Komentari na vest

Borna Kapusta, Cibonin heroj protiv Zvezde: Stižu poruke od Partizanovih navijača, Kampaco dodatni motiv

G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

BRAVO SRBI!!! Navijač sam Partizana, ali da se radujem porazu srpskog kluba protiv hrvatskog, pa nikad. Posle se cudimo i govorimo mrze nas svi, pa mi sami sebe ne volimo. U Hrvatskoj se interno govori kako je Cibona unistila hrvatsku kosarku, kako je favorizovana u Hrvatskoj, ali su SVI ODREDA (i navijači Zadra i Splita) JUČE LIKOVALI I ČESTITALI POBEDU CIBONI NAD "omraženim SRPSKIM KLUBOM". Isto bi to radili i da su pobedili Partizan. Naučite nešto Srbi dok ne bude kasno!!
s

srecko013

pre oko 1 godinu

.. Crni Nolane, šta uradi.. Je bila poruka.. 😉
n

niko igokei.....

pre oko 1 godinu

ne moze da zabrani da niti jedne jedine titule i EL videli nisu preko jedne pune Decenije bez Kupovine licence,to je njihovo pravo!
f

free kapusta

pre oko 1 godinu

bolje da su uzeli ovog za 3 miliona i ustedeli 4
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Bukvalno čovek nas je uništio. Kako sam čuo naša najveća legenda kluba dr Čović je najavio vanrednu konferenciju. Samo da se opet ne ugasimo, više ne znam šta da kažem sinu kako mi se klub zove..
M

Miomir momir mimora

pre oko 1 godinu

Mozda mi ne znamo lako se zovemo, ali znamo ko titule video nije godina...vi nista, ali bas nista niste naucili iz prethodnih radovanja pre kraja...
P

Pa naravno...

pre oko 1 godinu

...STIZU PORUKE PODRSKE OD BRATSKOG KLUBA!
t

takoo jeee

pre oko 1 godinu

Provereno, dolazi u zvezdu...Agent njegov vec stidljivo provukao kroz medije...Nece se on nesto snaci u Zvezdi, ali ok.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Bravo dečko, pokazao si da ipak nije sve u parama! Kampaco bi morao da se zapita o čemu se ovde radi a ne samo da gleda na konto u banci
5

5.mil panter

pre oko 1 godinu

A zamisli tek koliko bi trebalo da se zapita panter od 5.mil koji ima prosek od 10.p po utakmici a za te pare u Srbiji 10 skola mozes da izgradis a on samo 10.p po mecu,bogu plakati!
@

@5.mil panter

pre oko 1 godinu

Nije Panter 5 miliona on je milion neto mesečno , Zelko 2 miliona neto a nas kampaco nije htio u Panatinaikos za platu, ostao zbog ljubavi navijača i ad on i Vildoza mogu da plešu tango...
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Izmislio si kosarku za kampaca! Pokazao si mu ko je tata na terenu!
k

kk.Pobegulje

pre oko 1 godinu

A gde vam je kup Milioneri? A da da,eno ga kod Covica i Zvezde u vitrinama,sad ce te i u ABA isto da prodjete....ako opet ne pobegnete iz lige ko prosle godine!
N

News206

pre oko 1 godinu

Logično da dobija čestitke od crno belih
a

armata

pre oko 1 godinu

misliš dobio si poruku od braće.