Komentari na vest

Čas košarke Zvezdinih juniora protiv Partizana za korak ka finalu kvalifikacionog turnira Evrolige

D

Dogodine u Vučitrnu

pre oko 1 godinu

Sledeći put imajte malo ljudskosti pa pružite šansu ljudima koji imaju kvalitet, komentarisete klince da nisu dali ni jedan koš, a nije im dozvoljeno da igraju.Ustvari dozvoljeno je dq igraju samo ona deca čiji roditelji Plate.Bruka i sramota za sport! Stidite se!!!
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Gledao sam današnje utakmice naših ekipa i želim da čestitam igračima czv. Partizanu u rosteru većina kadeti, ima tu materijala. U czv Topić top i onaj mali plej kadet dobar, ostali prosek. Mega je mega ekipa, svaka im čast, igraju odličnu košarku za taj uzrast.
V

VAR

pre oko 1 godinu

Ne ide bez crnaca
N

Navika

pre oko 1 godinu

Neka se navikavaju

PsyhoDelija

pre oko 1 godinu

Mi imamo sistem i školu nate..Mi smo partizan institucija...Kad ono par godina kasnije KK legija stranaca KK Kamerun...A ovamo zvezdina deca ih leše!!!!!

jOKSI

pre oko 1 godinu

Odlicno cestitke ali nista ne znaci pumpati se da imamo odlicne talente u mladjim kategorijama ako se ne izbacuju igracai i tako jos jedna generacija propadne.

Sliks17

pre oko 1 godinu

"Nikola Topić odigrao manje od devet minuta, jer za više nije bilo potrebe" - to je to, toliko o samoprozvanoj Instituciji!

Mzt

pre oko 1 godinu

Odavno poznato da kosarka u mladjim kategorije i seniorska kosarka nebo i zemlja.
s

svedok

pre oko 1 godinu

Opste je poznato da Zvezda tovari instituciju u svim kategorijama gde uh stigne dobrih deset godina u svim kategorijama. Prosto bolje se radi.
О

Ооозиција ахахаха

pre oko 1 godinu

Нема везе даће њима Вучић паре кад ови порасту.
D

Deki pn

pre oko 1 godinu

Jel ovi pričahu da su oni rasadnici talenata i da proizvode igrače za reprezentaciju. Iz njihove škole u zadnjih tridesetak godina su potekliSasa Djordjevic(prethodno ga Zvezda proglasila netalentovanim) Lončar, Oliver Popović, Vanja Marinković i nisam siguran za Miču Berica. Sve ostale igrače su doveli, oteli, ukrali klubovima kada su imali 18-20 godina. Ako nisam u pravu odakle su dosli Danilović, Rebraca, Brkić, Divac, Vujanić, Pavlović, Tomašević, Petrović, Radosevic mnogi drugi. Uvek je Zvezda imala bolje rezultate u mlađim selekcijama ali nije znala da to sprovede kasnije.
D

Deki pn

pre oko 1 godinu

Da dodam zaboravio sam Tepica i Novi u i to bi bilo to
a

argh

pre oko 1 godinu

Tepić je iz Vojvodine, u Partizan došao u prvi tim. Za Novicu nisam siguran, ali mislim da je Partizanovo dete.
D

DV91

pre oko 1 godinu

Čoviću, daj Topa i još 2 najbolja klinca, da prođu pripreme i da ostanu u rotaciji, a te silne pare što leže na klupi i tribinama preusmeriti na 2 igrača koja će nadograditi kostur ekipe. I da se napadne top8 sledeće godine ako Bog da.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Ne može i top8 i 3 tek punoletna klinca u rotaciji. Jedino da su 3 Dončića.

Муне

pre oko 1 godinu

На утакмици јел био шјор Жаре Вучуровића да глед?!
w

webad1984

pre oko 1 godinu

Nebitno sve,ali kako kosarkas okk beograda igra za mladju selekciju drugog kluba?Koja su to pravila,koji je to nivo lige,takmicenja i svega ostalog..
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Небитно, али против вас скоро није ни играо, сувише сте слаби, па играју са другом поставом.
M

Mrkalo

pre oko 1 godinu

Informisi se talentu.Za turnir evrolige,mozes da skupis i klince sa ulice,jedna stvar.Druga je da je Topic registrovan kao igrac Okk-a za seniore,i Kk Crvena Zvezda juniori.A najjace je sto decko nije ni igrao,ovaj nazovi derbi.Odrali su ih i bez njega.
n

neshha

pre oko 1 godinu

Odavno to postoji u sportu i zove se dvojna registracija. Dozvoljeno ako klubovi nisu u istom rangu. Otkad ti pratiš sport?
n

ng

pre oko 1 godinu

valjda ce savic da odreaguje

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Дајте жоцу 2005 да у јуниоре доведе десет странаца ХАХАХАХА
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo za momke i u mladjim kategorijama se izivljavamo nad njima ali oni ne prate mladje kategorije samo prvi tim.
D

Dusan12321

pre oko 1 godinu

Hahahabababababba ma da bre ovo je bitnije jel tako,kakva bre evroliga,ako vas i ovde budemo dobijali onda ces gledati verovatno ovi uzrasta do 4 godine 😂
P

Prate

pre oko 1 godinu

Ali samo kad nas dobiju :) onda im proradi bot centrala…sad prate samo seniore, tu kidaju
U

UMKS

pre oko 1 godinu

Dusan gde nas to vi tacno dobijate? U EL 1:1...u aba 1:1...u kupu 1:0 za nas...ne znam gde nas to tacno dobijate...ako mislis na plasman u EL...to je samo splet srecnih okolnosti po vas...zvezda da je imala kampaca imala bi sigurno dva pobede vise, tako da baki neka...vodimo u pobedama i u sezoni kad ste najjaci xD
N

Nalenkovic91

pre oko 1 godinu

Sta ih briga za klince, kupice 10 stranaca