Komentari na vest

BOMBA! Lilard kod Janisa!

E

Edibald

pre 7 meseci

Portland komotno ove sezone može u play off borbu,Jrue i Henderson mogu vrtiti pick and roll do besvijesti sa Aytonom,pojačana defanziva na perimetru a imaju Simmonsa s polja koji je garant za 20+ po tekmi..
b

belkandjo

pre 7 meseci

Portland rešio da tankuje.
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Žao mi je za navijače Blejzersa, koji su godinama bili najbolji i najlojalniji u ligi. Jedina Američka publika koja je umela malo da navijao kao mi. Najgora klima, najveći porezi, najfuljaviji grad, najdalje od pažnje, najgori vlasnik. Nikad nisu niti će privući vrhunskog igrača. Ceo ovaj trejd, iz njihovog ugla, se vrti oko nade da se Damjan penzioniše u sledeće 4 godine, a da Janis zapali za jače tržište. Holidej dobar ali će da blokira klince. Ejton nezainteresovani prolaznik. S druge strane, Baksi ovim potezom preskaču Nagetse kao favoriti za titulu i apsolutno postaju suverene gazde istočne konferencije. Sansi se nadaju da će Nurkić moći da namuči Nikolu u reketu defanzivno s obzirom da će pored svih njihovih prangijaša da šutira tri put nedeljno.
r

rea

pre 7 meseci

Baksima je Holidej bio srce i duša tima, hajde da vidimo kako će sada izgledati njihova odbrana na perimetru, sada kada nema Grejsona i Holideja, pa onda da pričamo o njima kao favoritima. Dejm je talenat, ali rezultate kroz karijere nema da bi ekipa koja njega dobije postala favorit za bilo šta.
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Preteruješ. Džru je jako dobar ali ne može pored Janisa niko da bude srce tog tima. Midlton je pre povrede bio odlična druga opcija i trebao bi ove sezone da bude onaj stari. Lopez je bio drugi u glasanju za najboljeg defanzivca. Jeste odbrana na perimetru bitna ali je Lilardov kapacitet da napuni koš na toj poziciji samo ispod Karija, ma da je i to diskutabilno kad poludi i krene da kida sa pola terena. Čovek je prosto ubica koji lagano može da eksplodira za 50+ u bilo kom trenutku. Da je ovo ona liga od nekad gde je odbrana u plejofu bila sve, složio bi se ali sad je jaka ofanzivna trojka majka. Bez povreda će se prošetati kroz istok.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Čitao sam do onoga kad pišeš da Baksi preskaču Nagetse kao favoriti. Nakon tako glupe izjave, svaki dalji komentar je suvišan.
r

rea

pre 7 meseci

@Škrabotina, koplje ispod Karija igrač koji nikad nije prošao drugu rundu plej ofa, a ima 34 godine? Ok. Elem, Midlton sa 34 godine ne može biti nikako "onaj stari" nakon što je godinu i po dana bio povređen, koliko god danas imali hemiju u sportu koja igračima dozviljava duži sportski život, ipak se igrač posle takve povrede u kasnoj fazi karijere ne vraća na staro, već koliko mu telo dozvoli. Baksi su ekipa kojoj je jedino Janis ispod 34 godine, od nosilaca, videćemo kako će to izgledati na parketu. Lejkersi su svojevremeno ovako dovukli Melouna i Pejtona, na tada u ekipi već Šeka i Brajanta, pa su dobili po nosu od poletnih Pistonsa.
G

Gost999

pre 7 meseci

Rekoh Lilard i Janis u avangardi. Jer tako su u mogucnosti
g

gost1978

pre 7 meseci

portland najbolje prosao
V

Veljko9

pre 7 meseci

Osvaja Denver, samo steta sto Brus Braun otisao.
P

Plavac

pre 7 meseci

Mozda onaj kup novi, prsten nece sigurno
n

nemanja1512

pre 7 meseci

moze da ide gde hoce, njega proganja duh stefa karija, taman ce kari da ga muci malo dok je u baksima.
p

pozdrav

pre 7 meseci

bice to paklen tandem. ali debeli se ipak pita 🤷‍♂️
c

cope1006

pre 7 meseci

⏰️⏰️⏰️🏆
G

Gost282828

pre 7 meseci

Koliko mu je samo ovaj trejd bolji nego da je otišo u majami
C

Cikago

pre 7 meseci

Americka kosarka je cirkus..
X

Xop

pre 7 meseci

slazem se, ali i takva ima uvek takmicarsku neizvesnost i draftovi, budzeti sluze kako bi ojacali slabije i ogranicili jace. To je valjda i sustina sporta. Konkurencija. Ovde imas samo 2 kluba i to tako funkcionise sto jedan uzima maltene sve trofeje 10, 15 godina, pa potom drugi. Bar da se smenjuju pa da ima vise neizvesnosti...
i

istinaaaa

pre 7 meseci

Nema boljih liga od americkih,svidjalo se to nekima ili ne.NHL,NFL uvek velika neizvesnost,pune dvorane,stadioni.NBA takodje,mada ima padova.Sve vise i vise napreduje MLS.Jedino bejzbol,guraju ga,namecu ali nista posebno.
G

GrobarNS

pre 7 meseci

Milvoki prvi favorit istoka, za klasu iznad Bostona, Majamija i ostalih
g

gle cuda

pre 7 meseci

GrobarNS ahahaha.Vi jos postojite?Mani se Milvokija,NBA,Lilarda...
b

belkandjo

pre 7 meseci

Ne brukaj Partizan ovako glupim komentarima.
L

Lazarevac voli Bakse!

pre 7 meseci

AAAAAA! Bravo za Bakse! Titula se vraca kuci! Srbija do Milvokija!
p

pacino

pre 7 meseci

Uruciti menadzmentu Milvokija medalju za ovo. Kakva majstorija, dobiti Lilarda za Holideja, Alena i pika je smejurija, Majami je bukvalno pola tima nudio.
p

pozdeav

pre 7 meseci

druze ,taj holidey je jedan od boljih defanzivaca ,pogledaj play-off pa ces videti kako zakljucava protivnicke igrace ,i jos je jako dobar u napadu ,previse podcenjen igrac. svakako je llilard tata sto se tice ofanzive i tu su na dobitku,ali za odbranu su jako puno izgubili
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Istovremeno si 100% u pravu i barem 50% u krivu. Ne samo da je Džru odličan, on je u više navrata Damjana razbijao jedan na jedan. Problem, na žalost, leži u činjenici da je Portlandov nukleus mlad i da su svi bekovi. Henderson je njihovo sve od sada pa na dalje. Šarp veliki talenat. Sajmons proverenih 20ak po tekmi, ako ne i više bez Lilarda. Džru će nekom od njih otkinuti ozbiljne razvojne minute. Imam osećaj da će probati i njega da obrnu, jer koliko god bio dobar, ekipa je u fazi rekonstrukcije koja će trajati još minimum dve-tri godine.