгоре је када сами себе закољемо ! храбра игра, одлично држање и Копривица игра каријере и ... 4 продане лопте за крај ...е па, друзја са таквим се знањем не иде у кафану ...
V

View

pre 3 meseca

e moj Zeljko na sta ti ekipa izgleda...
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Hahahahha kakav raspad najboljeg trenera 😂😂😂😀
C

Cer

pre 3 meseca

Ovakva gomila idiota nije vidjena u jednom timu pa ne pamtim otkad. Bravo Zoc, bravo Savicu kakvu ste ekipu napravili.
J

JSDP

pre 3 meseca

Ovakav poraz najviše boli😭
g

gostic

pre 3 meseca

Papadjenja i play in.Po pobeda manje uz negativan medjusobni skor,znaci dve.
V

VuleMađija

pre 3 meseca

Jel realno onakvo ubacivanje posle tajm-auta
Ž

Željko Pantić

pre 3 meseca

Svaka čast Željku, bolje neka ode, neka sačuva zdravlje, jer sa ovim osobama, upitnog intelektualnog nivoa, koje on trenira, nema leba..
P

Pereinjo82662

pre 3 meseca

I od ovih mučenika ostadoše samo dugmići..
N

Nenad karinjo

pre 3 meseca

Sve se tresem od gluposti koje smo napravili pogubili 2-3 lopte kad vreme nije i sad smo pali na negativan skor a imamo ekipu i igrace da budemo u 8,pa ja ne mogu da verujem koje gluposti su napravili.
R

Realno...

pre 3 meseca

Koji amatetizam!!!
č

četnikk

pre 3 meseca

ŽOČE OSTANI
u

urosstp

pre 3 meseca

strasno koliko nemamo ni srece ni mozga u zavrsnicama...
B

Best wishes

pre 3 meseca

Koji kreteni...aut ne umeju da izvedu.
H

Hahahaha ...

pre 3 meseca

Opet izgubio Partizan, Mozzartbet na pauzi!
s

sramota, uzass...

pre 3 meseca

zasto lopta Panteru, uvek lopta njemu i uvek uprska, sto ne ide lopta Avramovicu, Dozeru...ova ekipa Partizana ne zna sta je timska igra, ni jedna akcija, asistencija,nista...
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

E moji opozicionari... 😆😆😆
u

uzas

pre 3 meseca

Partizan nece ni jedan trofej osvoiti
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Ljunbergova trojka je došla kao zaslužena kazna za 6 poena prednosti prosutih u vetar. Nemamo zrelost u igri još uvek a to je u ovom delu sezone jako loša stvar
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Ovo je sve smiješno, čekamo Dubai da pomete sve 🇦🇪🤪🏀
O

O čemu pričati

pre 3 meseca

Na 84 postignuta poena 8 asistencija. Dakle oko 80% koševa je postignuto iz solo akcija. Nema šta bravo Željko! Da se ne lažemo, da nije došao Željko, verovatno ne bi imali ovakav budžet, ali čovek je u ovom trenutku očajan trener, usudio bih se da kažem najlošiji trener u EL u ovom trenutku. Da bi imali ikakav benefit od njega, treba ga staviti u upravu, ali je preskup za to, tako da ni od toga ništa. Što se igrača tiče, ja nijednom ne mogu ništa da zameram, hajde da je to jedna ili dve utakmice, ali celu sezonu igrati bez akcije to je isključivo do trenera.
N

Neutralni7

pre 3 meseca

PJ Dozier i pomračenja… Ne zasluzujemo nista kada primamo poene iz reketa na izvodjenje ispod koša
H

Hermano7

pre 3 meseca

Zeljko pakuj kofere, dosta je bilo, povedi u kapitena sa sobom…
d

donca19888

pre 3 meseca

bas volim sto smo izgubili.tim ispod svakog proseka.panter je igrac za kinesku ligu.ne mozemo da izvedemo loptu smesna smo ekipa nazalost.ovo da izgubimo sramotaaa
V

VALJAK VERITAS

pre 3 meseca

AVRAM SE ZADNJIH TRI NAPADA SKRIVAO ! TAKO POBEDE NEMA .
C

Czz

pre 3 meseca

Vasi tamnoputi osjecaju vise klub nego svi nasi domaci. Sramno sudjenje na onu loptu 1 na 1 sa sengelijom i dosudise nogu pantera ja mislim. Dok se mi svadjamo i prepiremo oni se slade i kradu i jedne i druge. Sloga bice poraz vragu. Jedino kad se tribine pomire i ujedine oko nekih stavova mozemo naprijed. Ovako podijeljeni tesko da ista mozemo. Sve najbolje
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

🤣🤣🤣
K

Kazablanka

pre 3 meseca

Jbte, koliko sve iritantnije ovo postaje... Mi smo u stanju i da okrenemo -24, i da ovako najgluplje moguce izgubimo. Zaista mi nije jasno sta se problem sa ovom ekipom? Najnekonstantniji tim u bilo kom sportu ikad. Bukvalno i da udjemo u plej-in nemamo cemu da se nadamo ako budemo nastavili ovako sizofreno da igramo. Previse ocajnih perioda imamo za ekipu za koju pricamo da moze da ode na F4. Ja bih to naravno jako voleo, ali ne da nije realno, nego cemo ispasti od bilo koje ekipe jer smo u gostima uzasni.
b

boro prikaza

pre 3 meseca

Panter krava koja daje dosta i na kraju sve prospe,Vesa Petrovic doktor za sve njih.
d

donca19888

pre 3 meseca

bas volim sto smo izgubili.tim ispod svakog proseka.panter je igrac za kinesku ligu.ne mozemo da izvedemo loptu smesna smo ekipa nazalost.ovo da izgubimo sramotaaa
B

Bjorn89

pre 3 meseca

Hvala ti Kevine... Hoces da budes heroj! MRS !
N

Nba

pre 3 meseca

Ne da smo loši nego užasni crni Željko kakvo je ovo vodjenje Sramota.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Nema veze. Limar opet časti 🍺 .
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ovo mora da boli 😂😂😂
Z

Zeleznik

pre 3 meseca

Bednici jedni bedni. Naredne 3 utakmice u Areni ne zaslužujete da vas gleda ni 100 navijača.
K

Ko u seriji

pre 3 meseca

Žegosani u reketu
M

Micjo

pre 3 meseca

Zelimire,ko je kriv veceras,igraci ili sudije?Znamo da ti nisi…
T

Tabela nije uredu

pre 3 meseca

Nesto nije uredu sa tabelom ,kako fajnal for ekipa koja je celu evroligu na prvom mestua sad odjednom jedanaesta.
F

Franc

pre 3 meseca

Štetaaaa,napred crno bijeli ,uvijek za dom spremni.
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Sve živce i novce izgubih zbog vas!!! Pa onakve greške se neopraštaju Crnokosi iz Kosjerića!!! Dva puta kradja pri izvodjenju lopte u zadnjih minut ipo! Bože mili pomozi!!!
B

Brukare jedne

pre 3 meseca

Zeljko opet poraz?I to kako si izgubio ne mogu igraci da ti izbiju loptu na ubacivanju!?Onaj Lundberg ti daje trojku preko ruke Smajlija jbes ga bas.
C

Cccc

pre 3 meseca

Komšije mi smo slabi a vi glupi. Kad ovo niste dobili šta ćete. Dva puta vam na 1.5 sekunde daju koševe i dva put prilikom izvođenja auta uzimaju vam loptu i koš.
k

kakavsmonarod

pre 3 meseca

Dok se partizan i zvezda prepucavaju, ode voz...
D

Drvo

pre 3 meseca

Lundberg je bio motivisan :)
J

Ja i ti

pre 3 meseca

Ne umeju da izvedu loptu ispod koša i iz auta. Ovo je najneintelegentnija skupina igrača u Partizanu. Ovo je sramota za profesionalne košarku. Sram vas bilo, povraća mi se od vaše igre... Dobijenu utakmicu prospete sa tri pogrešna izvođena lopte... Bedni i preplaćeni.
G

Guh

pre 3 meseca

Danac nas reši u oba meča e Danac.......
C

Czv i partizan

pre 3 meseca

Brukaju se ozbiljno, oni bre nikoga nemogu da pobedu , Oni nesmeju da se takmice u euroligi, sramota ozbiljna,
b

bebs

pre 3 meseca

ovo sto si ti ispisao je horor za oci, pritom na pravopis mislim
S

Slabo odabran roster

pre 3 meseca

PA PRIPASCE JER PARTIZAN NEMA PLEJA. SVI IZIGRAVAJU PLEJA ,LUTAJU ! NA STRANI NEMA POBEDE BEZ PLEJA ! DOBIJENA UTAKMICA A IZGUBLJENA. ZADNJIH TRI MINUTA KO POCETNICI. JADNO!
O

Ognjeeeen

pre 3 meseca

Steta, verovao sam da ih imamo…dokle vise brate mili…
0

0211

pre 3 meseca

Grobari pustite live stream na kodi, tamo jos uvek vodite :D
2

2905

pre 3 meseca

PRELEPO!
7

799

pre 3 meseca

NIJE Lundberg! Nego veliki MAG ZELJKO!! SLEPAC vidi da Douzer igra u kontraritnu celu 4/4, ali ne gospodin ga drzi u igri svre vreme, a ovaj mu vraca sa 5 izgubljenih i jos koliko napada primljenih preko istog! MR*!!!!
K

KATASTROFAAAA

pre 3 meseca

SLABI SMO....MI NE ZNAMO DA ZAGRADIMO, MI NE ZNAMO LOPTU DA IZVEDEMO, OBRADOVIĆ NE ZNA AKCIJU DA NACRTA, KAD ZAPNE SA JEDNO PETORKOM DRŽI IH U IGRI 35 MINUTA....TIMSKI IGRA UŽAS!!!!
d

donca19888

pre 3 meseca

bas volim sto smo izgubili.tim ispod svakog proseka.panter je igrac za kinesku ligu.ne mozemo da izvedemo loptu smesna smo ekipa nazalost.ovo da izgubimo sramotaaa
j

ja samk

pre 3 meseca

KOME JE SAD DO KOŠARKE
7

777

pre 3 meseca

Partizan 8(OSAM) Asistencija za celu utakmicu... Dve po cetvrtini... Sramotno.
A

Asad

pre 3 meseca

Ja sam zadovoljan :)
H

Hallo

pre 3 meseca

Jel ovo Smajli pogodio semafor lebe mekani???
m

mile bez cenzure

pre 3 meseca

Obradovicu, Dozer NE ZNA da igra kada je jaci kontakt. NE ZNA!!!Drzis ga u igri, a on covek izgubljen. IZGUBLJEN. Unistio vas je. Ne prvi put. Ni Kaminski ne zna pod kontaktom! Ubiste se od dovodjenja NBA igraca, a tamo se NE IGRA ODBRANA do plej ofa. Ovaj poraz ponistava ambicije za ulazak u osam. A da se posteno kaze - i nema tu kvaliteta za takav plasman. Ovo ce biti jos jedna sezona u kojoj su najvisu ocenu zasluzili samo NAVIJACI. Ali oni ne daju koseve.
S

Soko

pre 3 meseca

Pa valda su navijaci najvazniji
n

nemanja1512

pre 3 meseca

smejala se beda bedi
B

Burek

pre 3 meseca

Definitvno je u završnici presudila trojka preko Smajlagića
A

Akica1982

pre 3 meseca

Ovo je poraz Obradovica,drži u igri Dojera a on 2 napada gubi loptu.
K

Katastrofa

pre 3 meseca

Ume li neko u nasem timu da loptu iz auta izvede? Nesto da se mozda nacrta ili ne daj bože da se malo vise krecu igraci... Katastrofa, zasluzili su da budu izvizdani sledecu tekmu
O

Okis

pre 3 meseca

Brat Dozer pri sudaru sa Davidovcem na derbiju pokupio smetenost i ne zna decko gde bije. Da vidite kako je nama celu sezonu.
p

pihhh

pre 3 meseca

Pustih suzu
K

Kahva

pre 3 meseca

Sramotan poraz Partizana. Douzer i Panter su izgubili ovu utakmicu. Nema Partizan kvalitet ni za play in. Promasena pojačanja ove sezone.
h

hesa

pre 3 meseca

ej bre 8 asistencija, to Jokić nekad sam napravi za 5 minuta
J

Ja i ti

pre 3 meseca

Ne znaju loptu ispod koša i iz auta da izvedu.. Ovo j
k

kkp barsa.

pre 3 meseca

kakva gubitnicka ekipa.
g

gg31

pre 3 meseca

Posle ovog kola je jasno da će obe ekipe iz Beograda biti ispod plej in zone, Partizan ima dve pobede više ali teži raspored, otprilike će imati isto pobeda i poraza, i deliti upravo trenutne pozicije na kraju.
b

brt

pre 3 meseca

izgubis dobijeno.
P

Pibe92

pre 3 meseca

Nije Lundberg vec ne znanje kosarkasa Partizana, sami sebi pucali u koleno.. steta bas..
T

Taman

pre 3 meseca

si se i ti ponadao,od gotovog ispade veresija.
Z

ZZ Crew

pre 3 meseca

Ali pokusace Smailagic i pogadja semafor na krovu hahahahahahahahahaha
B

Bob.f

pre 3 meseca

Sramota je vise sta radi ovaj Obradovic...Ovo je preslo svaki meru....BIVSI TRENER!!!
y

yes

pre 3 meseca

Šut iz igre 32 od 57 trojke 9 od 16 i izgubiš utakmicu e moj žoce samo 8 asistecija na 32 pogotka iz igre i plus se slobodna racunaju nekad kao asistencije
D

Daa

pre 3 meseca

Ima pravde,ima!!!
G

Grajkula

pre 3 meseca

Ma kome je sad do košarke, sutra imamo trening..
G

Grobar Niksic

pre 3 meseca

Doktorska disertacija Zeljka Obradovića kako izgubiti dobijenu utakmicu.
J

Jesse Custer

pre 3 meseca

Misliš slomio srca Partizan Mozzartbetovcima?
К

Краљ

pre 3 meseca

ГАЗИ ШАМПИОНЕ 😂