Komentari na vest

Brejk! Šta vredi Bostonu 18 trojki kad puca po šavovima, Baksi naterali TD Garden da se prazni pre kraja

H

HakeemTheDream

pre oko 2 godine

18 trojki iz 50 pokušaja.. Loša igra nosilaca Bostona, a Janisu su pomogli saigrači iako je imao slabe procente, imaju kvalitetan tim, odlično sastavljen gdje svako ima svoju ulogu što se vidi po tituli.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Evo sta znaci ozbiljna fransiza koja postuje svog legitimnog MVP a, ljudi su mu doveli ozb igrace, rasteretili ga, i ove sezone Janis gura krupnim koracima ka tituli!!! To Denver nikad nece uraditi jer su nesposobni da svog MVP a iskoriste kao sto je to Milvoki uradio!!!
F

Fejkir

pre oko 2 godine

Jokic se treba udruzit s Doncicem i rasturili bi amere
G

Gost13

pre oko 2 godine

Brate po imenima osim Holideja nije to ništa posebno, ali ovi momci u Baksima imaju odličnog trenera to prvo, a drugo svako zna svoju ulogu i odrađuje je 150 posto.
@

@nadralnooo

pre oko 2 godine

Da li je moguce da pises ovo so pises, pa bukvalno si do juce pljuvao po Milvokiju kako nemaju tim samo Janisa, kako ce Cikago da ih izbaci pa ce Boston da ih izbaci.. koliko godina imas ti? sigurno ne preko 12
C

ChefCurry

pre oko 2 godine

Džaba sve kad GSW uzima, GOAT Curry prosipa trojku u facu ovom grčkom zidaru u finalu za pobedu i dodatno se osamostaljuje na prvom mestu GOAT liste. Idemo GOAT Chef i GSW. #DubNation