Komentari na vest

Brojke večitih u Evroligi: Panter najbolji u Partizanu, Bolomboj u Zvezdi

X

Xezlgzwx

pre 16 dana

Istek ugovora Smart, Giedraitis, Thompkins, Tobey, Gillespie i Kuzmic. Raskid ugovora sa Simonovicem (sto ce biti dosta lako) i Davidovcem (sto nece biti lako). Produzetak ugovora Teu i Lazicu. Potpisi Vildoza, Djurisic, Kalinic, Jovic Nikola, Plavsic i Queta. Ovaj tim bi bio dosta jeftiniji od ovogodisnjeg, sa budzetom oko 13-14m mogli bismo biti konkurentni za plej in. 1- Vildoza, Topic, Yago... 2- Nedovic, Teodosic, Djurisic... 3- Kalinic, Hanga, Lazic, Lazarevic... 4- Bolomboy, Jovic, Ilic... 5- Mitrovic, Queta, Plavsic... trener Sferopulos.
M

Miketa

pre 16 dana

Mogu da se kladim da ako na kraju sezone partizan nista ne osvoji da ce se ovde vrteti naslovi kako je Top 11 kao F4 i da nisu imali srece,nece se spominjati to sto su pukli 20+ miliona na nula (0) trofeja i to sto su pukli 50+ miliona na jedan (1) trofej,nece se pricati o dugu i porezu,tesice se sa Top 11,a vecina grobara ima da prica kako su ovo nebitni trofeji i kako je bitna samo EL i ima da budu ponosni na Top 11,proverena prica.
N

Nikola 1818

pre 16 dana

Panter jeste mozda najefikasniji ali se mnogo trosio ove sezone izigravajuci pleja, i prenosio je loptu x puta i nakon toga uzimao nerezonske suteve, tu je najveca krivica strucnog staba sto su to ocekivali od njega, jednostavno je morao da se dovede igrac na poziciji 1, sto se Bolomboja tice, svaka cast momku, niko od njega nije to ocekivao a pokazao je klasu.
M

Marko M.

pre 17 dana

Razočarali i jedni i drugi.
T

Tugaaa

pre 17 dana

Ovo sto vi zeljka placate silne milione a da ne moze da osvoji nista je cirkus kakav svet nije video! Ovo se zove tovari magare dok je u blatu! Uzeo vam covek 7 mil i sada se slika iz skupocenog stana Beogradu na vodi izlazi sa klinkama..Njemu svaka cast i treba da otima srpske pare koji nama otimaju i razbacuju se tako zna se vec ko!!!
N

Nenad1616

pre 16 dana

Sve je to lepo sto ti pricas iz tvog ugla. Svako ima svoje argumente i to je ok. Medjutim, niko ne spominje 4,5 + 1,5 miliona Zvezdi na kraju sezone( apsurd) , niko ne pominje da je Partizan (opet slucajno ) ostao bez drzavnog sponzora jos od Nove godine u vidu Telekoma. Partizan je sa tim Obradovicem bez trofeja u Euroligi i nije tim za kos razliku a Zvezda ima jos jednu (do sada mozda i najgoru sezonu) za zaborav. Ali dobro, valjda je bitno i ucestvovati ne samo pobediti.
@

@Nenad1616

pre 16 dana

Ма да брате, наше су сезоне за заборав јер освајамо небитне трофеје КРК, АБА и КЛС, а ваше последње 3 сезоне су историјске са једном АБА титулом и фантастичним пласманима у европи: избацила вас Бурса у по Београда из Еврокупа, па онда 8. и 11. место у Евролиги. Верујем да је у вашим главама то бољи резултат од оног што смо ми урадили у те 3 сезоне, али спорт је такмичење за трофеје, не броје се осма места браћо напаћена😘
G

Greska u koracima

pre 16 dana

Nenade, ja mislim da si ti nesto ovde pomesao. Da, slozicu se s tobom da je vazno negde i pobediti, a ne samo ucestvovati, ali bih voleo da znam gde ste i sta ste vi to pobedili u poslednjih 3 godine osim jedne aba lige. Da ne pominjemo istorijsko bezanje iz domace lige i to DVA PUTA. Mogli ste makar ucestvovati ako vec ne uspevate da pobedite, ali utekoste svesni svoje (ne)sposobnosti.
G

Guh

pre 17 dana

Gde je leBranko?? Ovo je direktan udar na stub Srpstva i Nemanjinu
T

Tarantula

pre 17 dana

Eno ga u teretani,treba dizati silne pehare prijatelju, lako je vama...
z

zica123

pre 16 dana

on je kapiten i ime mu je Branko nije Kevin
S

SULTANUT

pre 17 dana

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo! IGokea ne sme da stane
L

LOGICNO

pre 17 dana

Jedan kosta 3 miliona godisnje a drugi kosta oko 500.000 evra
A

Ajde palite

pre 17 dana

a od imenima kao što su Fredi Gilespi i Džavonte Smart da i ne pričamo. Inace ova dvojca su velika imena pa se od njih nesto ocekivalo? Koliko poena u proseku je imao Gilespi ????