"Borac Mozzart Sport"
"Borac Mozzart Sport"

Borac Mozzart Sport: Zbili smo redove

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.02.14. | 10:29

"Verujem da ćemo iskoristiti i slobodne licence, to jest da ćemo angažovati određena pojačanja“, rekao je Pešaković

Borac Mozzart SportOslabljeni Borac Mozzart Sport uspeo je da savlada Vršac i stigne do 13. pobede u šampionatu. Pored najefikasnijeg igrača utakmice Aleksandra Stevovića veliki doprinos trijumfu dao je Nikola Pešaković.
„Bili smo desetkovani zbog povreda i odlazaka pojedinih igrača, ali smo uspeli da zbijemo redove i pobedimo Vršac“, kaže Pešaković.
„Posle tri vezana poraza uspeli smo da iskontrolišemo utakmicu mada je bilo nekoliko padova u igri. To je bila posledica malog broja igrača u rotaciji. Drago mi je što je Stevović potvrdio svoj kvalitet, što je Dedijer dobro odigrao, ali i svi ostali igrači“, rekao je Pešaković.

Sledeći rival je Tamiš, a do kraja lige slede po tri utakmice na gostovanjima i kod kuće.
„Prvo gostujemo u Pančevu i do tog meča moramo da se regenerišemo. Na strani igramo još sa Napretkom i OKK Beogradom. Kući dočekujemo Meridijanu, Smederevo i FMP. Za plasman u Superligu potrebne su sve pobede u našoj dvorani i jedna na strani. Ukoliko trijumfujemo u Pančevu, veliki su izgledi da produžimo sezonu“.

Stručnom štabu veliki problem donosi mali fond igrača.
„Teško je odraditi i treninge, a da ne govorim o utakmicama. Ipak, nadamo se najboljem, a verujem da ćemo iskoristiti i slobodne licence, to jest da ćemo angažovati određena pojačanja“, zaključio je Pešaković.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti


tagovi

klsBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara