Komentari na vest

Braća Spleš prespavala poluvreme, pa rafalnom paljbom u trećoj četvrtini uništila Dalas (VIDEO)

n

nvo

pre gotovo 2 godine

U ovoj seriji ako Dalas misli da živi od šuta za 3 to će biti laganih 4-0 ili max 4-1. Po meni oni u ovoj seriji bez problema mogu da koriste Bobija i da puste Grinu šut za 3, kocka koja bi mnogo više donela nego odnela definitivno.
b

babayoko

pre gotovo 2 godine

Trenutno ne postoji prljavi tim of GSW. Prvi napad Dalasa i Vigins samo sto nije oci iskopao Doncicu. Da ne kazem kako ga je na finjaka Drejmond tri-cetiri puta opalio po desnom ramenu vec u prvoj cetvrtini. Jos se kao izvinjava, kao "u zaru borbe". Prljav tim do koske. Isto to su radili Jokicu u prvoj rudni, i ono malom Dza Morentu iz Memfisa. Steta sto nema ekipa poput Detroit Pistonsa iz zlatnih vremena "Bad Boysa" da im malo izmesaju bubrege.
Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

A kada je Jokic tresno u regularnom dijelu sezone igraca (ne znam kojeg tima ne sjecam se) po licu, tada to nije bilo prljavo, vec desilo se...
Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

Tesko da ikad neka ekipa igrala finale konf. NBA, a da ovoliko zavisi od suta za 3, kao sto je Dalas.
F

FM

pre gotovo 2 godine

Ne znam sto je Jokic debeli, a Luka izgleda u puno losijoj fizickoj spremi od njega. Da covek malo poradi na fizikalijama, umesto sto ispija pivo sa Bobanom usred plej off serije...
E

Engleski

pre gotovo 2 godine

Jeste u originialu Splash Brothers, ali je na srpskom pravilno 'Braća Spleš', a ne 'Spleš Braća'. Isto kao što su i npr. u flimu 'Braća Bluz', a ne 'Bluz Braća'. Ispravite!