"Marko Ivanović"
"Marko Ivanović"

Borac MOZZART Sport želi nastavak pobedničke serije u Nišu

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.01.14. | 18:08

"Konstantin nam je dužnik iz prvog dela sezone", podseća sportski direktor Marko Ivanović

Marko IvanovićPosle utakmice u Užicu košarkaše Borac MOZZART Sporta očekuje još jedno gostovanje. Čačani će, kao drugoplasirana ekipa KLS-a, odmeriti snage sa niškim Konstantinom koji se nalazi na poziciji broj četiri.
"Protiv Slobode smo demonstrirali najzreliju igru u dosadašnjem delu šampionata", kaže direktor Borac MOZZART Sporta Marko Ivanović i dodaje: "Užičani su imali imperativ pobede, a i nama je meč bio važan jer se borimo za plasman u Super ligu. Čestitam igračima i stručnom štabu na pobedi, a zahvaljujem se našim navijačima koji su u velikom broju došli da nas podrže".

Niste bili u prilici da učestvujete na turniru u Baru, jer vas očekuje gostovanje u Nišu?
"Konstantin je naš dužnik iz prvog meča. Zato ćemo imati veliku želju, motiv i nadam se trijumfu. Neće biti lako, biće velika borba i svi moraju dati maksimium. Borac MOZZART Sport u narednom periodu očekuje nešto teži raspored i utakmice protiv Valjeva i Kosjerića, a između i mečevi Kupa Koraća".

Izabrane vesti

Protiv Slobode su debitovali Dedijer i Marojević. Kakvi su utisci?
"Pružili su očekivane partije, Dedijer je imao bolju rolu, a Marojević je nešto manje igrao. Oni će nam puno značiti kako na treninzima, tako i na utakmicama. Sad je druga slika tima, drugačije izgleda i trenažni proces. Sve će izgledati mnogo bolje, naročito kad se oporavi roviti Šljivančanin i moći ćemo da koristimo više igrača u rotaciji", zaključio je Ivanović.

KLS, 17. kolo – 25. januara:

18.00: Vršac – FMP
18.00: Crnokosa – Sloga
18.30: Meridijana – Smederevo
18.30: Tamiš – Beograd
19.30: Metalac – Vojvodina
20.00: Napredak – Sloboda
20.00: Konstantin - Borac MOZZART Sport

Piše: Đurđe Mečanina
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Marko IvanovićklsKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara