Komentari na vest

Čelična odbrana Zvezde i mirna ruka Hasana Martina: Nema šale sa Duškom Ivanovićem

K

KAMERE SVE VIDE ,SUDIJE ZMURE

pre preko 1 godinu

CUJ CELICNA ODBRANA. TO JE RUKOMETNA ODBRANA PUNA DODIRA TELOM. PRLJAVA ZVEZDINA OSBRANA.
E

EVRO PRVAK BIO I BICE !

pre preko 1 godinu

PARTIZANU FALI DOBAR ISKUSAN PLEJ I TO JE TO. KOJA BRE PETOKRAKA CRVENA !
N

Na rubu rukometne odbrane

pre preko 1 godinu

Dosta ostra I prljava odbrana Zvezde. A pojedini to tolerisu , uvek dodir telom. Da se IZBACE iz balans.
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo krcat pionir delije protiv Partizana u ponedeljak hoćemo pobedu protiv Partizana
N

Novi LAMONIKA

pre preko 1 godinu

JEDINO VAM RADOJKOVIC MOZE POMOCI KAO UVEK.
P

Pojacanja

pre preko 1 godinu

KUZMIC,MARKOVIC I RADULJICA OTKAZ ILI U FMP,DOVESTI DOBROG CENTRA POD HITNO,PLEJA I KRILO,TO NAM TREBA!
L

Luja

pre preko 1 godinu

Može ali da im ti isplatiš raskid ugovora.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Sve što Zvezdi treba je da Dobrić veže tri trojke na nekoj utakmici.Toliko je izgubio samopouzdanje,da ne može više ni da dobaci do koša.
V

Vidi se pečat

pre preko 1 godinu

Koliko je ozbiljan trener Duško i koliko se ozbiljno radi ,čist dokaz je Nikola Ivanović. Čoveka su svi terali,prozivali,pričali da nema kvalitet. A on od dolaska zemljaka,jedan od naših najboljih igrača i mislim da od svih ima najveću minutažu. Posebno je neverovatna njegova igra u odbrani. Od rupe kako su razno razni pričali,on jedan od najboljih defanzivaca ekipe. O ovim utakmicama na jednu loptu ni ne pričati. Vlada bi izgubio verovatno sve . Sem Dzona Holanda koji realno nema kvalitet i trebao bi da ode,apsolutno imamo odličan tim i uopšte nam nisu potrebna pojačanja na bilo kojoj poziciji. Treba nam ozbiljna trojka,više napadački orijentisana sa odličnim šutem za tri poena. Idealan bi bio igrač tipa Alek Piters. Baš ono što nam treba. Mada ako ko zna šta nam treba, zna Duško Ivanović. Veliki trener.
G

Gagagakskja

pre preko 1 godinu

Slazem se sa tobom , ali Alek je vise cetvorka , treba nam da vratimo Bilija 😇
G

Gost56

pre preko 1 godinu

KAKO ZVEZDA IGRA OSBRANU TREBA 7-8 LICNE U PROSEKU. KECERI.
o

ojo

pre preko 1 godinu

Krajnje vrijeme da Čović objasni dolazak penzionera Raduljice
O

Ok

pre preko 1 godinu

Zini da ti kaze.
G

GostGM

pre preko 1 godinu

krenulo loženje.....sutra ujutru gost na Pink TV...?????
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Osvrnuo bih se na angažovanje "pojačanja" ove godine. Do sada se pokazalo da je Holand strašan promašaj, ne može da se sastavi, divlji igrač, nije za Zvezdu i nov sistem kakav teži da uspostavi Ivanović. Plus mi se čini da je Čović mislio baš na njega kada je rekao da je bivši trener Jovanović prekršio pravila kluba dozvolivši neimenovanom igraču da nosi zlatan lanac (!) oko vrata tokom treninga. Martin tu i tamo, više tamo :) Vildoza pun pogodak, Bentil korektan i samo to (mnogo bolji prošle sezone). Ne znam iskreno šta se htelo ni sa Raduljicom, doveli su totalno nespremnog igrača...Kuzmić i Marković nisu više za ozbiljnu košarku...Dobrić izgubio samopouzdanje koje Petrušev nikada nije ni imao (daj Bože da ne završi kao Simanić)...Mitrović i Ivanović solidni. Nedović jedini u usponu forme. Sve u svemu, vrlo tanko. Verujem da Ivanović ne bi pola ovih igrača izabrao da je on selektovao tim na početku sezone. Iskreno se nadam da će se dovesti kvalitetniji igrači i "produžiti klupa".
P

Pitam se samo

pre preko 1 godinu

Ko ti je dao ovoliko minusa, kad si sve tačno rekao !?
Е

Ентони Мајлс

pre preko 1 godinu

Петрушев промашај?Да ли си погледао једну Звездину утакмицу ове сезоне?
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Bravo momci, samo tako nastavite. Jako, hrabro i sa verom u sebe. Nadam se iskreno da ce se Dobric dozvati pameti uskoro i da ce biti onaj stari. Nekako je uplasen u svakom mecu i do sada vise stete nego koristi od njega. Cini mi se u poslednje vreme nas je navikao kad sutne za 3 da jedva dobaci do kosa, ne znam zasto mu se to desava. Jedini igrac uz Raduljicu kojeg vidim kao bas nepotrebnog i tankog jeste Holand. Covek samo unosi nesigurnost u igru. U odbrani je bas los, u napadu takodje. Ne zna ulaz, ne zna dribling, jedino zna da pogodi nekad kad ostane sam. Verujem da mu je jedina preporuka za dolazak kod nas bila trojka kojom je oborio Partizan prosle sezone.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Dobrić nije navikao da bude lider, a nije ni rođen za to, i to ga najviše guši...a u ovoj selekciji igrača, na žalost, njemu su natovarili to breme...
L

Lazar 1980

pre preko 1 godinu

Koliko vrhunski Duško vodi ovaj tim,leži u podatku da naši najbolji šuteri imaju prosek 25% za tri poena..Šta će biti kad nas krene šut? Dovešće se jedan odličan šuter,verovatno trojka...Jer je ta pozicija nešto oko čega je Duško gradio igru svih svojih prethodnih timova koje je vodio...
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Bolje je, naravno pozitivan ŝok uspeo, biće bolje, ja se nadam da sve ovo jos mnogo bolje će da izgleda vremenom! Iskreno, mnpgo bitno je da se pocelo sa pobedama, i to daje na sigurnost i samopou,danje! Sto se tiće kadra, pa jedino ne razume sto su doveli Raduljicu, on je odlican igrac ali treba mu mbogo vremena da se vrati u neko solidno izdanje! Kako vreme prolazi bice bolje, bice interesantna godina! Partizan ima bas dobar tim, ali ponovo kratku klupu, i na kraju mozda bas to i odluci! Zvezda ima duzu klupu, vise fomacih igraca i nadam se da i ove godine osvojimo ABA i KUP Koraĉa, pa da nastavimo ovaj lep san! Pozdrav!

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Sta je sad ovo? nema vise 800 komentara i Price o 17 i 18 mestu? najgora ekipa u EL ? slucajne pobede? Bajern i asvel nemaju pojma? Neko drži fenjer? isti nam skor a tek treba da idu gde smo mi bili,u gostima Feneru,Monaku,Efesu...Znate kako ce proci tamo? Nema sale sa Šampionon Srbije i Jadrana, tripletaš stanuje na Malom Kalemegdanu!
S

Sasa1

pre preko 1 godinu

Upravo tako, jedini kiks je onaj protiv Radonje... Igrali protiv najjacih ekipa u gostima... Raspored jbg... Sad cemo da vidimo tzv. instituciju ili ce i dalje da placu i prucaju kako nemaju dovoljan roster
O

Okečuke

pre preko 1 godinu

Tačno tako,igrali protiv nikakve Barse i Reala u gostima!!!
6

6545645645645645

pre preko 1 godinu

Inace da znate da je Nedovic kum od mladjanog Covica a braduljica kum sportskom direktoru kkcz. Toliko.

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Pa? Nedović reprezentativac,zvezdino dete,vratio se posle 10 godina...Neka bude kup i Luciferu..Pa? pa sta sine? koliko imas godina dete?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

U svakom slučaju nam trebaju pojačanja. I NAPRED ZVEZDO, CRVENA ZVEZDO, ZNAJ DA UVEK ZVEZDO, UVEK ZVEZDO, UVEK BIĆU TU DA BODRIM I DA TE VOLIM I DA TI ŽIVOT POKLANJAM. I AJMO SADA SVI ZVEZDAŠI GROMKO URLA NEKA GRMI NEK SE TRESE STADION ZA SLAVU NAŠE CRVENE ZVEZDE KOJA JE SVETSKI ŠAMPION. NANA NA NANA NA NANA NA...
g

gost334

pre preko 1 godinu

Decko, retko ostavljam komentare ali svaki put kad vidim tvoj komentar dozivim transfer blama. Iskuliraj malo, ostavi normalan komentar. Ako imas vise od 15 godina, tvoje stanje nije bas normalno. Kazem ti to drugarski.
k

kumara

pre preko 1 godinu

Jbt covece stvarno smaras. Na svakoj vesti si, radis li ti nesto, bar domaci?
m

mikula

pre preko 1 godinu

Ali zato vas dvoje čitate sve komentare i vodite evidenciju gde je lik komentarisao xaxax
G

Gost696

pre preko 1 godinu

IMATE PREKO 30 IGRACA. SRAMOTA !
g

gost9999

pre preko 1 godinu

Zvezda je konacno dovela trenera,do sad su pokusavali da naprave trenera da izmisljaju toplu vodu al najzad su doveli coveka sa znanjem i iskustvom..mislim da je partizan sa obradovicem doprineo tome i zbog toga im hvala jer sa ovakvim igracima uz dobro vodjenje mozemo daleko da doguramo
F

Fali dobar Centar

pre preko 1 godinu

SVE JE TO LEPO,ALI I DALJE FALI PRAVI VISOKI CENTAR UZ PETRUSEVA JER NE MOZE SE GANJATI TITULA I IGRATI EL SA 40 GOD. RADULJICOM I KUZMICEM NA CENTRU!
0

011.011

pre preko 1 godinu

Centar?A sta je Martin uz Petruseva, da Kuzmica ne racunam?Mitar sto se isto spusta sa 4 na 5?Najmanje nam treba centar .Plej, i neko umesto Holanda i Dobrica koji su ocajni.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Kako ti ne dosadi svaki dan na svaku vest o Zvezdi pisati jedno te isto.Oladi malo ziv bio.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Smaras majstore, cudi me da nisi spomenuo i Markovica posto si se i za njega zakacio i mesec dana ne stajes
@

@011.011

pre preko 1 godinu

Ne treba nam plej jer imamo 3 pleja, Ivanovic se dosta poboljsao tako da je apsolutno nepotrebno dovoditi pleja. Ovoj ekipi fali samo jedna ozbiljna trojka.
0

011.011

pre preko 1 godinu

Ovoj ekipi apsolutno fali plej.To sto je Ivanovic odigrao 1 mec dobar od dolaska Ivanovica je nista.Ne zanosite se ljudi.Jeste se poboljsao, ali daleko je to od onoga sto nam treba.I juce sa Makabijem on kad je u igri padali smo, dok Vildoza ne udje.Malo gledajte siru sliku.Pogledajte akcije organizaciju napada kad je tu Ivanovic, tapkaj loptu i neki sut u zadnjoj sekundi nerezonski, vrlo losa kreacija i organizacija.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Kako neki ljudi daju sebi znacaj. Niko te nije pitao za savet oko potpisivanja igraca. Zapamti Kuz je prevaga sezone nad parizaiem. Posle toga oni idu u zaborav. Cela sezona je razigravanje za plej of ABA lige. Dobric ce se vratiti suterski a onda cemo ujedati.
t

top g

pre preko 1 godinu

Sta celicna odbrana. Svi osim Lorenca su promasili bukvalno sve moguce otvorene suteve, a bilo ih je dosta.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Pa i to je odraz dobro odigrane odbrane.Igrač se umori dok dodje u poziciju da ima otvoren šut i samim tim nije koncentrisan da šutira i pogodi.Nije samo odbrana kada izblokiras igrača ili otmes loptu.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Fali nam kec, i fali nam trojka. Te dve pozicije su nam i dalje kriticne. Markovic ne moze da odmeni Vildozu nikako, Ivanovic takodje i ako je digao formu.Na trojci smo uzasni.
j

jsgajahaha

pre preko 1 godinu

U potpunosti se slažem. 1 i 3 nam baš dosta trebaju, s tim sto ce Dobric sigurno podici formu
I

Iskreno ...m

pre preko 1 godinu

I dalje smo imali problem sa napadom, u 3/4 I na kraju utakmice ,očajno I nesigurno, dosta puta na ivici izgubljene lopte, napadi često 1:1 u poslednjim sekundama, mnogo toga protiv Makabija je bilo očajno...