Komentari na vest

Bratski paket za dominaciju Barse u reketu! Stiže zamena za Mirotića, uz Vilija i Huančo Ernangomes

P

Pazi

pre 10 meseci

Stiže Mirota u svoj voljeni klub! We are the team!
S

SvrakaShearer

pre 10 meseci

Lopovi farselonski. Klasicna njihova prica, sad je meta sa se zakine Mirotic (ne bi im centa, dinara ili penija oprostio). A ovamo dovode jake NBA igrace sa isto takvim ugovorima (samo pitanje koliko oni isplate).
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

barselona sledi ekonomsku politiku grcke. ako smo vec zaduzeni da ne mozemo vratiti dug (2milijarde) 100 godina,ajd da trosimo jos vise ionako ne mozemomda vratimo... samo da nam je lepo.
S

Sva sreca

pre 10 meseci

Pa Barsa sad manje trosi ahahahahaah
A

Aruna Dindane

pre 10 meseci

Ovi Spanci su kao sto smo mi nekad bili,nije bitno da li u klubu igraju ili su zvezde,kada dodje poziv za repku ne odbija se i gine se za dres,mi smo to izgubili i zato zlato nemamo 21 godinu
D

Da se zna

pre 10 meseci

Republika Srbija nikada u svojoj istoriji nije osvojila zlato! Osvojila je SRJ, a u tom sastavu je bila i danasnja Republika Crna Gora, tako da se to ne racuna! Republika Srbija u svojoj kosarkasoj istoriji ima srebra (2009,2014,2016,2017), i cetvrta mesta (2010 poraz od Litvanije za trece mesto SP, 2015 poraz od Francuske trece mesto).
H

Hej hej

pre 10 meseci

@Da se zna CG je iz te zajedničke države izašla i odrekla se svega. Kao i ostali iz Juge pre toga. Sve ostaje Srbiji kao naslednici. Eto neka se to zna. Tačnije ti da naučiš jer mi ostali znamo.
Ц

Црвени

pre 10 meseci

Најгори посао Реала ако не изједначи понуду. Јасно је колико значе Шпански играчи Реалу и да су им они увек доносили успех.
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Mirotic ne treba Barsi jedan dinar da oprosti.Uvaljuju priču o smanjenju budžeta a dovode igrače iz Nba i to kakve igrače.Čisto sumnjam da je jedan od njih pristao da igra za manje pare od onih koje je imao Mirotic.
M

Milan KG

pre 10 meseci

Mislim da je ipak, više trojka, negoli krilni centar, iako i to može da igra. Svakako odličan igrač, videćemo šta što znači za Kalinića
N

Nikolica23

pre 10 meseci

Bo Kruz!
K

Kemp

pre 10 meseci

Ovo je stvarno odličan potez ! Barsa je za mene i ove sezone bila nekako kompletna ekipa, zaista mi je mirisalo na titulu EL, tako su imali sve i napad i odbranu, ali ta čar F4 i jeste u tome, što nema favorita, jer se igra jedna utakmica....
g

gosttt

pre 10 meseci

Imali su prevaru od trenera, zato nisu i nisu osvojili EL.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Pa ako dovedu bracu Ernangomez i ko se sve povezuje sa Barcelonu oni kao da ne smanjuju budzet nego da ga povecavaju.
J

JokaraKidara

pre 10 meseci

Ako Juanco ponovi partije iz Hustle-a bice odlicno pojacanje.
G

Gostarevic

pre 10 meseci

Pumpali su mediji tu priču oko smanjivanja budžeta, na kraju se ispostavilo da su sa 40mil skratili budžet na 30mil, što je i dalje poprilično velika suma za EL