Komentari na vest

Bura u NBA, Dalas optužio arbitre za poraz od Golden Stejta: Najgora greška sudija u istoriji (VIDEO)

S

SgtBrutalisk

pre oko 1 godinu

Majkl Džordan je nedavno rekao da bi on u ovakvoj NBA ubacivao po 100 poena po utakmici. Naprosto, niko ne igra odbranu jer ima toliko utakmica da niko ne želi da rizikuje povredu.

Ako

pre oko 1 godinu

Se oni zale sta onda lejkersj tdeba da urade, oni su pokrqdeni surovo u jedno 5 utakmica tih 5 pobeda bi ih sad stavilo na 4. ili 5. poziciju na tabeli….jedna je bila bas protiv dalasa
S

Sakramento 2001

pre oko 1 godinu

Jadni lejkersi...
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Tačno tako, amaterske greške i to sve su bile u neke dve nedelje.
C

CL16

pre oko 1 godinu

Na stranu Dončić, sudije i sve ostalo, to je vec odavno lakrdija od lige i košarke! Sudije nemaju kriterijum, sude kako im padne na pamet. Igraci pumpaju mišiće, sve atlete, pucaju od snage, a nema poštenog duela! Uporedite NBA prije 10ak i vise godina... stara prica, ali istinita! To je bila liga i kosarka! Zao mi je danasnjih NBA igraca, jer sa ovakvim pravilima ne iskazuju svoj pravi potencijal! Evroliga je milina za gledanje! Borba do poslednjeg poena!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

A zasto ti toliki kompleks imas od nekog ko "pumpa misice" kako non stop potenciras? Da si ikada igrao bilo sta u zivotu znao bi sta je adrenalin. Sa druge strane pocinjem da verujem da si gradjen kao pritka za paradajz i da nije problem u "pumpanju misica" vec u tome sto ih ti nemas i sto imas verovatno konstituciju devojcice.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Sta ti imas protiv pumpanja misica? Osim toga sto ih nemas pa si malkice frustriran.
C

CL16

pre oko 1 godinu

Bravo! Pa vi ste vidoviti dječice, pa znate kako sam gradjen! ;) zavidim vam! :D ali ono sto ja znam je da vi nemate pojma sta sam napisao jos 10 puta da procitate! :)
G

Gost24

pre oko 1 godinu

istocne konferencije?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Koliko je Doncic postao iritantan, na stranu ovo nocas, ali on se svaki put raspravlja sa sudijama, svi ga uvek fauliraju i on nikad ne pravi faul, nesto kao LeBranko. Dosadan si klinac, uzmi za pocetak udji u finale konferencije, ponasa se kao da ima 9 prstenova.
G

Gost0101

pre oko 1 godinu

Vec je usao :)
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Da da usao i videli smo malog nabedjenog, pocistili ga GS kao krpu. I tu je sve vreme objasnjavao sudijama kako je on Bogom dan.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Ima i NBA svoj FMP i Covica :D