Komentari na vest

Četiri pojačanja Fenerbahčea u tri dana: Madar i tri osveženja u reketu

Ivica Gasic

pre 10 meseci

Ma kakav bre Madar kad je to Žoc stopirao i ne da, a sav baš ljut na Miška što ga je zavrnuo? Nemate prave informacije
G

GOROSTAS

pre 10 meseci

Navijao za za Fenerbahce znog Zeljkoglua i kada su ga isterali iz Fenjerbahcea nisam dve godine navijao ni za koga, tek sam poceo ponovo Euroligu da pratim kada je napredna stranka dovela Zeljkoglua u Partizane. Kad ce taj Hezonja, gorim od zelje na albanskom primorju za njim.
r

raul

pre 10 meseci

strah ubtebi izmice kontrolii
S

SvrakaShearer

pre 10 meseci

Fener je odlicno uradio prelazni rok i mislim da su znatno kvalitetniji od prosle sezone (kad su isto bili jaki i da Slukasa nije tako sralo bili na F4 + uzeli domacu titulu). Samo da se oslobode Bjelice i njegove plate od 2.5 mil euru (recimo da ga proslede u farselonu da njih tamo globi) i imali bi prostor za jos jedno vrhunsko pojacanje i 16 igraca koji konkurisu za minute
b

boki0899

pre 10 meseci

Koji Crni Fener neznam jeli smo Pratili istu Sezonu. Jedva usli I Top 8. Fenerbahce igra ove Godine za nista. Koja su to pojacanja za velike stvari Boga mi nisu. Madar je mlad i Perspektivan ali nije Top Play u Evropi.
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

Ok ali nista sad vau pojacanja.
i

insajder iz kluba

pre 10 meseci

Mirotic je potpisao za 5, 5miliona za dve godine. Ukoliko se KK Partizan plasira na final four dobice jos 700.000 evra.
r

re>insajder

pre 10 meseci

Sad bez sale. Odakle im toliko para? Panter 4,2 miliona, Ledej 3,5 , Mirotic 5,5 miliona. Znaci ukupno 13, 2 miliona za tri kosarkasa. Zar je ovo moguce?
J

Japi

pre 10 meseci

Nemoj da si smesan,za Mirotica 5,5 milliona za 2 godine,hahahahahaha.Ljubi te Ostoja.
J

Japi

pre 10 meseci

3.5 milliona plus bonusi,za prvu godinu ugovora Mirotica.
g

gostovic 14

pre 10 meseci

ima li ovaj Madjar ime i prezime, ili cemo da ga zovemo po zemlji odakle potice do kraja karijere...
N

No.1

pre 10 meseci

Madar je trenutno u dva rostera na sajtu EL, izgleda da se čeka neka presuda...
Z

Zidov sus

pre 10 meseci

Kako ce biti docekan u areni, ahaha, bice kao kristalna noc
в

всс

pre 10 meseci

Тако ћете и Миротића кад одмагли, јер такви сте ви гробари - највише по својима пљујете! Па и једног Сашу Ђорђевића сте вређали!
Z

Znik

pre 10 meseci

Prosek. Madar napravio ozbiljnu gresku, nakon jos jedne sezone kod Zeljka bi postao fantastican. Najveci favoriti za F4 sledece sezone su Barsa, Partizan, Olimpijakos i Pao/ Real ako im ne ode Tavares. Fener daleko slabiji, Efes nece preko 12. mesta, Zvezda sa gerijatrijom standardno top14.
k

kazorla

pre 10 meseci

Objektivno,nema sta! Vidi se da si neutralan posmatrac a veliki poznavalac kosarke !!
r

re>znik

pre 10 meseci

Da li si ovako pisao aprila i maja 2021 kada ste bili raspad u ABA ligi, zivo me interesuje. Stalno ali stalno grobari potcenjuju Zvezdu u kosarci,a mi smo sa 50 puta manjim budzetom od vaseg igrali top 8 2016 protiv najaceg CSKA u istoriji i to sva tri meca na jednu loptu? I posle se pitate zasto vas ovoliko mrzimo. Samo zahvaljujuci onom ciji duh lebdi iznad Arene ste se uzdigli i sada zahvaljujucim njegovim milionima dovodite Mirotica. Imate li barem jednu trunku razume da priznate ono sto zna cela Srbija. Molim Mozzart da objavi komentar, barem svaki deseti, iako ste njihov sponzor.
r

ruzni kojot

pre 10 meseci

Ne boj se vi i ako ne odete na final four, tu je cika ACA da vam da jos 10 milki eurica za svoj omiljen KK Partizan. Pravi secer.
g

gostivoje za znik

pre 10 meseci

Samo vi megalomani grobarski narucite final four. Hoce to. Sledece sezone vaseg Zoca ce slog da strefi jer ce ABA trofej da vrati tamo gde i pripada, ne vredi vam nista iako ste kosarkaski KK Mancester Sity, ali plastiku ne voli niko.
R

Realnoo

pre 10 meseci

@re>znik Ne, ti mrziš zato što si bolestan i zato što su te loše vaspitali. Navijaj za svoj klub, rivala poštuj i kraj priče.