""
""

Čačani ambiciozni pred Kup Koraća: Metalac je rival po našoj meri!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.02.16. | 10:55

"Bez obzira na to što dolaze iz ABA lige mi imamo svoju šansu da trijumfujemo. Slabiji su na bekovskim pozicijama, a ključ je zaustaviti Majstorovića i Jevtovića", kaže Matija Popović

Košarkaši Borca i Metalca u četvrtfinalni duel Kupa Radivoja Koraća ulaze posle poraza u svojim ligama. Cedevita je bila uspešnija od tima iz Valjeva, a OKK Beograd od Čačana, koji su zadovoljni žrebom i prvim protivnikom, ekipom Vlade Đokića.
"Rival je po našoj meri jer su odigrali najlošiju sezonu u ABA ligi, imaju finansijske probleme koji su doveli do odlazaka Maleševića i Jankovića. Utakmica je zanimljiva i zbog toga što u Valjevu igraju Majstorović, Jošilo, Todorović i Kočović, koji su iz Čačka. Bez obzira na to što dolaze iz ABA lige mi imamo svoju šansu da trijumfujemo. Slabiji su na bekovskim pozicijama, a ključ je zaustaviti Majstorovića i Jevtovića", kaže za MOZZART Sport krilo Borca Matija Popović.

Izabrane vesti

Za vas je važno što se u tim vraća MVP KLS lige Srbije Aleksa Avramović koji je pauzirao zbog povrede leđa.
"To je veliki plus za Borac i sa Avramovićem mislim da možemo do pobede. Poraz od OKK Beograda nije nas uzdrmao, spremni smo za petak, očekujem interesantnu utakmicu, a mislim da će jedna lopta odlučivati pobednika", kazao je na kraju Popović.

Ukoliko prođe u polufinale Borac će u polufinalnom okršaju igrati sa boljim iz meča Mega Leks - Konstantin.

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: MN press)
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Matija PopovićKup Radivoja KoraćaKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara